Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Budskaber fra den åndelige verden.

Opfanger du budskaber fra den åndelige verden?

budskaber fra den aandelige verdenJeg har skrevet det før og gør det meget gerne igen, for det kan ikke siges for ofte:
Hver eneste dag får du budskaber fra den åndelige verden.
Her er hvad jeg har fået på det sidste.

Budskab 1:
Køb et SD-kort.

Et SD-kort er det lille kort der sidder i et digitalt kamera, en diktafon, en videooptager, en transportabel optager og lign.
Jeg havde i nogle dage gået og tænkt “køb et ekstra SD-kort”  men det gav absolut ingen mening.

Kortet skulle jeg bruge til min digitale optager. Det er den jeg bruger når jeg optager interviews til min podcast serie, foredrag og lign. Jeg har haft den i 9 år og i den sidder 1 sd-kort på 2 GB hvilket er rigeligt til at optage flere timers lyd.

Min erfaring har dog lært mig, at uanset om budskabet giver mening eller ej, så skal jeg handle på det, når det bliver ved med at komme til mig.
Så jeg gik på nettet for at købe det ekstra sd-kort. Mens jeg var ved at bestille det, fløj en sætning ind i mit hoved. Køb 2. ??? Hvorfor skal jeg købe 2? Jeg har jo et i forvejen,og med det ekstra har jeg jo en backup. Men jeg gjorde hvad jeg fik besked på, og  bestilte 2 sd-kort.

De to kort blev sendt med posten. Jeg modtog dem en torsdag og jeg lagde dem i hylsteret sammen med min optager. Om lørdagen skulle jeg bruge optageren. Da jeg tændte den fik jeg en fejlkode: “Defekt sd-kort”.  Ud af det blå var kortet gået i stykker. Virkelig mystisk. Det har fungeret upåklageligt i 9 år.
Jeg sendte en stille tak til den åndelige verde, og var naturligvis lykkelig for at jeg havde det ekstra kort med.

Da jeg kom hjem, skulle dagens optagelser overføres fra kortet og lægges ind på min computer. Jeg tog kortet ud af optageren, stak det ind i computeren og overførte optagelsen.

Næste dag skulle jeg igen bruge min optager.
Da jeg tændte den fik jeg en fejlmelding: “Intet sd-kort”. Gisp, jeg havde glemt at sætte kortet tilbage i optageren efter jeg havde overført gårsdagens optagelser. Ja, det sad stadig hjemme i min computer.
Jeg sendte denne gang en endnu større tak til mine guider, for til al held kunne jeg tage mit nyindkøbte kort nr. 2 i brug ?

Budskab nr. 2
Bestil et nyt nøglekort.

Jeg har hos Nem-Id købt en lille nøgleviser. Den synes jeg er rigtig smart. Den kan sættes i nøgleringen, så jeg altid har den på mig.  Da budskabet “bestil et nøglekort” kom til mig, kunne jeg ikke helt forstå det. Jeg har skam gemt det gamle nøglekort (du ved det lille kort der indeholder en liste med engangskoder), hvis det nu skulle ske, at den elektroniske nøgle en dag ikke virkede.

Jeg bestilte et nyt kort og ville modtage det om nogle dage.
En morgen ville jeg logge på min konto. Nøglen duede ikke. Fint, så bruger jeg da bare mit gamle nøglekort. Jeg ledte hele huset igennem. Skuffer, skabe, smarte hemmelige gemmesteder (kender du det, at du gemmer noget på et rigtigt godt og hemmeligt sted, og når du så skal bruge det, kan du ikke selv finde det)? Pist væk var kortet.

Øv altså. Nu kan jeg ikke logge på min konto. I det samme ringede det på døren. Postbuddet kom med en pakke, og ligeså et brev fra min bank med det nye nøglekort.
Endnu en gang måtte jeg takke mine guider.

Læs også >> Hvordan lyder din indre stemme? Er det din logik, fornuft eller et budskab fra den åndelige verden?

Budskab nr. 3
Gør det, du tænker på lige nu.

Jeg gik en dag og tumlede med et spørgsmål. Jeg var ude og løbe en tur, mens spørgsmålet fyldte mit sind. Da løbeturen var færdig, havde jeg fra den åndelige verden fået et svar. En løsning på mit problem var blevet givet mig.

