Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Syv Sunde Skridt

Syv sunde skridt Anette Harbech OlesenJeg har købt bogen Syv Sunde Skridt og jeg synes den er en lækkerbisken, hvis man da kan bruge det udtryk om en bog.

Bogen er skrevet af Anette Harbech Olesen der har hjemmesiden MadForLivet.com og hun forsøger virkelig på en enkel og overskuelig måde, at give et kærligt skub til at komme i gang med et sundere liv.

I bogen finder du en masse lækre opskrifter, men også en forklaring på hvad det er for emner der er de vigtigste for dig at fokusere på, hvis du ønsker en sundere og gladere hverdag.
Der er ingen tvivl om at Anette ved hvad hun taler om og hvert eneste punkt er underbyget med fakta og dokumentation.

Emner der belyses er blandt andet søvn, motion, tanker, følelser, motivation og så har bogen Syv Sunde Skridt også et spirituelt islæt. ?

Da jeg kom hjem med bogen, satte jeg mig og læste den fra ende til anden. Jeg kunne ikke lægge den fra mig. Med opskrifterne følger flotte billeder og de motiverer virkelig til at komme i gang i køkkenet. Bedst af alt er, at det er enkle retter der er hurtige at lave.

Jeg kontaktede Anette og spurgte om ikke hun havde lyst til at skrive lidt om sin bog til dette blogindlæg, og det sagde hun ja til.

Anette Harbech Olesen skriver:
Ønsker du også en sundere hverdag, men virker det engang imellem uoverskueligt med alt det sunde?

Jeg er af den opfattelse, at det at være sund ikke behøver at være ensbetydende med en fantastisk levevis. Jeg har det også sådan, at en sund levevis ikke er noget, der skal give stress eller dårlig samvittighed, men derimod gerne må indarbejdes som noget glædesfyldt og helt naturligt. Derfor har jeg skrevet bogen ”Syv sunde skridt”. Det er bogen, der gør sundhed let, og den er et resultat af 15 års erfaringer, som jeg har forsøgt at formidle i form af små, sunde skridt, hvor alle kan være med.

Sundhed gøres ikke af sund mad og motion alene. De tanker vi gør os, kvaliteten af vores nattesøvn og vores tilgang til livets udfordringer har alt sammen betydning for vores indre balancer og dermed for vores sundhed. Derfor har jeg berørt alle disse aspekter i ”Syv sunde skridt”, der tilbyder livgivende tiltag og velunderbyggede råd i en form, så det er let at gå til. Selv med den travleste hverdag vil det være muligt for dig at gå et stykke af vejen hen imod en sundere og gladere hverdag. At tage et skridt ad gangen på vejen mod en sundere hverdag, kan vise sig at være dit livs bedste medicin. En naturlig medicin helt uden bivirkninger, hvor du selv bestemmer tempo og dosis.

Jeg kan anbefale dig at gå ind på hendes hjemmeside, hvor du finder en masse godt:
Anette Harbech Olesen, forfatter og blogger om mad og sundhed på www.madforlivet.com

Update 2019.

Jeg har efter dette blogindlæg er skrevet, været så heldig at have Anette Harbech Olesen i mit studie. Jeg interviewede hende til hendes helt nye bog. Mad, Mening & Magiske øjeblikke.
Hør mit interview med Anette her >> Podcast.
Vælg lydfil nr. 106
Interviewet varer 67 minutter og er helt gratis.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top