Cancer Talk

Art Reade

Art Reade cancer talkArt Reade cancer talk i København.

For ca. 25 år siden holdt Art Reade et foredrag på Panum Instituttet for læger, sygeplejersker og andre indenfor sundhedsvæsenet.

På daværende tidspunkt var hans tanker og idéer langt forud for sin tid.

Jeg har i mange år ærgret mig over, at jeg aldrig fik mulighed for at høre det foredrag, så stor var min glæde da det gik op for mig, at han til marts 2010 kommer til København for at holde det igen. Nu er det helt sikkert at jeg skal ind og høre det.

Art Rade Cancer Talk er et foredrag der handler om, hvordan man kan opretholde sin sundhed ved hjælp af sin mentale indstilling, og hvordan man bedst kan støtte kroppen under sygdom.

Art Reade præsenterer sit syn på “ansvar for eget liv og helbred”. Han fortæller om, hvordan vi kan undgå/slippe ud af en passiv patientrolle og i stedet støtte et medicinsk behandlingsforløb med vores indre holdning.

Han skitserer et typisk sygdomsforløb ved eksemplet cancer. Hans fokus ligger på, hvad vi rent praktisk selv kan gøre for at påvirke vores helbred, hvordan vi kan ændre vores måde at tænke på, og hvilken indflydelse vores sprogbrug har.

Han forklarer, hvordan vores tanker kan aktivere eller pacificere vores medfødte gener, og skabe fysiske forandringer.

Endvidere kommer han ind på, hvilken sammenhæng der er mellem vores beslutninger i livet og vores aktuelle helbredstilstand.

Alle er velkommen.
Foredraget henvender sig til patienter, deres pårørende og alle mennesker, der er interesseret i at arbejde bevidst med deres sundhed.

Foredraget foregår på let forståeligt engelsk, med lejlighedsvis oversættelse af svære passager.

Jeg glæder mig rigtigt meget til langt om længe at skulle høre det foredrag, som jeg igennem så mange år har hørt så meget godt om. Der bliver helt sikkert fuldt hus, så skynd dig at melde dig på. Mit håb er, at mange der til dagligt arbejder med patienter og pårørende vil dukke op.

Hør et interview med Art Reade.
Hvis du har lyst til at høre lidt mere om, hvem Art Reade er, så kan du under menupunktet podcast lytte til mit interview med ham. >> Link til interview. Vælg lydfil/podcast nr. 41 samt nr. 55. Lydfilerne er gratis.

Art Reade Cancer Talk – hvor og hvornår:
København torsdag d. 11. marts 2010 kl 17 – 22
Frøbel Seminariet, Grundtvigsvej 11 (indgang fra Henrik Steffens Vej), 1864 Frederiksberg C
Pris: 475,- Kr inkl sandwich og vand i pausen.

Har du spørgsmål vedrørende foredraget kontakt Iris på telefon 20 64 58 19.
For administrative spørgsmål (betaling, tilmelding etc.) kontakt Torben på telefon 24 21 36 79
Art Reade danske hjemmeside, hvor du også kan melde dig til foredraget samt læse om alle hans andre kurser og seminarer i både Danmark og Tyskland: www.artreade.dk

Læs også disse artikler:

Har du talt med din krop i dag?

Art Reade – Mit møde med ham, har forandret mit liv.

,

3 Responses to Cancer Talk

 1. Lars Benedikt Røssell 05.08.2019 på 08:09 #

  Jeg mindes Clearing-kurset for 25 år siden, hvor Art sagde “Din største styrke er din styrke, og der er noget galt med din blære”. Jeg troede ikke på ham indtil jeg fik blod i urinen nogle få uger senere. Jo, Art er fantastisk. En enestående ånd, min ekskone var på kursus med ham og tabte ti? kilo på en uge. Desværre kom de igen, hans anvisninger er svære at holde fast i i det daglige, og det er nok de færreste som kan leve op til hans måde at tacle tingene på.
  Jeg har f.eks. lavet selvudvikling i 25 år og er ret bevidst om tanker og sprogbrug uden at det har påvirket celleforandringerne i blæren.
  Alligevel savner jeg Art, hans levende, stærke ånd, den er som en kraftkilde der flyder ind i én.
  Hvordan var foredraget så?

  • Jette Harthimmer 11.08.2019 på 17:06 #

   Hej Lars,
   tak for din kommentar.
   Jeg kan desværre ikke huske så meget fra foredraget. Det er ved at være 9 år siden at jeg var der … 😉
   Art Reade holder i øvrigt stadig kurser og foredrag. Både i Danmark samt i Tyskland.

 2. Betina 25.02.2010 på 04:38 #

  Det kunne være rigtig spændende – lige hvad jeg læser meget om for tiden og selv arbejder med personligt. Jeg kan jo ikke være andet end enig med Art Reade og sidder og nikker og nikker, mens jeg lytter :-)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.