Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Du må tro på dine drømme

oensker boenUniverset hjælper dig godt på vej.

Ønsker har du sikkert mange af og det er super vigtigt, men har du også troen på, at dine ønsker kan blive til virkelighed?

For noget tid siden besluttede Hanne, en af  mine veninder, sig for at købe optagelsen af mit seminar: Penge og et hjerte af guld.

Det skete efter jeg havde fortalt hende om lydfilen og at hun i den ville lære, hvordan hun kan tiltrække samt skabe netop det, hun ønsker sig.

Hvad det præcist er du ønsker spiller ingen rolle – for det kan være alt lige fra penge, kærlighed, ny bolig, venskaber, materialistiske ting, realiseringen af en drøm, et nyt arbejde, ja hvad som helst.

Uanset hvad det er du ønsker dig, så er der særlige love du må følge (Universets love), der er skridt du må tage og du må naturligvis også være meget opmærksom på dine tanker og overbevisninger.

Jeg har i mit seminar Penge og et hjerte af guld samlet alt det, du skal gøre for at dine ønsker og drømme kan blive til virkelighed.

Hanne kastede sig med stor iver over kurset, lyttede til lydfilerne og implementerede i sin hverdag det hun lærte.
Her er hvad der skete.

Ønsker og drømme.

Drømmen om en båd.
Efter nogle uger var jeg til middag hos Hanne. Her fortalte hun, at grunden til at hun havde købt lydfilerne var, at hun i årevis havde gået og drømt om at have en båd. Båden ville fylde hende med glæde og berige hendes liv. På en båd ville hun kunne føle sig hel og fri.

Første fysiske tegn.
Efter hun havde arbejdet med kurset i nogle uger, skulle hun en dag ned og handle til hende og børnene. Mads, den store af drengene pegede pludselig på en høj reklamesøjle, der stod på gaden mens han ivrigt råbte; Se mor, se. På søjlen så hun et 3 meter stort billede af en lyserød båd. Båden hedder Hanne. Nedenunder stod der: Lotto – Tænk hvis du vandt.
Det gav hende et sug i maven. Hun følte, at budskabet var til hende og hun gik derfor ind i nærmeste kiosk og købte en 5- ugers Lottokupon.

Hos frisøren.
Dagen efter skulle hun til frisøren og hun var der i så god tid, at hun blev bedt om at vente. Hun satte sig, fik serveret en kop kaffe og en stak ugeblade til at fordrive ventetiden med.

Øverste blad i bunken var: Bådmagasinet. På forsiden var et billede af netop den bådtype, som hun ønskede sig.

På arbejdspladsen.
Dagen efter sad hun i kantinen på sin arbejdsplads. Ved bordet ved siden af sad en ansat fra en anden afdeling. Hun kendte ham ikke men faldt i snak med ham. Vil du se hvad jeg lige har købt, spurgte han hende. Ja. På sin mobiltelefon viste han stolt billeder af sit køb: En båd.

Tanker skaber.
Hanne tænkte rigtigt meget på båden. Hun kunne meget let forestille sig, at den var hendes og hun så ofte sig selv stå som kaptajn på den.
At styre tankerne i den rigtige retning er også en vigtig del i skabelses processen.

Hvad der sker, er ikke tilfældigt.
Alt det der sker i Hannes liv, er ikke tilfældigt. Alle disse oplevelser, er positive tegn fra Universet og en måde at vise hende, at båden er på vej. Hun skal bare blive ved med at gøre det hun gør. De første fysiske tegn er jo allerede begyndt at vise sig.

Hvordan får hun båden?
På dette tidspunkt kan vi ikke vide om Hanne vinder de penge som båden koster, i Lotto eller om båden manifesteres på anden måde i hendes liv. Det er heller ikke så vigtigt.
Måske vinder hun den i en konkurrence, måske møder hun sin livspartner der ejer båden eller hun får den ind i sit liv på en helt anden måde, som vi lige nu ikke kan “regne ud”. Det vil kun tiden vise.

