Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

47. Swami Janakananda – 83 min – Yoga

I dette 83 minutter lange og personlige interview med yogien Janakananda får du et indblik i hans livshistorie og hans rolle som medvirkende til at indføre yoga i Skandinavien, herunder oprettelsen af Skandinavisk Yoga- og Meditations Skole.

Janakananda deler sin oplevelse som et 2-3-årigt barn, der stod over for døden og bad sine forældre om at bede for ham, hvilket satte en dyb indflydelse på ham. Som barn var han ofte syg, og da konventionel medicin ikke kunne helbrede ham, begyndte han at udforske yoga som en potentiel løsning, hvilket senere førte til hans nuværende livsvej.

I interviewet deler Janakananda sin opfattelse af lærer-elev-forhold og beskriver forskellige måder, hvorpå vi kan opnå forbindelse med vores indre i hverdagen.

Han deler også sine rejseoplevelser og møder med mennesker fra hele verden samt de udfordringer, han har mødt på sin spirituelle rejse.

Du vil høre hans syn på, hvordan man bliver en yogi eller swami, og om der er regler eller krav, man skal opfylde, som for eksempel afholdelse fra sex. Han vil også diskutere, hvad der fungerer mod stress.

Janakananda vil besvare spørgsmål om hans evne til at levitere eller forlade sin krop på kommando og om teorien om, at vi har et begrænset antal åndedrag i vores liv.

Interviewet vil også dykke ned i emner som håndtering af negative tanker, hans tro på, hvad der sker efter døden, hans samarbejde med forskere og videnskabsfolk samt hans syn på forskellige yoga-bevægelser, der påstår at praktisere yoga, men måske ikke er i tråd med traditionen. Han vil også fortælle om de kurser og det tre-måneders retreat, som man kan deltage i med ham i Sverige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top