Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

58. Christian Borup – 78 min – Astrologi

Christian Borup Astrolog podcastChristian Borup Astrologi.

I 60 episoder af “Den 6. sans” på TV 2 kunne vi følge den charmerende og sympatiske astrolog, Christian Borup. Han har også været med i tv programmet Oraklerne, samt skrevet flere bøger om astrologi.
Jeg møder ham en aften på Irene Christensen Instituttet, hvor optageren kører, og vi lader spørgsmål og svar komme i en lind strøm.

Christian fortæller historien om, hvordan han 13 år gammel lavede sit første horoskop, og om sit ønske om at være læge, hvilket førte til, at han brugte 6 år på at studere medicin.

Christian Borup Astrologi

Han er blevet kaldt Danmarks dygtigste astrolog og har lagt flere tusinde horoskoper.

Lyt til dette hyggelige interview, hvor vi blandt andet kommer omkring spørgsmål som:

Kan man forudsige døden?
Kommende kriser eller lignende begivenheder.
Hvordan eller hvorfor virker astrologi – eller gør den?
Hvad er fri vilje/skæbne?
Er det fødselshoroskopet, der “styrer” vores liv?
Hvad handler de syvårige perioder om?
Hvad kan man aflæse i et horoskop?

Wikipedia >> Hvad er astrologi? 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Kort om astrologi …

Hvad er astrologi?

Astrologi er en fascinerende praksis, der har grebet menneskers nysgerrighed og fantasi i årtusinder. Denne gamle disciplin udforsker forbindelsen mellem himmellegemerne og begivenheder på Jorden og siger at kunne give indsigt i menneskers personligheder, skæbner og livsveje baseret på placeringen af planeterne på himlen på et givet tidspunkt.

Historien bag Astrologi:

Astrologi har en lang og kompleks historie, der strækker sig tilbage til oldtidens civilisationer som de babyloniske, egyptiske og græske kulturer. Disse tidlige samfund observerede nøje himmellegemernes bevægelser og troede på, at der var en forbindelse mellem disse bevægelser og begivenheder på Jorden, såsom vejrforandringer, kongelige dynastiers skæbner og landbrugsudbytter.

Grundlæggende Koncepter i Astrologi:

Astrologi er baseret på flere grundlæggende koncepter, herunder zodiac-tegnene, planeterne, huse og aspekter. Zodiac-tegnene er de 12 divisioner af den ekliptiske bane, som Solen tilsyneladende bevæger sig igennem i løbet af et år. Planeterne repræsenterer forskellige aspekter af individets personlighed og liv. Huse refererer til de 12 sektioner af horoskopet, der repræsenterer forskellige livsområder, mens aspekter er vinkelforholdet mellem himmellegemerne og fortolkes som indikationer af dynamikken mellem dem.

Hvad kan du bruge Astrologi til?

Astrologi kan være en nyttig vejledning til selvindsigt, beslutningstagning og selvudvikling. Her er nogle måder, du kan bruger astrologi på:

 1. Personlig Udvikling:
  Astrologi kan give dig en dybere forståelse af dine personlighedstræk, styrker og svagheder baseret på dit fødselshoroskop. Dette kan hjælpe med at identificere områder, hvor personlig vækst er nødvendig, og tilskynde til selvrefleksion.
 2. Forhold:
  Mange mennesker konsulterer en astrolog for at få indsigt i deres forhold til andre, både romantiske, venskaber, relationer til arbejdskolleger og lign. Sammenligning af horoskoper kan give et indblik i kompatibilitet og potentielle udfordringer i et forhold.
 3. Karriere:
  Astrologi kan også bruges til at få indsigt i karrierevalg og professionel udvikling. Dit fødselshoroskop kan give spor om dine arbejdsmæssige styrker og potentialer, samt områder til succes.
 4. Tidspunkt for Handling:
  Astrologi kan også anvendes til at vælge gunstige tidspunkter for vigtige begivenheder såsom bryllupper, lanceringen af et nyt projekt eller investeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top