Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

105. Lars Muhl – 62 min – Lyset i et menneskes hjerte.

Lars Muhl Lyset i et menneskes hjerte podcast Lars Muhl – Lyset i et menneskes hjerte.

Forfatteren, mystikeren og musikeren Lars Muhl deler indsigter om sin seneste bog, “Lyset i et menneskes hjerte.”

“Lyset i et menneskes hjerte” henvender sig til alle, der stræber efter at opnå en dybere balance og harmoni mellem deres indre og ydre verdener og er villige til at begive sig ud på rejsen mod at finde lyset i deres hjerte.

I interviewet udtaler Lars: “Det er den vigtigste bog, jeg nogensinde har skrevet, og måske den vigtigste, jeg nogensinde vil skrive.”

Lars Muhl deler indsigt om emner som “Lysets love” og “Livets flow,” hvordan du praktiserer spiritualitet i hverdagen, forholdet mellem kosten og vores sundhed, vigtigheden af økologi, metoder til at styrke forbindelsen til din intuition og hvorfor vi gentagne gange konfronteres med de samme udfordringer i livet.

Læs også mit blogindlæg >> Lyset i et menneskes hjerte.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 105 “Lars Muhl – Lyset i et menneskes hjerte”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Dette er mit 2. nd interview med Lars Muhl.
Hvis du vil høre mit første interview med ham, kan du høre det her >> Hjertets Visdom podcast episode nr. 53

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Du kan f. eks høre podcast episode nr. 61 >> Søren Hauge. Teosofi – Den levende visdom.

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Et par ord om bogen Lyset i et menneskes hjerte …

Det er en biografisk bog skrevet af den danske forfatter og spirituelle lærer Lars Muhl. Bogen udforsker Lars Muhls livsrejse, hans åndelige opvågnen og den dybe forbindelse til det guddommelige, som han har oplevet gennem sit liv.

Lars Muhl begynder sin historie med at beskrive sin opvækst i Danmark og sin tidlige fascination af religion og spiritualitet. Han følte sig altid tiltrukket af det ukendte og søgte efter svar på de dybeste spørgsmål om livet og eksistensen. Som ung mand rejste han rundt i verden, udforskede forskellige religiøse traditioner og mødte en række åndelige mestre og lærere, der inspirerede hans søgen efter sandheden.

Bogen beskriver også Lars Muhls møde med den sydafrikanske healer og mystiker Calle de Montségur, som blev en afgørende mentor og vejleder for Lars. Under Calles vejledning begyndte Lars at opleve dybe åndelige åbenbaringer og healingsprocesser, der ændrede hans liv på fundamental vis. Han fik indblik i universets mysterier og blev introduceret til konceptet om “Det Tredje Testamente”, som er kernen i hans spirituelle filosofi.

“Lars Muhl – Lyset i et menneskes hjerte” dykker også ned i Lars Muhls personlige kamp med sygdom og lidelse. Han deler åbent om sine egne udfordringer og den indre rejse mod helbredelse og transformation, som han har været igennem. Gennem hans historie får læserne indsigt i, hvordan han har brugt sin spirituelle praksis til at overvinde modgang og finde indre fred og balance.

En central del af bogen er Lars Muhls budskab om kærlighedens kraft og betydningen af at åbne hjertet for den guddommelige energi. Han deler sine erfaringer med at praktisere medfølelse, tilgivelse og selvaccept som vejen til spirituel oplysning og indre frihed.

“Lars Muhl – Lyset i et menneskes hjerte” er ikke kun en personlig fortælling, men også en invitation til læserne til at udforske deres eget åndelige potentiale og åbne deres hjerter for kærlighedens lys. Bogen inspirerer til selvrefleksion, indre vækst og en dybere forståelse af den spirituelle dimension af tilværelsen.

Hør mit interview med Lars.
Du kan høre podcast episode, nr. 105 “Lars Muhl – Lyset i et menneskes hjerte”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top