Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kan du huske dit tidligere liv?

kan du huske dit tidligere livKan du huske dit tidligere liv?
Har du levet før?
Har du haft flere inkarnationer?
Der er nogle mennesker der i glimt kan huske hændelser, fra et liv de har levet før.

Her får du et blogindlæg om reinkarnation og tidligere liv.

For et par uger siden modtog jeg en mail, hvori jeg blev spurgt til emnet reinkarnation og om der er en grund til at vi kan føle os tiltrukket til eller genkender steder, selvom vi aldrig før har været der.

Kan det skyldes at vi har levet før og måske i et tidligere liv har været på det pågældende sted?

Lad mig først give dig et uddrag af mailen:

Hej Jette,
Mit spørgsmål til dig, handler om tidligere liv.

Først vil jeg starte med at sige, at jeg altid har følt mig anderledes.
Fra jeg var helt lille har jeg kunne mærke ting indeni. Jeg har altid savnet noget, som jeg ikke viste hvad er.
Jeg kan føle mig ensom selvom jeg er sammen med andre.

Jeg har tilbagevendende drømme, som også har været der hele mit liv. Jeg ser mig selv i disse drømme, men jeg lever på en anden tid og er mand, katolik og præst.
Jeg ser alt meget detaljeret i disse drømme. Tøjet jeg har på, byen jeg lever i, omgivelserne og jeg mærker en følelse af ro og fred.

En aften sad jeg og så et tv-program om Barcelona og der fik jeg simpelthen et chok. I programmet så jeg byen, de gamle gader og en gammel kirke, og jeg genkendte det hele fra mine drømme. Alt.
Det skal sige, at jeg i dette liv, aldrig været i Barcelona.
Oplevelsen har både skræmt mig, men jeg blev også så lykkelig at jeg bare begyndte at græde. Jeg kunne dybt i mig mærke, hvor meget jeg havde savnet det (det liv). Jeg føler at min sande sjæl er den der er i mine drømme.
Lyder det tosset?

Mit problem er, at jeg føler mit liv her er forkert, og at alt er fremmet for mig. Jeg føler, at jeg ikke hører ikke til noget sted, hvilket gør mig ked af det.
Kender du til dette, og er der mon andre der har det sådan?

Her kan du læse et uddrag af mit svar:

Tak for din mail.
JA, jeg kender til det og det er en problemstilling som rigtigt mange går med.

Kan du huske dit tidligere liv?
Forklaringen er, at du/din sjæl kan huske elementer af en tidligere inkarnation. Dette kan skabe et savn og en længsel.
Det kan forklares på samme måde som, hvis vi i dette liv, har levet sammen med en rigtig dejlig partner og vi på et tidspunkt bliver skilt, forladt eller forholdet på anden måde bliver brudt eller går i stykker. Hvis det var et forhold som påvirkede vores hjerte dybt og det var et menneske vi elskede højt, så vil sorgen være stor og vi risikerer i resten af dette liv, at vi går og savner, , længes efter, tænker på eller mindes alt det gode vi gjorde, havde og oplevede sammen med denne skønne partner.

Men livet går videre og lidt hårdt sagt, så skal vi uanset dette savn “komme videre” og vi skal efter en periode med heling af sorgen og det knuste hjerte, påny kaste os ud i livet og skabe nye glæder og oplevelser.
Vi skal igen turde åbne vores hjerte for en ny partner. For livet, for vores egen skyld og for at få det bedste ud af det liv vi har og den fremtid der venter os.

Så længe vi trækker vejret, er livet ikke slut og der venter os mange gode stunder, livsbekræftende øjeblikke, spændende relationer og nye møder med dejlige mennesker.

Vi skal til enhver tid gøre vores bedste for at skabe glæde samt leve i harmoni med den vi er, i det liv vi har her og nu, uanset hvilken fortid vi har haft.

Vi skal gøre os fri af fortiden og ikke blive ved med at holde fast i den eller konstant dvæle ved de minder der kan få os til at savne og længes, eller gøre os kede af det.
Sådan er livet. Livet byder på op og nedture. Der er gode tider og der er tider vi helst ville være foruden, men alt er en del af livet og alt er en del af den læreprocess, vi mennesker skal igennem.