Mens jeg var ved at låse mig ind i opgangen, dukkede næste spørgsmål op: Er det virkelig dette (løsningen) jeg skal gøre? og spørgsmålet forblev i hovedet mens jeg gik op af trappen. Er dette virkelig hvad jeg skal gøre?

Jeg låste mig ind i lejligheden og stod nu i entreen hvor jeg var ved at tage sko og trøje af.  Min køkkenradio gik i gang, sådan helt af sig selv. Det har den aldrig gjort før. I radioen blev der spillet et nummer med Dodo & The Dodo´s . Omkvædet var: “Gør det du tænker på lige nu”. Ja rent faktisk synger hun sætningen 50 gange, så der var ingen tvivl. ?
Tak tak tak. Svaret blev simpelthen skåret ud i pap. Ja, gør det du tænker på lige nu.

Guiderne er der. Budskaberne ligeså.
Jeg elsker simpelthen vores guider, engle og hjælperne i den åndelige verden.

Vi har alle sammen denne fine smukke kontakt til dem. Jeg elsker deres humor, hjertevarme og at de gør deres bedste for at hjælpe og være der for os.
Når du beder om hjælp, stiller spørgsmål, ønsker råd og vejledning, ja så får du den – på den ene eller anden måde.
Hold bare dine øjne og ører åbne.

Budskaber fra den åndelige verden, kan komme til dig på mange forskellige måder og guider hjælper også gerne med de små hverdagsting.

Relevante links fra webshoppen:
1. Sådan får du kontakt til din personlige guide.
2. Få healing og hjælp døgnet rundt.
3. Tænk på et tal og få et budskab.

24 kommentarer til “Budskaber fra den åndelige verden.”

 1. Eli Vangstrup

  Min kunstneriske bror døde 8. Marys i år. Dagen efter bisættelsen, sidder jeg og taler med min mor, og fortæller hende, jeg synes en min brors malerier burde hænge over hendes sofa, i stedet for den plakat hun har hængende.
  Lige efter falder plakaten ned fra væggen. Senere rydder jeg op i min mors mange papirer, river dem i stykker og smider dem i containeren. Jeg står med et sidste stykke papir, som er faldet ud af bunken. Inden jeg skal smide det, kaster jeg lige et blik på det. Det er et gammelt hengemt skrift hvor der står : Don’t stand on my grave and cry. I am not there, I did not die.

 2. Annette Nagly

  Kære Jette.

  Jeg har ledt efter min biologiske fars familie i nogle år uden held.(han døde i 1966) Får så lyst til at lede igen. Slår hans navn op på internettet og her kommer der en stamtavle frem med alle hans søskende med oplysninger om nogle af deres børn. Har fået adgang til stamtavlen hurra, men NU kan har jeg pludselig ikke adgang mere. Kan ikke få kontakt med dem med stamtavlen. Ved han har været gift og fornemmer jeg har 2 halvsøskende, som jeg godt kunne tænkte mig at have kontakt med.
  Føler det er tid nu til at komme videre med forskningen – har du et forslag med nogle af dine foredrag eller andet?
  KH Annette

  1. Kære Annette
   Det ligger desværre lidt udenfor de områder, som jeg arbejder med, så der kan jeg ikke rigtigt hjælpe.
   Jeg var i sin tid selv så heldig, at jeg fik Sporløs redaktionen til at hjælpe mig med at finde frem til min bror, som blev adopteret til en svensk familie, da han blev født.
   Men det er selvfølgelig en lidt anden situation end din. Jeg ville på nettet søge grupper, hjemmesider og fora hvor der arbejdes med og forskes i stamtavler. Du vil med garanti kunne finde frem til nogle der kan hjælpe dig et skridt videre.
   Pøj pøj med din søgning.

 3. Helle

  Kære Jette
  Jeg er i gang med at skifte job og skal være selvstændig. Jeg er ved at skabe et firma sammen med en rigtig dejlig person. Nu er jeg bange for om jeg kan komme til at leve af mit firma. Jeg har lyttet efter den indre stemme og set efter tegn fra hjælpere, men jeg kan ikke fornemme noget. Kan du råde mig?
  På forhånd tak.

  1. Hej Helle
   Hvis det var mig, der stod i den situation, ville jeg hver eneste dag lave en kort bøn eller en meditation, hvori jeg ville bede om at få et tegn eller få et tydeligt svar, således at jeg ikke var i tvivl om svaret.

