Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Verdens bedste biograf

verdens bedste biografVerdens bedste biograf. Vil du have varm mad, kølige drinks, efterfulgt af kaffe serveret sammen med din biografoplevelse?

Jeg har netop været biografen AMC beliggende Mainstreet 6 i Kansas City, hvor jeg med nogle gode venner skulle ind og se Engle og Dæmoner.
Det skulle vise sig, at dette sandelig ikke var nogen helt almindelig biograf.
Jeg har altid holdt meget af Empire Bio på Nørrebro, fordi den på mange måder altid har skilt sig ud fra de øvrige biografer i Københavns området. Der er baby bio, dobbelte sæder på bagerste række, så du kan sidde tæt og kissemisse med kæresten, men AMC i Kansas City slår bare alt.
En tjener varter dig op under filmen.
Du sidder i store lækre stole, som du kan slå ud, så du også kan få benene i vandret position.
I biografen er der kun få pladser, så man føler det som, at man har hele biografen for sig selv.
Ved tryk på en knap, kan man lydløst kalde på tjeneren. Der er et stort udvalg af forretter, hovedretter og desserter på kortet. Popcorn, is, slik og chokolade. Ligeså fuld bar, mulighed for at bestille cocktails, kaffe og meget andet.
Dette kan gøres når som helst under filmen – og det generer på ingen måde, når naboerne gør det. Tjenerne er meget diskrete, hviskende og forsøger virkelig at gøre sig usynlige.
Når du først har fået sat dig i stolen, kan du skubbe et bord hen over dig, så du let kan indtage maden med kniv og gaffel. Belysningen er passende, så du kan se hvad det er du spiser, uden at det generer filmoplevelsen.
Lærredet er kæmpestort og lyden fantastisk.
Lyden er på en eller anden måde også koblet til stolene, hvilket betyder, at hvis der er rystelser og tju bang scener i filmen, så kan du mærke det i stolen, der vibrerer med.
Verdens bedste biograf?
Om det er verdens bedste biograf, skal jeg ikke kunne sige, men for mig var det min bedste biografoplevelse nogen sinde.
Læs også mine anbefalinger til >> Spirituelle film.

2 kommentarer til “Verdens bedste biograf”

  1. Ann Powell Groner

    Der er også noget med, at hvis ens kammerater forlader én fordi der ikke var 3 pladser tilsammen så vil billetdamen gerne sidde med og holde én med hyggelig selskab og trøste, indtil filmen starter! ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top