Drop kaffen og bliv rig og slank

drop kaffen

Drop kaffen og få flere penge på lommen og færre kg på kroppen.

Vidste du, at du kan tage 8 kg på i løbet af 1 år ved at drikke kaffe latte?

Ligeså at du snildt kan bruge 10.000,- Kr på café besøg med veninderne eller ved at snuppe en coffee to go.

Mange mener at kg-prisen på kaffe er opadgående og at den er dyr at købe i supermarkedet.  1 kg kaffe koster ca 100,- Kr. Økologisk og fairtrade kaffe lidt mere, men tænk på hvor mange kopper kaffe du kan lave af 1 kg bønner.

Kaffe på en café er virkelig dyrt.
Mine veninder har mærkeligt nok ingen problemer med at gå ind på en Café og købe en cafe latte til 35,- Kr for et enkelt shot kaffe og så en kvart liter varm mælk oveni. Heller ikke dem der altid siger, at de ikke har penge.
Café Europa koster en kop oveni købet 47,- Kr.
Køber du en to-go på f. eks Espresso House koster den 39,- Kr

Drop kaffen ude i byen og lav den selv.
Er det ikke sjovt at tænke sig, at man kan vride sig ved købet af en pose kaffe nede i Netto, men gerne går til lommerne når man bestiller en cafe latte på cafeen?

Så tænker du måske, at du på caféen også får det sociale samvær med veninderne med. Helt enig, men hvad så med den trend der er opstået i byerne, hvor alle går rundt med et papkrus med kaffe som de har været inde og købe på Baresso, 7-Eleven eller på tankstationen? Det er der rigtigt mange der gør.

Når jeg om morgenen tager af sted hjemmefra, så møder jeg mindst 5 personer der har været inde og købe en coffee to go. Den drikker de mens de med raske skridt går mod deres arbejde.

Hvor ofte køber du kaffe to go?
Hvis du et par gange om ugen køber to go samt også går på café, så bliver det let til 10.000 Kr pr. år alene på kaffen. Heri er ikke medregnet den croissant, muffin eller morgenbolle, som du også lige køber med.

Især de unge studerende er at finde på byens hotte cafeer og på Baresso på Kongens Nytorv, er den i eftermiddagstimerne omdannet til én stor studiegruppe.

Cafe latte feder.
I Go morgen Danmark hørte jeg i går ernæringsekspert Christian Bitz sige, at hvis man drikker et par kopper latte om dagen, så kan man tage 8 kg på på bare 1 år.

Så der kan virkelig være mange gode grunde til lige at tænke dig om, hvis du vil have flere penge på lommen og færre kg på kroppen.

Læs også >> Har du talt med dine celler i dag?
Med den rette kost, kan din krop helbrede sig selv.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.