Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

74. Chris Griscom – 112 min – Superhealth

Chris Griscom Chris Griscom
I oktober 2009 besøgte den anerkendte spirituelle lærer Chris Griscom Danmark, hvor hun holdt både et inspirerende foredrag samt også en workshop. Titlen på hendes foredrag var “Superhealth: Feelings, Body, and Self-healing.”

Chris Griscom er kendt for sin overbevisning om, at vi aldrig behøver at blive syge. Hun mener, at vi selv er i stand til at arbejde med de følelser og tanker, der kan skabe sygdomme i vores kroppe eller forårsage stress.

I næsten 50 år har Chris Griscom undervist og har skrevet hele 14 bøger om emner inden for personlig og spirituel udvikling. Hun er også kendt som den spirituelle lærer for skuespillerinden Shirley MacLaine.

Jeg optog foredraget “Superhealth” og har fået tilladelse til at dele det her på min side. Derudover kan du se en kort 3-minutters videooptagelse fra den aften på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=tq9C2axbpdg

Læs også >> Chris Griscom kommer til København.

Hør foredraget.
Du kan høre podcast episode, nr. 74 “Chris Griscom”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Læs også >> Du kan være din egen healer. Et interview med Chris Griscom.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Et interview med Eckhart Tolle.
I podcast episode nr. 68 kan du høre et interview med den verdenskendte spirituelle lærer >> Eckhart Tolle. 🎧
Interviewet strækker sig over 43 minutter, hvor Eckhart deler indsigter fra sit eget liv og giver en masse gode råd.

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Hvem er Chris Griscom?

Chris Griscom er en bemærkelsesværdig spirituel lærer, hvis arbejde har inspireret og transformeret utallige menneskers liv over hele verden. Hendes filosofi og undervisning er dybt forankret i ideen om en universel bevidsthed, der forener os alle på tværs af kulturelle og spirituelle grænser.

Griscom blev født med en naturlig sensitivitet over for den åndelige verden, og hendes liv har været dedikeret til udforskning og forståelse af den menneskelige ånd og dens forbindelse til det guddommelige. Hendes rejse førte hende gennem studiet af forskellige spirituelle traditioner og visdomsveje, hvilket gav hende et dybtgående perspektiv på de universelle sandheder, som alle disse traditioner deler.

En af Griscoms centrale læresetninger er ideen om sjælens evolution. Hun mener, at hver sjæl gennemgår en kontinuerlig udvikling og vækst gennem en række inkarnationer og erfaringer. Hendes undervisning fokuserer på at hjælpe enkeltpersoner med at forbinde sig med deres sjæls formål og opdage deres sande potentiale i dette liv.

Griscom er også kendt for sit arbejde med energihealing og bevidsthedsudvidelse. Gennem teknikker som meditation, visualisering og åndedrætsøvelser guider hun sine elever til at frigive blokeringer og åbne sig for de højere riger af bevidsthed. Hendes tilgang er holistisk og omfattende, idet den adresserer både krop, sind og ånd.

En af de mest bemærkelsesværdige aspekter af Griscoms undervisning er hendes evne til at skabe en følelse af fællesskab og samhørighed blandt hendes elever. Gennem hendes workshops, seminarer og bøger bringer hun mennesker sammen fra forskellige baggrunde og kulturer for at dele en fælles rejse mod selvopdagelse og åndelig vækst.

Griscoms indflydelse strækker sig langt ud over hendes direkte elever. Hendes bøger er blevet oversat til adskillige sprog og læses af mennesker over hele verden, der søger inspiration og vejledning på deres åndelige rejse. Hendes budskab om kærlighed, accept og forbindelse resonerer dybt i en verden, der længes efter åndelig fornyelse og mening.

Chris Griscom er en strålende lyskilde, der guider os alle mod en dybere forståelse af os selv og vores plads i universet.

Kontakt, hjemmeside og inspiration Chris Griscom

Scroll to Top