Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

57. Rud Grandt – 68 min – Har vi levet før?

Rud Grandt Har vi levet før. Podcast. Rud Grant. Har vi levet før?

Har du set DR’s tv-program “På rejse med sjælen”? I dette program blev personer ført tilbage til deres tidligere inkarnationer, og efterfølgende forsøgte man at verificere de oplysninger, de fik. Et af de mennesker, vi fulgte på denne rejse, var Erik Peitersen fra TV2’s “Roomservice.”

I dette interview møder du Rud Grandt, en 71-årig mand, der deler sin historie om, hvordan han begyndte at arbejde med sjælerejser og regressionsterapi. Han har udført næsten 4500 af disse rejser og blev kendt, da han på live-tv førte Ole Steffensen tilbage til et tidligere liv.

I udsendelsen diskuteres følgende spørgsmål og emner:
– Hvordan er det muligt at rejse tilbage og komme i kontakt med tidligere inkarnationer, og hvad kan dette bruges til?
– Er det nødvendigt at tro på det for, at det skal fungere?
Hvordan kan man være sikker på, at det ikke er ens egen fantasi?
– Hvad er formålet med vores liv her på jorden?
– Hvem udgør vores åndelige familie, og hvilke aftaler har vi indgået med dem?
– Har vi på forhånd aftalt, hvilke personer vi skal møde i dette liv, og findes der en form for skæbneplan?
– Kan vi have flere liv sammen med de samme personer?
– Hvor mange inkarnationer er nødvendige, før vi ikke længere behøver at genfødes? Hvor lang tid går der, fra vi dør, til vi genfødes?

– Kan det ske, at man under en regression til en tidligere inkarnation ikke har lyst til at vende tilbage?
– Diskussion om beskyttende ånder og vores kontakt med dem.
– Formålet med vores drømme og overvejelser om karma og tilgivelse.
– Udforskning af vores åndelige og kosmiske familieforbindelser.

 Hør interviewet Rud Grant Har vi levet før?
Vi kommer rundt om mange spændende emner. 😊 Interviewet varer 68 min. Du kan høre denne podcast episode, nr. 57 , ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Rud Grandt sjælerejser. 

Læs også mit blogindlæg >> Har du haft en ud af kroppen oplevelse.

Et par ord om sjælerejser og regressionsterapi ….

Sjælerejser:

Sjælerejser, også kendt som sjælevandring eller astralprojektion, er en praksis, hvor en person bevidst forlader sin fysiske krop og udforsker andre dimensioner eller bevidsthedstilstande. Mens nogle ser det som en spirituel praksis, betragter andre det som en form for psykisk rejse eller udforskning af underbevidstheden.

Sjælerejser kan opnås gennem forskellige metoder, herunder meditation, visualiseringsteknikker og lydterapi. Mange mennesker fortæller at de under deres oplevelser under sjælerejser, føler sig forbundet med universets energi og oplever en dybere forståelse af deres formål og eksistens.

Mange mennesker har personlige og gode erfaringer, der tyder på, at sjælerejser er en potentiel kilde til selvopdagelse og spirituel vækst.

Regressionsterapi:

Regressionsterapi er en form for terapeutisk praksis, der sigter mod at udforske og helbrede traumer, angst og andre mentale sundhedsproblemer ved at dykke ned i tidligere erindringer og oplevelser, ofte fra barndommen eller endda tidligere liv, afhængigt af den terapeutiske tilgang.

Gennem en trance-lignende tilstand guider en terapeut klienten tilbage til specifikke øjeblikke i deres liv og hjælper dem med at genopleve og forstå de følelser og begivenheder, der har formet deres nuværende adfærdsmønstre og tanker.

Regressionsterapi kan være særligt gavnligt for at behandle PTSD (posttraumatisk stresslidelse), angst, fobier og andre traumatiske tilstande. Ved at identificere og arbejde igennem tidligere traumer kan klienter ofte opnå en dyb helbredelse og frigive følelsesmæssige blokeringer, der har holdt dem tilbage.

Det er vigtigt at bemærke, at både sjælerejser og regressionsterapi kan være intense oplevelser, og det er afgørende at udføre dem under vejledning af erfarne og kvalificerede praktikere.

Afsluttende tanker:

Både sjælerejser og regressionsterapi repræsenterer dybtgående måder at udforske vores sind, sjæl og fortid på. Mens sjælerejser åbner døren til kosmiske dimensioner og spirituel forståelse, giver regressionsterapi os mulighed for at helbrede og forstå vores fortidige traumer og lære af vores oplevelser.

Uanset om man er tiltrukket af det spirituelle aspekt af sjælerejser eller den terapeutiske tilgang til regressionsterapi, er begge metoder værdifulde redskaber til selvopdagelse, healing og personlig vækst.

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top