Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Du kan spise dig yngre.

Du kan spise dig yngre.Vil du se 10 år yngre ud?

Vil du have mere overskud og vitalitet?
Dette kan du få på bare 10 uger.

Jeg har taget turen til Vanløse, hvor jeg har besøgt kogebogsforfatter, foredragsholder og ernæringsterapeut Thorbjörg Hafsteinsdóttir.

Kan man spise sig yngre?
Ja, det kan man. Thorbjörg fortalte mig, hvordan kosten påvirker vores krop, både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt, hvilket jeg synes er et vildt spændende emne. Hvis du synes det samme, så læs videre her og hør dernæst det 74 min lange interview, som jeg lavede med Thorbjörg.

Thorbjörg Hafsteinsdóttir er islænding men bosatte sig for 35 år siden i Danmark, hvor hun som en af de første herhjemme, åbnede en butik udelukkende med øko-varer og havde i baglokalet et lille thehus, hvor folk strømmede til.

Thorbjörg har altid haft en passion for sund mad og økologi. Hun er uddannet sygeplejerske og ernæringsterapeut. Hun har også en hel del andre uddannelser, men dem kan du selv høre hende fortælle om, i interviewet.

Hun har på egen krop oplevet, hvordan dårlige madvaner, et indtag af sukker og lign. påvirkede hende følelsesmæssigt, og hvordan hun på blot 3 dage kunne ændre sit velbefindende.

Thorbjörg er forfatter til en masse bøger / kogebøger og er nok mest kendt for bogen: 10 år yngre på 10 uger. Hun har været med i DR TV-prgrammet “Kål eller kanyle” der oprindeligt havde titlen “Botox eller broccoli”.
Hun tilbyder en masse forskellige kurser, hvoraf mange af dem, kan høres online.

I interviewet fortæller Thobjörg om hendes rejse, baggrund og udvikling til der og den hun er i dag.
Du kan høre om hvad vi hver især kan gøre for vores sundhed i hverdagen, samt hvordan vi skaber mere energi, ro, glæde og balance.

Hun giver, i interviewet, en masse gode råd, og vi får hendes syn på alt lige fra tankens kraft, yoga, til sukker, gluten, brød, smør og fedtstoffer, og om proteiner og gode fedtstoffer er vigtigere end grøntsager.

Du får også et indblik i, hvad Thorbjorg på daglig basis gør, for at passe på og styrke sin krop.

Thorbjorg: 10 aar yngre på 10 ugerHer kan du høre interviewet.

Link: Lydfil: 10 år yngre på 10 uger.
Vælg podcast / lydfil nr. 99.

Det varer 74 min og er gratis.
God fornøjelse.

Læs mere:
1. Kontakt Thorbjörg >> https://www.facebook.com/thafsteinsdottir  

2. Har du talt med din krop og dine celler i dag?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top