Vil du til Tupperware Party?

Tuppeware Party

Facebook kan bruges til meget. Blandt andet til at blive inviteret til et Tupperware Party. Jeg havde en dag skrevet på min væg om ikke der var nogen der havde lyst til at invitere mig med til et sådant. Der gik et par dage og pludselig lå der en mail i min indbakke: Vil du med til et Tupperware Party?

Tupperware blev opfundet af Earl Silas Tupper i 1946. Han udviklede nogle plasticbeholdere der kunne bruges i husholdningen til at opbevare fødevarer samt holde dem lufttætte. Tupperware blev hurtigt meget populært og dette skyldtes blandt andet at man kun kunne købe beholderne gennem de såkaldte Tupperware Partys som husmødre holdt for hinanden.
Den gang krævede det også en særlig dresscode. Skørter og strømpebukser, ofte også hvide handsker.
Tupperware partys afholdes i dag i mere end 100 lande, så man må da sige at konceptet har haft stor succes.

Ford ville sælge biler efter samme koncept Jeg vidste ikke at disse home party stadig eksisterede, men da en veninde fortalte om hendes mange Tupperware produkter, som hun den dag i dag stadig er så glad for, tænkte jeg at jeg ville undersøge det lidt nærmere.
Efter en søgning på nettet fandt jeg blandt andet ud af at Ford på et tidspunkt ville efterligne Tupperwares markedsførings- / salgskoncept.  De opfordrede derfor alle Ford ejere til at invitere venner, familie og arbejdskollegaer hjem og stolt fremvise deres bil og rose alle dens kvaliteter, i håbet om at friste nogle til også at købe en Ford. Om denne utraditionelle måde at sælge på havde nogen effekt, meldte historien dog ikke noget om.

Tupperware jomfru
Her for nogle uger siden oprandt den store dag.  Jeg var blevet inviteret af Sussie, en kvinde jeg slet ikke kender. Hun havde set mit opslag på Facebook og hun skulle være værtinde til et sådant arrangement.
At være værtinde betyder at man er den der lægger hus til og sørger for at invitere så mange som muligt. Sussie havde bagt en masse kager og der var kaffe og the i stride strømme. På et bord var alle Tupperware produkterne sat op af sælgeren.
Hun spurgte hvor mange der havde været til et party før, og det havde de fleste. Vi var vel 3 stykker som var helt nye – og vi var dermed hvad de kaldte Tupperware jomfruer.

Alle gæster får en gratis Tupperware gave. Hvad den er skifter fra måned til måned. Ligeså får værtinden også en særlig gave som tak for at stå for det hele, samt hun får muligheden for at købe nogle udvalgte produkter til en meget attraktiv pris. Også disse varierer fra måned til måned.
Da værtinden var VIP hvilket betyder at hun indenfor samme år har holdt et vist antal partys, så kom det os gæster til gode, da vi dermed fik mulighed for at købe nogle produkter som ellers ikke ville være blevet taget med. Dette var for vores vedkommende nogle Tupperware køkkenredskaber.
Alt efter hvor mange penge gæsterne i alt købte for, kunne værtinden desuden købe nogle af Tupperwares high end produkter til næsten halv pris.

Jeg var blevet advaret
Da jeg fortalte mine venner at jeg skulle af sted, sagde de til mig at jeg skulle lade Dankortet blive hjemme for at sikre mig mod fristelser.
Jeg var måske lidt naiv da jeg mødte op, for jeg havde på forhånd bladret igennem Tupperware online katalog og udset mig hvad jeg ville købe. 1 beholder der kan holde salat frisk i meget lang tid samt en smart ostebeholder Jeg skulle jo bare med for oplevelsens skyld og som sådan ikke købe noget.
Da sælgeren var færdig med sin Tupperware demonstration, 2 kopper kaffe var drukket og 1 chokolademuffin lå i min mave var jeg dog blevet 2092,- Kr fattigere ….
Det skal til mit forsvar siges, at på selve aftenen handlede jeg “kun” for ca. 900,- Kr men da jeg næste morgen sad hjemme og bladrede det katalog igennem som jeg have fået, måtte jeg da også lige have ….. med.

Been there, done that
Billigt er det ikke, men hvis varerne holder hvad de lover, så skulle man efter sigende have dem for livet. Der er nemlig evig garanti på. Så hvis et produkt går i stykker, så kan man selv efter 25 års brug få det byttet. Det er da en super flot service. Er produktet udgået får man et tilsvarende.

