Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

En dårlig fortid. En fantastisk fremtid.

Er en dårlig fortid ensbetydende med en dårlig fremtid?

begynd på en friskBegynd på en frisk.
Har du haft en hård barndom?
Har du gået på en vej med mange og dybe huller?
Har du sloges med manglende selvværd?
Har du været ved at give op?

Har du stillet dig selv spørgsmålet: Er der noget godt i vente for mig? Bliver jeg nogensinde glad? Kan jeg komme videre?

Ønsker du at du kunne lægge det hele bag dig og begynde på en frisk? Viske tavlen ren og fylde dit liv med glæde, kærlighed og succes?
Føler du at du er gået i stå?
Står du ved en skillevej og ved du ikke hvad vej du skal gå, eller hvad du skal gøre?

Forandring er mulig.
Hvis du kan svare ja til bare ét af mine spørgsmål så kan jeg hjælpe dig.
Er det svært? Nej, du skal bare sætte dig mageligt tilbage og lytte til min lydfil: Forny dit liv
Jeg garanterer dig for, at du med den får et kærligt skub i den rigtige retning.
En retning hvor du vil opleve, at det er dig der styrer frem for at det er fortiden, din historie eller andre mennesker.

Jeg vil vove den påstand, at denne lydfil er den bedste gave du kan give dig selv.
Lydfilen er en komplet optagelse af mit seminar ved samme navn. En kunde skrev: Denne lydfil er spækket med guldkorn og den gav mig mere end mine 2 år hos min psykolog. Det var meget lettere end jeg troede. Jeg har brugt hvert eneste guldkorn og jeg har vendt mit liv fra nedtur til optur, ikke kun på ét område men på mange. Ligeså har jeg ændret mit syn på mig selv og har fået min selvtillid tilbage. Livet er med et blevet værd at leve. Tak

Jeg kan på det varmeste anbefale dig at høre lydfilen – fordi:
Jeg ønsker det bedste for dig.
Jeg ønsker du kan se dig selv, på samme måde som Universet gør.
Jeg ønsker du får en smagsprøve på, hvor unik, smuk og stærk du er.
Jeg ønsker du finder retning og glæde i dit liv.
Jeg ønsker at give dig redskaberne og nøglerne til at skabe forandring.

Hvis jeg kan, så kan du også.
Jeg har selv gået vejen og jeg har vendt mit liv på hovedet. Jeg har gjort brug af hvert eneste redskab og hver af de nøgler jeg vil give dig og derfor ved jeg, at det virker. Jeg har ligget helt under gulvbrædderne, jeg har været helt nede og ramme bunden og jeg har prøvet at stå der, hvor jeg kun kunne se én løsning på mit miserable liv. At forlade det. Men til al held er jeg her endnu. Stærkere, mere fri og hel end nogensinde før.

Den åndelige verden.
Igennem en periode på 8. mdr kom der fra den åndelige verden jævnligt beskeder til mig, gode råd, budskaber, praktiske øvelser og lign. Jeg skrev dem ned, men vidste ikke helt hvad jeg skulle med dem. På et tidspunkt kom der ikke flere. Notesbogen var fyldt og en dag mens jeg sad og bladrede den igennem, fik jeg en klar og stærk følelse af at dette var materialet til et seminar. Det var noget jeg skulle give videre. Noterne var en manual til livet og det slog mig, at jeg ubevidst selv havde brugt denne manual, da jeg for år tilbage skulle vende mit liv.

Dermed har jeg på egen krop, punkt for punkt, fulgt manualen og dens anvisninger.
Manualen kommer rundt om alle områderne i dit liv. Parforhold, job, krop, økonomi, livsformål, spiritualitet, tanker, følelser og meget andet.

Du lærer, hvordan du lægger fortiden bag dig og hvordan du skaber den fremtid du ønsker.

Læs også: Hænger en dårlig barndom og clairvoyante evner sammen?

Begynd på en frisk.
Tilbage til spørgsmålet jeg stillede i begyndelsen: Er en dårlig fortid, ensbetydende med en dårlig fremtid? Nej, absolut ikke.

Lyt, lær og få øje på alle dine styrker, potentialer, muligheder, evner og bliv forelsket i dig selv og i dit liv.

Lydfil: Forny dit liv. Pris 299,- Kr
Over 9 timers lytning.
Hør lydfilen så ofte du vil og i dit helt eget tempo.

6 kommentarer til “En dårlig fortid. En fantastisk fremtid.”

 1. Christina

  Hej Jette

  Tak for alle dine fantastiske online foredrag og kurser, de hjælper mig rigtig meget i min spirituelle udvikling. Jeg er taknemmelig for at have dig som lærermester – tak ??

  Jeg har endnu ikke fået hørt lige denne lydfil, fra din spirituelle pakke, så den glæder jeg mig til at lytte til!
  Jeg har dog et spørgsmål ift. det her med at have haft en dårlig barndom eller andre meget svære udfordringer i livet. Jeg synes, at jeg læser/hører, at de som har haft mange udfordringer, ofte har nemt eller nemmere ved at udvikle eksempelvis deres clairvoyante evner? – Jeg har selv haft en ganske almindelig barndom, hverken værre eller bedre end så mange andres, og jeg er i dag rigtig glad for mit liv, betyder det så, at det bliver sværere for mig, at udvikle mig spirituelt og udvikle mine clairvoyante evner, eller hvordan hænger det sammen?

  Jeg er pt. i gang med dine online clairvoyance kurser 1, 2 og 3, hvilke jeg varmt kan anbefale ??

  De kærligste hilsner Christina ?

 2. Hej Jette,

  Vil blot rose dig til skyerne for dine kurser. Selv om det var i 2011 jeg var på dit clairvoyance 123 weekend kursus, så har dit kursus haft kæmpe betydning for mit spirituelle liv og udvikling indtil nu. Jeg kan huske alle de ord og opgave som vi gennemgik og mange bruger jeg i dag når jeg bliver i tvivl om hvad jeg skal tro på.

  Tak for det.

  KH
  Jan Ankerstjerne

  1. Hej Jan
   Tusinde tak for din søde feedback. Det glæder mig virkelig at læse, at mine kurser har haft den betydning for dig og din spirituelle udvikling.
   Håber vores veje krydses en anden gang.

 3. melene

  Ih altså Jette. :)
  Det lyder bare så spændende, og jeg er lige ved at revne af nysgerrighed.
  Det online foredrag – kursus skal jeg fluks have.

 4. Gudrun Schøsler

  Kære Jette Harthimmer.

  Det lyder utrolig tiltalende – kurset. :)
  Vi ses i webshoppen ;-)
  M.v.h. Gudrun.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top