Jeg fandt min bror via Sporløs

Jeg fandt min familie gennem SporløsTV-programmet Sporløs fandt min bror

Uge efter uge kører det meget populære tv-program Sporløs hen over skærmen.
Vi ser slægtninge mødes og forenes efter mange års adskillelse.
Jeg har faktisk selv været så privilegeret at være med i programmet.

Hele mit liv har jeg vidst at jeg havde en lillebror, og at han i 1964 blev født i Sverige hvor vi boede på daværende tidspunkt. Ligeså at min mor af personlige årsager måtte lade en svensk familie adoptere ham, kun få dage efter hans fødsel.
Hver eneste gang jeg spurgte min mor om ham, veg hun hele tiden udenom mine spørgsmål. Det var tydeligt at det var et meget smertefuldt sår og minde i hende, som hun bestemt ikke havde lyst at rippe op i.

Jeg kontaktede Sporløs
Da min mor døde, valgte jeg at tage kontakt til Sporløs, og det er jeg i dag meget glad for at jeg gjorde.
Jeg blev taget med på mit livs rejse, personligt og følelsesmæssigt.

Der var tidspunkter hvor jeg troede at det ikke ville lykkes os at finde ham, men hver gang vi nåede en blind vej, skete der alligevel et mirakel og vi kunne fortsætte vores søgen.

Kan man bruge clairvoyance?
Mange har spurgt mig, hvordan det kan være at jeg ikke selv kunne finde ham, når jeg nu arbejder som og er clairvoyant. For det første skyldes det “at spore og finde” ikke er et af mine kompetenceområder, og for det andet kan man ikke lave en clairvoyance på noget så vigtigt, hvor man har egne følelser indblandet.

Vil du høre min personlige lyd-dagbog?
Med på rejsen havde jeg min optager og mit kamera, og hver aften før jeg lagde mig til at sove, satte jeg mig på sengen og indtalte alle dagens oplevelser. Dette for at være sikker på, at jeg kunne huske det hele når jeg kom hjem.

Hvis du har lyst til at høre min meget personlige beretning så finder du den under menupunktet podcast. Vælg lydfil / podcast nr. 54
Den varer 72 minutter.

Billedet du ser øverst i dette blogindlæg, er det første der blev taget af Stephan og mig. På billedet ser du også programmets vært Lillian Gjerulf som i dag er nyhedsoplæser på DR TV-avisen.

One Response to Jeg fandt min bror via Sporløs

 1. Gitte Møller 21.12.2011 på 18:07 #

  Kære Jette

  Tak for dette indlæg.
  Jeg har lyttet til mange af dine programmer, og mange af dem har gjort stort indtryk på mig, men størst af alt, var netop denne om din vej til din bror.
  Din åbenhjertige personlig beretning om både dit liv og det at finde din bror gik så stærkt ind på mig. Atter engang gennemlevede jeg igennem din fortælling, alle de følelser der er forbundet med at finde sin biologiske familie.

  Jeg tog kontakt til min biologiske far, da jeg var 28 år, da havde jeg først modet, netop fordi det jo kunne blive et negativt svar, følte det var som at gamble, for så var der jo ikke håbet og drømmene tilbage. Dem havde jeg jo trods alt. Men heldigvis blev det så positivt og smukt et svar jeg fik, og oveni 2 halvsøstre + 1 halvbror, og selvfølgelig en dejlig farmor, og onkler og tanter.

  Det var som der faldt noget på plads indeni mig, som at blive hel, et sted at putte de sider af mig selv hen, som jeg ikke genkendte nogen steder i den familie jeg voksede op med.

  At høre din udsendelse fik endnu engang alle de stærke følelser op, der er forbundet med at finde hjem. Følelser som det nok er svært at forstå, hvis man ikke har været der.
  Så det blev til mange tårer igennem din udsendelse, og hver gang er de forløsende.

  Desværre har min far nu en dødelig cancer, og snart må vi sige farvel til hinanden, men hvor er jeg glad og taknemmelig over alle de år vi fik sammen.

  Så stor tak til dig, at du delte dette med mig og mange andre, og på den fineste og smukkeste måde.

  Mange hilsner og varme knus

  Gitte

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.