Hanne har sendt et ønske ud i Universet og da dette ønske er i overenstemmelse med hendes hjerte, så er en manifestation mulig – uanset hvad hovedet, logikken, fornuften og hendes bankkonto i øvrigt måtte vise.
Hun skal blive ved med at holde øjne og ører åbne, for de tegn og budskaber som Universet og hendes åndelige hjælpere giver hende, for de vil guide, føre og inspirere hende, så hun tager de skridt, træffer de beslutninger og gør det der skal gøres, så båden en dag er hendes. At ønsket og drømmen bliver realiseret.

Læs også >> Sådan hjælper den åndelige verden dig.

Du må ikke være misundelig.
At en kollega pludselig går ud og køber en båd, betyder kun at båden er på vej ind i Hannes liv.
Den var først i hendes hjerte, et ønske, så en tanke, så på en plakat, derpå i et blad, nu fysisk manifesteret hos en i “hendes nærhed”.
Kan du se, at båden kommer nærmere og nærmere i Hannes liv?

Hvis andre får det, du ønsker dig eller de lykkes med det som du har gået og længtes efter, så vær kun glad på deres vegne. Det er et tegn på, at det er på vej til dig.

Ønsket om en blå fjer.
Historien med Hanne minder mig om én af mine favoritbøger: Illusioner skrevet af Richard Bach.
I bogen bliver en mand undervist af en stor mester, til at kunne gøre og skabe alt muligt. Mesteren spørger ham: Hvad vil du allerførst skabe (for at øve dig)? Manden svarer: En fjer.
Fint, se den for dig. Visualiser den stærkt.

Næste morgen er den endnu ikke manifesteret og manden er rigtigt skuffet over sine evner.
Men bag på en pakke Corn Flakes ser han billedet af en blå fjer. Manden jubler. Se, jeg har skabt den.
Mesteren smiler til ham. Billedet af den blå fjer fortæller, at du kan og at du er på rette spor, men en fejl du har begået er, at du kun har set fjeren for dit indre blik. Hvis den skal manifesteres fysisk, så skal du se dig selv stå med fjeren i hånden.

Manifester dine drømme.
Du kan også manifestere dine drømme og ønsker.
Du kan øve dig på en lille ting, noget der er let og overkommeligt, sådan at du får en succesoplevelse.
Se det, føl det, mærk det, forestil og gør drømmen/dit ønske, så levende som overhovedet muligt. Gør det på en måde hvor du får aktiveret alle dine sanser.

Det er på vej.
Hold hele tiden fokus på dit ønske også selvom det endnu ikke er manifesteret. Du kan dagligt sige til dig selv: Det er på vej.
Husk også:
Den stærkeste bøn er ikke at bede om, men derimod at takke for at det ønskede allerede er opfyldt.
Taknemmelighed spiller en stor rolle i skabelsesprocessen.

Se det, føl det og handle på de input din intuition giver dig.

Sidste nyt fra Hanne.
Hanne er ude og sejle. Hun har taget 1 års orlov fra arbejdet, solgt sin bolig, opmagasineret møblerne – så hun kunne tage af sted på en jordomrejse som gast på en båd sammen med 10 andre. Pengene hun fik for sin bolig skal bruges til at købe en mindre lejlighed samt hendes drømme-båd, når hun kommer hjem om 1 år.

Stol på din indre stemme.
Lige efter jeg havde skrevet dette indlæg, gik jeg en tur ned til Langelinie og rundt om Kastellet.
På min vej hjem gik jeg og tænkte på alt det, jeg ønsker i mit liv. Jeg bad og takkede.
En indre stemme sagde til mig: Gå tilbage til Gefion springvandet.
Det var jo 2 km i den modsatte retning. ? Jeg overvejede om jeg skulle lytte eller bare fortsætte hjemad.

Svaret giver vist sig selv. Jeg har efterhånden lært lektien: Når min indre stemme taler til mig, skal jeg ikke bare lytte men også handle.
Så jeg vendte rundt på hælen og gik tilbage. Da jeg nåede ned til springvandet, fik jeg på himlen øje på den smukkeste regnbue ever.
Synet af regnbuen gik helt ind og ramte mig følelsesmæssigt. Jeg blev fyldt med glæde, taknemmelighed og en form på vished om, at mine bønner var blevet hørt.

Det var et mirakel at se regnbuen, for det havde ikke regnet og der var heller ikke regn på vej. Men alligevel stod den der som malet på himlen, helt lysende og ren i alle smukke farver og det så ud som om at den endte lige ned i springvandet.