   Du kan evt. også lytte til den gratis meditation jeg har under menupunktet “Podcast”. Vælg podcast nr. 86 “Guidet meditation med healing”. I den får du først mulighed for at slappe af, blive healet og dernæst møder du en guide som du kan stille spørgsmål. ;-)

   Held og lykke med det nye virke.
   Hvis det er indenfor en branche, hvor du skal arbejde med mennesker, kan jeg på det varmeste anbefale dig lydfilen: Alternativ behandler, lev af din passion.
   Dette uanset om det er noget alternativt du skal beskæftige dig med, eller om det er i en mere traditionel forstand såsom en coach, rådgiver eller lign. I lydfilen får du alle redskaberne til, hvordan du får succes med din klinik.
   Lydfilen finder du i min web-shop: https://harthimmer.dk/produkt/alternativ-behandler-lev-af-din-passion/

   1. Helle

    Kære Jette
    1000 tak for dit svar, og jeg vil følge dine råd.
    Du er et dejligt menneske.
    Kærlig hilsen
    Helle

 4. Caroline

  Hej Jette. Jeg er en pige på 18 år, som har brug en andens syn på de ting jeg oplever/fornemmer. Jeg har indenfor de sidste 3 år smidt mit “Gamle jeg” væk. Jeg føler jeg i dag er et andet menneske, på en helt ubeskrivelig måde. Jeg kan på ingen måde relatere til den person jeg var for nogle år siden. Jeg har indenfor det sidste års tid oplevet verdenen på en helt anden måde. Jeg ser hvis man kan sige det, dybt ind i livet. Jeg er begyndt at lægge vægt på nogle helt andre værdier. Jeg føler mig opblusset med indre kærlighed og har aldrig haft det sådan før. En følelse af, at jeg har så meget kærlighed at give af, selvom mit liv ikke altid selv er en dans på røde roser. Men indenfor det sidste års tid, har jeg på samme tid med en så stor ændring af mit syn på livet, følt at jeg har et meget spirituelt jeg, som der skal udforskes. Jeg er begyndt at læse blogs, som din. Hører lydfiler og lytte til min indre stemme. Jeg har en følelse af at jeg skal noget, men hvad, det kan jeg ikke sætte ord på. Det er som om min indre stemme, fortæller mig konstant ” Caroline, du skal noget inde for dette spirituelle område senere i livet”.. Jeg har hørt min indre stemme fortælle mig det 1000 gange. Kan det være noget jeg bilder mig ind? Jeg er en smule forvirret. Håber ikke det var alt for indviklet at læse, da jeg skrev direkte fra hjertet.

  Mvh Caroline

  1. Hej Caroline
   Tak for din kommentar.
   Jeg forstår til fulde det du skriver og også din forvirring og usikkerhed: Hvad nu? Hvad skal jeg? Hvilke skridt skal jeg tage, og hvilken vej skal jeg gå?
   Du skal ikke andet, end at trække vejret, slå koldt vand i blodet og lad tiden arbejde for dig.

   Det lyder som om at du har gennemgået en stor indre som ydre forvandling, og står sikkert stadig midt i en proces / udvikling. Selvom du føler dig klar, og sikkert også utålmodig, så er der ikke andet at gøre end blot at lytte til og stole på din intuition, og tage den med ro.
   Vejen du skal gå og hvad du skal, vil blive vist for dig. Du skal nok blive ført og guidet, i takt med at du er klar.
   Lad dig blot føre af din nysgerrighed, din lyst, mavefølelsen og din intuition. Så skal du nok nå det hele. :-)

 5. Anne Mette

  Vågnede en nat for år tilbage, fra en meget særlig drøm med et helt særligt væsen og andre lidt spøjse, men meget specifikke detaljer. Stod med det samme op, gik direkte ind i stuen, tog det nye testamente ud af reolen(det jeg har fra min konfirmation som vitterligt ALDRIG er blevet kigget i), slår op på en ’tilfældig’ side, og der var et maleri af min drøm. Meget præcist. Maleriet hed Englens nedstigning:) Var i dyb sorg på det tidspunkt og fik mange tilsvarende beskeder om at være støttet.

 6. Lena H.

  For ikke så lang tid siden skulle min mand og jeg finde ud af, hvor årets sommerferie skulle gå hen, hvilket kan være en udfordring taget i betragtning af, at vi jo nok er lidt sent ude.

