Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

88. Jette Harthimmer – 58 min – Det spirituelle menneske l

Det spirituelle menneske Jette harthimmer podcast Det spirituelle menneske del 1:2

Dette er første del af et interview med mig, der oprindeligt blev udsendt på Frederiksberg Lokalradio.

I denne del af interviewet taler vi om clairvoyance, men også om spiritualitet og de spirituelle evner, vi alle har.

Jeg deler tips om, hvordan du bedst kan bruge disse evner i hverdagen, hvordan du er i kontakt med dine guider, og hvordan og hvorfor dine tanker og ord betyder så meget, når det handler om at tiltrække og manifestere.

Hvis du interesserer dig for din spirituelle udvikling og ønsker en enkel og fin forklaring på emnet spiritualitet, så er denne lydfil noget for dig.
Bemærk at interviewet er opdelt i to dele.
I podcast episode nr. 88 får du 1. del af interviewet. Det varer 58 minutter.

Hør interviewet.
Du kan høre podcast episode, nr. 88 “Det spirituelle menneske 1:2”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

I podcast episode nr. 89 kan du høre 2.nd og sidste del af interviewet.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/
Du kan f. eks høre podcast episode nr. 40 >> Asger Lorentzen – Det spirituelle menneske.

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Hvad er et spirituelt menneske?

Et spirituelt menneske er en person, der søger efter mening og forbindelse på et dybere niveau end det rent fysiske og materielle. Dette begreb er dybt forankret i forskellige kulturer og traditioner rundt om i verden og har eksisteret gennem århundreder. Mens definitionen kan variere lidt fra person til person, er der nogle fælles træk, der ofte karakteriserer et spirituelt menneske.

Det spirituelle menneske.
For det første er et spirituelt menneske ofte åben over for det ukendte og det transcendentale. De søger ofte efter svar på store spørgsmål om livet, døden, og den menneskelige eksistens. Dette kan føre til en udforskning af forskellige spirituelle traditioner, filosofier og praksisser såsom clairvoyance, meditation, bøn, yoga eller mindfulness.

Et spirituelt menneske har også en tendens til at være opmærksom på forbindelsen mellem alle levende væsener og den større kosmiske virkelighed. De værdsætter ofte naturen og føler en dyb respekt for alt liv. Dette kan føre til en følelse af enhed og sammenhæng med universet og alle dets skabninger.

Desuden stræber et spirituelt menneske ofte efter personlig udvikling og vækst. De søger konstant at forbedre sig selv og deres forståelse af verden omkring dem. Dette kan indebære at arbejde med selvrefleksion, overvinde begrænsende tanker og mønstre samt praktisere empati og medfølelse over for andre.

Læs også >> Hvilke symptomer er der på at være spirituel?

Selvom spiritualitet ofte er forbundet med religion, behøver et spirituelt menneske ikke nødvendigvis at være religiøst. Spiritualitet kan eksistere uafhængigt af organiseret religion og kan udtrykkes på forskellige måder afhængigt af individets personlige tro og erfaringer.

I sidste ende er et spirituelt menneske en, der søger efter dybde, mening og forbindelse i en verden, der til tider kan virke meningsløs, overfladisk eller kaotisk. Gennem deres rejse mod åndelig opvågnen og selvrealisering, kan de finde fred, glæde og opfyldelse, uanset hvilken form det måtte tage for dem.

Læs også mit indlæg >> 10 tegn på spirituel opvågning.

Scroll to Top