Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Ecco Walkathon 2009

Ecco WalkathonEcco Walkathon. “Jeg gør en forskel.”
Ja, det var hvad der stod i brochuren jeg fik udleveret, da jeg i søndags valgte at bruge dagen på at gå 10 km igennem Københavns gader, for at støtte gadebørn i Polen og Kenya, isbjørnene i Arktis og hjertebørn og deres familier i Danmark.

Ecco Walkathon >> Hvert skridt tæller.

For hver km du går, donerer Ecco 7,50,- Kr til disse projekter.
Hvert år er det nye projekter Ecco støtter. F. eks SOS Børnebyerne, Hjerteforeningen samt mange andre.
Jeg puttede min skridttæller i lommen, forlod min lejlighed kl 9.30 og vandrede i flot solskin ned på Kastellet, hvor jeg fik udleveret en rygsæk, lidt frugt og en flaske vand. Samt et gåbevis som skulle stemples ved en post på ruten, så man kunne se om jeg rent faktisk gik ruten eller blot mødte op for at få den gratis rygsæk.
Der var afgang kl 11 hvor Grevinde Alexandra sendte de der skulle gå ruten på 10 km af sted, men da var jeg for længst gået. Jeg bryder mig ikke om at gå i samlet flok med 20.000 andre. Jeg hørte senere på dagen, at de mange gående havde givet nogle propper undervejs, hvor folk hverken kunne komme frem eller tilbage, så det viste sig at være et klogt valg.
Kl 12 var der afgang for dem der valgte ruten på 6 km, hvilket mange børnefamilier gjorde.
Jeg gjorde et stop i Ørstedssparken, hvor mit gåbevis skulle stemples og hvor der blev solgt kaffe. Hot Pans Steelband spillede på olietønder og jeg satte mig i græsset med min kaffe og nød deres musik, der i den grad fik smilene frem.
Da jeg kom tilbage på Kastellet for at aflevere mit bevis fik jeg et “Ecco Walk for Life” armbånd for min indsats.
En scene var sat op og der var underholdning med Bubber, Sigurds Bjørnetrio (Sigurd Barrett), Mariposa Sambaskole samt Dodo & The Dodo´s.
Børnene havde også en dejlig dag, for der var arrangeret en skattejagt, hvor de på ruten skulle indsamle mønter og der var på Kastellet en hoppeborg og alt andet sjovt, hvor børnene fik udleveret et fint diplom og en medalje.
Tilbage i lejligheden viste min skridttæller, at jeg alt i alt havde gået 17.8 km og at jeg havde forbrændt 764 kalorier.
Det var 4. gang at jeg gik Walkathon og jeg glæder mig allerede til næste års arrangement.
En alt i alt rigtig hyggelig måde at bruge sin søndag på. 17.257 Københavnere gik med og det indbragte 1.2 millioner til velgørende formål.
Måske du har lyst til at gå med næste år? Arrangementet afholdes i København, Århus, Odense, Aalborg og Kolding.
Hvert skridt tæller.

Update 2019:
I dag er der flere ruter du kan vælge mellem.
Familieruten, Cafe Latte ruten, Just Walk ruten og Half marathon ruten.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top