Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

En blåmejse med succes

Du kan være et forbillede.

blåmejseBlåmejse på besøg. Jeg bor i en etageejendom på 3. sal.
Udenfor mit stuevindue har jeg hængt en foderkugle, og jeg nyder at der i vinterhalvåret kommer mejser, musvitter og gråspurve og spiser fra den.

I går skinnede solen fra en skyfri himmel, og jeg satte mig derfor i solen med en kop kaffe og en god bog i min lænestol som står næsten helt op af vinduet.
Dette gjorde at fuglene blev bange, og de ikke turde sætte sig og spise. Jeg sad jo trods alt kun 1/2 m fra dem. De kom flyvende og landede på kuglen, som de har gjort 100-vis af gange før, men i samme øjeblik de fik øje på mig, fløj de væk.
Sådan gik det i omkring 10 minutter.

Den modige blåmejse
Så kom der en blåmejse og landede på kuglen. Den sad et øjeblik og bare kiggede på mig. Det var  meget intenst, og det var som om at tiden var gået helt i stå. Der var bare den og jeg i dette rum af to sjæle. Efter dette gik den i gang med at spise i ro og mag. De andre småfugle baskede stadig bange rundt i luften eller sad på en gren i det nærliggende træ. Jeg kunne fornemme på dem at de tænkte, hvordan tør han?
Nej, jeg ved ikke om blåmejsen var en han eller en hun ;-)

>> Hvad er en blåmejse?

Den modige blåmejse fik masser at spise. Den havde sat sig godt til rette og guflede løs. Ret usædvanligt, da de normalt flyver i pendulfart frem og tilbage. Tager et frø og suser så af sted for at spise det et trygt sted. Men nej, denne var nærmest flyttet ind.
Da den havde siddet der et stykke tid, kom de andre fugle og satte sig sammen med den og spiste.

Hvorfor denne historie?
Mens jeg sad og betragtede denne søde blåmejse kom jeg til at tænke på, at sådan forholder det sig også med os mennesker.
De mennesker der tør kaste sig ud i udfordringerne, og gå efter deres mål og drømme, på trods af deres frygt eller “uha, det kan jo gå galt” får som oftest et positivt resultat. Ligesom min lille ven der blev mæt. Den overvandt sine naturlige instinkter om at stikke af, når noget stort og farligt viste sig (mig).

Noget andet var, at den også viste vejen for de andre fugle. Den blev et forbillede. Se, det er muligt.
Og fordi den turde gøre det, så turde de andre også.

Jeg håber min lille blåmejse kan blive dit forbillede, og at du bliver den der viser vejen for andre.
Hvis den tør, så tør du også.
Du skal bare kaste dig ud i det.

Læs også >> Sådan realiserer du dine ønsker.

3 kommentarer til “En blåmejse med succes”

 1. Camilla

  Hej Jette
  Sikke en sød historie. Ja, du har helt ret. Når den kan så kan jeg også.

  Den fik mig til at stille spørgsmålet: Hvad er det værste der kan ske, og jeg har også tænkt, at det værste for mig er hvis jeg IKKE gør noget men bare forbliver siddende på min gren og misunder alle andre der tør.

  Så tak for din reminder.
  Nu skal jeg ud og flyve.
  Hilsen fra Camilla

  1. Hej Camilla. Jeg er helt enig. Hvad er det værste der kan ske, og mon ikke også det i længden ville koste flere kræfter ikke at gøre noget for blot lade alt forblive staus quo end at tage chancen og gøre forsøget?
   Held og lykke med flyvningen ;-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top