Mange har haft en forfærdelig barndom, men det behøver ikke at betyde af fremtiden også skal være dårlig. Fortiden kan vi ikke ændre på eller gøre noget ved, men vi kan ændre vores holdning til den og vi kan sætte os fri af den.

Når det gælder vores tidligere liv – tidligere inkarnationer, gælder der det samme.
De fleste mennesker kan ikke huske deres tidligere liv. De kan ikke huske hvem de har været, hvor eller hvordan de levede eller hvilken familie de havde. Men desværre er der en hel del der kan det. Minderne er ikke ”vasket helt bort” før denne inkarnation.

Jeg skriver desværre fordi det kan være følelsesmæssigt hårdt, ikke blot at skulle forholde sig til sin barndom, sin fortid og dette liv men også til en tidligere inkarnation, hvilket er noget som du jo mærker til. I alle fald gennem dine drømme.

Læs også >> Hvad betyder drømmen og hvordan skal den tolkes?

Der er skrevet et utal af bøger og lavet dokumentarudsendelser om emnet: Kan du huske dit tidligere liv? På TV2 var der for nogle år siden en programserie med titlen: “På rejse med sjælen”.
Programmet søgte deltagere der mente at de havde levet før og som i glimt kunne huske elementer af deres tidligere liv/tidligere inkarnationer.
Udsendelserne kan du se på Vimeo.

Sammen med en regressionsterapeut Rud Grandt og et tv-hold, rejste man til det land og til den by, hvor man mente man havde boet. Man forsøgte i gamle arkiver at finde tidligere slægtninge. Deltagerne følte, at de med rejsen fik svar på de spørgsmål de i årevis havde tumlet med og mange fik bekræftet, at de havde levet der.
Dette kan give indre ro. Man får afsluttet og bundet en fin sløjfe på noget der har været en gang.

I Universet er en af de spirituelle love: Der findes ingen tilfældigheder.
Der er altså en mening og et formål med, at du er her og at du kan huske det fra din inkarnation, som du kan og at din sjæl længes efter ”noget”.

Jeg kan ikke vide, hvad “det” er i dit tilfælde, da jeg clairvoyant ikke har tunet ind på dig men det kunne være alt fra at du i din søgen efter disse svar påbegynder en spirituel rejse og udvikling. En rejse ind i dig selv og dit indre, en rejse der senere vil vise sig at være til stor nytte og glæde for dig.
Det kunne jo være, at du føler dig draget til Barcelona og at du der finder dit kald i livet, din livs partner eller … alt muligt andet spændende. 😊

Hør podcast episode nr. 57. Mit interview med regressionsterapeut >> Rud Grandt. Har vi levet før?

Som jeg ser det, kan du gå to veje eller du kan skabe en kombination af dem begge.
Den ene er, at du finder glæden i det liv som du har nu. At du rummer, finder fred og til fulde accepterer den du er, der hvor du er, der hvor du lever og er, lige her og nu.

At du ser fremad og finder glæde i alt det du kan. At du ser på denne inkarnation som en forlystelsespark – et Tivoli hvor du har et turpass rundt om dit håndled, der giver dig mulighed for at gå på opdagelse og prøve så mange forlystelser som muligt i parken. Lev og nyd livet.

Den anden mulighed er, at hvis det føles meget vigtigt for dig at få svar eller hjælp til at få afsluttet eller få en forståelse for din tidligere inkarnation, så kan du låne bøger om emnet, søge på nettet og finde andre, der har lignende oplevelser, gå til foredrag, finde dokumentarprogrammer på YouTube (jeg ved der er mange) eller måske endda tage en tur til Barcelona i din næste ferie og gå på opdagelse i byen.

Lad din sjæl guide dig rundt i byen og spørg den, hvad den har brug for, for at kunne ”få ro og en afslutning”.
Du kan også opsøge en dygtig regressionsterapeut som Rud Grant. Vedkommende kan hjælpe dig med at føre dig tilbage. Dette kan være en meget smuk og stærk oplevelse og den kan måske være med til at give dig de svar du søger.

