Kan man lære clairvoyance?

Vil du lære clairvoyance? Vil du være clairvoyant?

Lær clairvoyance. Lære clairvoyance.Jeg får ofte stillet stillet disse spørgsmål:
Kan man lære clairvoyance?
Er clairvoyance noget alle kan?
Kan alle arbejde som clairvoyant?

Lad mig kort besvare spørgsmålene et af gangen:

Kan man lære clairvoyance?
Ja det kan man.
Kan du lære clairvoyance? Ja, det kan du.
Alle har clairvoyante evner.
Nogle kalder det clairvoyance andre intuition, mavefølelsen, den 6. sans osv. Hvad du end kalder det, så er clairvoyante evner noget du er født med og dermed er evnen til at “se clairvoyant”, en helt naturlig del af dig.

Du er et spirituelt væsen og 24 timer i døgnet, er du forbundet med den åndelige verden/Universet.
Derfor: Du er en del af Universet og Universet er en del af dig. Så ja, du kan lære clairvoyance.

Læs også >> Hvad er clairvoyance?

Er clairvoyance noget alle kan?
Clairvoyance er en evne, du har i dig. Evnen er medfødt.
Det er muligt du enten har glemt den, har lukket ned for dine spirituelle/psykiske evner i barndommen, at du ikke er bevidst om at du har og bruger evnen ubevidst i hverdagen, eller at du ikke giver den særlig megen opmærksomhed. Men uanset – så er clairvoyance og clairvoyante evner en helt naturlig del af dig.

Hvor ofte træffer du du valg på grund af en mavefølelse? Hvor mange gange har du ikke stået i en situation hvor du har sagt: Jeg vidste det, jeg havde det på fornemmelsen? Eller du går og tænker på en person du ikke har haft kontakt med i mange år og kort efter ringer vedkommende eller I løber på hinanden på gaden?

Hvor tror du dette kommer fra? Det kommer alt sammen fra den spirituelle del af dig, den del der intuitivt ved alt, netop fordi du er forbundet med noget der er meget større end dig selv.

Kan alle arbejde som clairvoyant?
Nej.
Lad mig forklare det med følgende eksempel: Kan alle lære at spille en melodi på et klaver? Ja.

Hvis jeg sætter mig ved klaveret og flittigt øver mig, så kan jeg på et tidspunkt spille en eller flere melodier, men er det så ensbetydende med at jeg kan blive optaget i DR Symfoniorkester og at jeg kan leve som professionel musiker? Nej, slet ikke. Der skal mere og andet til. Jeg skal have et særligt talent, jeg skal være dedikeret, jeg kan skal brænde for det, jeg skal i mit hjerte føle, at det at arbejde som musiker, er det jeg vil og er kaldet til, jeg skal øve og træne mange timer hver eneste dag og det skal jeg  gøre i flere år.
Det samme gælder naturligvis for det at arbejde som professionel udøvende clairvoyant.

Clairvoyant er noget alle kan kalde sig.
Det er ikke en beskyttet titel. Du kan lære clairvoyance, være autodidakt clairvoyant og du behøver (desværre) ikke hverken at tage kurser i clairvoyance eller have taget en clairvoyance uddannelse, for at du kan nedsætte dig som clairvoyant.
Enhver kan åbne en klinik og sætte et skilt op på døren, hvor der står: Jeg er clairvoyant.

Læs også: Sådan finder du en dygtig clairvoyant.

Min pointe er, at alle har den clairvoyante evne naturligt iboende i sig. Psykiske evner er noget alle har, da vi er spirituelle væsener, men derfra og så til at arbejde professionelt som clairvoyant kræver meget mere.

Hvis du er særlig talentfuld og dine clairvoyante evner er meget veludviklede, så kan du bruge clairvoyance i professionelt øjemed, hvis du har lyst til det og hvis du brænder for at arbejde med mennesker samt gøre en forskel.

Uddannelse eller ej – så kan du til enhver tid bruge dine clairvoyante evner på dig selv.
Du kan lære clairvoyance og på den måde altid have en clairvoyant ved hånden. 😊

Clairvoyante evner.
Genkender du nogle af disse udsagn?

