Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Sådan hjælper den åndelige verden dig

aandelig verden vi er hos digDen åndelige verden er lige ved din side.

Har du bemærket, hvor ofte dine guider og hjælpere fra den åndelige verden, forsøger at komme i kontakt med dig for at hjælpe dig i hverdagen?

Den åndelige verden kan guide og vejlede dig på rigtigt mange forskellige måder, du skal blot have øjne og ører åbne og lægge mærke til alt det, der sker omkring dig.
Jeg vil her give dig nogle eksempler fra min egen hverdag.

Læs også >> Hvad og hvor er den åndelige verden?

En gave til en veninde
Kender du det, du står og skal købe en gave til en god veninde? Allerede et halvt år tidligere har du stået i en forretning og tænkt “DET er en rigtig god gave til X. Den må jeg huske.” Men når dagen kommer og du i sidste øjeblik skal ud og købe gaver, så har du naturligvis glemt alle de gode idéer du har haft i tidens løb.

Sådan var det for mig. Hvad var det nu at jeg ville give min veninde og som jeg syntes var sådan en god idé? Tænke, gruble …. nej, det er helt væk.
Senere på dagen går jeg i banken og bankdamen siger til mig: Hej Jette, hvor er det godt du kommer. Jeg har gemt denne (hun tager en lille skridttæller op af skuffen). Har du ikke tabt den herinde? Jeg har jo lagt mærke til, at du ofte er i løbetøj når du kommer her (helt korrekt, jeg slår ofte 2 fluer med et smæk og bruger min tid konstruktivt).
Nej, skridttælleren var ikke min, men det var netop den gave som jeg havde haft i tankerne som en mulig gave til veninden.
Tak kære Univers. ?

Husk at købe blyanter
En veninde der bor i Frederiksværk, havde bedt mig om at købe nogle særlige blyanter, som kun sælges i den grafiske butik Creas der ligger tæt på hvor jeg bor her i København. Jeg skulle have dem med, når jeg i weekenden skulle til middag hos hende. Det havde jeg bare glemt alt om.

En dag var jeg inde i Tutein & Koch (en lignende butik) hvor jeg skulle købe karton. Mens jeg står derinde og ser på alle de mange farver, størrelser og valgmuligheder, står der bag mig en kvinde og rasler/larmer voldsomt med en masse blyanter.
Hun hælder dem ud på et glasbord, roder lidt rundt i dem, sætter dem tilbage for så at gøre det igen med nogle andre blyanter. Det larmer så meget at jeg næsten ikke kan koncentrere mig.

Så tager hun fat i ekspedienten og siger til ham: Er du helt sikker på, at I ikke fører X (de blyanter jeg skal købe til veninden)? Vil du ikke nok gå ned på lageret og tjekke?
Gud ja, dem havde jeg da helt glemt. Pyha, godt jeg blev mindet om dem, hvorpå jeg suste af sted til Creas.
Tak kære Univers. ?

Jeg fik svar på mit spørgsmål.
Der var noget jeg længe havde gået og tumlet med, og jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre. Jeg havde brug for lidt inspiration og et godt råd.
Jeg sidder og arbejder på computeren og pludselig ryger min netforbindelse. Er fejlen hos mig/mit eget trådløse net eller er det signalet fra YouSee der er problemet? Den letteste måde at finde ud af det på, er ved at jeg tænder for mit tv. Hvis der intet signal er på tv´et, så ved jeg at det er YouSee der har tekniske problemer i området.

Jeg rejser mig, går ind i stuen og trykker på en vilkårlig kanal på fjernbetjeningen. TV`et fungerer fint og den udsendelse jeg har tændt for, handler netop om mit spørgsmål. Jeg sætter mig og får i løbet af de næste 5 minutter svar på alle mine spørgsmål.
Tak kære Univers. ?

Det, jeg mangler får jeg uventet.
Flere har i årenes løb, anbefalet mig at læse Esther Hicks bøger, men jeg har aldrig fået gjort noget ved det.
I en pause på ét af mine kurser, henvender en kursist sig til mig og siger: Jeg har en masse lydbøger og DVD´er af Esther Hicks. Jeg ved ikke om du kender hende, men du må rigtigt gerne få dem af mig.
Jo tak, meget gerne.

Sådan noget oplever jeg rigtigt ofte. At der er noget jeg “mangler” og så dukker det uventet op, på en eller anden måde.
Tak kære Univers. ?

Læs også >> Få hjælp fra englene.

Åndelige verden

Hjælpen fra den åndelige verden, viser sig på mange måder. Her er endnu et eksempel.

