Du er fantastik. Du er unik.

Du er fantastiskDu er fantastik. Du er unik.

Du er fantastisk og du er One In a Million.
Dette blogindlæg er skrevet til DIG, fordi du er den du er og fordi den du er, er intet mindre end fantastisk.

Mange tilpasser sig og hopper ind i en usynlig boks. En boks der består i at følge flokken, gøre det alle de andre gør samt på ingen måde skille sig ud fra mængden.
Egentlig ret mærkeligt, da vi i os har alle de redskaber og potentialer der skal til for netop at gøre, være og vise det helt modsatte. At træde ud af andres skygge, skabe nye fodspor samt gå egne veje.
Det har aldrig været hensigten, at vi skal være som alle andre.

Du er unik og du er fantastisk. Når du er den du er – vil dit indre lys skinne på alt og alle.

Er du en kopi af alle andre?
Vi skal ligne hinanden, gå i hinandens fodspor, gøre og sige det samme, iklæde os tøj der er på mode, have de samme farver og møbler i vores hjem, følge tidens trend i frisure eller efterligne vores forbillede, vores idol, de kendte og berømte. Kroppen skal formes, vægten skal være den modellerne og medierne eksponerer os for. Der er noget der skal løftes, bryster og læber skal være større, mænd skal have sixpack, rynker må der ikke være, huden skal strammes op, noget skal tilføjes og andet skal skæres væk.

Vi er ubevidst enige om, at når man når den og den alder, skal man være nået så og så langt i livet. Børn, familie, karriere, vovse og bil.
Som ung forventes det at man gør dit og dat, og som gammel er der også særlige forventninger. Måske mest af alt, hvad man ikke kan, gør eller må.   “Det er du da blevet for gammel til”.
Nej, vi må på ingen måde skille sig ud.

Mål og drømme.
Fortæller du i din omgangskreds, at du har særlige mål, drømme og ønsker så ser de bekymret på dig.
Er det nu klogt? Er det ikke bedre, at du følger flokken, tager en uddannelse og gør som alle os andre? Hvorfor skal du altid gøre dig bemærket? Hvorfor kan du ikke bare falde til ro? Hvorfor vil du leve på den måde?

Bare vær den du er.
Spørgsmål, hævede øjenbryn, ord og formaninger er der skam nok af, men skyd du bare stolt brystet frem og gør det, der for dig føles som det rigtige.

Træf de valg og beslutninger som din intuition råder til. For den ved bedst. Den er din bedste guide og vejviser i livet. Den vil kærligt tage dig i hånden og vise dig, hvordan du bedst står ved dig selv, hviler i dig selv og kommer ud med alt det bedste, som du indeholder. Den vil give dig modet til at turde handle og med tiden følelsen: Jeg er god nok.

Det unikke er det, der er mest eftertragtet og værdifuldt.
Et eksempel: Der masseproduceres tusindvis af frimærker og mønter. Alle og enhver kan købe og skaffe dem men en gang i mellem, sker der en fejl i produktionen. Frimærkerne får en forkert farve, de mangler en kant, de bliver for tykke fordi man kom til at bruge det forkerte papir, mønterne mangler noget af prægningen eller der er noget andet i vejen med dem. De falder udenfor.
De skiller sig ud. De er en variant af alle de andre. Men det er netop det der gør dem ganske unikke og sjældne. Der er ganske få af dem og de er derfor eftertragtede.

Verdens dyreste frimærke blev solgt for 52 millioner kroner. Kilde TV2.
Den dyreste mønt for 55 millioner. Kilde Newsdesk.
Museer fra hele verden, stod i kø for at få fat i mønten. Tænk, hvis man kunne have den i sin samling. Tænk, hvis man stolt kunne vise den frem. Se, denne er ikke som de andre.
Uanset om det er en mønt, et frimærke eller andet, så bliver de der har “fejl” og skiller sig ud, værdsat og set på som det bedste af det bedste. Noget der er fantastisk og unikt.

Hvalpe og killinger.
Hvis du skal ud og købe en hund eller kat, hvilken i flokken vælger du så?
Højst tænkeligt den der på en eller anden måde skiller sig ud.
Den har måske et øre der flapper, en tand der stikker ud, en særlig markering i pelsen, halen der er lidt skæv, den der er lidt klodset og snubler mens den glad er på vej hen for at hilse på dig. Eller du falder for den generte, der sidder og gemmer sig bag de andre.

Det “særlige”, det “unikke” er det du får øje på og påskønner. Det der får den til at skille sig ud fra de andre. Hvad det end er, så er det noget der taler til dit hjerte. Du synes den er hamrende charmerende og netop fordi den har nogle fejl, så elsker du den og du synes faktisk at fejlene gør den til noget ganske særligt – noget helt specielt, fantastisk og unikt.

Så tilbage til mit udsagn: Du er fantastisk. Du er unik.
Lad ingen holde dig tilbage. Ej heller dig selv.
Gå ud og lad dit lys skinne på alle os andre. Vis os vejen. Vis os, hvor dejlig du er.  Vis os dine potentialer, styrker, din charme, din “skævhed og din kant”.

Dine venner, familie og hele dit netværk er virkelig privilegerede, at de kender en der er så dejlig som du er.

Du fortjener at blive elsket, påskønnet og værdsat – netop fordi du er den du er. Og vær du kun stolt af, at du ikke er som alle andre. 😊
Du er One In a Million.

Har du brug for et kærligt boost samt få opløst alle de begrænsende tanker og overbevisninger, der har holdt dig fanget i den usynlige boks, så hør lydfilen “Du er fantastisk“. Den er skrevet og indtalt af mig.

One Response to Du er fantastik. Du er unik.

  1. anine nielsen 04.02.2019 på 10:55 #

    Anine Nielsen
    Rigtig dejlig læsning. Dette indlæg giver mig meget, at tænke over. Tak for det

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.