Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Du kan være din egen healer

Du kan vaere din egen healerDu kan være din egen healer. Dette indlæg er skrevet af journalist Maria Kentorp – dagbladet Børsen.

Ved at programmere vores kroppe kan vi holde dem fra sygdom og få succes i vores arbejde, siger den amerikanske forfatter og spirituelle lærer Chris Griscom. Hun kommer nu til Danmark for at holde både foredrag og kursus i hvordan

Hun er aldrig syg, hun er fuld af energi, og for to måneder siden nærmest fløj hun ud over en marmortrappe og brækkede sin venstre arm. Den helede hun selv. »Jeg tog ikke på hospitalet, men helede den selv ved hjælp af mine mentale teknikker. Den er næsten vokset sammen igen,« forklarer den amerikanske forfatter og spirituelle lærer Chris Griscom over telefonen fra Brasilien, hvor hun er på en af sine utallige rejser rundt i verden.

Den spinkle 67-årige dame, der er mor til seks, har i ca. 50 år arbejdet med sundhed og spiritualitet, først ni år som frivillig og troende katolik i fredskorpset, hvor hun så børn og voksne dø i fattigdom. Siden som grundlægger af sit kursuscenter The Light Institute i den ørkentørre stat New Mexico, USA, hvorfra hun også hjalp den amerikanske skuespiller Shirley MacLaine ud på sin spirituelle rejse, hvilket skuespilleren har beskrevet i flere bøger og samtidig gjort sin lærer verdenskendt.

Chris Griscom er nu på vej til Danmark med en seksdages workshop på Samsø og et foredrag i København med titlen »Superhealth: Feelings, Body and Selfhealing«. Hendes påstand er, at vi ikke behøver at blive syge. Vi behøver ikke at få stress eller overhovedet være nødt til at have det ord i vores ordforråd. For ved at arbejde mentalt med vores krop og sind kan vi opløse de følelser og tankemønstre, der skaber sygdom og lidelse.

Den røde tråd gennem Chris Griscoms arbejde og hendes 14 bøger, herunder »Den magiske krop«, er udvikling af vores kroppe, vores hjerner og vores verdensopfattelse. Og det arbejde behøver ikke ske på en pude i et hjørne af stuen. Det kan ske midt under et forretningsmøde eller en præsentation, hvor vi er til stede for at gøre vores bedste.

Direkte i meditation.
»Jeg lærer folk at springe direkte over i meditation, der sætter dem i kontakt med det geniale og kreative niveau, vi alle har i hjernen. Det giver rolig puls, vågen hjerne, en stærk krop og det overblik, man skal bruge til at få sine mål igennem,« siger Chris Griscom, der endda mener, at teknikken gør det muligt bedre at fornemme, om præsentationen eller indlægget får den rigtige effekt i lokalet.

»Jeg elsker at arbejde med forretningsfolk, for mange af dem er vant til at koncentrere sig, og det gør det nemmere for mig at lære dem den spirituelle teknologi,« siger hun, der bl.a. jævnligt arbejder med en gruppe mænd i Schweiz, herunder nogle top-bankfolk, og en unavngiven amerikansk toppolitiker. »Især for mange forretningsfolk gælder det, at de skal huske
at være opmærksomme på deres krop. De kan nemt blive talende hoveder. Mange glemmer at motionere og spise rigtigt, og de tænker ikke på, at det at manipulere din krop til at yde mere tager hårdt på den i længden. Og hvad end der sker i kroppen, sker også i dit firma,« siger hun

Hun drejede ind på sin spirituelle livsbane efter en sjælsrystende oplevelse, hun havde i fredskorpset. Hun sad med et lille barn i armene, da det udåndede, og hun blev ramt af tomhed, sorg, vrede og magtesløshed i flere dage.
Tre dage efter barnets død så hun dets sjæl for sig i sit værelse. »Sjælen sagde til mig: »Min død var mit eget valg. Tidspunktet for det var min gave til dig«.

Det var dens måde at fortælle, at barnets selv havde selv valgt at forlade jorden, og at sjælen ikke dør med kroppen,« siger hun, der også hævder at have haft seks nærdødsoplevelser og dermed nået samme konklusion: Bevidstheden lever videre i liv efter liv efter liv.

Nærdødsoplevelserne må have sat en skræk i livet på dig? »Nej, de har fået mig til at grine. Jeg lærer åbenbart så langsomt, at jeg er nødt til at erfare mange gange, at bevidstheden lever videre. Og de har lært mig at leve livet. Der er ingen grund til at vente med at leve det, indtil du har opnået alle mulige mål. Brug det liv, du har fået, lige nu.«

Du kan være din egen healer.
Chris Griscom er 67 år og bor i New Mexico, USA.
Hun er spirituel lærer og grundlægger af The Nizhoni School for Global Consciousness og The Light Institute.
Hun er forfatter til 14 bøger, bl.a.
»Tiden er en illusion«, »Den magiske krop«, »Befri dine følelser« og den seneste »The Evolution of God«.
Læs mere om Chris Griskom på hendes egen hjemmeside www.chrisgriscom.com

Ovenstående tekst er lagt ud på denne blog med tilladelse fra journalist Maria Kentorp.

Hør foredraget her.

Gik du glip af det knap 2 timer lange foredrag »Superhealth: Feelings, Body and Selfhealing« der blev arrangeret af “Lev Lykkeligt” i København eller vil du gerne høre det igen?

Chris Griscom har været så sød at lade mig lægge min optagelse af foredraget ud, så alle kan høre det ganske gratis.

Hent lydfilen her >> Podcast.

Vælg podcast nr. 74
Lydfilen varer 2 timer min og er gratis.

Rigtig god lytning.

Læs også artiklen >> Din krop kan helbrede sig selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top