Verdenskendt clairvoyant i min postkasse.

 

Selvom jeg på min postkasse har et “Nej tak til reklamer” så dumper der alligevel en reklame i den, i ny og næ.
Som nu i dag, hvor der lå en lille lap fra Professor Borato der er 17. generation af den alternative verden og er kendt verden over.

Jeg fik også en lignende reklame fra ham i 2010, den gang havde han dog navnet Professor Adams.

Professor Borato skriver:
Jeg er astrolog, clairvoyant og healer. Jeg kan læse din fremtid. Har du problemer med arbejde, finans, psykiske, fysiske, sundhed, lykke impotens, frigiditet, overvægt, partner og usikkerhed, eller er du forfulgt af uheld og onde ånder?
Du kan få kærligheden tilbage.

Jeg hører til den 17. generation som astrolog og healer, og kan løse dine problemer med stor succes. Jeg har studeret 1000 sorter planter, der anvendes i åndelig helbredelse terapi.
Har du andre problemer, kan du kontakte Professor Borato.
Borato bor på Ålekistevej 231 og bus 12 og 22 holder lige ved døren.

Jeg må indrømme at jeg trak lidt på smilebåndet. Som sagt fik jeg hans reklame for 2 år siden, men den gang brugte han et andet navn og da var han 17. generation af Marabou, hvilket han nok senere fandt ud af ikke var så godt et navn ;-)
Da jeg her til morgen var ude og løbe, kunne jeg se at alle de parkerede biler i mit nærområde havde fået stukket hans lap ind under deres vinduesvisker.

Det der får mig til at smile er, når man i sin flyer skriver at man er kendt verden over. Jeg mener, hvis man er så kendt, så behøver man vel ikke at løbe rundt i byens opgange og uddele reklamer om sig selv? Det minder mig om den gang, hvor der et par gange om året i Ekstra Bladet var denne annonce: Nu kan du igen bestille tid hos den verdenskendte clairvoyant Yvonne. Hun sidder i en campingvogn på Amager.

Jeg ønsker Professor Borato alt det bedste. Tak for din reklame og dagens smil.

Borato har fået nyt navn
3. november 2012
I dag lå der endnu en lap fra Borato eller nu med det nye navn Professor HAJDE. Sedlen og ordlyden er helt den samme som den jeg fik for et halvt år siden, nu har han blot endnu engang skiftet navn.

, , , , , , , , , ,

6 Responses to Verdenskendt clairvoyant i min postkasse.

 1. Maria 05.08.2015 på 22:28 #

  Hej – Tusind tak for dit opslag! Jeg fik nemlig i dag i min postkasse (i Vanløse) en lignende seddel (nu kalder han sig så bare professor Hajde), og så var det super fedt at kunne slå op på Google og læse dit og flere andre opslag. Selvfølgelig kunne jeg godt regne ud, at det var rent fusk, men jeg blev alligevel nysgerrig på hvem i alverden, der stod bag, og ville lige Google vedkommende. Selvfølgelig synes jeg også, at det er en sjov tekst, men jeg bliver også lidt trist om hjertet – for den slags plattenslagere er med til at skabe mistro i verden for alle os andre, der arbejder seriøst indenfor den alternative verden.

  Jeg håber bare inderligt, at der ikke er folk, der hopper på den – men jeg frygter at der er – for jeg kan se, at der er gamle blogindlæg fra 2010, der beskriver ham (grunden til at jeg siger “ham”, er at der er nogle, der har fundet ud af nærmere detaljer om ham – og tilsyneladende står der i øvrigt blandt andet et rengøringsselskab bag adressen). Og hvis det stadig i dag 5 år efter kan betale sig at lave så mange flyers, så må der jo være nogle, der desværre hopper på den.

  Nå, jeg kan desværre nok ikke gøre så meget andet end at sende kærlighed til dem, så skulle være så uheldig at blive snydt – og sende hjertets visdom til “ham” -måske kan det hjælpe, så han får dårlig samvittighed over at snyde folk, der næsten altid er i en eller anden form for livskrise, når de vil kontakte sådan nogle som os – og derfor i den grad har behov for – og fortjener at blive mødt med ærlighed af nogle kompetente mennesker, som af hjertet ønsker at hjælpe dem.

  Med kærlighed,
  Maria

  • Jette Harthimmer 06.08.2015 på 08:35 #

   Hej Maria
   Tak for din kommentar. Ja, det er nok rigtigt hvad du skriver, at hvis han / de her 5 år efter, stadig praktiserer på den måde, så må det betyde at der stadig er kunder / klienter der vælger dem.

 2. Claus 24.05.2012 på 22:41 #

  Jeg kan se at prof marabou på medie1.dk også løser problemer omkring utroværdighed – det bliver jeg nok nødt til at prøve. Hvis jeg får success med det vil jeg gå efter FINANSIEL OVERFLOD, SPRIRTUEL OPLYSNING og et GODT SEXLIV, mon ikke det lige kan fixes inden sommerferien?

  Sjovt nok når jeg googler “verdens bedste clairvoyante” dukker hverken Dimitri Hardorff eller prof ‘buh op, men Jette Harthimmer står på en flot 5 plads ;-)

 3. Stine 24.05.2012 på 09:11 #

  Hehe… Glemmer du ikke Medie1, den synske med den usandsynlig gode annonce ordning i gratisaviserne

  • Jette Harthimmer 24.05.2012 på 09:15 #

   Jo jeg tror endda det er én og samme person. Hjemmeside adressen for Professor Borato er nemlig medium1.dk ;-)

 4. Pia Henningsen 24.05.2012 på 08:43 #

  Ej! Altså, Jette….Nu må du tage dig sammen. Jeg kan da se, at jeg skal prøve både Professor Borato og så Yvonne…Dig kan jeg vist ikke rigtig bruge mere….Du er jo hverken verdenskendt eller render rundt med ‘flyers’………Kom ind i kampen! *Sidder her og griner højlydt*
  Kan du have en forbandet god og solskinsrig dag ;-))
  Kærlig hilsen
  Pia

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.