Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

99. Thorbjörg Hafsteinsdóttir – 74 min – 10 år yngre på 10 uger.

10 år yngre på 10 uger 10 år yngre på 10 uger
Ønsker du at øge dit overskud og vitalitet på blot 10 uger?

I denne podcast-episode har jeg fornøjelsen af at have kogebogsforfatter, foredragsholder og ernæringsterapeut Thorbjörg Hafsteinsdóttir som gæst. Du kender hende måske fra bogen “10 år yngre på 10 uger.”

Vi diskuterer, hvordan vores kost påvirker vores krop på fysiske, mentale og følelsesmæssige niveauer. Thorbjörg Hafsteinsdóttir er oprindeligt fra Island, men har boet i Danmark i over 35 år. Hun var en af de første i Danmark til at åbne en butik, der udelukkende solgte økologiske varer og havde endda et lille tehus i baglokalet, hvor folk strømmede til.

Thorbjörg har altid haft en passion for sund mad og økologi. Hun deler sin personlige erfaring med, hvordan dårlige spisevaner og indtagelse af sukker påvirkede hendes følelsesmæssige velvære og hvordan hun på blot 3 dage kunne ændre sit helbred markant.

I interviewet deler hun en række gode råd, og vi får hendes synspunkt på en bred vifte af emner, lige fra kraften i vores tanker, yoga, til spørgsmål om sukker, gluten, brød, smør og fedtstoffer. Hun besvarer også spørgsmålet om, hvorvidt proteiner og sunde fedtstoffer er vigtigere end grøntsager i vores kost.

Læs også >> Du kan spise dig yngre.

Hør programmet.
Du kan høre podcast episode, nr. 99 “10 år yngre på 10 uger”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast episoder?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Den spirituelle pakke webshop - podcast. Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Du kan blandt andet vælge “Den spirituelle pakke.”
I den får du alle mine online kurser, foredrag og meditationer samlet i én pakke.
Der er over 65 timers lytning.
Den spirituelle pakke er til dig, der ønsker at sætte skub i din spirituelle udvikling.
Køb den her >> Den spirituelle pakke.

Hvem er Thorbjörg Hafsteinsdóttir?
Thorbjörg Hafsteinsdóttir er en anerkendt kogebogsforfatter og ernæringsekspert fra Island. Hun er kendt for sine bøger, der fokuserer på sund kost og livsstil, med særligt fokus på antiinflammatorisk ernæring og hormonel balance. Hendes tilgang til madlavning og ernæring bygger på principper om at spise friske, naturlige fødevarer, der fremmer sundhed og velvære.

Thorbjörg Hafsteinsdóttir er også en velkendt foredragsholder og konsulent, der deler sin ekspertise om sund kost og livsstilsguidance. Hendes tilgang til ernæring kombinerer moderne videnskab med traditionelle madlavningsmetoder og kostvaner, og hendes arbejde har inspireret tusinder af mennesker til at tage kontrol over deres helbred gennem kosten.
Hun er en pioner inden for sit felt og fortsætter med at være en respekteret autoritet inden for sund kost og livsstil.

Hvad handler bogen 10 år yngre på 10 uger om?
Bogen “10 år yngre på 10 uger” er en populær guide skrevet af forfatteren Thorbjörg Hafsteinsdóttir. Den fokuserer på at tilbyde læserne en omfattende tilgang til at forbedre deres helbred, udseende og velvære på kun 10 uger gennem sund kost og livsstil.

I bogen introducerer Hafsteinsdóttir læserne til principperne bag antiinflammatorisk ernæring og hormonel balance, som er nøglen til at bekæmpe aldringstegn og forbedre sundhed og skønhed. Hun deler praktiske råd om, hvordan man spiser rigtigt for at reducere inflammation i kroppen og understøtte en sund hormonbalance.

Bogen indeholder også en træningsplan, der fokuserer på at styrke kroppen, forbedre smidighed og øge energiniveauet. Ud over kost og motion dækker bogen også emner som søvn, stresshåndtering og hudpleje, da disse faktorer alle spiller en vigtig rolle i at opnå og opretholde ungdommelighed og sundhed.

“10 år yngre på 10 uger” er en praktisk vejledning, der giver læserne konkrete skridt til at transformere deres liv på kort tid ved at tilbyde en holistisk tilgang til sundhed og velvære. Hafsteinsdóttirs tilgang er baseret på videnskabelig forskning og hendes egne erfaringer som ernæringsekspert og livsstilscoach.

Hør mit interview med Thorbjörg.
Du kan høre podcast episode, nr. 99 “10 år yngre på 10 uger”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top