  Jeg søger på nettet og finder et fantastisk sted i Holland, spørgsmålet var bare om vi havde råd til to uger og om vi kunne betale depositum samme dag.

  Da vi endelig havde fundet ud af, at det kunne vi godt opdagede jeg til stor tristhed, at stedet nu var udsolgt og jeg blev helt slået ud og tænkte “øv så må jeg jo finde noget andet”, jeg ville dog lige have en eftermiddags lur først.

  Efter at have sovet et stykke tid begyndte jeg, at vågne med tanken “book ferie nu”, men jeg var træt og sov videre, men efter x-antal “vækninger” tænkte jeg “godt så står jeg op og kigger” hjemmesiden fra Holland var stadigvæk fremme og til min absolutte store glæde var der nu ET hus ledig, som jeg meget hurtigt bookede yeahhh ;o)

  Har husket at takke mine hjælpere og fortalt hvor meget jeg holder af dem.

  1. Tak for denne fortælling. Det var godt at du lyttede til og handlede på tanken, og fik booket et hus i Holland til jeres ferie.
   Det minder mig om da jeg i meget lang tid har gået og ønsket mig, at få bord på Noma (verdens bedste restaurant) der ligger her i København. Men der er evig og altid optaget, og meget lange ventelister. Det er helt umuligt at komme igennem på telefonen til dem og på deres hjemmeside, er samtlige borde optaget et halvt år frem i tiden, når man ser på deres online booking.
   Jeg var meget optaget af, at ville på Noma, for en veninde havde sagt til mig; “Jeg har forgæves forsøgt at få bord på Noma i flere år. Hvis du kan skaffe et bord, så giver jeg middagen.”

   En tidlig morgen blev jeg vækket af tanken: Gå ind på Nomas hjemmeside NU. Det gjorde jeg, og der kunne jeg se, at der var et bord til 2 ledigt. Haps. Jeg skyndte mig at reservere. :-) En stor tak til mine hjælpere.

 7. Annette

  En smuk vintermorgen skulle jeg parkere på en stille villavej. Jeg spottede hurtigt et hul i rækken af biler. Af den manglende sne i hullet kunne jeg regne ud, at der lige var kørt en anden bil. Jeg lægger an til en parallel parkering, da en stemme siger “der skal vi ikke holde” Jeg kikker mig omkring for at se, om der skulle være parkeringsforbud, tidsbegrænsning eller lignende, men kan ikke se noget. Jeg lægger igen an til parkering, da stemmen igen siger “der skal vi ikke holde”! Jamen der er da ikke noget i vejen for at holde her tænker/siger jeg, hvortil stemmen siger “jo da, om lidt bakker hende der ind i os”! Jeg kikkede til siden og så en kvinde, der var ved at skrabe sne af bilruden, hun holdt i en indkørsel til et hus overfor der, hvor jeg havde parkeret. Her tænkte jeg så at nu rablede det altså for mig, i øvrigt havde jeg travlt – så selvfølgelig parkerede jeg bilen på mit udvalgte sted. Om eftermiddagen, da jeg skulle køre igen, kunne jeg ikke åbne døren, og opdagede at hele døren i førersiden var trykket ind. Jeg blev helt klart chokeret – mest af alt over, at jeg jo havde fået så klar og tydelig besked, men valgt ikke at lytte.

  1. Øv, sikke en oplevelse. Det var dog rigtigt ærgerligt, men hvad du fortæller giver god mening. Vi får nemlig den slags budskaber / tanker / gode råd/ og vores fornuft vil altid gå ind og stille spørgsmål. Sikke noget pjat, siger den, og så overbeviser den os om, at vi meget hellere skal lytte til den. Men uanset hvordan vi vender og drejer det, så vil det i sidste ende altid vise sig, at intuitionen / budskabet holdt stik.

   Nu er du vist ikke længere i tvivl om, at du kan stole på din indre stemme.

