Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

49. Christian Paaske 55 min – norsk – YogaSenteret og SofiaSenteret

Christian Paaske astrolog podcast Christian Paaske astrolog.

Denne gang har jeg haft fornøjelsen af at interviewe yogalæreren og astrologen Christian Paaske. Han er grundlæggeren af Sophiasenteret, tidligere kendt som Yogasenteret. Jeg tog en tur til Stavanger for at interviewe ham, så dette interview foregår på norsk.

Inden for det alternative miljø i Norge er Christian Paaske en velkendt skikkelse. Han begyndte sin spirituelle rejse i 1977 og har undervist på Skandinavisk Yoga- og Meditationsskole. Han er også elev af yogien Swami Janakananda.

Jeg har tidligere selv haft fornøjelsen af at møde Swami Janakananda. Det kom der et 83 minutter langt interview ud af. Det interview er podcastepisode nr. 47 som du kan høre på dette link >> Swami Janakananda – Yoga.

Christian Paaske er også en meget aktiv skribent. Han er redaktør og udgiver af det astrologiske tidsskrift Zodiac og har tidligere udgivet Yoganytt. Han har været min manager i Stavanger i mange år og han har været arrangør af Alternativ Messen i Stavanger siden 1995.

Vi dækker mange spændende emner i interviewet, herunder følgende:
– Hans personlige historie og spirituelle udvikling.
– Kræver det stor disciplin for at åbne op for de spirituelle kanaler?
– Hvordan har den alternative bevidsthed udviklet sig i de sidste 30 år?
– Hvad kan man opnå ved at konsultere en astrolog, og hvordan kan man anvende astrologi til at forstå sit liv bedre?
– Kan astrologi afsløre ens talenter, ressourcer, potentiale og styrker samt give perspektiv på livet?
– Har astrologi en psykologisk dimension? Hvordan fungerer astrologi, og hvorfor?
– Er det muligt at få udarbejdet sit horoskop, hvis man ikke kender sin fødselstid?
– Hvordan vurderer Christian Paaske kvaliteten af de astrologiprogrammer, der er tilgængelige for computere?

Hør interviewet.
Du kan høre podcast episode, nr. 49 “Christian Paaske astrolog”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Hjemmeside Christian Paaske.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Du kan f.eks høre podcast episode nr. 58 >> Astrolog Christian Borup. Kendt fra TV 2 og “Den sjette sans”.

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Norsk præsentation af Christian Paaske

Christian Paaske er en norsk filosof, yogi, astrolog og forfatter som driver en blogg hvor han deler sine innsikter og ydelser innen disse feltene. Paaske har vært aktiv astrolog siden 2001 og har bidratt med artikler både nasjonalt og internasjonalt. Han har også grunnlagt og utgitt det astrologiske tidsskriftet Zodiac og har utgitt boken Praktisk astrologi​

På sin blogg tilbyr Paaske en rekke ydelser:

Astrologiske konsultationer:
Han utfører personlige horoskoptolkninger og gir innsikt i individuelle livssituasjoner basert på astrologi. Han tilbyr også rådgivning og har skrevet flere bøker om emnet, inkludert gratis tilgjengelige e-bøker som Praktisk astrologi og Livsreisen – En guide for begynnere​.

Foredrag og kurs:
Paaske holder foredrag om ulike emner, inkludert astrologi og selvutvikling. Foredragene kan vare fra 1 til 2 timer og inkluderer ofte hurtigtolkninger av deltakerens horoskoper. Han tilbyr også kurs i astrologi som gir en systematisk og grundig innføring i emnet​.

Blogg og artikler:
Bloggen hans inneholder et bredt spekter av artikler som dekker temaer som samfunnsdebatt, selvutvikling, helse, og åndelighet. Han skriver også kritisk om aktuelle samfunnsspørsmål og utfordrer konvensjonelle oppfatninger, spesielt innen helse og politiske temaer​.

Bøker:
Foruten astrologi har Paaske skrevet bøker som Corona – Myter & fakta, som kritisk undersøker pandemiens utvikling og samfunnets reaksjon på den. Bøkene hans er tilgjengelige som gratis e-bøker på bloggen​.

Christian Paaskes blogg er en ressurs for de som søker dypere innsikt i astrologi, selvutvikling, og samfunnsfilosofi. Han kombinerer sin kunnskap og erfaring for å hjelpe andre med å forstå deres egne liv og den verden de lever i. For mer informasjon kan du besøke >> Christian Paaske blog.

Hør interviewet med Christian Paaske.
Du kan høre podcast episode, nr. 49 “Christian Paaske astrolog”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top