Kan man lære clairvoyance?

Vil du lære clairvoyance? Vil du være clairvoyant?

Lær clairvoyance. Lære clairvoyance.Jeg får ofte stillet stillet disse spørgsmål:
Kan man lære clairvoyance?
Er clairvoyance noget alle kan?
Kan alle blive og arbejde som clairvoyant?

Lad mig kort besvare spørgsmålene et af gangen:

Kan man lære clairvoyance?
Ja det kan man.
Nogle kalder det clairvoyance andre din intuition, din mavefølelse, din 6. sans osv. Hvad du end kalder det så er det noget du er født med og det er dermed en naturlig del af dig.
Du er et spirituelt væsen. 24 timer i døgnet er du forbundet med den åndelige verden/Universet og dermed: Du er en del af Universet og Universet er en del af dig.
Så ja, man kan lære clairvoyance.

Er clairvoyance noget alle kan?
Clairvoyance er en evne, du har i dig. Evnen er medfødt. Det er muligt at du enten har glemt den, har lukket ned for dine spirituelle/psykiske evner i barndommen, at du ikke er bevidst om at du bruger den eller at du i hverdagen, ikke giver den særlig meget opmærksomhed. Men uanset – så har du clairvoyance som en naturlig del af dig.

Hvor ofte træffer du du valg på grund af en mavefølelse? Hvor mange gange har du ikke stået i en situation hvor du har sagt: Jeg vidste det, jeg havde det på fornemmelsen? Eller du går og tænker på en person du ikke har haft kontakt med i mange år og kort efter løber i på hinanden på gaden?
Hvor tror du dette kommer fra? Det kommer alt sammen fra den spirituelle del af dig, den del der intuitivt ved alt, netop fordi du er forbundet med noget der er meget større end dig selv.

Kan blive og arbejde som clairvoyant?
Nej.
Lad mig forklare det med følgende eksempel: Kan alle lære at spille en melodi på et klaver? Ja.
Hvis jeg sætter mig ved klaveret og flittigt øver mig, så kan jeg på et tidspunkt spille et eller flere stykker musik men er det så ensbetydende med, at jeg kan blive optaget i DR Symfoniorkester og at jeg kan leve af at være professionel musiker? Nej, slet ikke. Der skal mere og andet til. Jeg skal have et særligt talent, jeg skal være dedikeret, jeg kan skal brænde for det, jeg skal i mit hjerte føle at det er det jeg vil og jeg er kaldet til, jeg skal øve og træne mange timer hver eneste dag og jeg skal gøre det i årevis.
Det samme gælder naturligvis for det at skulle arbejde som clairvoyant.

Clairvoyant kan alle kalde sig. Det er ikke en beskyttet titel. Du kan lære clairvoyance, være autodidakt clairvoyant og du behøver (desværre) ikke hverken at tage kurser i clairvoyance eller have taget en clairvoyance uddannelse, for at du kan nedsætte dig som clairvoyant.
Enhver kan åbne en klinik og slå et skilt op på døren: Clairvoyant.

Læs også: Sådan finder du en dygtig clairvoyant.

Min pointe er, at alle har den clairvoyante evne naturligt iboende i sig. Psykiske evner er noget alle har da vi alle er spirituelle væsener, men derfra og så til at arbejde professionelt som clairvoyant kræver meget mere.

Hvis du er særlig talentfuld og dine clairvoyante evner er meget veludviklede, så kan du bruge clairvoyance i professionelt øjemed, hvis du har lyst til det og hvis du brænder for at arbejde med mennesker og gøre en forskel.

Clairvoyante evner.
Genkender du nogle af disse udsagn?

Du er lys og lydfølsom.
Du hører eller fornemmer en indre stemme.
Du er god til at forudse hvad der sker.
Du er god til at mærke hvordan andre har det.
Du mærker energier og stemningen i et rum.
Du ved hvad andre vil sige, før de gør det.
Du har set skygger, som forsvinder når du bevidst ser på dem.
Du er god til at manifestere.
Du ser farver, en aura rundt om mennesker.
Du har en god intuition.
Du føler, at du har en kontakt til en afdød slægtning.
Du ser eller drømmer noget, der senere sker.
Du har en kontakt til en åndelig guide eller vejleder.
Du er sensitiv.

