Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

54. Jette Harthimmer – 72 min – Sporløs – en personlig beretning

Jette Harthimmer Sporløs Jette Harthimmer Sporløs

Dette er en meget personlig beretning om én af de mest betydningsfulde begivenheder i mit liv. Rejsen til Sverige for at finde min bror.

I denne podcast vil du høre om min barndom, min familie, min mors tragiske bortgang, og den dybe ensomhed, jeg følte. Jeg fortæller om hvordan og hvordan jeg kontaktede Sporløs-redaktionen og hvilken betydning det har fået i mit liv.

Jeg vil tage dig med på min rejse til Sverige, hvor jeg sammen med Sporløs-teamet forsøgte at finde min biologiske lillebror, Stephan.

Måske har du allerede lyttet til min tidligere podcast “Er du lykkelig?” (podcast episode nummer 42 på min hjemmeside). I den fortalte jeg om min deltagelse i DR-tv-programmet Sporløs i efteråret 2007. I det nye koncept blev optagelserne ikke længere lavet i et studie, men ude i den virkelige verden, hvor den, der søgte, selv fulgte med for at finde spor. Det var sådan en rejse, jeg var af sted på.

Jeg tilbragte en uge sammen med tv-holdet og deres nye vært, Lillian Gjerulf.

Hvordan føles det at rejse med et tv-hold, der kommer så tæt på ens følelsesliv?
Hvad skete der efter udsendelsen?
Hvordan har Stephan og jeg det i dag?

I podcasten hører du også private, uredigerede lydoptagelser af både Stephan og min halvbror, Kaj, fra den dag, hvor de for første gang hørte om hinanden.

Læs evt også mit blogindlæg >> Jeg fandt min bror via Sporløs

Aftenshowet.
Mit afsnit af tv-programmet Sporløs blev sendt på DR1 den 21. august 2007. Efter programmet var blevet vist på DR 1 var jeg i Aftenshowet for at fortælle om rejsen. Du kan se klippet i nedenstående video Jette Harthimmer Sporløs, hvor der også bliver vist klip fra vores første møde. Selve Sporløs programmet har jeg desværre ikke tilladelse til at vise dig.

Jette Harthimmer Sporløs.
Du kan høre podcast episode, nr. 54 “Sporløs – En personlig fortælling”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.

Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke. 

 

Et par ord om tv-programmet Sporløs

Sporløs er et følelsesmættet og dybt rørende tv-program, der sætter fokus på at genforene adskilte familiemedlemmer. Programmet, som har fanget seernes hjerter verden over, udforsker de personlige historier bag tabte forbindelser og søger at bringe familiemedlemmer sammen på ny.

Historiebaggrund:

Sporløs blev først lanceret i Danmark i 2000 og har siden spredt sig til flere andre lande, herunder Storbritannien, USA, Holland og Norge. Programmet er baseret på den hollandske version kaldet “Spoorloos”, der har været populær siden 1990’erne.

Koncept:

Hvert afsnit af Sporløs følger en hjerteskærende rejse, hvor en person, kendt som ‘den søgende’, leder efter et familiemedlem, som de har mistet kontakten til eller aldrig har kendt. Årsagerne til separationen kan variere fra adoption og familiestridigheder til krig og naturkatastrofer. Gennem en omhyggelig undersøgelse og følelsesmæssig opbakning fra programmets team, forsøger den søgende at finde svar og muligheden for en genforening.

Produktion:

Hver episode er omhyggeligt produceret for at skabe en dybdegående fortælling, der fanger seernes opmærksomhed og medfølelse. Fra de første øjeblikke af programmet bliver seerne ført ind i den søgendes personlige rejse, lige fra deres motiver for at finde deres familiemedlem til de udfordringer, de står over for undervejs. Med smukke filmiske billeder, rørende interviews og følsom musik formår Sporløs at formidle de rå og ægte følelser, der er involveret i en sådan livsforandrende rejse.

Effekt:

Sporløs har ikke kun underholdt millioner af seere verden over, men det har også haft en dybtgående effekt på de personer, der deltager i programmet. Mange har fundet svar på spørgsmål, de har båret med sig hele deres liv, og nogle har endda været i stand til at genopbygge forbindelser, som de aldrig troede var mulige. Programmet har også kastet lys over vigtigheden af familiebånd og har skabt en platform for dialog om emner som adoption, identitet og tilhørsforhold.

Konklusion:

Sporløs er mere end bare et tv-program; det er en dybt følelsesmæssig rejse, der fremhæver styrken i menneskelig forbindelse og det universelle ønske om at høre til. Gennem sine rørende historier og livsændrende øjeblikke formår Sporløs at berøre seernes hjerter og minde os om, at selv i de mest tabte forbindelser kan der findes håb og genforening.

Kontakt Sporløs på dette link, hvor de med jævne mellemrum søger nye deltagere eller send dem en email: sporlos@stv.dk.

Scroll to Top