Trøjen der blev billigere næste dag
Jeg var ude og gå tur med en veninde. Vi passerer en forretning, hvor jeg i vinduet ser en trøje jeg længe har gået og ønsket mig. Den var på udsalg og der var 30 % rabat. Der var kun 1 trøje tilbage.  Jeg ville købe den men noget i mig sagde at jeg skulle lade være.
Det føltes faktisk helt fjollet, for jeg var der lige nu og der var kun den ene trøje tilbage.
Jeg fulgte den indre stemme, lod trøjen hænge og vi gik videre.

Næste morgen blev jeg vækket af en stemme der kærligt sagde: I dag kan du købe din trøje.
Jeg vågnede med et sæt. What? “I dag kan du købe din trøje”.
Jeg gik ind til butikken hvor jeg blev mødt af dette skilt: Kun i dag torsdag, alle varer i vinduet 60% rabat.
Min trøje var der stadig og jeg købte den fluks.
Tak kære Univers. ?

Dette er 5 små sjove eksempler på, hvordan den åndelige verden hele tiden forsøger at hjælpe os. Det behøver jo ikke kun at være i yderste nød eller i kriser, at guiderne er der.

Hjælpen og guiderne er der for dig hele tiden, hvis blot du er åben for det. Spørg, bed om hjælp, vejledning, gode råd og husk at sige tak. ?

hjælp fra åndelig verdenEn kærlig hilsen fra mine guider.
Jeg gik ind i mit soveværelse og på gulvet lå et lille klistermærke. Et smukt hjerte.
Hvor i al verden kom det dog fra? Det er ikke et jeg har tabt og ingen har lagt det.
Jeg smilte og blev helt glad. Satte det straks på min højtaler som står på mit natbord.

Jeg er sikker på, at du har oplevet noget lignende. Det kan være du finder en lille sten, et hjørne af et stykke papir, en mønt eller anden lille genstand.
Du kan finde det på din vej, i dit hjem, i en skuffe, i en lomme eller sågar i din ene sko.

Genstanden er materialiseret og sendt til dig fra den åndelige verden, som en lille kærlig personlig hilsen og for at minde dig om at dine engle og guider, er lige indenfor din rækkevidde.
Finder du en hvid fjer, kan det være en særlig hilsen fra din skytsengel.

Hold øjne og ører åbne. Se efter tegn og budskaber. Stol på det, din intuition fortæller dig.
Den åndelige verden er hos dig og står altid klar til at hjælpe dig. ???

Læs også >> Den bedste bog om den åndelige verden. (Den er fantastisk og den giver dig et godt indblik i livet i åndeverdenen).

Læs også >> Du må tro på dine mål og drømme.

? Hør min lydfil >> Få din personlige guide. ?

28 kommentarer til “Sådan hjælper den åndelige verden dig”

 1. Lenge siden sist, Jette, men i morges ble jeg guidet til din side igjen. Det er så riktig det du skriver om å holde øynene og ørene åpne. Husker en episode fra 1999, ca. 9 år før jeg begynte på dine kurs, da jeg skulle finne ny, større leilighet til min familie.
  Jeg manglet ca. hundre tusen til å bytte en 2-roms til 3- roms, men en kveld gikk jeg forbi døren til en nabo som var bortreist, for hans søndagsavis var fortsatt på dørmatta. Jeg så i den og der fant jeg en annonse på en 3- roms som var akkurat passe for oss.
  Ingen kom på den annonserte visningen, da det var fotballkamp mellom Norge og Brasil den ettermiddagen, og jeg var alene om å by på den nye leiligheten. Vi fikk den og bodde der ganske lenge. Den var helt perfekt for oss.

  1. Hej Joanna
   Hvor er det en fantastisk historie. Den viser hvor smukt guiderne hjælper os, når bare vi har øjne og ører åbne. Tak for at du delte den med mig og læserne. ??

 2. Kære Jette,

  Fandt idag en 3 farvet fjer i farverne sort, hvid og grå. Jeg kan ikke huske rækkefølgen på farverne men det gjorde et stort indtryk på mig. Jeg kan dog ikke finde en forklaring på dens betydning nogen steder. Jeg bestemte mig også for at hvis jeg så 2 Mercedes-Benz idag mens jeg lige var nede og få lidt luft så ville jeg søge er bestemt job, bum så kom der 2 af dem med det samme. Jeg skal bare søge det job i morgen. Mvh Anna

  1. Kære Anna
   Tillykke med fundet af de 3 fjer samt de 2 Mercedes. ? Det må da siges at være en hurtig respons samt noget af et tegn fra oven. ?
   Pøj pøj med dit nye job.