Så kan det være et tegn på, at dine clairvoyante evner er særligt udviklede.
Clairvoyance betyder klarsyn, men kan også være være klarhørelse eller klarfølelse.

Brug din clairvoyante evne i hverdagen.
Uanset om du ønsker at arbejde som clairvoyant eller ej, så kan du bruge din clairvoyante evne i hverdagen og i dit privatliv. Clairvoyance kan være en meget stor støtte og hjælp for dig. Clairvoyance kan bruges til at træffe de rette valg og beslutninger, og hvis du gør brug af dine clairvoyante evner, så kan den hjælpe dig til at handle i overensstemmelse med den du er og det som er det bedste, vigtigste og mest rigtige for dig. Du kan bruge den til at navigere i dine sociale relationer og den kan guide dig igennem dit liv.
Du kan også bruge dine clairvoyante evner til at få svar på spørgsmål, som du går og tumler med i hverdagen. Så jeg kan varmt anbefale dig, at bruge tid på at lære clairvoyance.

Dine psykiske evner er en utrolig nyttig gave som du har fået, da du blev inkarneret. Om du bruger dem eller ej er naturligvis op til dig, men hvis du ønsker at blive bedre til at bruge de indre redskaber, de spirituelle evner som du har lige ved hånden, så er det bare med at komme i gang med at bruge dem i hverdagen, for jo mere du bruger dem, jo mere bevidst du er om dem, jo bedre bliver evnerne. Jo mere klart og tydeligt bliver signalet – og dermed: Jo dygtigere en clairvoyant bliver du.

Gratis lydfil: Har du clairvoyante evner? (Vælg podcast nr. 104 – Lydfilen varer 67 min. og er gratis).

Vil du lære clairvoyance?
Har du lyst til at blive dus med dine clairvoyante evner?
Hvis du bevidst bruger dine evner, så vil der pludselig åbne sig en helt ny verden af muligheder for dig. Ved brug af clairvoyance, dine psykiske evner og din intuition vil du blive meget bedre til at mærke, lytte og registrere, hvad der er det rigtige for dig at gøre og hvis du måske også ønsker at få kontakt til dine guider og hjælpere i den åndelige verden, så er det jo bare med at komme i gang.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil blive lidt mere dus med alt det spirituelle, så er der masser af muligheder for, at du kan komme med på diverse kurser: “Lær clairvoyance” – “Træn clairvoyance” – “Træn dine clairvoyante evner” – “Træn dine psykiske evner” – “Kom i kontakt med din skytsånd”. Der mange steder rundt i landet hvor der tilbydes aftenkurser, 1-dags kurser, weekendkurser og der er også clairvoyance skoler, hvor du kan tage en uddannelse specifikt med henblik på at uddanne dig til clairvoyant.
Med disse kurser i clairvoyance, intuition, 6. sans og psykiske evner, kan du tage på en spændende rejse i din spirituelle udvikling.

Uddannelse til clairvoyant.
Jeg tilbyder ikke en decideret clairvoyance uddannelse, men jeg har de sidste 25 år holdt mange kurser i clairvoyance. Kurser, hvor deltagerne får rig lejlighed til at blive dus med deres spiritualitet samt deres evner. De lærer, hvordan de kan bruge clairvoyance og deres spirituelle evner i hverdagen på dem selv og i deres eget liv.  De lærer hvordan de kan træffe de rette valg og beslutninger, hvilken vej de skal gå, deres livs mission, de kommer i kontakt med deres guider, de lærer om forskellige clairvoyance metoder, om symboler, drømme og meget meget mere.

Lær clairvoyance – selvstudie.
Formålet med mine kurser er, at man bliver bedre og dygtigere til at bruge de clairvoyante evner man har. Måske er kurserne lige noget for dig?
I min webshop finder du lydoptagelser fra 3 forskellige clairvoyance kurser som jeg har holdt. Hvert kursus kommer rundt om mange forskellige emner, alt lige fra lær clairvoyance, træn clairvoyance, afdøde kontakt, guider, skytsånder, automatskrift, fotoclairvoyance, karma, fjernclairvoyance, psykometri, clairvoyance på dyr, lær at se ud i fremtiden, træf de rette valg og beslutninger, sådan får du Universets opbakning, symboler og fortolkning samt mange andre spændende emner.

