Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

95. Jette Harthimmer – 140 min – Jeg udlever min drøm. Gør du?

Jeg udlever min drøm podcast Jeg udlever min drøm.

I dag er det mig, der indtager den varme stol, mens jeg bliver interviewet af søskendeparret Birgitte Costa og Søren Lauritzen fra Bevidsthedsskolen. De arbejder på at skrive en bog om, hvordan man starter og driver en virksomhed baseret på ens egen identitet og passion.

I dette interview deler jeg mine tanker om, hvordan man begynder at følge sine drømme. Jeg fortæller, hvorfor jeg valgte at forlade min trygge job for at blive selvstændig, og hvordan vi alle kan lade os guide af vores intuition i hverdagen. Jeg fortæller også, hvordan den åndelige verden kan hjælpe dig på din vej.

Du får en række gode råd til, hvordan du kan arbejde hen mod at være autentisk og leve i overensstemmelse med din sande natur.

Hør interviewet.
Du kan høre podcast episode, nr. 95 “Jeg udlever min drøm. Gør du?”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Et par ord om hvordan du udlever din drøm …

“At udleve din drøm” er en idé, der ofte indgyder en følelse af inspiration og motivation. Mennesker har forskellige drømme, mål og ambitioner i livet. Nogle drømmer om at rejse verden rundt, andre ønsker at starte deres egen virksomhed, mens nogle måske drømmer om at lære et nyt sprog eller finde kærligheden i deres liv. Uanset hvad din drøm måtte være, er der nogle universelle principper og trin, du kan følge for at udleve den.

Først og fremmest er det vigtigt at identificere og definere din drøm tydeligt.
Hvad ønsker du virkelig at opnå? At have en klar forståelse af din drøm vil give dig retning og fokus.

Dernæst er det afgørende at sætte mål.
Opdel din store drøm i mindre, mere håndterbare delmål. Dette gør det lettere at arbejde hen imod din drøm og fejre små succeser undervejs.

Næste skridt er at udvikle en handlingsplan.
Hvad skal der til for at opnå dine mål? Identificer de handlinger, du skal foretage dig, og læg en plan for, hvordan du vil nå dem. Vær realistisk, men samtidig ambitiøs.

Læs også mit indlæg >> Sådan manifesterer du dine ønsker og drømme.

Derefter er det vigtigt at handle og være konsekvent. Handling er nøglen til at omsætte dine drømme til virkelighed. Vær vedholdende og lad dig ikke slå ud af eventuelle forhindringer eller tilbageslag, der måtte opstå undervejs.

Desuden er det værdifuldt at finde støtte og inspiration fra andre. Om det er familie, venner, mentorer eller ligesindede, kan støtte fra andre være afgørende for at holde dig motiveret og positiv, især hvis tingene bliver svære.

Endelig er det vigtigt at være åben over for forandringer og være villig til at tilpasse dine planer og handlinger efter behov. Livet er sjældent lineært, og det kan være nødvendigt at justere kursen undervejs.

At udleve sin drøm kræver tid, indsats og engagement, men det er en rejse, der også er fyldt med læring, vækst og personlig tilfredsstillelse. Ved at følge disse trin og holde fast i din vision kan du gå fra at drømme til at leve din drøm.

Hør min podcast episode og få flere gode råd.

Scroll to Top