 8. Susse Kristiansen

  Da min mand lå for døden vidste jeg ikke mine levende råd, for hvordan skulle jeg få råd til en begravelse? De er dyre og en kistebegravelse, som jeg vidste var hans ønske, løber nemt op i mindst 20.000 kr for en skrabet version. Da tiden nærmede sig, blev jeg ringet op af en læge fra hospitalet, som fortalte mig, at jeg hellere måtte komme derud med det samme, da de ville prøve at operere, men de mente ikke at min mand ville overleve. Det var hans eneste chance, men jeg var godt klar over, at det var slut nu. På vejen ud på Hvidovre hospital, bliver jeg passeret af en moviabus, som har en reklame på siden. Jeg har aldrig set den reklame, hverken før eller siden. Der stod: “Hvorfor skal det være så dyrt? Bedre begravelse.dk”. Min mand døde tidligt næste morgen, og senere den dag fandt jeg omtalte bedeand på nettet. Ikke alene fik jeg en udsøgt behandling, jeg fik også kredit. Jeg er overbevist om, at jeg fik hjælp fra den anden side i de dage.

 9. Louise

  Nå, jeg havde skrevet om en oplevelse jeg selv havde haft. Men det kommer ikke med når jeg indsender kommentaren. Kun se første linier. Det er der måske en højere mening med ?

 10. Louise

  Hej Jette
  Tak for det du skriver. Hvor er det fedt og vildt og sjovt

 11. Thomas Jespersen

  Jeg er meget glad for musik og får ofte budskabet i form af musik. En dag sad jeg og lyttede til en liste med musik på Youtube. Jeg havde lagt mærke til musikken på et tidspunkt havde stoppet pga netforbindelse eller lign. Jeg besluttede mig for at undersøge teksten til det nummer der var stoppet ved. Det viste sig at handle om lige præcis min livssituation på det tidspunkt og løsninger på det.

 12. Elin Torkelsen

  Mange ganger når jeg står fast eller føler meg retningsløs kommer “tilfeldigvis” Jette Hartimmer med en eller annen fin og reflekterende setning på facebook eller med link til bloginnlegg som passer akkurat der og da og som hjelper å holde eller endre fokus. Underlig?:-) I samme slengen vil jeg gjerne takke for dei fine meditasjonene dine som skaper rom og ro i sjelen.

  Mvh

  Elin

  1. Joanna

   Jeg opplever det samme. Jette, ganske enkelt, står der klar med svar når jeg trenger dem. Tusen, tusen takk!

 13. Dorte Petersen

  Engang jeg gik på handelsskole bekymrede jeg mig om, om jeg nu kunne lære alt det bogføring godt nok. Havde en drøm, hvor jeg mødte min lære på en sort vindeltrappe, jeg på vej opad, hun på vej nedad. hun sagde intet men hendes blik var så roligt at jeg vidste med mig selv, at det nok skulle gå. nogen år efter på et maler kursus gik jeg opad en sort vindeltrappe til toilettet og kom i tanke om den drøm, samme dag mødte jeg den lære og hilste på hende i en by tæt ved, og havde aldrig mødt hende udenfor handelsskolen ellers.
  En anden gang havde jeg en ide til et maleri hvor jeg skulle bruge en bestemt blomst i en bestemt farve. Da jeg kiggede efter den udenfor supermarkedet var der ingen, jeg gik ind og købte det jeg eller skulle have, da jeg kom ud igen og så på blomster kom købmanden og satte en hel bakke af den jeg tænkte på foran mig.
  Engang jeg lå og savnede min ene kat der ikke er mere, mærkede jeg et prik på skulderen syntes jeg. VH Dorte

 14. Pia Danielsen

  Jeg har købt din lydfil “Du er fantastisk”, og DEN ER FANTASTISK. En af de sætninger man gentager er, at man lytter til sin intuition og en anden, at man har guider og engle omkring sig.
  Jeg øver og øver og øver mig til at blive bedre og bedre til at lytte til DEN indskydelse, der omgående falder mig ind, når jeg står overfor et valg. (Jette, du har selvfølgelig ret, når du siger, at intuitionen er det FØRSTE, der falder os ind).
  Lidt pudsigt er det også, at når jeg spiller et spil på min mobil og har 4 valgmuligheder v et spørgsmål, jeg ikke kender svaret på, lukker jeg øjnene og ser for mig, hvilken af de 4 muligheder, der står klarest, lyser mest op.
  Og i rigtig rigtig mange tilfælde er det rigtigt.

 15. Bettina

  Jeg føler indimellem, at min morfar, som var meget glad for at løse kryds og tværs´er, hjælper mig, når jeg løser dem, kommer med løsningen, at ordet dukker op totalt ud af det blå – og det får mig altid til at tænke på ham.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top