Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

95. Jette Harthimmer – 140 min – Jeg udlever min drøm. Gør du?

Jeg udlever min drøm podcast Jeg udlever min drøm.

I dag er det mig, der indtager den varme stol, mens jeg bliver interviewet af søskendeparret Birgitte Costa og Søren Lauritzen fra Bevidsthedsskolen. De arbejder på at skrive en bog om, hvordan man starter og driver en virksomhed baseret på ens egen identitet og passion.

I dette interview deler jeg mine tanker om, hvordan man begynder at følge sine drømme. Jeg fortæller, hvorfor jeg valgte at forlade min trygge job for at blive selvstændig, og hvordan vi alle kan lade os guide af vores intuition i hverdagen. Jeg diskuterer også, hvordan den åndelige verden kan hjælpe os på vores vej.

Du får en række gode råd til, hvordan du kan arbejde mod at være autentisk og leve i overensstemmelse med din sande natur.

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top