   1. Kære Jette, tak for hurtigt svar ?. Fjeren jeg fandt var 3 farvet, men kan ikke finde noget om betydningen sort, hvid og grå. Tak ❤️ for svar

 3. Hej Jette. Jeg har hele tiden lignende oplevelser som de du beskriver. Hver gang jeg står med et problem der virker uoverskueligt sker der et eller andet I sidste øjeblik som gør det hele okay igen. Jeg har ofte undret mig over om jeg mon har spirituelle evner eller om jeg bare indbilder mig ting. Flere gange hvor jeg har ønsket en plageånd at lade mig I fred, sker der noget for dem der forhindrer dem at genere mig mere. Jeg har fået fortalt at der har været clairvoyante mennesker I min slægt et par generationer tilbage så det kunne nok være sandsynligt. Har du nogen gode råd til en novice, hvordan jeg kommer mere I kontakt med mine evner?

 4. Hej jette. Jeg mangler åndelige svar om migselv. Kender du nogle som kan hjælpe mig? Jeg kan betale for det. Kærlig hilsen Simon

 5. Ja livet kan være let at leve blothuske at takke den åndelige verden hver gang du for hint;-)

 6. I sommers havde jeg i en længere periode gået og tænkt på, hvordan jeg/vi kunne få råd til en lille pendlerbil. En dag da jeg er ude og gå med min søn i barnevognen tænker jeg igen over emnet. Jeg lader emnet være igen og går videre. Jeg kommer forbi en kiosk, hvor jeg ser en reklame for onsdagslotto med ekstragevinster på nogle mindre pendlerbiler. Jeg tænker….HEY det er jo lige sådan en slags bil jeg har gået og haft i tankerne. Jeg ville egentlig ikke spille da jeg sjældent vinder mere en fyrre kroner og vender mig rundt for, at gå videre men en kraftig overbevisning i mig fortæller mig, at jeg SKAL gå ind og spille. Det gør jeg så. Jeg glemmer alt om kuponen i et par uger men da jeg endelig tjekker den, ja så var der 41kr og…en bil :)

  1. Sådan Jakob! Tillykke. Hold fast hvor er det en god historie, og tak for at du deler den her.
   Endnu et fint eksempel på, at det er vigtigt at lytte til sin intuition og at den åndelige verden kærligt puffer os på rette vej.

 7. Jo det er ganske vist. Jeg skulle aflevere en bog på biblioteket – sidste dag – havde lagt den på bagsædet – og fuldstændig glemt alt om den.

  Efter jeg havde handlet ville jeg køre hjem – 17 km fra biblioteket – og da jeg startede bilen, kom der en sms, reminder, husk – du skal aflevere materiale på biblioteket.
  så jeg er ikke i tvivl…❤️

 8. Håber sådan at jeg kan se og mærke hjælpen fra guiderne, selv om mit liv i denne uge er blevet ramt af bekymringer og sorg.

 9. Thorbjørn og lucie

  Tak for idag, og for dine oplevelser! Og rigtigt, vi ser dem hver dag, når vi vil/kan og der er så godt!
  Fantastisk musik du har lagt ind, til at lytte til

 10. Kære Jette ,

  At der findes en person som dig , er en stor gave til alle os herude ….
  Jeg fandt dig tilfældigt en dag , hvor et problem havde nagede mig i en evighed … Tilfældigt gik jeg ind på en af dine mange artikler og havnede præcis der , hvor jeg endelig fik svar på mit problem !!! Lige siden er du “fast” inventar hos mig , sender dig ofte mange kærlige tanker og tak til dig i mit stille sind …
  Vi skal alle huske på , at give os selv lov til at være i det “stille” , lytte og mærke efter hvad der sker indeni … Intet menneske kan være glad og lykkelig , medmindre vores sjæl også er det !
  Mange tak , kære Jette …

  Knus Judith

 11. Sad og så en udsendelse om Paulo Coelho, som fortalte at han gerne ville have “tegn”, fx en fjer, som betød at han skulle igang med at skrive. Nå, tænkte jeg, skal jeg også have et tegn for at komme igang med at skrive, – dagen efter lå der en fjer i min seng, ikke et usædvanligt sted, men ikke desto mindre har jeg ikke oplevet det før. Og tænkte igen, nå, det er jo bare en fjer. Senere på dagen lå der en fjer magen til på køkkenbordet……

 12. 1.000 tak for dine eksempler. Dejligt lige at blive mindet om at være “vågen”.
  Har også haft flere situationer, hvor noget virkede “håbløst” at finde en løsning på, men hvor jeg bare kunne mærke, at jeg skulle blive ved – så kom der nok en løsning, som jeg ikke lige selv kunne se.
  Og englene hjælper også med at finde vej til sågar skobutikker! Hvis det lige er det, jeg har sat mig i hovedet at finde!
  Tak fordi du tager dig tid til os andre og giver af dig selv og din viden. Hav en fantastisk dag!

 13. Tak for at I deler jeres personlige historier og oplevelser. De er dejligt berigende og livsbekræftende at læse, og samtidigt bekræftes vi i: Der findes ingen tilfældigheder, OG der er mere mellem himmel og jord end vi sådan lige går og bemærker i hverdagen.