Du er lys og lydfølsom.
Du hører eller fornemmer en indre stemme.
Du er god til at forudse hvad der sker.
Du er god til at mærke hvordan andre har det.
Du mærker energier og stemningen i et rum.
Du ved hvad andre vil sige, før de gør det.
Du har set skygger, som forsvinder når du bevidst ser på dem.
Du er god til at manifestere.
Du ser farver, en aura rundt om mennesker.
Du har en god intuition.
Du føler, at du har en kontakt til en afdød slægtning.
Du ser eller drømmer noget, der senere sker.
Du har en kontakt til en åndelig guide eller vejleder.
Du er sensitiv.

Så kan det være et tegn på, at dine clairvoyante evner er særligt udviklede.
Clairvoyance betyder klarsyn, men kan også være være klarhørelse eller klarfølelse.

Brug dine clairvoyante evner i hverdagen.
Uanset om du ønsker at arbejde som clairvoyant eller ej, så kan du bruge dine clairvoyante evner i hverdagen samt også i dit eget privatliv.
Clairvoyance kan være en meget stor støtte og hjælp for dig.

Clairvoyance kan bruges til at træffe de rette valg og beslutninger, og når du gør brug af dine clairvoyante evner, så kan de hjælpe dig til at handle i overensstemmelse med den du er og det som er det bedste, vigtigste og mest rigtige for dig.
Du kan bruge clairvoyance til at navigere i dine sociale relationer og den kan guide dig igennem dit liv.

Du kan også bruge dine clairvoyante evner til at få svar på spørgsmål, som du går og tumler med i hverdagen. Så jeg kan kun varmt anbefale dig, at du bruger tid på at lære clairvoyance samt bliver dus med dine spirituelle evner.

Dine psykiske evner er en utrolig nyttig gave som du har fået da du blev inkarneret. Om du bruger dem eller ej er naturligvis op til dig, men hvis du ønsker at blive bedre til at bruge de indre redskaber, de spirituelle evner som du har lige ved hånden, så er det bare med at komme i gang. For jo mere du bruger dem, jo mere bevidst du er om dem, jo bedre, stærkere og mere tydelige bliver dine evner. Jo mere klart, kraftigt og tydeligt bliver signalet – og dermed: Jo dygtigere en clairvoyant bliver du.

🎧 Gratis lydfil: >> Har du clairvoyante evner? PODCAST (Vælg podcast nr. 104 – Lydfilen varer 67 min. og er gratis). 🎧

Vil du lære clairvoyance?
Har du lyst til at blive dus med dine clairvoyante evner?
Hvis du bevidst bruger dine evner, vil der åbne sig en helt ny verden af muligheder for dig.
Ved brug af clairvoyance, psykiske evner og din intuition, vil du blive meget bedre til at mærke, lytte og registrere, hvad der er det rigtige for dig at gøre og hvis du måske også ønsker at få kontakt til dine guider og hjælpere i den åndelige verden, så er det bare med at komme i gang.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil blive lidt mere fortrolig med dine evner og alt det spirituelle, så er der masser af muligheder for at du kan komme med på diverse kurser: “Lær clairvoyance” – “Træn clairvoyance” – “Træn dine clairvoyante evner” – “Træn dine psykiske evner” – “Kom i kontakt med din skytsånd”.

Der mange steder rundt i landet, hvor der tilbydes aftenkurser, 1-dags kurser, weekendkurser og der er også clairvoyance skoler, hvor du kan tage en uddannelse specifikt med henblik på at uddanne dig til clairvoyant.

Med disse kurser i clairvoyance, intuition, 6. sans og psykiske evner, kan du tage på en spændende rejse i din spirituelle udvikling.

Læs mere om kurserne her >> Clairvoyance kursus online. Her fortæller jeg om mit online clairvoyance kursus. Det er til dig der har lyst til at lære clairvoyance samt udvikle dig spirituelt.

Uddannelse til clairvoyant.
Jeg tilbyder ikke en decideret clairvoyance uddannelse med afsluttende eksamen, men jeg har de sidste 25 år holdt rigtigt mange kurser i clairvoyance. Kurser hvor du får rig lejlighed til at blive dus med din spiritualitet samt dine evner.

Én af forskellene på mine kurser og det du skal igennem på en uddannelse på en clairvoyance skole er, at du hos mig ikke skal til mundtlig og skriftlig eksamen.
Der er ej heller krav til, hvor mange prøvekaniner du skal træne på.
Du træner på egen hånd og jeg giver dig øvelser, hvor du kan træne, øve og lære clairvoyance hjemme.