Sammen med den smukke regnbue fik jeg  dette kanaliserede budskab:
Vær villig til at gå lidt længere samt gøre lidt mere, for at indfri dine ønsker. Vi er hos dig.

Hør også disse lydfiler:
1. Penge og et hjerte af guld.
2. Loven om tiltrækning. 

42 kommentarer til “Du må tro på dine drømme”

 1. ? ?

  ♏️ ☕️? + ♓️ ?☕️ ?

  ? ☞ 25. ☞ ? ?

  ? ☞ L: 55,7083 + B: 12,5778

  ???

   1. Hvor blev hun af? – Hvorfor kom hun ikke? ?
    Voldsom svimmelhed + voldsom kvalme = Virus på Balancenerven! ??
    2 dage på sygehus + 10 dage på binyrebarkhormon =
    Forhåbentlig svimmelfri om nogle uger eller lidt mere. ??????
    God søndag ☔️ ?

 2. Hej Jette
  Tak for din opløftende fortælling. Jeg glemmer, igen og igen….. så dejligt, at blive mindet om.
  Vil fortælle, at jeg har fået ønsker opfyldt. Senest mit drømmejob. Jeg kom tilfældigt praktik i jobafklaring. Fik på forhånd afvide, at det aldrig ville blive mulighed for ansættelse. Men jeg gik og passede mine opgaver og jeg elskede det arbejde. Vidste jo, at det ville slutte en dag, men uden at tænke over det, så føltes det, som om det allerede var mit arbejde. Så månederne gik og jeg passede min praktik, som var det et rigtigt job… mit job – følte det i alle mine celler.
  Lige pludselig en dag faldet alle brikkerne på plads uden jeg havde plaget nogen. ?. Jeg blev spurgt om jeg ville fastansættes… Bingo. Jeg gjorde kun een ting…. jeg følte dybt i hjertet og “legede” så at sige, at praktikken var mit rigtige arbejde og agerede således. Alle odds havde talt imod, men….?

  Nu jeg tænker over det, så har jeg prøvet noget lignede før. Jeg var i praktik ifb med min uddannelse. Jeg følte mig knyttet til det sted. Flere år senere søgte jeg job der… igen med følelsen, at det allerede var mit job…. og det blev det?

  1. Fantastisk fortælling. Det er også en vigtig pointe du kommer med til sidst: Jeg havde følelsen af, at det allerede var mit job.
   Det er enormt vigtigt at have følelsen af at ønsket/drømmen allerede ER blevet til virkelighed.

 3. hanne hansen

  jeg har også hørt dine lydfiler. min mand og jeg bor på en gl gård , eksen ejer det ½ -det er alt for dyrt og vi ønsker os brændende at ku flytte på rosenholm camping og en helårs kabe eller tabbert helårsvogn at bo i — jeg er sikker på vi får den og er så taknemmelig osse for at vi har mødt hinanden .Det var faktisk eksen der opfordrede min mand til at bære et loppefund hjem til mig -og siden har vi været sammen – og ikke et ondt ord er faldet ml os i de 5mdr vi nu har kendt hinanden og vi giftede os efter kun 2 mdr – jeg havde sat dengang en masse begrænsninger for mig selv ..jeg var for tyk for syg til at have en kæreste – jeg lagde alle kort på bordet – og jeg har aldrig haft det så godt med een .. en clairvoyant havde fortalt det på forhånd -at jeg ville rende ind i noget bedre end min første store livs kærlighed – jeg græder tit af taknemmelighed ..tænk at jeg sku opleve dette .. lucky me. tak for alt det du deler, gør og skriver.

 4. En af de allerstørste af den slags oplevelser havde jeg for over 20 år siden. Jeg har altid ønsket mig at komme til Himalaya. Men jeg var temmelig syg på det tidspunkt og sidst i fyrrerne og bestemt ikke fit ! I udlandet mødte jeg ” tilfældigvis ” en ung mand, som rejste rundt i Nepal og Indien. Efter 10 minutters snak, inviterede han mig til at deltage sammen med en gruppe unge mennesker i en vandring op i et af de højeste områder i Himalaya og jeg sagde ja. Op kom jeg , et mirakel , og en af mit livs helt store oplevelser.
  Jeg havde et stykke tid forinden købt en trekking jakke og et par støvler til bjergvandring , fordi jeg pludselig, uden at forstå hvorfor , fik sådan en lyst til at have sådan en jakke og sådan nogen støvler. Så jeg var parat, da mit livslange ønske blev opfyldt.

