Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Clairvoyante evner og en dårlig barndom.

Om sammenhængen mellem clairvoyante evner og en dårlig barndom.

clairvoyante evner og daarlig barndomI kommentarfeltet til mit forrige blogindlæg: En dårlig fortid – en fantastisk fremtid
var der en der stillede mig spørgsmålet: Er det lettere at udvikle de clairvoyante evner, når man har haft en dårlig barndom? Hvis ja, hvad så med alle dem der har haft en god barndom?
Jeg syntes det var et godt og relevant spørgsmål, derfor dette blogindlæg.

Spørgsmål.

Hej Jette
Tak for alle dine fantastiske online foredrag og kurser, de hjælper mig rigtig meget i min spirituelle udvikling. Jeg er taknemmelig for at have dig som lærermester – tak ??

Jeg har dog et spørgsmål ift. det her med at have haft en dårlig barndom eller andre meget svære udfordringer i livet. Jeg synes, at jeg læser/hører, at de som har haft mange udfordringer, ofte har nemt eller nemmere ved at udvikle eksempelvis deres clairvoyante evner? – Jeg har selv haft en ganske almindelig barndom, hverken værre eller bedre end så mange andres, og jeg er i dag rigtig glad for mit liv, betyder det så, at det bliver sværere for mig, at udvikle mig spirituelt og udvikle mine clairvoyante evner, eller hvordan hænger det sammen?

Jeg er pt. i gang med dine online clairvoyance kurser 1, 2 og 3, hvilke jeg varmt kan anbefale ??

De kærligste hilsner Christina ?

Clairvoyante evner og en dårlig barndom.

Hej Christina,

Tak for din kommentar og dit spørgsmål. Hænger en dårlig barndom og det at have clairvoyante evner sammen?
Jeg kan godt forstå at du undrer dig eller bliver i tvivl om, hvorvidt det bliver eller er sværere for dig at udvikle dine clairvoyante evner, når du har haft en god og almindelig barndom.

Grunden til at jeg og mange andre siger, at de mennesker der har haft et hårdt liv eller en dårlig barndom,  de har en bedre kontakt til deres spirituelle evner er, at de ubevidst har trænet og opøvet evnerne i de hårde og vanskelige livssituationer som de har stået i.

De har været nødt til at søge indad for at få svar og guidance, for på den måde at være 2 skridt foran i de omgivelser de stod i eller for at læse de mennesker de var sammen med.

Den dårlige barndom eller det barske liv har gjort, at de ubevidst har opøvet deres evner, så de hele tiden kunne være på forkant med den andens luner, behov og humørsvingninger – således at de kunne overleve og komme igennem dagen, uden alt for mange psykiske og følelsesmæssige knubs.

Alle har clairvoyante evner.
Alle mennesker er født med clairvoyante og psykiske evner, og alle har en intuition ligeså vel som at alle mennesker har guider, der dagligt forsøger at trøste, støtte, hjælpe, vejlede og guide os i den rigtige retning. Men på den måde vi lever vores liv på i dag, så bruger vi slet ikke alle de iboende talenter og ressourcer som vi har. Vi tager os ikke tid til ro, fred og fordybelse. Vi søger ikke svar inde i os selv, men søger dem udenfor. Vi stoler ikke på det, vores intuition fortæller os men lytter i stedet til vores logik og fornuft. Alt dette er med til at vi har mistet kontakten til os selv. Vi bruger slet ikke alle de fine måleinstrumenter vi har i os.

Først når det hele ramler sammen om ørerne på os, vågner vi op.
Når tæppet trækkes væk under fødderne på os, når vi står midt i en krise, et tab eller en sorg. Først der beder vi om hjælp. Først der bliver vi stille og trækker os ind i os selv, mærker alle vores følelser og bliver  opmærksom på den indre stemme eller guidernes tilstedeværelse, der dagligt har forsøgt at nå os.

Enhver der ønsker at gøre brug af hjælpen fra den åndelige verden, at blive dus med sin intuition eller at optræne sine clairvoyante evner, kan gøre det via træning. Alle kan det! Hvordan man gør, fortæller jeg om i lydfilerne clairvoyance kursus 1, 2 og 3.
Læs også mit indlæg >> Kan man lære clairvoyance?

Clairvoyante evner skal opøves og trænes.
De mennesker, der har haft en dårlig barndom eller et barskt liv, de har dagligt stået midt i orkanens øje og de har ubevidst været nødsaget til at optræne deres evner. De har lyttet indad, ladet sig føre af deres intuition og indre stemme, simpelthen for at kunne overleve. De har fået opøvet en særligt sensitivitet samt en evne til at kunne læse andre mennesker, fordi det har været en nødvendighed for dem. De har fået den daglige træning “foræret” fordi det indre måleinstrument, har været det eneste de kunne stole på og rette sig efter. De har brugt det til at navigere med så de fik færrest mulige knubs samt kunne overleve.

Læs også >> Har du clairvoyante evner? – Artikel fra mit interview i Femina.

Særligt sensitive i krisesituationer.
Når man står i en krise, har lidt et stort tab eller man er i en eller anden form for krise, så oplever mange at de er langt mere sensitive, følsomme og modtagelige for energier, ofte så meget at det kan være helt overvældende.

De der har haft en dårlig barndom, har ikke flere spirituelle evner eller et større clairvoyant potentiale end du har, de er som oftest blot nået længere i deres træning qua det jeg her har beskrevet. Du kan derfor trygt kaste dig ud i den spirituelle verden og du kan fint opøve dine evner, så de kan være til stor gavn, glæde og hjælp for dig (og også for andre, hvis du har et ønske om at arbejde med samt hjælpe mennesker).
Venlig hilsen
Jette Harthimmer

Læs også:
1. Kan man lære clairvoyance?
2. Er du særligt sensitiv?
3. Er du spirituel og har du clairvoyante evner?
4. En dårlig fortid – en fantastisk fremtid.
5. Har du selv valgt dit liv?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top