Med mine clairvoyance kurser, lærer du hvordan du kan bruge clairvoyance og dine spirituelle evner, i hverdagen på dig selv og i dit eget liv. Du lærer, hvordan du træffer de rette valg og beslutninger, hvilken vej du skal gå i dit liv, hvad der er din livsmission, du kommer i kontakt med dine guider, du lærer om de forskellige clairvoyance metoder, om symboler, drømme, kommunikation med dyr og om meget meget andet.

Lær clairvoyance – selvstudie.
Formålet med mine kurser er, at du bliver bedre og dygtigere til at bruge de clairvoyante evner som du er født med.
Kurserne er et kærligt skub i din spirituelle udvikling og de vil give dig et kæmpe boost.

I min >> webshop finder du lydoptagelser fra mine 3 clairvoyance kurser.

Hvert kursus kommer rundt om mange forskellige emner, også dem jeg netop har beskrevet, alt lige fra lær clairvoyance, træn clairvoyance, afdøde kontakt, guider, skytsånder, automatskrift, fotoclairvoyance, karma, fjernclairvoyance, psykometri, clairvoyance på dyr, lær at se ud i fremtiden, træf de rette valg og beslutninger, sådan får du Universets opbakning, symboler og fortolkning samt mange andre spændende emner.

Kurserne kan du downloade så du kan sidde derhjemme i ro og mag og lytte til dem samt arbejde med dem i dit helt eget tempo.
De fleste af øvelserne kan du lave alene, enkelte kræver en makker. Du kan også høre lydfilerne sammen en veninde eller en gruppe mennesker, hvor I laver øvelserne sammen.

Jeg guider og vejleder dig hele vejen igennem forløbet.

Hvis ikke du vil lave øvelserne men blot høre lydfilerne, så er det også helt ok.
Du kan løfte samt påvirke din spirituelle udvikling positivt, ved blot at lytte til clairvoyance kurserne.

Vil du arbejde som clairvoyant? 

Hvis du går med tanken om at du på et tidspunkt vil arbejde som clairvoyant eller evt. tage en clairvoyance uddannelse, så kan mine 3 online clairvoyance kurser være et rigtigt godt sted at begynde.
Med dem i bagagen er du virkelig godt rustet, hvis du en dag begynder på en clairvoyance skole eller på en decideret uddannelse til clairvoyant. Så er du langt foran de øvrige kursister, når du møder op. Eller måske føler du dig efter kurserne klar til at have klienter. Det er også en mulighed som mange af mine kursister har benyttet sig af og/eller de har suppleret deres nuværende uddannelse med clairvoyance, således at de har flere strenge at spille på, når de sidder med deres klienter.

Besøg min webshop og læs mere om kurserne  her>> Lær clairvoyance.
For blot 499,- Kr får du alle 3 clairvoyance kurser eller du kan købe et enkelt for 249,- Kr.

I webshoppen finder du også mange andre spirituelle kurser, foredrag og meditationer.

14 Responses to Kan man lære clairvoyance?

 1. B. Johansen 12.09.2021 på 10:49 #

  Hej Jette
  Jeg vil lige dele en smuk oplevelse med dig. Jeg købte for nogle år siden, Clarvoyance kurset, men er først begyndt at høre det her for ganske nylig.
  Her den anden dag kunne jeg ikke sove, arbejder for tiden meget med at prøve at få følelsen af at være elsket og god nok ind i mit hjerte. Men som sagt kunne jeg ikke sove, havde bedt om hjælp til at få følelsen helt ind i mit hjerte.
  Til sidst tænkte jeg, at hvis jeg alligevel ikke kunne sove, kunne jeg lige så godt høre lidt af dit kursus.
  Jeg var kommet til det afsnit, hvor “Budskaber fra en engel” er.
  Jeg lavede meditationsøvelsen og “trak” tallet 32. Da jeg læste den tilhørende tekst som du har sendt med budskaberne, var jeg ved at falde bagover.
  Der stod følgende:
  “Jeg er værd at elske
  Jeg behøver ikke at fortjene kærlighed. Jeg er elskværdig fordi jeg
  eksisterer. Andre reflekterer den kærlighed jeg har for mig selv”.

  Jette, jeg kunne simpelthen ikke få et mere relevant budskab.
  Tusind tak for det arbejde du gør 😊 Jeg glæder mig til at fortsætte med dit clairvoyance kursus.
  Kh B. Johansen

  • Jette Harthimmer 01.03.2022 på 10:27 #

   Tak for at du har købt mit clairvoyance kursus og nu er gået i gang med det.
   Hvor er det bare et smukt budskab guiderne gav dig.