 5. Ja. Mit liv er fyldt med oplevelser af at ønsker bliver til virkelighed.Også mange små praktiske ting i det daglige. Som engang , hvor vores sofa var udtjent og jeg ønskede mig to smukke lyseblå sofaer , arkitekttegnede. Så var jeg på besøg i en by langt fra hvor jeg bor. Og gik forbi den lokale genbrugs. Der i vinduet stod præcis sådan en sofa, som jeg havde ønsket mig . Jeg gik ind i genbrugsen. Og der stod minsandten en til . De var tegnet af en møbelarkitekt og jeg købte dem for 650 kr. stykket. De har nu stået i vores smukke stue i mange år Og ser helt nye og fine ud stadig væk.

 6. Rebekka L G

  1000 tak. Jeg har kun kendt til din side et par måneder og har slugt den råt.
  Det er helt vildt så meget du, og universet har vist/hjulpet mig ind til nu ❤️❤️❤️ 1000 tak, jeg er så glad og taknemmelig.

 7. Cassandra Larsen

  Super indlæg, og så er det jo jeg tænker videre, for hvis vi får det vi beder om både bevidst og ubevidst, at det bliver manifesteret i vores liv, så er det jo en super mulighed for at ændre sine ubevidste overbevisninger omkring sig selv ved simpelthen at se sig selv der hvor man godt vil hen det være sig ydre ting som en båd fx. Men også rent kropsligt som fx sygdomme, da de jo et eller andet sted også må stamme fra ubevidste overbevisninger.?

 8. Hej har lige læst dit blog indlæg
  Ja jeg har måske ikke ønsket kraftigt nok
  Men en skønne dag går drømmen måske
  I opfyldelse
  Hvem ved
  Mit største ønske er et lille hus med have
  Ro på
  Orden i økonomien

 9. Dine indlæg rammer mig virkelig dybt.
  Men hvor finder man modet til at gå lidt længere end man plejer.

 10. Kære Jette.
  Lige precis vad jeg tørstede efter at fyldes op med denne morgen
  <3 Tak og de klareste smukkeste hilsen til jer alle katja

 11. Et rigtig dejligt indlæg Jette :) Det resonnerer. Du skriver så jordnært – hvor er det rart!

  Må du få alle dine ønsker opfyldt! <3

 12. Ja, om et ønske kommer fra hjertet, og ikke fra ego, så vil det man ønsker seg, skje.

  Er veldig glad på dine vegne, Jette, at du fikk se den fine regnbuen. Takk for et fint blogginnlegg.

 13. Linette Sørensen

  Fantastisk ♡ lige nu arbejder jeg med at give mit hjem den energi og renovering der skal til for at det kan overdrages til en ny sjæl og min familie og jeg kan finde os et nyt hjem der beriger vores hjerter på ny ♡

  1. Anne Aagaard

   Eja, hvor skønt!
   Så fik jeg set DIN regnbue også ?
   Huskede du at ønske ? Det “må” man, når man ser en regnbue …
   Tak for budskabet. Jeg elsker ordet VILLIG.

 14. TAK for den gode historie – og held og lykke til Hanne!

  Jeg ønskede et nyt blogindlæg, åbnede siden, og wupti, så var der et ;-) Tak !

  1. Kære Jette

   Jeg læste for noget tid siden bogen “Universet er med dig” der snakker Gabbi (forfatteren) også om at finde sit symbol/tegn, som man føler er ens symbol/tegn og som er universets tegn på at man er på rette vej, når man ser symbolet/tegnet.

   Mit tegn/symbol er et hjerte, fordi det var det første der slog mig da jeg læste den bog og fordi jeg fandt det fineste hjerte på jorden af træ kort tid inden jeg læste bogen! Det er helt fantastisk hvordan jeg ser det alle mulighed steder- især steder jeg slet ikke havde set det kommer. Jeg takker universet hver gang jeg ser tegnet og fordi jeg ved at jeg er på rette vej til det jeg gerne vil! Tak for denne fine blog. Jeg elsker dine blogs og podcast!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top