Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Få succes med dit job

faa succes med dit job martin thorborgFå succes med dit job.
I 2009 var jeg i Falkoner Salen og høre iværksætter Martin Thorborg fortælle om hvordan man skaber et job som man er glad for. Hans foredrag var især rettet mod dem som ønsker at starte egen virksomhed eller allerede er selvstændige.

Hans holdning er, at hvis du brænder for det du laver, så skal du nok få succes og du vil også være glad for at gå på arbejde.

Martin selv gider ikke at bruge sin tid på noget som han ikke synes er sjovt, og han lever virkelig det han taler.
I foredraget fortæller han blandt andet, at da han var yngre, brød han sig ikke om at gøre rent og vaske tøj. Derfor hyrede han en til at komme 4 timer om ugen for at gøre dette for ham. For at kunne betale hendes løn, var han nødt til at tage et ekstra arbejde på en tankstation. Her stod han 8 timer om ugen.
Han arbejdede i 8 timer for at kunne få råd til at hyre en til 4 timers arbejde. Men som han sagde: Jeg elskede jobbet på tankstationen, men hadede rengøringen og derfor var det alle pengene værd.

Giv din drøm liv.
Han fortalte desuden om hvordan han kom i gang med at blive selvstændig, og han gav en masse gode tips til hvordan man kan lede og motivere sig selv. Martin elsker at bygge noget nyt op fra bunden af, give det liv, få det til at blomstre og blive til en succes.

Han har startet ikke mindre end 20 firmaer og bliver i dag hyret af store som små virksomheder til at hjælpe dem med at skabe større omsætning og tune virksomheden. Dette kan både være enkeltmandsvirksomheden samt nogle af de helt store spillere indenfor dansk erhvervsliv.

Han fortalte om vigtigheden af hvilke mennesker man omgås. Er du sammen med mennesker der inspirerer dig og får dig til at vokse, eller er det folk der suger al saft og kraft ud af dig? Folk der punkterer dine drømme og får dig til at tvivle på dig selv?

Læs også >> Vil du arbejde med mennesker?

Få succes med dit job.
Martin Thorborg lagde op til at det er vigtigt at du tør stille dig selv de store spørgsmål.

Lever du livet lige nu?
Realiserer du dine drømme jobmæssigt?
Bekymrer du dig eller handler du?
Føler du dig som et offer eller som en vinder?
Spilder du din tid?
Keder du dig?
Hvad gør du med negative tanker eller stress?
Hvordan administrerer du din tid optimalt?

Og så kom han ind på hvad karma betyder for ham, og hvordan han bruger det i hverdagen.

Gratis foredrag til dig.
Hvis du vil høre foredraget, så har Martin Thorborg givet mig grønt lys til at lægge min optagelse af det ud på min hjemmeside.
Så hvis du har en time og trænger til lidt inspiration, et kærligt skub eller lidt at tænke over så kan du høre foredraget her >> www.harthimmer.dk/podcast Vælg podcast – lydfil nr. 80

Læg også gerne vejen for Martin Thorborgs hjemmeside hvor du kan se hans små videoklip, hvor han giver peptalks, et spark bagi eller læs hans blog >> https://www.thorborg.dk/

Læs og hør >> Alternativ behandler – lev af din passion.
En lydfil om hvordan du får succes som alternativ behandler, coach, terapeut eller lign.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top