Du skriver ikke noget om hvor gammel du er men mit gæt er, at du er mellem 20 – 30 år. Er dette korrekt?
Jeg er ret sikker på at du ud over det du har skrevet og fortalt mig, også har haft clairvoyante oplevelser og syn, som følelsesmæssigt påvirker dig og som du undres over.

Læs også >> Har du clairvoyante evner?

Ofte sker der det, at man netop i den alder oplever en stor spirituel “opvågnen” og man kan derfor føle sig helt ved siden af sig selv og slås med mangt og meget følelsesmæssigt, fordi man ikke kan finde svar eller forstå alt det, man oplever og sanser.
Man har et rigt indre liv og man føler, at man ikke kan dele det med nogen, da ingen synes at forstå det man oplever.

Man fornemmer ting som andre ikke gør og dette kan være ubehageligt, når man er sammen med andre.
Andres vibrationer, følelser og sindsstemning går også ind og påvirker en.
Man kan også føle sig alene sammen med andre.
Alt dette finder dog med tiden sit naturlige leje. Det er en naturlig modnings proces som man skal igennem.
Især meget åbne og spirituelle mennesker oplever dette som værende en meget svær tid i deres liv.

Under alle omstændigheder så kan du være helt sikker på, at du er helt ok.
Du er et åndeligt søgende menneske i en fysisk krop. Vid, at alt er som det skal være og at alle svar nok skal komme til dig hen af vejen.

Hvem ved, måske er forklaringen på alt det du oplever, at du skal ud på en indre og ydre rejse, hvor du finder alle svar og på et tidspunkt skal du give din viden og erfaring videre til andre søgende.

Alt er perfekt som det er. Der er en mening med alt der sker.

Læs gerne >> Hav tillid til Universets plan.

samt også dette indlæg >> Oplever du gentagelser fra tidligere liv?

Med venlig hilsen
Jette Harthimmer

Hvis du er interesseret i tidligere liv, reinkarnation og lignende, så kan jeg varmt anbefale dig at se denne fantastiske dokumentar serie fra Netflix.

Kan du huske dit tidligere liv?
Hør mit interview med regressionsterapeut Rud Grant fra tv-serien “På rejse med sjælen” >>
🎧 Rud Grandt – Har vi levet før? Podcast. 🎧
Lydfilen varer 68 min og er gratis.

Læs også: Er det karma eller har du selv valgt et hårdt liv?

Karma og reinkarnation.
Hvis du er interesseret i at høre mere om emnet “karma, reinkarnation og livet mellem livene” – så er denne lydfil, lige noget for dig. Den er noget af en øjenåbner. Den er skrevet og indlæst af mig. >> Karma og Reinkarnation.
Jeg kan også varmt anbefale dig bogen >> “Den åndelige virkelighed – En lærebog fra ånder til mennesker.

14 kommentarer til “Kan du huske dit tidligere liv?”

 1. Barbara Borgelin

  Der er bare nogen drømme, som virker så livagtige, at de ikke virker som noget, der kommer fra underbevidstheden. Fordi de netop ikke indeholder metaforer og billeder, der først skal tolkes.
  Barbara Borgelin

 2. Donna

  Kære Jette, jeg kan også huske hvordan jeg døde i ulykker og krig flere af mine tidligere liv, jeg kan også huske alder jeg var hvilket køn jeg var. Der er personer som jeg kendte i mine tidligere liv, dem har jeg også mødt i mit nuværende liv. Jeg har i mit nuværende liv haft mange drømme, der har jeg fået information om Hvem nogle af mine biologiske Slægtninge er Både levende og døde, jeg har mødt min mor og skolekammerater og venner som ikke lever mere igennem mine drømme. Siden jeg var barn har jeg haft nogle evner. Der er meget mere mellem himmel og jord end hvad vi mennesker kan se. Mvh Donna

  1. Tak for at du delte dine oplevelser.
   Jeg kan kun give dig ret; Der er meget mere mellem himmel og jord end hvad vi kan se.

