Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Den Holistiske Højskole Stensbæk

Den Holistiske Hoejskole StensbaekDen holistiske højskole Stensbæk er virkelig et godt sted, hvis du søger en højskole for personlig- og spirituel udvikling.

Jeg har netop været på Den Holistiske Højskole og det var en rigtigdejlig oplevelse.

Kurser på højskolen.
Højskolens leder Linnea Beek Hansen mødte jeg på Krop Sind Ånd messen i København i 2012. Vi faldt i snak og blev enige om, at jeg skulle komme og holde et weekend kursus og senere et uge kursus på Stensbæk.

Det er nu under 12 timer siden at jeg kom hjem fra Højskolen og det er virkelig et sted, der rører alle sanser hvor der bliver fyldt på både personligt, fysisk og spirituelt.

Den Holistiske Højskole.
Jeg havde aldrig hørt om Den Holistiske Højskole,og det skyldes både det at den er helt ny (fra 2010) og at den ikke er at finde i Højskolernes katalog, da den ikke får statsstøtte.

Den drives udelukkende af ildsjæle som Linnea, hendes mand Frank og en stab af af frivillige passionerede sjæle, der lægger masser af arbejdskraft og timer i, at give både kursister og os undervisere på Stensbæk, den ultimative oplevelse.

Transport til Den Holistiske Højskole.
Skolen ligger i et naturskønt område i skoven, ikke langt fra byen Gram. Det er nemt at komme dertil.
Jeg tog toget fra København og stod af i Vojens. Herfra gik der en bus (135) til Stensbækvej i Gram hvor jeg blev hentet i bil og kørt de sidste par km ind i skoven.

Skolen opfordrer til samkørsel med andre kursister eller at finde en der skal samme vej på Go More (et super koncept).

Mit møde med Den Holistiske Højskole.
Jeg ankom som den første, fredag eftermiddag og blev mødt af en masse smilende frivillige der var i fuld gang med at gøre skolen klar til weekendens kursus.

Alle værelser skulle gøres tip top (de er store, lyse, indbydende og meget flotte, og man kan sagtens bo 2-3 personer på hvert – sengene er luksus), der blev pyntet med blomster, gjort rent, fejet, vasket, skuret og skrubbet, købt kg-vis af varer ind (al mad er biodynamisk / økologisk) og alle havde rigeligt at se til.
Dette med smil på læben, nynnende, glade og med en virkelig god energi.
Det var så tydeligt at mærke, at alle ønskede at bidrage med deres kærlighed og passion til stedet.
De havde sat salat og frokost til side til mig og det var virkelig sødt og betænksomt af dem.

Jeg må bare sige, at ALT hvad der gøres på Stensbæk, bliver gjort for at glæde, berige og få alle til at føle sig velkommen og godt tilpas. Linnea og de frivillige har hele tiden øje for selv de bitte små detaljer. Jeg kunne roligt slappe af. Der var tænkt på og taget højde for alt.

Lille Findhorn.
Jeg fik senere en rundvisning i “haven”. Haven er nok ikke det rette ord, da naturområdet er gigantisk. Der er mange små kroge med smukke træer der udstråler en særlig power, og der er energi- og kraftområder flere steder.

Som vi gik rundt, følte jeg stedet som en mini udgave af Findhorn. Det spirituelle samfund i Skotland hvor der er et kursuscenter og hvor de har stor respekt for naturen, de mange haver og deres samarbejde med energivæsener og lign.

Stensbæk kommer virkelig ind under huden på en, og stedet beriger og løfter på så mange planer.

Kursisterne ankommer.
Lørdag morgen dukkede kursisterne op og de blev hver og en mødt velkommen og ført til deres værelse.
Så var der samling med kaffe og the i spisesalen, hvor Linnea fortalte historien om stedet, praktiske informationer og kl 9.45 gik jeg i gang med undervisningen i et stort lyst rum, med dejligt mange vinduer ud til den grønne natur.

Lørdag aften, efter aftensmaden tilbød Linnea at føre os på en 1 time vandring gennem skoven i stilhed. Det var fuldstændig magisk at mærke de energier der var der samt se solen gå ned.

Søndag morgen var der både tilbud om De 5 Tibetanere v / Linnea samt morgenmeditationen som jeg holdt. En god start før den gode morgenmad. Alle måltider på Den Holistiske Højskole er økologiske.

