Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Manden i mit liv

Kom på kursus med en spirituel indianer.

art readeArt Reade er født i Arizona USA og er opdraget af sin indianske mormor, der lærte ham at respektere alt levende, at bruge sin intuition og at se sammenhænge i verden som helhed.

Han har siden 80´erne undervist flere tusinde mennesker i Europa.

En veninde fortalte mig i 1985 at hun havde deltaget på hans kursus: Clearing 1
Hendes øjne strålede, når hun fortalte om Art Reade, kurset, og om alt det hun havde lært den weekend.
Hun så fantastisk ud, havde masser af energi, gå på mod og jeg kunne se, at hun i hverdagen begyndte at bruge alle de redskaber og nøgler som han havde lært hende. Hun voksede personligt og spirituelt. Hun blev med tiden bare mere og mere glad og hel.
Jeg meldte mig på kurset og whau – sikke en weekend. Sikke en oplevelse. Sikke en mand!
Det lykkedes ham på smukkeste vis at forene det spirituelle med det fysiske. Pludselig kunne jeg se sammenhænge jeg ikke tidligere havde forstået og alt gav med et mening.
Jeg fik taget et ærligt kik på mit eget liv, min historie, baggrund, mine overbevisninger, ønsker for fremtiden, kærligheden, respekten, mit ønske om at være og leve mere spirituelt og i overensstemmelse med mit sande jeg – ja – hele pakken!
Jeg blev en af hans medhjælpere.
Efter den weekend med kurset “Clearing 1” ville jeg have mere. Jeg kunne ikke få nok af den visdom, Art gavmildt øste ud af.
Så i løbet af de næste 3 år tog jeg samtlige af hans kurser, og i 1988 var jeg så privilegeret at jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at være med som hjælper/ staff på Art kurser. OM jeg ville? Ja selvfølgelig.
Og det blev til et 12 år langt forløb, hvor jeg var hjælper på alle hans kurser i Danmark. Sikke en gave at kunne sidde og høre hans vise ord igen og igen, samt se forandringen der skete med deltagerne. Smukt og skønt.
Art Reade kommer igen.
Art har sagt stop flere gange for at holde kurser i Danmark, men nu kommer han igen. Han gæster København her i april 09, hvor man har mulighed for at komme med på ikke mindre end 3 af hans kurser. “Clearing l”, “Clearing ll” samt “Abundance”.
Mere info om Art Reade og hans kurser finder du på www.artreade.dk 
Hør 2 interviews.
Hvis du har lyst til at høre et interview med Art Reade, så kan du her på hjemmesiden under menupunktet >> Podcast
helt gratis høre 2 lydfiler med ham.
Podcast nr 41 = “Indianeren Art Reade l” Dette er det nyeste interview og varer 25 minutter.
Men det bedste, er uden tvivl dette:  Podcast nr. 55 “Indianeren Art Reade ll” Dette interview varer 97 minutter og her får du et godt indblik i Arts historie, baggrund og spirituelle lære.
Det er en gammel optagelse, lavet af Dick Sørensen og er et af de ganske få interviews Art nogen sinde har givet.

Læs også >> Art Reade – Cancer Talk.

1 kommentar til “Manden i mit liv”

  1. Oxlund

    jeg deltog også i et Art Read kursus i 80’erne. det viste mig, at ikke alle såkaldte spirituelle mennesker og i dette tilfælde en spirituel lærer, er kærlige og højt udviklede mennesker. Det var ikke et behageligt møde, jeg havde med ham desværre .

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top