Din underbevidsthed styrer dit liv.

Din underbevidsthed styrer dit liv.

din underbevidsthed styrer dit livDin underbevidsthed betyder mere end du er klar over.

Har du undret dig over, hvordan det kan være, at du kan gå og ønske og bede om noget, som bare aldrig rigtigt bliver til noget?

Eller hvorfor du på nogle områder føler dig låst fast, hvor der ingen forandringer sker?

Et eksempel:
Du ønsker et godt, kærligt og berigende parforhold, men du løber hele tiden ind i de forkerte eller slet ingen.

Du ønsker et job med mening, men kan ikke rigtigt finde ud af hvilket eller får afslag på dem du søger.
Du ønsker at komme i gang med at motionere, men det bliver ikke rigtigt til noget.
Du ønsker en sund økonomi, men har minus på kontoen.

Hvorfor er det sådan?

Tanker og overbevisninger.
Måske undrer du dig også over hvorfor du er så selvkritisk, tænker negativt, tvivler på dig selv eller hvorfor andre altid overskrider dine grænser og du har svært ved at sige fra.
Hvor kommer alle disse negative tanker og overbevisninger fra?

En computer gør kun hvad den er programmeret til.
For at give dig en forklaring, så tillad mig for et øjeblik at sammenligne dig med en computer.
I en computer sidder der en harddisk. På harddisken installerer man de programmer, som computeren skal bruge for at kunne fungere. Alt efter hvad man skal bruge den til, giver man de rette programmer.
Computeren gør og kan kun, hvad den er programmeret til at gøre.

I dig er der også en harddisk. Lad og kalde den din underbevidsthed.

Hvad er en underbevidsthed? >> Wikipedia.

Dit bevidste og ubevidste sind.
Da du blev født var dit bevidste sind endnu ikke udviklet. Det sind der skal tænke, analysere og vurdere. Dette betød, at alt hvad du så, hørte og oplevede, det tog du for gode varer. Fik du af dine forældre at vide at 2+2 = 5 så troede du naturligvis på det, for hvordan skulle du kunne vide bedre? Du havde ikke lært andet.
Fik du at vide at livet er hårdt og uretfærdigt, eller at du ikke er god nok / uønsket, ja så troede du også på det.

Det er skræmmende at tænke på, men sagen er faktisk den, at fra du var 0 – ca. 7 år gammel, der blev alt helt ukritisk lagt direkte på din harddisk.
Du var endnu ikke i stand til at rationalisere, tvivle, sætte spørgsmålstegn ved det som du så, hørte og oplevede. Du blev formet, præget og programmeret af de mennesker der var i dit liv. Dermed blev deres sandhed, virkelighed, deres holdninger, synspunkter, følelser og overbevisninger til dine.

Havde dine forældre et dårligt ægteskab, svigtede din far eller din mor, var der alkohol i familien, var du meget overladt til dig selv, følte du dig i vejen eller som et problem, så var det de programmer, følelser og overbevisninger der ukritisk røg direkte ned på din harddisk – i dit ubevidste sind – i din underbevidsthed.

80 % af det du gør, gør du ubevidst.
Hvad betyder det for dig i dag? Det betyder ALT!
For det der ligger på din harddisk, er det du helt ubevidst lader dig styre af i dit liv. Det præger dine tanker, dine valg, dine handlinger og beslutninger, og dermed også de resultater du skaber i dit liv. Ja, hver eneste dag, arbejder disse programmer i dig, og alt sammen helt uden at du er klar over det.

Det betyder at du kan drømme, ønske og have lige så mange gode intentioner som du vil, men da dit bevidste sind kun fylder 20 % og din harddisk, underbevidsthed, de gamle mønstre, programmer, oplevelser, overbevisninger fylder 80 % så er det sidstnævnte der vil sejre.
Det er ligesom et isbjerg. Vi ser kun 20 % af det, da de resterende 80 % er under havoverfladen.