   Jeg ønsker dig alt godt på din spirituelle rejse fremover og tak for at du tog dig tid til at skrive en feedback til mig. 😊

 2. Heidi 24.03.2020 på 09:56 #

  Hej.
  Jeg er igang med en Akasha healer udd. Hvor jeg jo selvsagt er ved at udvikle mine intuitive evner. Vil det være fint at tage et kursus her ved siden af eller vil jeg føle det som spild af tid? Jeg har fået at vide at jeg er engle og stjernemenneske og dermed lysarbejder, det forener jeg mig også hen ad vejen med, men det er som om noget mangler tror jeg. Har også fået at vide at jeg ville være god til at arbejde som clairvoyant. Vil gerne noget med børn. Kan du hjælpe og guide mig til om kurserne her vil være godt for mig?
  Kh Heidi

  • Jette Harthimmer 25.03.2020 på 09:17 #

   Hej Heidi
   Tillykke med valget af uddannelse til healer.
   Når det handler om et ønske om at arbejde med mennesker og/eller at udvikle sine spirituelle evner samt sin intuition, kan det være en stor fordel at træne og opøve clairvoyante evner – da man på den måde bliver meget mere dus med sin spiritualitet samt evnen til at kunne hjælpe mennesker.

   Med mine 3 clairvoyance kurser i bagagen får du ikke kun ovenstående, men også MANGE redskaber som du på daglig basis kan bruge samt få gavn af i dit eget liv. 😊😇

 3. Trine Jensen 24.05.2019 på 17:37 #

  Hej 🤗 Jeg ved ikke om mit spørgsmål passer ind her, men nu prøver jeg; Jeg har hørt at ånders måde at kommunikere på, er at man hører en klik-lyd i øret, eller en lyd som papir der bliver krøllet sammen, men jeg hørte en anden lyd i mit ene øre idag, det var en lyd der minder om ‘Rice crispies’ der ligger og laver en lille ‘poppe-lyd’ når man har puttet mælk på…og så ville jeg lige høre om andre har oplevet lignende? 😊

  • Jette Harthimmer 26.05.2019 på 10:18 #

   Hej Trine
   Ånderne kan kommunikere på samt vise deres tilstedeværelse på rigtigt mange forskellige måder. Så man kan desværre ikke sige, at når man hører “dette” så er det et tegn på åndelig aktivitet. Jeg kender en kvinde der fik en hyletone imens kontakten stod på. Og mens nogle hører, så er der andre der fornemmer, ser, får en kropslig reaktion (f.eks kuldegysninger) mens andre fornemmer en særlig duft.
   Håber dette besvarer dit spørgsmål. 😇

 4. Rikke 22.05.2019 på 22:28 #

  Hej Jette.

  Jeg går med en masse følelser jeg har svært ved at læse i min krop. Kan mærke det hiver efter at komme ud. Jeg kan også mærke i mit hoved en masse ting jeg synes er uforklarigt. Hvordan kan jeg finde ud af om jeg har denne evne, som er føler og mærker jeg har, men måske er den som banker i mig for at blive åbnet for (ved jeg jo ikke om det er).

  Men kan nogen vejlede, hjælpe mig end at finde ud ad om jeg har denne evne?

  Mistede min mormor i april 19. Og siden jeg så på hendes krop før og efter hun sov ind, så der sket noget inde i mig, og nu hiver noget i mig, søger svar søger vejledning, hvor er hun, hvad skete der, ved hun jeg var der, kan hun se og mærke hvad jeg tænker og føler nu. Men følelsen da hun lå der i kiste der var der bare endnu mere so hev i mig og jeg er fortabt, der var noget galt. Men jeg var også 100% sikker på hun var ikke der mere. Men hvor er hun.

  Undskyld den lange besked, men håber du forstår hvad jeg mener og tænker og søger vejledning om.

 5. Karina 26.01.2018 på 13:59 #

  Hej,

  Jeg er meget interesseret i dit spirituelle og ser ofte tv med clairvoyante som hjælper politiet med deres evner og ville ønske jeg kunne arbejde sådan.
  Men mit spørgsmål er egentlig hvordan kan det være man ofte hører at børn har den evne at kunne se/hører ånder men ikke så meget voksne?

