Spirituelle lydfiler gratis

Spirituelle foredrag kurser online downloadDownload og hør gratis spirituelle lydfiler

Gratis spirituelle lydfiler. Interesserer du dig for personlig og spirituel udvikling?

I 2005 besluttede jeg mig for at gøre noget lidt ud over det sædvanlige på min hjemmeside.
Jeg ville producere lydfiler og med dem give alle en mulighed for at lære lidt mere om de mange emner og temaer der er indenfor det alternative og spirituelle.

Fokus skulle ligge på personlig og spirituel udvikling, programmet skulle være givende og berigende, og emnerne kunne stort set være alt mellem himmel og jord, blot det havde et positivt formål og kunne give svar på spørgsmål som man i hverdagen gik og tumlede med.

Jeg gik i gang med at indspille lydfiler. Nogle indtalte jeg selv, hvor jeg for eksempel fortalte om min egen vej og udvikling eller om emner som jeg har personlig erfaring med. I andre gav jeg mine kollegaer indenfor det alternative miljø en mulighed for at komme til orde og fortælle om det som de vidste noget om. Spændende emner, hvor vi igennem årene er kommet rundt om rigtigt meget mellem himmel og jord.

Jeg vidste egentlig ikke hvor stor interesse der ville være for mine lydfiler, jeg gik bare i gang og kastede mig ud i projektet fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være, og fordi jeg selv brændte for at komme ud med mit budskab og ikke mindst mit ønske om på en inddirekte måde at kunne glæde og berige andre.
Som det er med så meget andet så bliver det, du selv brænder for og tror på ofte en succes, og sådan blev det også med mit online program som fik navnet ClairCast.
Efter de første lydfiler var blevet lagt op på min hjemmeside, væltede det ind med mails fra folk der havde hørt programmerne. Det var lutter positive tilkendegivelser og jeg fandt hurtigt ud af, at jeg havde ramt noget som folk havde savnet.

I dag skriver vi december 2010 og jeg har pt produceret 78 lydfiler. Vil du høre dem alle skal du afsætte omkring 120 timer.
10.000 besøgende lægger hver måned vejen forbi hjemmesiden for at afspille en eller flere af de mange foredrag og interviews, og det hele er ganske gratis.

Boost dig selv
Min seneste lydfil “Det første skridt” er 3 timer lang, og er en du kan bruge til en form for selv-coaching og er et kærligt boost til din personlige og spirituelle udvikling.

Gratis fantasirejser.
Der er også 2 guidede meditationer.

Du finder alle lydfilerne her: Gratis spirituelle lydfiler

Hjælp til selvhjælp.
Jeg har netop lukket dørene op for mit nyeste tiltag: Hjælp til selvhjælp.
Arbejd med din personlige og spirituelle udvikling hjemme i din egen stue.

Ud over de mange gratis lydfiler som du kan finde på min hjemmeside, så har jeg også skrevet og indtalt nogle indenfor særlige emner som jeg anser at være meget vigtige og relevante for din spirituelle udvikling.
De kan bruges som et mini-kursus og der er i dem små enkle øvelser, der giver dig mulighed for at arbejde med dig selv.

Besøg min online butik, hvor du finder disse nye lydfiler.

UPDATE 2022
Der ligger nu 116 gratis lydfiler som podcast. Alle sammen med fokus på personlig og spirituel udvikling.
Du finder dem her >> Podcast

I webshoppen finder du online kurser, foredrag og meditationer.
Der ligger optagelser af alle mine spændende foredrag samt kurser – alt lige fra clairvoyance kurser samt mange andre spændende emner.  >> Webshop Jette Harthimmer.

, , , , , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.