Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

81. Prinsesse Märtha Louise – 57 min – Mød din skytsengel

Mød din skytsengel Martha Louise podcastMød din skytsengel.

I juni 2011 begav jeg mig til Oslo for at interviewe Prinsesse Märtha Louise og hendes samarbejdspartner Elisabeth Samnøy.

Prinsesse Märtha Louise, datter af Kong Harald og Dronning Sonja, har været sensitiv fra en tidlig alder. Hun kunne fornemme både fysisk og følelsesmæssigt, hvordan andre havde det. Denne følsomhed gjorde hende følelsesmæssigt isoleret og usikker, da hun ikke følte, at hun passede ind.

Interessen for det spirituelle begyndte at blomstre, da hun uddannede sig i Rosenmetoden og senere deltog i et kursus i psykisk læsning. Dette var et vendepunkt, hvor hun begyndte at finde sig selv og følte, at hun endelig havde fundet sin rette plads. Hun blev mere selvsikker og indså, at hendes forbindelse til det spirituelle gjorde hende hel som person.

I interviewet deler Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth deres personlige historier, herunder deres rejse ind i det spirituelle. De diskuterer også, hvorfor de grundlagde Astarte Education, også kendt som Engleskolen, og hvordan ideen til bogen “Mød din skytsengel” opstod. Emnerne spænder vidt, herunder sensitive børn, skytsengle, hvordan man kommunikerer med dem, og hvordan man kan integrere denne forbindelse i hverdagen.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 81 “Mød din skytsengel”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

PS: Dette er mit andet interview med Märtha Louise. I podcast episode nr 107 taler vi om Særligt Sensitive. Det interview, kan du høre her >> Prinsesse Märtha Louise – Særligt sensitive.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Et par ord om hvordan Prinsesse Märtha Louises spirituelle rejse begyndte
Prinsesse Märtha Louises spirituelle rejse begyndte at tage form i hendes tidlige voksenliv. Selvom hun blev født ind i kongefamilien i Norge og derfor havde en privilegeret opvækst, har hun også stået over for personlige udfordringer og søgt mening og formål på sin egen måde.

Det var i hendes senere teenageår og i starten af hendes voksne liv, at Märtha Louise begyndte at udforske alternative tanker og spiritualitet. Hun har beskrevet, hvordan hun følte en stærk trang til at forstå mere omkring livets dybere betydning og menneskets åndelige natur. Dette førte hende til at søge inspiration og viden fra forskellige spirituelle traditioner og filosofier.

En af de tidligste indikationer på hendes interesse for spiritualitet var hendes deltagelse i alternative kurser og workshops om emner som healing, meditation og intuition. Disse erfaringer åbnede hendes sind for nye perspektiver og førte til en dybere udforskning af hendes egen åndelighed.

Det var imidlertid først senere i livet, efter at hun havde giftet sig med Ari Behn og fået børn, at Prinsesse Märtha Louise begyndte at dele sin spirituelle rejse mere åbent med offentligheden. Hun har beskrevet, hvordan moderskabet og hendes personlige livserfaringer har forstærket hendes forbindelse til åndelige principper og styrket hendes tro på en højere mening og formål.

Gennem årene har Prinsesse Märtha Louise været åben omkring hendes spirituelle oplevelser og erfaringer, selvom det har ført til både støtte og kontroverser. Hun har brugt sin platform til at fremme åbenhed, forståelse og accept af alternative tanker og spirituelle praksisser, og hun har inspireret mange mennesker til at udforske deres egen åndelighed på en dybere måde.

Prinsesse Märtha Louises spirituelle rejse er en påmindelse om, at åndelighed ikke er begrænset til bestemte trosretninger eller traditioner, men at den kan findes og udforskes på mange forskellige måder. Hendes åbenhed og mod til at følge sit eget hjerte har gjort hende til en inspirerende figur inden for moderne spiritualitet, og hendes indflydelse fortsætter med at berøre og transformere liv verden over.

Wikipedia >> Märtha Louise af Norge

Scroll to Top