Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

53. Lars Muhl – 55 min – Hjertets visdom

Lars Muhl Hjertets visdom podcast Lars Muhl Hjertets visdom.

Hvad var det, der fik Lars Muhl til at ændre retning i sit liv? Efter at have udgivet omkring 14 cd’er og stået på scenen som musiker i 30 år, begyndte han pludselig at fokusere på spiritualitet og udgive bøger. I dette åbenhjertige interview deler Lars Muhl åbent og ærligt om de personlige udfordringer og problemer, han stødte på på sin vej. Han berører emner som ensomhed, teenageår og hvorfor han først i en alder af 48 år kunne sige til sig selv: “Jeg er glad for at være her, og nu er jeg klar til at påtage mig det, der er mit kald.”

Lars læste og havde stor viden om spiritualitet, men da han ikke integrerede det i sit liv, begyndte han at opleve sundhedsproblemer, der holdt ham sengeliggende i hele 3 år. En afgørende erkendelse kom, da han en dag stod på Orange Scene på Roskilde Festivalen foran tusindvis af mennesker og tænkte: “Hvad laver jeg her?” Det blev gradvist tydeligt for ham, at der var noget i hans liv, der ikke stemte.

Allerede som 15-årig modtog Lars en bog pr. post, en bog der skulle vise sig at redde hans liv. Til denne dag ved han stadig ikke, hvem der sendte ham den.

Som forfatter har han skrevet i alt 10 bøger. Hans første var “Sjæl i flammer.” Andre titler inkluderer “Skyggerejser,” “Gral,” “Maria Magdalene,” “Seeren fra Andalusien,” “Den himmelske vej,” og hans senest udgivne bog: “Det knuste hjertes visdom.”

I interviewet diskuteres spørgsmål som:

Hvorfor er den spirituelle rejse ofte smertefuld, og hvordan kan man føle sig mindre alene på denne vej?
Hvad kræves for at tørre følge sjælens stemme og tro på vores eget potentiale og styrke?
Hvad er egentlig betydningen af ordet ‘bøn’?
Hvad udgør et mirakel, og hvordan kan vi åbne os for at opleve dem?
Hvordan kan vi dæmpe vores analytiske sind og komme i kontakt med vores hjerte, hvor alle svar findes?
Hvordan kan vi bevidst begynde at følge den spirituelle vej?
Hvad er formålet med vores liv, og er det forudbestemt?

Lars Muhl deler også en bemærkelsesværdig oplevelse, hvor han mødte en engel og fik muligheden for at køre i Ildvognen. Et øjeblik, hvor tid, sted og rum smeltede sammen til én enhed, og hvor alt udsprang fra hjertet.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 53 “Lars Muhl Hjertets visdom.”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Du kan også høre et senere interview, som jeg har lavet med Lars Muhl.
Det er podcast episode nr. 105 “Lyset i et menneskes hjerte.

Lars Muhl hjemmeside.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Et par ord om bogen Hjertets Visdom …

“Lars Muhl – Hjertets visdom” er en dybt spirituel bog skrevet af den danske forfatter, healer og spirituelle lærer Lars Muhl. Bogen udforsker temaet hjertets visdom og inviterer læserne til at forbinde sig med deres indre essens gennem kærlighed, medfølelse og åbenhed.

I “Hjertets visdom” deler Lars Muhl sin egen spirituelle rejse og de indsigter, han har opnået gennem årene gennem sin praksis og personlige erfaringer. Han fremhæver vigtigheden af at lytte til hjertets stemme og følge sin intuition som vejledning i livet.

En central del af bogen er Lars Muhls budskab om kærlighedens transformative kraft. Han argumenterer for, at kærligheden er den dybeste kraft i universet og den mest effektive vej til helbredelse, forsoning og personlig vækst. Gennem eksempler fra sit eget liv og historier fra spirituelle traditioner illustrerer han, hvordan kærlighed kan opløse frygt, smerte og illusioner og åbne vejen for indre fred og harmoni.

Lars Muhl udforsker også betydningen af medfølelse og forståelse som fundamentale aspekter af hjertets visdom. Han opfordrer læserne til at udvikle medfølelse både for sig selv og andre som en vej til at forbinde sig med det guddommelige i alle ting. Ved at praktisere medfølelse kan man åbne sit hjerte og skabe dybere forbindelser med verden omkring sig.

En anden vigtig del af bogen er Lars Muhls refleksioner over betydningen af at leve i overensstemmelse med ens sjæls formål. Han opfordrer læserne til at lytte til deres indre stemme og følge deres passion og inspiration som vejledning i livet. Når man lever i overensstemmelse med sin sjæls formål, åbner man sig for muligheden for at opleve dyb tilfredshed og mening i tilværelsen.

“Hjertets visdom” er ikke kun en bogsamling af spirituelle koncepter; det er en praktisk vejledning til at leve et liv fyldt med kærlighed, visdom og åndelig oplysning. Lars Muhl inspirerer læserne til at dykke dybt ind i deres eget hjerte og opdage den sande essens af deres væsen, hvilket fører til en dybere forbindelse med sig selv, andre og det guddommelige.

Hør mit interview med Lars.
Du kan høre podcast episode, nr. 53 “Lars Muhl Hjertets visdom.”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top