Det var sjovt at skrive på min Facebook væg da jeg skulle af sted. Reaktionerne var mange. Alt lige fra øv, jeg ville også gerne have været med til hold da op, eksisterer det stadig?
Nu er jeg ikke længere jomfru og jeg kan tale med når snakken fremover falder på Tupperware :-)

Vil du til et Tupperware party?
Du kan på Tupperware-hjemmesiden både finde en liste over hvem der distribuerer samt hvad du skal gøre hvis du har lyst til at deltage som gæst eller værtinde. Ligeså kan du downloade deres produktkatalog. www.tupperware.dk

Du er også meget velkommen til at kontakte Janne Mørkhøj, der hver uge holder disse. Hun er virkelig sød, og hun har 30 års erfaring.
Du kan roligt komme med og bare “være nysgerrig”. Det hele er meget nede på jorden og ikke sådan typisk “sælger agtig”. Jeg følte på intet tidspunkt at jeg absolut skulle eller burde købe noget. Der var intet pres men blot en rigtig behagelig stemning og en hyggelig og god aften.
Du kan skrive til Janne Mørkhøj her: j.moerkhoej@mail.dk og du er velkommen til at hilse fra mig ;-)

, , , , , , ,

16 Responses to Vil du til Tupperware Party?

 1. Manal 20.01.2021 på 21:39 #

  Glemte at skrive at jeg kan kontaktes på manal82@hotmail.dk. Og på facebook Manal Ahmad Abd El-Hafiz. Søg på gruppen “Manal autoriseret Tupperware forhandler”.

 2. Manal Abd El-Hafiz 20.01.2021 på 21:38 #

  Dejlig historie. Jeg er Tupperware konsulent og i morgen holder jeg 4 demoer online. Hop ind i min gruppe på facebook “Manal autoriseret Tupperware forhandler” og lad det blive en festdag i morgen.

 3. Marianne 04.03.2014 på 13:01 #

  Hej alle sammen jeg holder Tupperware party fredag den 7/3 kl 17:00
  alle er velkommen til og komme og kigge
  skriv en mail til mig så vil jeg sende ydrelige informationer om det hele :-)
  marianneundallbehrend@gmail.com

 4. Ulla Abildgaard 26.02.2014 på 21:29 #

  Hej Alle sammen.
  Super historie, jamen så kom da og besøg plastpalads, verdens eneste Tupperware museum med over 4000 produkter fra 1962-2013, det koster 45 kr. og har åbent alle ugens 7 dage fra 10-16.
  Ring evt. 30825260 og hør mere.
  Google plastpalads er også på fb
  Hilsner Ulla

 5. René Krogh 17.08.2013 på 13:51 #

  Tupperware produkterne er bare fantaktisk!

  Jeg kan informere at Tupperware holder “Smag på Tupperware” i uge 37. Med masser at tilbud og gæstegave.

  Jeg er selv Konsulent og synes at jobbet er også super hyggeligt og sjovt.

  Det nye katalog udkommer snart med masser af nye produkter og farve skift.

  Hvis i gerne vil have fat i det nye katalog eller book et møde i uge 37 så må i gerne kontakt mig. Jeg dækker hele Djursland og Østjylland.

  Med venlig hilsen

  Tupperware Konsulent
  René Krogh
  41 233 422 / R-Krogh@live.dk

 6. Anne Aagaard 11.08.2013 på 10:18 #

  Skrev jeg virkelig Tupperware med “b” … ? Det var en SMUTTER :-)

 7. Anne Aagaard 11.08.2013 på 09:56 #

  Hej Jette.

  Sjovt nok, så har der stået “Plastbøtte” på min indkøbsseddel i de sidste tre uger, fordi jeg dels manglede en til min hunds foder, men også simpelthen, fordi jeg konstant tager mig selv i at gennemtrevle alle butikkers sortiment af bøtter i håb om at finde nogle i en ordentlig kvalitet – altså, hvis jeg alligevel er i en butik :-) Resultatet er, at jeg har utallige i halvdårlig kvalitet ! Disse har jeg i årevis været parat til at skille mig af med, dersom de rigtige bøtter dukkede op. Jeg har bestemt hørt om Tubberware, men hidindtil har det ikke været lige inden for rækkevidde … Måske er tiden inde NU ! Igår endte det med, at jeg gik på kompromis og købte en sæbespand med låg. Det var Silvan, der blev gennemtrevlet. Før har jeg haft held med malerspande, men selvfølgelig ikke til fødevarer! Har selvfølgelig været hos alle isenkræmmere …

  Jeg bor på Fyn, og er villig og moden til at køre et pænt antal km for at nå målet :-)

  Bedste hilsener !

  • Helen 01.03.2015 på 21:39 #

   Dejlig fortælling Jette, tak fordi du deler den med verden :)

   For lidt over et år siden blev jeg, igennem igennem en gammel skolekammerat jeg var rendt på, inviteret til MIT første Tupperware party som voksen vel at mærke… for som barn og teenager optjente jeg faktisk af og til en appelsinskræller eller lignende ved at sidde pænt stille og høre Tupperware-damen fortælle om produkterne hjemme hos min mor.

   Nå, men som sagt, i januar 2014 var jeg til mit første party og købte vist for en smule mindre end du… men endte med at sige ja tak til jobbet som konsulent, og der står jeg så den dag i dag, med en hverdag med alt det Tupperware jeg kan tænke mig.. og det er fantastisk :D

   Faktisk er jeg også teamleder nu, og har dermed min egen gruppe af konsulenter som jeg hjælper og vejleder… så ikke nok med at man kan være super glad for at blive inviteret med som gæst og kunne købe og bruge produkterne, man kan også få tilbudt jobbet og komme til at tjene penge på at sælge det… og få fat i alt muligt før alle andre.