Kurserne kan du downloade, så du kan sidde derhjemme i ro og mag og lytte til dem samt arbejde med dem i dit eget tempo.
De fleste af øvelserne kan du lave alene, enkelte kræver en makker. Du kan også høre lydfilerne sammen en veninde eller en gruppe mennesker, hvor i sammen laver øvelserne. Jeg guider og vejleder dig hele vejen igennem forløbet.
Vil du ikke lave øvelserne men blot høre lydfilerne, så er det også ok. Du kan påvirke din spirituelle udvikling positivt, ved blot at sidde og lytte til clairvoyance kurserne.
Hvis du går med tanker om, at du på et tidspunkt kunne tænke dig at arbejde som clairvoyant eller evt. tage en clairvoyance uddannelse, så kan det være en god blid start at begynde med disse kurser.

Besøg min webshop og læs mere om kurserne: Lær clairvoyance.
For blot 499,- Kr får du alle 3 clairvoyance kurser eller du kan købe et enkelt for 249,- Kr.
I webshoppen finder du også mange andre spirituelle kurser, foredrag og meditationer.

5 Responses to Kan man lære clairvoyance?

 1. Karina 26.01.2018 på 13:59 #

  Hej,

  Jeg er meget interesseret i dit spirituelle og ser ofte tv med clairvoyante som hjælper politiet med deres evner og ville ønske jeg kunne arbejde sådan.
  Men mit spørgsmål er egentlig hvordan kan det være man ofte hører at børn har den evne at kunne se/hører ånder men ikke så meget voksne?

  • Jette Harthimmer 29.01.2018 på 10:03 #

   Hej Karina,
   Det skyldes at børn endnu ikke har udviklet det bevidste (logiske og analytiske) sind. De er derfor helt “åbne og uden filter”.
   De stoler i langt højere grad på det de fornemmer og sanser, hvorimod vi voksne er blevet oplært i at tænke, analysere, fortolke, måle og veje alting og hvorved vi ubevidst kommer til lægge låg på vores medfødte spirituelle evner. Vi har lært at bruge vores fornuft og det analytiske sind og vi har mere eller mindre lagt hele vores bevidsthed over i den venstre hjernehalvdel. I takt med at det sker, forsvinder kontakten til det åndelige/det spirituelle og derfor må vi øve os i at lytte, se og høre “det usynlige” for igen at kunne gøre brug af de glemte evner, som vi alle har. Indianerne kalder dette: Den længste rejse.
   Rejsen fra hovedet og tilbage til vores hjerte. Mange voksne tvivler på deres intuition, mavefølelsen eller på de tegn, signaler og budskaber der dagligt gives dem, hvorimod børn sanser og registrerer alt. 😊

 2. Anita Henriksen 02.07.2012 på 23:44 #

  Hej Jette

  Du skriver:
  Nogle kalder det clairvoyance, andre din intuition, din mavefølelse, din 6. sans osv. Hvad du end kalder det, så er det noget du er født med.

  Jeg har i flere år gerne ville prøve at tage noget undervisning i clairvoyance, men har ikke fået taget mig sammen til det endnu – fordi jeg er i tvivl om jeg overhodet kan. Kan man blive “lukket op” ved et sådan kursus ? Spørger fordi jeg ikke ved hvordan man gør, da du jo skriver, at man kan ha lukket ned for dine spirituelle / psykiske evner.
  Med venlig hilsen
  Anita

  • Jette Harthimmer 21.07.2015 på 07:54 #

   Hej Anita
   Ja, ALLE kan clairvoyance. Grunden til dette er, at alle mennesker har spiritualiteten iboende sig.
   Du består af krop, sind og ånd. Den åndelige del af dig, er en del af og i samklang med universet/den åndelige verden.
   Alle kan lære at åbne mere op for sin indre stemme, sin kontakt til det åndelige samt de clairvoyante/psykiske evner og på den måde, blive dus med sin spiritualitet.

   Det er meget almindeligt, at man i en periode af sit liv bevidst som ubevidst har lukket ned for sine evner men de vil før eller siden altid komme til udtryk samt blomstre. ;-)

 3. Mette Weber 17.01.2011 på 12:45 #

  Jeg da glad for at høre at man kan have det i sig og at øvelse gør mester

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.