  • Jette Harthimmer 29.01.2018 på 10:03 #

   Hej Karina,
   Det skyldes at børn endnu ikke har udviklet det bevidste (logiske og analytiske) sind. De er derfor helt “åbne og uden filter”.
   De stoler i langt højere grad på det de fornemmer og sanser, hvorimod vi voksne er blevet oplært i at tænke, analysere, fortolke, måle og veje alting og hvorved vi ubevidst kommer til lægge låg på vores medfødte spirituelle evner. Vi har lært at bruge vores fornuft og det analytiske sind og vi har mere eller mindre lagt hele vores bevidsthed over i den venstre hjernehalvdel. I takt med at det sker, forsvinder kontakten til det åndelige/det spirituelle og derfor må vi øve os i at lytte, se og høre “det usynlige” for igen at kunne gøre brug af de glemte evner, som vi alle har. Indianerne kalder dette: Den længste rejse.
   Rejsen fra hovedet og tilbage til vores hjerte. Mange voksne tvivler på deres intuition, mavefølelsen eller på de tegn, signaler og budskaber der dagligt gives dem, hvorimod børn sanser og registrerer alt. 😊

 6. Anita Henriksen 02.07.2012 på 23:44 #

  Hej Jette

  Du skriver:
  Nogle kalder det clairvoyance, andre din intuition, din mavefølelse, din 6. sans osv. Hvad du end kalder det, så er det noget du er født med.

  Jeg har i flere år gerne ville prøve at tage noget undervisning i clairvoyance, men har ikke fået taget mig sammen til det endnu – fordi jeg er i tvivl om jeg overhodet kan. Kan man blive “lukket op” ved et sådan kursus ? Spørger fordi jeg ikke ved hvordan man gør, da du jo skriver, at man kan ha lukket ned for dine spirituelle / psykiske evner.
  Med venlig hilsen
  Anita

  • Jette Harthimmer 21.07.2015 på 07:54 #

   Hej Anita
   Ja, ALLE kan clairvoyance. Grunden til dette er, at alle mennesker har spiritualiteten iboende sig.
   Du består af krop, sind og ånd. Den åndelige del af dig, er en del af og i samklang med universet/den åndelige verden.
   Alle kan lære at åbne mere op for sin indre stemme, sin kontakt til det åndelige samt de clairvoyante/psykiske evner og på den måde, blive dus med sin spiritualitet.

   Det er meget almindeligt, at man i en periode af sit liv bevidst som ubevidst har lukket ned for sine evner men de vil før eller siden altid komme til udtryk samt blomstre. ;-)

   • Eng Pedersen 07.08.2019 på 10:10 #

    Hej.
    Jeg går og ‘tumler’. Kan ikke ‘komme ud af busken’. Jeg ved at jeg har evner, som jeg ikke bruger. For 12 år siden fandt jeg ud af at jeg bla kan heale, og komme i kontakt med det åndelige/skytsånder, og jeg hjalp flere familie medlemmer af med skavanker… jeg har hjulpet et par andre videre i deres liv. De fik ‘renset ud i negativitet, social arv…men det er gået i stå.
    Personligt er jeg gået igennem flere kriser. Sygdom, dødsfald, ‘bøvl i nær-famile’, og jeg tror at det har blokeret, for jeg har ikke brugt min energi rigtigt.
    Jeg kæmper faktisk med at være 100% optimistisk…jeg har været bange for at det er min sammenbragte familie, der gir mig ubalance. Min kæreste og jeg ser forskelligt på opdragelse, og har flere sammenstød. Min ‘personlige vejleder’ mener, at jeg har den familie, jeg skal ha, men jeg er usikker. Jeg ønsker at være 100 % tilfreds. Jeg føler ikke jeg kan hjælpe andre, når jeg ikke er 100 % tilfreds med mit eget liv!

    • Helle 06.07.2021 på 11:56 #

     Hej. Beklager din situation. Har du prøvet at lytte til høje frekvenser?
     Du kan gøre dette om natten mens du sover så det ikke påvirker din hverdag så meget.
     Frekvenserne kan du finde på YouTube. Bare skriv high frequency healing ❤
     Håber det hjælper dig🙏

 7. Mette Weber 17.01.2011 på 12:45 #

  Jeg da glad for at høre at man kan have det i sig og at øvelse gør mester

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.