Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

76. Gertrud Berlon – 127 min – Mit liv som clairvoyant

Mit liv som clairvoyant Gjertrud Berlon podcastMit liv som clairvoyant.

I 2008 besøgte jeg clairvoyant Gjertrud Berlon for at lave et interview med hende. Hun var en af de mest dygtige clairvoyante praktiserende i Danmark og havde udført over 16.000 clairvoyancesessioner. Hendes kalender var stort set fuldt booket 1-1,5 år frem i tiden, og folk fra hele verden rejste for at få en session hos hende. Hun arbejdede som clairvoyant på fuld tid i mere end 30 år og havde udgivet bogen “Mit liv som clairvoyant.”

I dette interview deler Gjertrud Berlon historier fra sit liv som clairvoyant. Hendes viden, hjertevarme og humor skinner igennem, og hun havde kun ros fra dem, hun mødte. Hun var en fantastisk person og en betydningsfuld skikkelse inden for det alternative miljø.

Gjertrud var den første i Danmark, der etablerede en clairvoyanceskole, og hun var også en af de første til at undervise i kommunikation med og clairvoyance på dyr.

I interviewet dækker vi et bredt spektrum af emner i løbet af de to timer. Det er spændende at høre hende dele hendes forskellige oplevelser, både succeserne og de gange, hvor hun fejltolkede en clairvoyance. Hun var ikke bange for at indrømme sine fejl og de lektioner, hun lærte undervejs.

Vi diskuterer hendes barndom, etik, hendes hverdag som clairvoyant, kontakt med afdøde, reinkarnation af en hund, der elskede sin ejer, Gjertruds clairvoyanceskole, sjove oplevelser og meget mere.

Gjertrud gik bort i marts 2010. Inden interviewet fortalte hun mig, at det ville være det sidste, hun gav. Desværre blev det en realitet. I sine sidste år måtte hun have et iltapparat tilsluttet døgnet rundt på grund af sundhedsproblemer. Derfor kan du på lydfilen høre maskinen køre og lejlighedsvis høre lyden fra slangen, der leverede ilt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top