Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

107. Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng – 34 min – Særligt sensitive.

Prinsesse Märtha Louise podcast Prinsesse Märtha Louise

I hjertet af København har jeg haft fornøjelsen af at møde Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng til en samtale om emnet “særligt sensitive” samt om deres to nyligt udgivne bøger:

“Født Sensitiv – Vores personlige historier”
“Sensitive Børn – Det særligt sensitive barn fra nyfødt til teenager.”

I vores møde diskuterede vi de unikke træk ved særligt sensitive mennesker og børn samt de personlige erfaringer og historier, der har formet deres forståelse af denne særlige karakteristika. Det var en givende samtale om sensitivitet og dens betydning for individets udvikling fra barndom til teenageår.

Læs også mit indlæg >> Særligt sensitive børn og voksne.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 107 “Prinsesse Märtha Louise Særligt sensitive”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

PS: Dette er mit andet interview med Prinsesse Märtha Louise
Det første interview handler om skytsengle, og det kan du høre i podcast episode nr. 81 >> “Mød din skytsengel“.

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Et par ord om Prinsesse Märtha Louise og hendes interesse for spiritualitet.
Prinsesse Märtha Louise af Norge har gennem årene markeret sig som en fremtrædende person inden for spiritualitet og særligt sensitive mennesker. Hendes åbenhed og engagerede tilgang til emnet har gjort hende til en inspirationskilde for mange, samtidig med at det har tiltrukket både positiv og kontroversiel opmærksomhed.

Märtha Louise har været åben omkring sine egne spirituelle oplevelser og erfaringer og har gjort det til en mission at fremme forståelsen for mennesker med særlige sensitiviteter. Hun har været åben om sine egne udfordringer med at være særligt sensitiv og har talt om behovet for at anerkende og støtte sådanne mennesker i samfundet.

En af de mest bemærkelsesværdige initiativer fra Prinsesse Märtha Louise er etableringen af ​​Astarte Education, et center dedikeret til at støtte særligt sensitive børn og voksne. Centret tilbyder kurser, workshops og vejledning til både sensitive individer og deres pårørende for at hjælpe dem med at forstå og håndtere deres sensitivitet på en positiv måde.

Prinsesse Märtha Louise har også skrevet flere bøger om spiritualitet og personlig udvikling, hvoraf nogle er blevet internationale bestsellere. Hendes bøger udforsker emner som intuition, englekontakt og kommunikation med åndeverdenen. Selvom hendes synspunkter og tilgange til disse emner har mødt kritik fra nogle dele af samfundet, har de også været en kilde til inspiration og trøst for mange mennesker, der søger mening og åndelighed i deres liv.

En af de mest omtalte begivenheder omkring Prinsesse Märtha Louises spiritualitet var grundlæggelsen af Engleskolen i 2007. Skolen tilbød kurser i englekontakt og healing, og selvom den modtog støtte fra nogle, blev den også mødt med skepsis og kritik fra andre. På trods af denne modstand fortsatte Prinsesse Märtha Louise med at forsvare skolen og dens formål med at fremme spirituel vækst og udvikling.

Det er vigtigt at bemærke, at Prinsesse Märtha Louises interesse for spiritualitet ikke er begrænset til hendes personlige liv, men har også haft indflydelse på hendes offentlige rolle. Hun har brugt sin position til at skabe opmærksomhed omkring emner som mental sundhed, personlig vækst og åndelighed, og hun har været en stemme for dem, der føler sig overset eller stigmatiseret på grund af deres spirituelle eller sensitive natur.

I en verden, hvor åndelige emner ofte mødes med skepsis eller endda fjendtlighed, har Prinsesse Märtha Louise været modig nok til at stå ved sine overbevisninger og bruge sin platform til at fremme åbenhed, forståelse og accept. Hendes engagement i at støtte særligt sensitive mennesker og hendes ønske om at dele sin egen spirituelle rejse har gjort hende til en bemærkelsesværdig figur inden for moderne spiritualitet, og hendes indflydelse fortsætter med at inspirere og berøre mennesker verden over.

Scroll to Top