Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

80. Martin Thorborg – 53 min – Få succes med dit job

Få succes med dit job Martin Thorborg podcast Få succes med dit job.

Foredrag med Martin Thorborg. I november 2009 blev jeg inviteret til Falkoner Salen via Speakers Club, hvor tre spændende talere skulle dele deres indsigt om at finde mere glæde og engagement på arbejdet. En af talerne var Martin Thorborg, og jeg optog hele hans foredrag. Efterfølgende spurgte jeg ham om tilladelse til at dele det på ClairCast, og det accepterede han gerne.

Optagelsen blev foretaget midt i salen med min håndholdte Edirol R-09. Du vil måske høre latter og små kommentarer fra sidemanden, men selve foredraget og lyden er klar og tydelig.

Martin Thorborg er en iværksætter, der har medvirket til at starte over 20 virksomheder, herunder Jubii, SpamFighter og iværksætterportalen Amino. Han er en populær foredragsholder og rådgiver både store og små virksomheder om at øge deres omsætning og forstå e-handel og meget mere. Han har skrevet bøgerne “E-pusher” og “Iværksætter til jeg dør” og har sit eget talkshow.

I dette foredrag med titlen “Få succes med dit job” henvender han sig især til dem, der har eller ønsker at starte deres egen virksomhed. Hans filosofi er, at hvis du brænder for det, du laver, vil du finde succes og glæde på arbejdet hver dag.

Martin Thorborg deler sin egen historie om, hvordan han kom i gang, og giver masser af gode tips om at lede og motivere dig selv. Han lægger vægt på at bruge sin tid på det, der er sjovt, og han lever efter sine egne råd.

Du vil høre om vigtigheden af at omgive dig med mennesker, der inspirerer og styrker dig, og hvordan du kan undgå at spilde tid og kede dig. Martin deler også, hvordan han håndterer negative tanker og stress.

Han giver indblik i sin opfattelse af karma og hvordan han bruger det i sit liv. Du vil også modtage tips om, hvordan du kan administrere din tid optimalt.

 

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top