Lige tiltrækker lige.
På de spirituelle plan hænger det også fint sammen, for lige tiltrækker lige.
Er dit indre fyldt med tvivl, følelser af ikke at være god nok, at ingen elsker dig, at parforhold er lig med skænderier, alkohol eller at man bliver forladt, at livet er surt, at penge og rigdom kun er for kolde, kyniske og egoistiske mennesker, ja så er det hvad du vil skabe og tiltrække.
Hvad der er i dit indre, er hvad du vil se, opleve, skabe og tiltrække i det ydre.

Dette forklarer, hvorfor du kan få oplevelsen af, at du konstant render panden mod muren.

Er der håb? Kan du ændre det?
Kan du rense harddisken / din underbevidsthed og i stedet installere nye, bedre og konstruktive programmer? Ja, naturligvis.
På samme måde som du kan med din computer. Kører den ikke som du ønsker den skal, så sletter du jo bare de programmer der ikke fungerer og erstatter dem med nogle nye. Det kan du også med det alt det gamle habengut fra din fortid, der ligger i din underbevidsthed. Bare ud med alt det der ikke tjener dig godt.

Det skal frem i lyset.
Først skal du tage et ærligt kik på hvad det er for områder i dit liv der ikke fungerer. Hvilke problematikker er der? Hvor føler du, at der er noget galt som du ønsker at ændre?
Forsøg dernæst at tænke tilbage på din barndom. Hvad har du set, hørt, følt, oplevet eller “lært” om det pågældende område / emne?
Så snart du har gjort det, så har du så at sige fået øje på det uhensigtsmæssige program. Det er kommet frem i lyset og i din bevidsthed / dit bevidste sind. Nu har du en forståelse for, hvorfor du handler som du gør, hvorfor der sker det det der gør og hvorfor du har de problemer du har.
Du kan sætte spørgsmålstegn ved det. Du kan spørge dig selv, om dette program overhovedet er brugbart, sandt eller konstruktivt for dig i dag. Det er det næppe, for ellers ville du jo ikke have de problemer på det pågældende område som du har.

Begynd dernæst at se dig selv have succes med og få det du ønsker dig. Se det, føl det, få så mange sanser med som overhovedet muligt. Jo flere sanser / følelser jo bedre. For disse sætter sig som de nye programmer i din underbevidsthed. At tænke er ikke nok, for tankerne forbliver i dit bevidste sind. Vi vil jo gerne at de ryger ned på harddisken i underbevidstheden.

Vil du have min hjælp?
Jeg har skrevet og indtal en lydfil, hvor jeg grundigt forklarer hvorfor du gør som du gør og hvorfor der sker det, der gør i dit liv. Eller hvorfor der ikke sker noget, på de områder hvor du ønsker forandringer.
I lydfilen får du også redskaber til, hvordan du kan rydde op i samt rense ud i de uhensigtsmæssige programmer, og i stedet erstatte dem med gode, konstruktive og positive, så du fremover kan skabe det du vil.

Lydfil: Din underbevidsthed styrer dit liv.
Lydfilen >> “Din underbevidsthed styrer dit liv
Den varer 55 min.

Når du har købt den, kan du høre den så ofte du vil. Jeg vil råde dig til at du hører den med nogle måneders mellemrum, da du for hver gang vil høre den på en ny måde, i takt med at du når længere i din oprydningsproces.

Er du interesseret i at høre den, så finder du den i min web-shop >> Lydfiler til din personlige og spirituelle udvikling.

3 Responses to Din underbevidsthed styrer dit liv.

 1. Susanne Absalonsen 10.07.2014 på 09:11 #

  Kære Jette
  Jeg vil rigtig gerne købe lydfilen, og tak på forhånd! <3

 2. Susanne 09.07.2014 på 21:44 #

  Lige hvad jeg havde brug for .. Købt og glæder mig til at høre den TAK Jette :-D

 3. Anne Tanz 09.07.2014 på 14:41 #

  TAK, Jette <3
  Tror, det er tid at genlytte lydfilen :-)
  Der vil igen og igen dukke nye lag op fra underbevidstheden.
  Mere og mere af det gamle skrælles af i takt med, at livets glæder i højere grad også har mulighed for at vise sig og udfolde sig for os, hvis vi har mod til det og tror på det.
  That's life <3

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.