 3. Lisbeth

  Hej Jette
  Tak for du deler ud af din viden?. Min egen “ indre rejse” startede med en ud af kroppen oplevelse, hvor jeg forlod min krop som sjæl, oog oplevede den mest vidunderlige følelse af salighed. Jeg blev pludselig trist og mindet om, at jeg skulle tilbage til livet i min fysiske krop. Senere oplevede jeg, hvordan jeg blev forfulgt og slået ihjel i mit tidligere liv i glimt.I dag forstå jeg, hvorfor jeg har levet med frygt og angst. Et hårdt liv, der har givet mig så meget guddommelig kærlighed og troen samt forståelse af mit nuværende liv.

 4. Olivia

  Det er også, nogle gange har jeg spurgt mig selv, hvad er lige mening med, at jeg husker hvordan jeg døde I mit tidligere liv, i det her liv.
  Tror jeg blev ramt i brystkassen, har sommetider haft en underlig smerte i brystkassen, ikke tegn på dårlig hjerte.

 5. silvana

  Det kunne da være spændende at vide om jeg har levet før kunne tænke mig hypnose for at se hvad der kom ud af det det lyder jo vældig spændende

 6. Katrine

  Jeg fik et syn – mærkede en tydelig indre følelse – så det i en drøm – vidste bare pludselig – som cirka 11-årig, at jeg for lang, lang tid siden, engang, har været barn i Irland. Jeg stod i en stor brostensbelagt gårdsplads inde i byen ved en brønd. Jeg var alene – manglede min mor, kunne ikke finde hende og søgte om hjælp ved menneskerne omkring. Men ingen kunne eller ville hjælpe. Jeg var bange, forladt, lille og helt alene.

  Andet ved jeg ikke!
  Men det var sådan lidt “pigen med svovlstikkerne-agtigt.

  Jeg har dog aldrig været i Irland. Og heller aldrig oplevet i dette liv at være blevet forladt.

 7. Kristin

  interessant lesning
  Når kommer neste blogginnlegg?
  Det ser jeg frem til å få lese.

  Kristin

  1. Hej Kristin,

   Det kommer så snart jeg har tid til at skrive det. Som regel går der ca. 1 uge mellem hvert blogindlæg, alt efter hvor meget tid jeg har. Du kan altid holde øje med forsiden af min hjemmeside, samt ligeså på min Facebook side, hvor indlægget bliver slået op med det samme. ?

   1. Karen Lillienskjold

    Hej Jette!
    For et par år siden drømte jeg, at jeg var jaget vildt i Warszawa. Der var nogen efter mig og jeg måtte hele tiden skjule mig. På gaderne lå der lig og stumper af lig. Jeg havde en fornemmelse af, at jeg var en yngre mand. Men jeg var rædselsslagen.

    Da jeg vågnede , tænkte jeg: Hvor ligger Warszawa henne? Og så gik jeg i gang med at undersøge og fandt ud af , at der havde været en folkeopstand i 1944 og folk var blevet slagtet af nazisterne.

    Så jeg tror, at jeg endte mine dage der

    Ikke alle tilbageblik er lige idylliske.

    Kh Karen

    1. Uha, sikke en oplevelse. Tak for at du delte den med os.
     Desværre er det ikke alle der har idylliske minder, fra deres tidligere inkarnationer.

     1. Olivia

      Hejsa Jette.

      Jeg kan huske hvordan jeg døde i mit tidligere liv. Jeg stod overfor en person, begge havde vi en pistol i hånden, inden jeg blev skudt hørte jeg nogle råbe noget firer, det farligt hvor efter så jeg et smukt hvidt lys.
      Da jeg var barn, var jeg frygtelig bange for brag og bang lyde, jeg græd når jeg hørte en ballon springe.. har stadig svært med brag, bang og skud lyde idag.

     2. Det må være meget specielt at kunne huske sin egen død, fra en tidligere inkarnation.
      Jeg kan sandelig godt forstå, at du ikke bryder dig om brag, bang samt skudlyde i dag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top