Maden er et kapitel for sig selv.
Jeg sidder og smiler når jeg tænker på den lækre mad vi fik. Kokken Bo og hans søde hjælpere kan virkelig deres kram.
Det var jo helt overdådigt. Ikke bare 1 ret til frokost/aftensmad, nej mange forskellige. Både kolde og varme. Alt var så smagfuldt, med mange farver, naturligvis vegetarisk, friske råvarer, salater, råkost, varm suppe og ja jeg kunne blive ved.
Den belgiske hjælper Tanya lavede også særlige belgiske specialiteter til os.
Sagt på en anden måde: Vi blev forkælet – BIG TIME.

Dejlig afrunding.
Søndag eftermiddag sluttede samme sted som vi begyndte. Kaffe/the og hjemmebag i spisesalen, hvor vi rundede weekenden af.
Senere stod Linnea ved udgangen og ønskede os hver især en god tur hjem.

En kursist gav mig et lift til Vojens og da jeg sad i toget hjem, sad jeg med et smil fra øre til øre, fuldstændig fyldt op med gode oplevelser (og selvfølgelig havde Linnea tænkt på om jeg mon blev sulten på den lange vej hjem – og hun havde pakket en madpakke og 2 salater som jeg kunne spise på turen).

Hvis jeg havde tid til det, kunne jeg finde på at melde mig på hvilket som helst kursus på Stensbæk for blot at genopleve energierne, stemningen, de gode omgivelser, de smilende ildsjæle, Linnea og den pragtfulde mad.

1. juli 2013 – Sommerkursus på Højskolen
Nu har jeg netop været en hel uge på Stensbæk hvor jeg for 34 kursister holdt kurset “Intuition og Handling – bliv dus med din intuition og dine spirituelle evner.” (I dag hedder kurset: Clairvoyance kursus).

Læs også: Kan man lære clairvoyance?

Det var virkelig dejligt, at vi kunne være sammen en hel uge og på den måde blive en lille familie.
I pauserne kunne vi tale om vores spirituelle udvikling, dele erfaringer, oplevelser og meget andet.
Om morgen havde vi fælles meditation.

Jeg glæder mig meget til et gensyn med Højskolen i 2014 hvor jeg holder mit seminar “Spiritualitet i hverdagen”  (den 2. – 4. maj 2014) .
Seminaret kan i dag høres som lydfil – du finder det i min webshop.

Jeg giver stedet 100 karmapoint. ?

Hvis du er interesseret i din spirituelle udvikling og du overvejer at tage på højskole – så er dette det helt rigtige sted.
Skolen har mange kurser at vælge mellem. Både korte og lange.

Læs mere:
1. Holistisk højskole Stensbæk >> Link.

2. En oversigt over alle mine lydfiler, online kurser, foredrag og meditationer.

8 kommentarer til “Den Holistiske Højskole Stensbæk”

 1. Kære Jette

  Det har været et helt fantastisk kursusuge. Det har været meget spændende inspirerende og lærerigt :-)
  Jeg kan varmt anbefale andre at give sig selv den oplevelse. Og det at være på Stensbæk Højskole gjorde bare det hele endnu bedre. Hele energien på det smukke sted og de ildsjæle som holder det hele i gang. absolut ikke sidste gang jeg kommer der.

 2. Kære Jette

  Jeg takker dig for en rigtig lærerig, dejlig, fornøjelig og sjov uge på Stensbæk, Den Holistiske Højskole i Sønderjylland.
  Der blev også tid til fredelige afslappende øjeblikke til refleksion og afkobling og en hyggesnak om alt andet end clairvoyance.

  Jeg meldte mig til kurser fordi jeg længe har kikket på dit 3 modulkursus i clairvoyance, begrundelsen er, at jeg gerne vil blive bedre til at føle mig frem til lettere at finde ud af, hvad mine klienter egentlig gerne vil – dybest inde, så jeg bedre kan hjælpe dem.
  Nu kunne jeg få alle tre moduler på en gang, uden at skulle flyve af sted til København tre gange. Samtidig fik jeg et dejligt socialt netværk.

  Jeg har lært meget, ikke mindst om mig selv .
  Det har været skønt at møde så mange dejlige og positive mennesker, som alle tror på det bedste i mennesker. Vi kom for at få udvidet vores horisont og for at vokse som mennesker. Der kom folk i alle aldre, en af deltagerne var en rigtig sød dame på 83, man kunne slet ikke mærke, at hun havde så høj en alder, hun var nemlig stadig rigtig nysgerrig på livet og ønskede at lære – fantastisk dejligt at opleve – hun var et forbillede for os alle.