   Hvad angår at loftet skulle være nået, så ændrer ens behov sig fra ung til med børn, til med større børn til med teenagere, til med børnebørn, frem til man bliver gammel.

   Og Tupperware udvikler jo også nye ting, så i dag er det langt fra kun beholdere til opbevaring de laver… jeg damper mine kartofler og grøntsager i mikroovnen i dag, med deres produkter, og hakker løg, gulerødder, skinkesalat, nødder og hvad ved jeg med de dertil indrettede produkter…

   Og hvem havde i øvrigt regnet med at Tupperware ville lave en manuel kødhakker som dem fra gamle dage, men med sugekop så den ikke ødelægger din bordplade?

   Jeg tror aldrig Tupperware går af mode :) men ja, produkterne koster det de koster… men er også af god kvalitet plus at du får en udvidet garanti på produktions og materialefejl ;) HVIS nu uheldet skulle være ude ;)

   Helen V. Jensen, Egtved ved Kolding
   kan kontaktes på tuphelen (snabela) gmail.com eller 42 66 81 81

 8. Hanne Kokholm 11.08.2013 på 09:55 #

  Jeg holder party den 10. september :-)
  Alle er velkomne – I skal bare melde jer til.

  Jeg bor på Rømø og der er plads i min have til telt, campingvogn og homemobil.
  Har du madras med og en sovepose, så er der også masser af gulvplads.

  Skal vi holde party, så lad der blive party :-)

  Kontakt Hanne Kokholm via FB

 9. Pia Henningsen 11.08.2013 på 09:20 #

  Hej Jette. Har altid været Tupperware fan selv fordi min mor var blandt de første der havde et party tilbage i tresserne. Jeg har set deres imponerende hovedsæde i Orlando i Florida men det er desværre aldrig lykkes mig at finde det museum, der skulle være.
  Men der er også en bagside af medaljen: det er min erfaring at det bliver sværere og sværere at få byttet produkterne med henvisning til livstidsgarantien. Mange forhandlere skyder det ind under at man selv er skyld i at produktet er ‘i stykker’…og derfor er jeg ret lunken med hensyn til at ofre flere penge på produkterne. Kunne være interessant at høre hvad forhandlere siger til det?:-D

 10. Keld 02.03.2013 på 15:50 #

  Hej

  Jeg tror at salget at Tupperware har ramt loftet.. Folk har skabene fyldt op og da det ikke går i stykker så er der mindre og mindre gensalg. Skal man have succes skal der holdes en del produktaftener måned efter måned fordi folk ikke lige står og mangler en skål… De køber primært kun til home party.

  /Keld

  • Jette Harthimmer 06.08.2013 på 19:03 #

   Hej Keld
   Ja, det er korrekt at tingene jo ikke går i stykker. Men et salg tror jeg nu altid at der vil være, da man jo ikke første gang køber det hele.
   For min egen del gik der 2 år fra jeg købte første gang og til jeg købte igen.
   Jeg fandt nemlig ud af, at der var en del opbevaringsbokse som jeg stod og manglede i hverdagen. Nogle til madpakken, andre til rester og bedst af alt “VentSmart – beholdere der er perfekte til opbevaring af frugt og grønt.

 11. Kamilla 09.11.2011 på 18:45 #

  Fantastisk historie. Desværre bliver facebook mere og mere lukket fordi tyveknægte udnyttede systemet til at finde ud af hvornår folk var på ferie. Så der er nok ikke den store chance for at blive inviteret af nogen du ikke kender :-)

  Jeg er også konsulent (som det så fint hedder), men jeg sælger for at sprede det gode budskab og giver næsten altid rabat, så længe mine omkostninger er dækket. Alle som er interesseret i tupperware, at holde et home party eller bare at få et godt tilbud kan skrive til tup@email.com

  Jeg bor i Valby:-)

 12. Jeanette Thomasen 26.05.2011 på 20:28 #

  Hej.
  Læste lige lige bloggen og kommentaren, og hvis i ønsker at holde et party, er jeg nyopstartet konsulent og søger en værtinde, der kunne have lyst at holde et party :)

  Skriv gerne hvis i er interesseret eller ring på 28 18 62 14.

  Med venlig hilsen
  Jeanette Thomasen

 13. Madame 11.04.2011 på 20:52 #

  Sikke en dejlig historie, Jette! Jeg har længe ønsket mig at opleve et Tupperware Party, og her kan jeg læse hvordan. Min mor var til et omkring 1960, og jeg har stadig hendes små kønne plasticbeholdere – de er åbenbart uopslidelige.

  • Jette Harthimmer 06.08.2013 på 19:04 #

   Tænk engang. 53 år efter – og plasticbeholderne virker endnu. Ja, det er altså et godt produkt.
   Man kan sige meget om priserne, men produkterne holder virkelig for ever.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.