Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Tak og farvel Norge

Stop for clairvoyance kurser og sessioner i Norge

Jette Harthimmer NorgeTak og farvel Norge. Ja ok det lyder måske så dramatisk. Måske bliver det i stedet; Tak og på gensyn.

Jeg er ikke helt sikker på i hvor mange år jeg har rejst til Norge for at give clairvoyance sessioner, holde kurser og foredrag, men det er mange.
Et sted mellem 15 – 17 år i træk.

Det hele begyndte med at Christian Paaske fra YogaCentret i Stavanger inviterede mig til at komme og holde et foredrag. Efter dette kom jeg atter til Stavanger for at give sessioner. Stille og roligt spredte det sig til flere og flere byer, hvor jeg rejste til og gav sessioner eller et foredrag.
For 5 år siden stoppede jeg helt med sessionerne i Norge og koncentrerede mig i stedet om mine kurser i clairvoyance og mine foredrag.

Det er blevet til rigtigt mange rejser tur retur Norge, og jeg har da også for længst opnået at få “guld-kort” hos både SAS og hotelkæden Choice. Byerne har været Oslo, Stavanger, Haugesund, Bergen, Trondheim og flere.
Jeg mærke, at det er på tide at jeg tager en norsk time out. Om det bliver et permanent farvel eller om det bliver et gensyn om nogle år, det vil tiden vise.
Alene i år har jeg haft 28 kurser / weekender og det tærer en del på kræfterne, når jeg også gerne vil passe alt det andet jeg har, og også skal tage mig af i København.

Tak og farvel Norge.
Nu vil jeg af hele mit hjerte takke de mange nordmænd jeg har mødt på min vej. Jeg har så mange dejlige minder og oplevelser med i bagagen. Så meget fin energi og god stemning. Jeg har fået flotte gaver, rundvisning her og der, invitationer til både det ene og det andet og jeg elsker simpelthen bare den dejlige humor I har.

Jeg håber, vi ses igen og at vores veje vil mødes, enten her i København eller en by i Norge, hvis jeg om nogle år beslutter mig for at rejse tilbage.

Fra 2011 vil alle mine kurser foregå på min egen hjemmebane i København.

Mine kurser:
Kom på kursus med Jette Harthimmer

Mød mig online:
Du kan også “møde mig” og komme på kursus via de mange jeg har liggende i min web-shop. Optagelser, kurser, foredrag og meditationer som du kan høre derhjemme. :-)
Du finder dem her: Online kurser.

 

1 kommentar til “Tak og farvel Norge”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top