  Det er ikke alle steder, man kan tale om så personlige ting, som vi gjorde her på skolen. Vi kom tæt på hinanden, uden at det blev ”for meget”. Vi kom med meget forskellige baggrunde og lærte derfor en del om, hvor forskellige vi i virkeligheden er som mennesker. Det er altid lærerigt.

  Du er en fantastisk dygtig lærer Jette. Du er helt nærværende og nede på jorden samtidig med at du er ydmyg for det du lærer videre til os andre og for alle dine kursister. Du er kvik i pæren , har en dejlig humor og har en morsom og sjov måde at undervise på, ikke et øjeblik er du fraværende eller kedelig at høre på, du er ”helt nede på jorden”. Og så er du super god til at fortælle fornøjelige historier. Du besidder et stort mod og tror på dig selv, det kan vi alle lære af.

  Jeg følte mig meget velkommen på Stensbæk fra første øjeblik og takker Linnea, som står for skolens arrangementer for hendes indsats, for de gode yoga sessioner hun guidede med ”De Fem Tibetanere” hver morgen lige før vores undervisning og for den pragtfulde tur ud i den flotte natur som omgiver højskolen.

  Jeg takker også for den fantastiske mad vi fik serveret både morgen, middag og aften – og indimellem. Det smagte vidunderligt. Vores gode kok stod for tilberedningen og unge mennesker fra forskellige lande hjalp til og præsenterede, det måltid de selv stod for på deres eget sprog, det gav en stemning af at befinde sig på en international skole.
  Susi menuen fik vi præsenteret af en sød ung pige fra Japan – på japansk.

  Endnu engang tak for ugen på Stensbæk Jette og tak til alle mine søde medstuderende;
  Vi blev alle lidt klogere, vi fandt nemlig ud af, at vi skal tro på os selv og vores egen intuition!

  Med venlig hilsen
  Alice Bonderup

 3. Aud-Marie Fuglestad

  Eg reiste til Danmark til den holistiske højskole på stensbæk for å ta et kurs med Jette Harthimmer.
  Det ble en flott uke sammen med en super gjeng. Et flott kurs med Jette Harthimmer, ho er en veldig dyktig kurs lærer, som delte av sin spirituel visdom med oss. med sin egen inspirerende og kjærlig lederstil. Kan virkelig anbefale kurs med ho til alle andre :)
  Den holistiske højskolen Stensbæk var heilt fantastisk , med all den flotte naturen, flott urtehage. kjærlige og imøtekommande ledere og deres hjelpere. og på kjøkkenet tryllet de fram dei herligste retter. økologiske og vegetariske næringrik mat.
  Dette er et bra sted til å fylle opp med visdom, næring på alle plan.
  Kan varmt anbefale Stensbæk til alle som ønsker å invester visdom, fred og glede i sitt liv.

 4. baukje zijlstra

  Ugen med jette harthimmer var sandelig en suveræn uge. det er den rette energi der er tilføjet stensbæk. jeg har været på flere kurser på stensbæk der allesammen var en meget positiv oplevelse. dette kursus med jette vil jeg bearbejde i ro og mag og tage et skridt ad gangen for at mærke det helt. jette er meget professionel. hun er meget ærlig. hun har disciplin i sin undervisning. er er der ikke for at holde et show. det var livsenergi og det var en gave fra gud.

 5. Jette Hansen

  Jeg tog et kursus på den Holistiske højskole Stensbæk det var et utroligt dejligt sted jeg mærkede roen lige med det samme en fantastisk følelse.
  Kurset var spirituel succes med Jette Harthimmer. Jette var utrolig livgivende og ærlig og havde en dejlig udstråling, hun havde evnen til at fange min opmærksomhed og jeg fik følelsen at mærke min krop igen og jeg fik lysten til at forandre nogle ting i mit liv, hvilket jeg er begyndt på efterfølgende. Det kan helt klart anbefales at tage til Stensbæk hvis batterierne skal lades op, det er et sted jeg bestemt vil besøge igen.

 6. Stedet er fantastisk og kan varmt anbefales. Man kan også komme der på retreat, eller overnatte i forbindelse med andre arrangementer.
  Jeg har været der 3 gange og kommer igen til sommer for at tilbyde klangmassage som en del af kurset i “Fornyet livskraft” i uge 29.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top