Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ånderne vender tilbage – Afsnit 1

 

Ånderne vender tilbage – afsnit 1 sæson 1

Det spøger hos købmanden.
Her til aften blev der på TV 3 PULS vist første afsnit af “Ånderne vender tilbage”.
I Hobro, på Løgstørvej 3 ligger der en SPAR købmand, hvor ejerne oplever uforklarlige ting ske.
Det kan være blade og DVD film der bliver væltet ned fra hylderne, en pose chips der 5-6 gange dagligt skubbes ned på gulvet og ligeså er der problemer oppe på første sal hvor familien bor med deres to drenge. Lyset tændes og slukkes i gangen, der bankes på døren og skramles med glas og kopper i køkkenet.

Programmets vært Ibi Støving kontaktede det kendte medie Marion Dampier-Jeans der er bosiddende i London, for at spørge om hun ville komme og tage et kik på hvad det er der foregår i butikken. Marion kendte i forvejen intet til historien og havde aldrig før mødt familien.

Slagteren og alkoholikeren
Marion får mulighed for på egen hånd at gå rundt i butikken. Hun stiller ind og får hurtigt kontakt til åndeverden. Samtlige steder hvor familien har fortalt at der er problemer, reagerer Marion og hun fortæller hvad hun ser, føler og oplever.
Da hun kommer op på første sal i familiens private bolig, går hun som det første direkte ind på den yngste drengs værelse og fortæller at han er den der tiltrækker ånderne.
Mens Marion og Ibi går rundt, slukkes og tændes et lys flere gange af sig selv ude i entréen og Marion bliver mere og mere rastløs, irriteret og siger på et tidspunkt at hun føler sig fuld.

Marion fortæller, at det er to mandlige ånder der holder til i ejendommen. Den ene, en lidt ældre mand med forklæde nede i butikken, og en lidt yngre på 1. salen. Hun nævner også nogle navne, taler om en alkoholiker, muligvis også en slagter eller en købmand.
Begge mænd skulle efter sigende blot være interesseret i at få noget opmærksomhed, gøre opmærksom på sig selv, og den ældre mand ønsker nogle gange at personalet skal tage den lidt med ro og ikke stresse så meget.

Familien får mulighed for at få renset huset, så ånderne forsvinder, men de vælger efter en god snak med Marion at beholde ånderne, for som Marion siger: I ved hvad I har, men ikke hvad I får. Jeres yngste søn vil blot tiltrække andre og nye ånder, hvis ikke disse længere er i huset. Ubevidst naturligvis.

Ibi tager en tur forbi Lokalhistorisk Arkiv for at se om hun kan finde nogle oplysninger der matcher Marions udtalelser. Det viser sig, at der tidligere lå en slagter på adressen. Slagteren, en ældre mand måtte i sin tid stoppe sit arbejde på grund af sygdom. Vi møder desuden i udsendelsen hans børnebørn der kan bekræfte historien og fortælle om deres farfar.

Den yngre mand som Marion havde set, havde boet på adressen sammen med sin kone. Han var alkoholiker og endte med at hænge sig (i den yngste søns værelse). Dette fortæller konen som i dag bor et andet sted i byen.

Ånderne er nu en accepteret del af familien
Efter 3 uger vender kameraholdet tilbage til SPAR købmanden og hans familie for at høre om der er sket nogle forandringer siden Marion har været der.
Der er ikke mere så voldsom en aktivitet, hverken i butikken eller i huset, og man har fået talt med børnene så de ikke længere er bange.
Familien har accepteret at de to mænd kommer på besøg hos dem, og føler sig nu meget mere trygge. De ved at budskabet fra slagteren er, at de skal geare ned. Hans motto var: Ting tager tid. Så han reagerer altid, når familien eller de ansatte har for travlt eller sløser med opgaverne.

Jeg synes at Marion gjorde et fremragende stykke arbejde, og jeg glæder mig til næste afsnit af Ånderne vender tilbage der vises onsdag den 30. marts kl 21.

Link til Marion Dampier-Jeans hjemmeside.

Vil du høre 3 spændende interviews med Marion, hvor hun fortæller om sin daglige kontakt med den åndelige verden? Det kan du ved at lytte til lydfil nr. 36, 37 og 70 Så har du knap 3 timers underholdning, og det endda helt gratis :-)
Hør lydfilerne med Marion Dampier-Jeans her.

Fortsat god aften til jer alle. På TV 3 Puls vises der lige nu en udsendelse om paranormale efterforskere, som jeg lige kan nå at se slutningen af.

Fik du set afsnit 2? Om Louise og Tobias der i hverdagen har spøgelserne meget tæt på. Læs mit blogindlæg om det: Afsnit 2
I det kan du også læse Marions guide til hvordan man fjerner uønskede ånder og spøgelser i hjemmet.

1 kommentar til “Ånderne vender tilbage – Afsnit 1”

 1. Lars H.Æ.K.

  Jeg genså lige genudsendelsen af dette afsnit, og jeg synes ærlig talt, at det efterladen en afsmag af journalistisk venstrehåndsarbejde!
  Lad mig bare i flæng nævne:

  * Flere af hændelserne skulle angiveligt optræde næsten dagligt – hvorfor forsøger man ikke at filme disse hændelser, men oven i købet i stedet vælger at "dramatisere" disse, i stil med traileren til en dårlig gyserfilm?

  * Når man nu har en lampe med bevægelses-sensor, der angiveligt tænder "uprovokeret" – hvorfor bliver det så ikke undersøgt, om den er defekt, eller bare "overfølsom" (i stedet får vi præsenteret som facts, at det kan bare ikke lade sig gøre, at den tænder på den måde – min nabo havde en lampe med bevægelsessensor i sin carport. Hver gang han troede han havde fået den indstillet, reagerede den alligevel jævnligt på forbipasserende ude på vejen)?

  * Hvorfor tilkalder man kun et medium – hvorfor ikke også en repræsentant for en mere ånde-skeptisk side, der måske kunne give andre forklaringer på fænomenerne?

  Svaret er vel desværre, at man ikke laver programmet for andet, end at udnytte den interesseskabende effekt, som ånder har, og dermed opnå et maksimalt seertal/omkostningsforhold.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top