Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Zombies Run, skal nok få dig til at tage benene på nakken.

Zombies Run anmeldelse løbe app

Zombies Run – fed løbe app

På onsdag er det Halloween. Åndernes nat. En (u)hyggelig temafest som vi her i Danmark har taget til os fra USA.
Der skæres ansigter i græskar og der pyntes op med spindelvæv, edderkopper, spøgelser og lign.

Når vi nu alligevel er i den boldgade, så vil jeg fortælle dig om en løbe applikation som jeg bruger. Jeg fik den anbefalet af en veninde, og jeg kan med 3 ord sige hvad jeg synes om den: I love it.

Åh nej, Endnu en løbe-app
Ja, det var hvad jeg tænkte. Vi kender i forvejen til Nike+ og Endomondo, førstnævnte bruger jeg selv og hvad i alverden er så Zombies Run?
Jeg var mildest talt ikke særlig imødekommende da hun fortalte om den. Zombier … ???
Jeg er jo et positivt og spirituelt menneske, og ønsker ikke noget fokus på det mørke, men der var alligevel noget der fik mig til at købe og downloade applikationen. Billig er den ikke (48,- Kr) og der er ingen mulighed for først at downloade en gratis prøve version.

Abel Town og Zombier
Næste dag snørede jeg løbeskoene, puttede hovedtelefonerne i ørerne og gik ud for at løbe en tur. Tændte for Zombies, Run! på min smartphone og hørte så lyden af en helikopter. Jeg sidder i den og er med i en historie. Piloten taler i hendes headset. Hun fortæller mig at vi er på en mission. Vores mål er byen Abel Township, en af to tilbageværende byer efter et zombie angreb. Pludselig rammes vores helikopter af et missil og vi styrter til jorden. Jeg overlever og jeg er 3 km udenfor byen. Jeg bliver bedt om at løbe til byporten for at komme i sikkerhed, fordi jeg lige nu befinder mig på at område med zombier – levende døde. Jeg hører deres stønnen og mærkelige lyde, og ja du kan tro, at nu løber jeg hurtigere.

Applikationen er nemlig så smart at den bruger din telefons GPS og dermed kan den beregne den hastighed som du i gennemsnit løber i. Når du hører Zombierne jagte dig, så skal du i 1 minut løbe hurtigere, da det er din eneste måde at undslippe dem på. Du kan via nogle bip høre om de kommer nærmere eller om det lykkes dig at fjerne dig fra dem. Dette er super godt tænkt af udviklerne af spillet, da der dermed er indlagt en form for intervaltræning.

Du er Runner 5
Du får navnet Runner 5. Du bliver hovedpersonen i denne historie og du får tildelt forskellige missioner som du skal gennemføre. For hver gang du tænder programmet og skal ud på dagens løbetur, åbner der sig altså en ny historie og mission.

Interaktiv historie
Spillet er super genialt og virkelig godt lavet. Mens du løber opsamler du forskellige effekter som du undervejs skal bruge for at redde menneskeheden fra Zombierne og alt det onde. Nogle af disse må du kaste fra dig, hvis Zombierne indhenter dig.
Efter hvert løb kan du synkronisere med internettet, hvor du kan se byen Abel Township, hvordan du har klaret dig, dine tider, distancen, løberuten på et kort, forbrændte kalorier, hvilke missioner du har gennemført, hvilke effekter du har samlet og ikke mindst hvilke andre personer du har mødt ;-)
Jeg vil her hverken afsløre plottet eller hvad det er for personer du møder. Dog er jeg ret vild med de to radioværter som programmet stiller om til, når du er færdig med og har gennemført dagens mission.

50 mennesker er afhængige af mig
Efter jeg har købt app´en, så glæder jeg mig til at hoppe i løbetøjet og komme ud af døren. Jeg er spændt på hvad min næste mission bliver samt at høre en bid mere af historien.
En dag var jeg rigtigt træt, og jeg var lige ved at vælge sofaen frem for løbeskoene, men af sted kom jeg. Jeg kunne næsten ikke slæbe mig af sted og jeg tøffede mere end jeg løb. I mit “headset” får jeg at vide at jeg skal løbe til en destination hvor jeg skal advare 50 indbyggere om at der er et Zombie angreb på vej mod dem. Hvis ikke jeg når frem i tide, så vil de 50 blive taget af Zombierne. Jeg hører en desperat stemme i mit øre: Runner 5, vi har brug for dig. 50 mennesker er afhængige af dig. Løb. Zombierne er tæt på byen. Løb og advar dem. Løb. Hurtigt. NU.
Jeg kan godt sige dig at jeg glemte alt om min træthed. Pludselig tog jeg benene på nakken og piskede af sted. Der er mennesker derude der er afhængige af mig. Dem vil jeg da ikke svigte.

Du kan også gå eller cykle
Det gode ved Zombies Run er, at du ikke behøver at løbe. Du kan også cykle eller gå. Du skal bare være i bevægelse. GPS´en finder ud af hvad din gennemsnitlige hastighed er, så når du skal undvige zombierne, skal du blot øge dit tempo 1 minuts tid.
Er der ikke GPS på din telefon, så kan du alligevel få udbytte af historien og applikationen.
Link: Zombies, Run

Zombies Run får 5 løbesko herfra og den er alle pengene værd.

Læs hvad jeg ellers har skrevet i kategorien: Sundhed

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top