 14. Lene Sicilie

  Åndelige hjælpere – engle, jo de er hos mig/os hele tiden og jeg skal hele tiden være på vagt over hvad jeg spørger efter, for de hjælper hver gang på bedste vis. En oplevelse jeg gerne vil dele med jer er fra 1. April 2013 …. Og ikke nogen aprilsnar.
  Jeg havde haft det forfærdeligste år indtil jeg den dag gik en tur i det dejlige solskin. Jeg gik og gik og gik og endte altså på kirkegården, hvor jeg lagde blomster hos afdøde familiemedlemmer og venner. Så slog det mig at Thomas min ven der døde i 2000 ham havde jeg aldrig besøgt på hans gravsted, for jeg vidste ikke hvor det var. Jeg satte mig på en bænk og grinte lidt af at jeg pludselig havde fået den ide at jeg ville spørge englene om de ville hjælpe mig med at vise vej hen til hans gravsted. Så tudede jeg lidt bagefter og tænkte at nu rabler det for mig – nu er jeg klar til at blive hentet af den blå vogn :-) så rejste jeg mig og lod bare den første indskydelse vise mig vej. Jeg gik tilbage af den vej jeg var kommet fra og tænkte ikke videre over det. Så kiggede jeg på et gravsted som bare lyste fuldstændigt op, fordi solen skinnede i den lidt våde og blanke overflade og da jeg kom nærmere, så var det Thomas gravsten. Fra det øjeblik har jeg talt med åndelige vejledere næsten dagligt, så de ved jeg er taknemmelig for den hjælp de giver mig og uanset prøvelser her i livet, så ved jeg de altid er der. Jeg føler mig så rig i hjertet selvom pungen er fuldstændig tom.

 15. Lisbeth Lykke

  Tak for de fine input. Min seneste oplevelse er vedrørende et billede ( billedet viser overflod). Jeg syntes med min hjerne at det er meget smukt og selvfølgelig skulle der glas og ramme omkring det, så det kunne tage sig pænt ud :-).
  Men det er jo ikke godt at lukke overfloden inde, så selv om jeg 2 gange forsøgte at sætte både glas og ramme på, så gik glasset begge gange i stykker indenfor få timer.
  Elsker den måde der bliver kommunikeret på, og jeg skrald grinede da det skete 2.gang – ja jeg er lidt tykhovedet indimellem :-).

  Kærligst Lisbeth

 16. Den oplevelse jeg har haft som jeg husker bedst, er da jeg for ca. 4 år siden gik over til en legeplads med min datter en halvtrist vintersøndag. Jeg gik og funderede lidt over emnet skytsengle mens vi gik afsted. Da vi var nået frem, havde været lidt rundt på de forskellige legeting og var nået til gyngerne, lå der i sandet foran mig en refleks formet som en engel. Den kom med hjem og hang i lang tid i mit soveværelse. Indtil den en dag forsvandt og til min ærgelse aldrig siden dukkede op, heller ikke da vi flyttede.

 17. Hanne Christensen

  Tak for din fine øjenåbner. Jeg oplever også ofte den slags du beskriver – og er begyndt at se det som en hjælp fra alle mine åndelige vejledere og guider. Glæder mig til at høre mere fra dig her i foråret. Holder nemlig øje med dine foredrag rundt omkring.

  Light & information,
  Hanne

 18. Catia Larsen

  Sådan har det været for mig også Jette , jeg kommer Brasilien, hvor jeg har været arbejdet som Reikiterapeut og meget mere ,og har været meget “alene” siden …,
  omkring nogen som kunne forstår mig her i landet.Jeg er meget glad og taknemmelige, at du er kommet ind i mit liv på den her måde,og jeg er med til bøn og healing, og kan mærke dit besøge hjemme hos mig når vi beder sammen.

 19. Marianne P.

  Tak for dejlig indlæg.
  Har haft tre episoder på det sidste, hvor jeg er blevet hjulpet rigtig meget.
  Så dit indlæg her varmede så meget.
  Tak fordi du er her.

 20. Hej Jette

  Du har ret, det var også sådan JEG fandt dig, var gået på min yoga undervisers hjemmeside, hun havde anbefalet dig
  og siden har jeg været en fast læser og lytter til dine podcast samt foredrag i webshoppen.
  Jeg har også været til mange dine foredrag ude i byen.. TAKKER ?
  Knus fra Jette S

 21. Kære Jette
  Ja du har fuldstændig ret, vi får hele tiden en masse hjælp. Det var også lige præcis
  sådan at jeg fandt dig.
  Jeg var på nettet hvor jeg læste om alternativ medicin, engle, astrologi , healing osv.,
  og så var du pludselig der. Det er helt fantastisk, og jeg er bare så glad og så taknemmelig for at jeg
  kom ind på din side den aften i …. var det 2013?

  Kærlig hilsen
  Birgit

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top