Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Send min bedste ven til Nordpolen

Deltager Ann Groner Fjællræven Polar 2012Fjällräven Polar. Jeg elsker når mine venner går efter det de tror på og drømmer om, og det er netop hvad min veninde Ann nu forsøger at gøre.

Fjällräven Polar har lavet en konkurrence, hvor vinderen april 2012 kommer af sted på en 320 km lang rejse med hundeslæde fra Norge til Sverige. En rejse hvor hun selv skal styre og navigere hundeslæden igennem vildmarken, frosne søer, skove og bjerge. Vinderen kommer til at sove i telt under åben himmel, se nordlyset og i det hele taget få en oplevelse for livet.

Har hun prøvet det før?
Nej, og det er netop derfor jeg synes at hun er så sej.
Hun har en gang været på ferie på Svalbard og der var hun på den officielle turist-slædetur, og rejsen til den norske ø der ligger i Nordishavet var en af de største oplevelser i hendes liv.

Hun faldt over Fjällräven Polar konkurrence en dag hun var på nettet, og da hun læste om den gav den et sug i maven på hende. Jeg må bare af sted. Hvorfor, spurgte jeg, og hun svarede at det bare føltes så rigtigt for hende.
Fjällräven skriver, at hvis blot du har det rette udstyr (hvilket de sørger for), den rette indstilling og ønsket om at komme af sted,  så kan du klare dig igennem den 4 dage lange rejse.
For Ann vil det være hendes livs udfordring, men hun er villig til at gøre det.

Hun er der altid for alle andre.
Det du skal vide om Ann er, at hun er en fantastisk givende, støttende og entusiastisk kvinde. Hvis du kommer til hende og fortæller om dine mål og drømme, så vil hun til hver en tid bakke dig 100 % op. YES, jeg tror på dig. YES, du kan sagtens. Hvad kan JEG gøre for at hjælpe dig på vej mod dit mål? Og hun mener det. Der er vægt bag hendes ord.

Her er nogle få eksempler:
En bekendt (ja, ikke en gang en veninde) optrådte i sin tid på et teater i et stykke der ikke solgte særligt mange billetter. For at Ann´s bekendt skulle få en succesoplevelse, købte Ann masser af billetter til forestillingen og gav dem væk gratis til hendes eget netværk, for på den måde at sikre at der kom publikum og opbakning til de kommende forestillinger. Hun fortalte det aldrig til hende!

En veninde ville gerne instruere og opsætte et teaterstykke, men hun havde ikke rettighederne til det. Ann kontaktede en agent i USA, hvor hun både købte og skaffede rettighederne. En dag overraskede hun veninden med dette og gav hende det som en gave. Veninden vidste intet om at Ann havde arbejdet på dette i mere end 6 måneder.

Hun har altid været der for mig
Jeg har kendt Ann i snart 20 år, og hun har stået ved min side i tykt og tyndt. Hun bakker mig op, hun kommer med gode råd, hun er der når jeg har brug for en skulder at græde ved og hun har på så mange måder beriget mit liv og vist mig at hun er der, og at jeg altid kan regne med hende.

Da jeg skulle til min fars begravelse, ringede Ann og spurgte i hvilken kirke bisættelsen skulle foregå. Hun ville gerne sende blomster. Da jeg om eftermiddagen kom til kirken stod Ann udenfor og ventede på mig. Hun havde taget morgenflyet fra Aalborg for at kunne være der for mig. Hun havde ikke tid, hun havde ikke råd, men hun gjorde det alligevel.
Og tro mig, jeg blev så glad at jeg tudede. Hun og jeg var de eneste der kom til hans begravelse.

Hvis du er én af de 10.000 der hver måned lytter til mine podcast, så er det Ann du kan takke for det. Det er på grund af hende, at jeg kom i gang med at podcaste. Ann havde i årevis opfordret mig til dette, og da jeg langt om længe var klar til det, hjalp hun mig i gang med alt det tekniske.

Nu vil jeg gerne gøre noget godt for hende – hjælp mig
Som du kan læse er Ann en super veninde, og nu har jeg endelig en mulighed for at kunne hjælpe hende et stort skridt nærmere hendes drøm, men jeg har brug for din støtte.

Gå ind på nedenstående link og giv Ann din stemme.

Se Ann´s video.
Se den 1 minut lange video som hun har lavet som ansøgning til denne ekspedition.
Den er ret god og rørende.

Sådan gør du:
Tryk på dette link og  Giv Ann din stemme, og se den dejlige video.
Lige under hendes video er en stor rød pil med “Vote for this entry”. Husk at klikke på den.

På forhånd tak for din støtte.

Din stemme betyder ALT.
De to bedst placerede fra hvert land kommer nemlig af sted.

Sidste frist er den 15. november 2011.

På dette link >> Polar Ekspedition kan du se en video af, hvad det er Ann og de udvalgte deltagere skal igennem på Fjällräven Polar tur 2012.  ?

GODE NYHEDER:
Tak til alle der har stemt på hende.
29 /11 2011 Jeg har i dag fået at vide at Fjællräven har udtrukket Ann som den ene deltager fra Danmark. Dette på grund af hendes video. Tak til alle jer der har stemt på hende, og gjort hendes drøm til virkelighed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top