Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Et nyt år. En ny begyndelse.

Et nyt år. En ny begyndelse.

Et nyt år står for døren. I dette indlæg kan du læse hvordan jeg bruger dagene op til nytåret og ligeså den 1. januar.

Jeg tillæger årets første dag stor værdi og betydning.
1. januar er første dag i det nye år og det betyder meget for mig, at jeg kommer godt fra start i det nye år.

Dagene op til det nye år spiller også en afgørende rolle og det er vigtigt at året bliver rundet af på en god måde.

Da jeg tillægger årets første dag stor symbolsk betydning, gør jeg mit bedste for at dagen bliver god og hyggelig, da netop denne dag giver mig et fingerpeg for året der kommer.

Det var en god veninde der for mange år siden sagde til mig, at hun ikke kunne forstå at de fleste “valgte” at sove dagen væk, var fulde eller måtte løbe i pendulfart mellem sengen og toilettet fordi de havde tømmermænd. Det gav mig noget at tænke over.

Det giver egentlig god mening, at vi må gøre vores bedste for at komme godt fra start og for at så alle de gode frø for det nye år, allerede fra dag 1.

Et ordsprog siger: Som du sår i dag, skal du høste i morgen.
Så hvorfor ikke begynde året på den bedst mulige måde? Sæt din kurs, visk tavlen ren og start på en frisk.

Her er hvad jeg gør hvert år.

Den 29. + 30. december.
Disse dage bruger jeg til at runde året af.
Jeg rydder op, får afsluttet evt. hængepartier (også de personlige. Der er ingen grund til at tage dem med ind i det nye år.
Ryd op, giv slip, tilgiv, sig undskyld eller hvad der nu skal gøres).

Jeg går ud med skrald, vasker tøjet der ligger i vaskekurven, afleverer papir, flasker, batterier, plast og lign.
Jeg afleverer tøj og andet jeg ikke længere bruger til genbrugscontaineren hos Blå Kors, for selvom jeg i årets løb er flittig til at rydde op og give væk/smide ud, så er der altid noget jeg kan give videre, som andre kan få glæde af.

Er der ure der er gået i stå, får de nye batterier, defekte pærer i lamper skiftes. Jeg sætter nye lys i mine lysestager, vander alle mine planter og nusser lidt om dem. Står der en opvask, tager jeg den.
Finder jeg noget i køkkenets skabe og skuffer hvor datoen er udløbet, kasserer jeg det.

Jeg lægger rent sengetøj på, hænger friske håndklæder og viskestykker op.
Jeg sætter ny pose i støvsugeren. Det gør jeg for symbolsk at smide alt “det gamle skidt ud”.

Mine firmabilag sorteres og lægges på plads.
Det er meget forskelligt hvad det er jeg gør år for år, men jeg sørger generelt for at få ryddet mest muligt op, får givet slip og får smidt det gamle ud så jeg kan give plads til det nye der kommer.
Ofte har jeg allerede i dagene op til den 31. december, begyndt på og fået gjort det meste af det.

Visker tavlen ren.
Jeg rydder også op på mine to opslagstavler.
På den ene gennemgår jeg alle de kort jeg har fået i årets løb og alt hvad der ellers hænger på den. Skal det stadig hænge der og tages med ind i det nye år? Eller skal det lægges væk eller måske endda smides ud?
På den anden tavle, som er en whiteboard, visker jeg alt væk så den står helt ren og fin. Klar til alle de nye idéer og citater der kommer til mig.

Den 31. december.
Dagen begynder kl 9.00 med at deltage i Spartas Nytårsløb. Dette har været en fast tradition for mig i flere år. Det er et rigtigt dejligt et løb. Mange børn og voksne er klædt ud og der er en glad og god stemning.
Løbet afsluttes med champagne og kransekage til alle løberne.

Hvis ikke jeg deltager i løbet (det gør jeg ikke i år – da jeg har en aftale med en af mine naboer. Jeg er blevet inviteret på formiddagskaffe.) så gør jeg noget andet fysisk. Det kunne være at gå en tur, tage i fitness centret eller lign. Bare lige en times tid.

Et nyt år en ny begyndelse

Drømme, mål og ønsker for det nye år.
Ved frokosttid mødes jeg med nogle venner og vi sidder og laver hver vores collage (visionboard) for vores ønsker/drømme for det nye år. Dette mens vi hører noget god musik, drikker kaffe og spiser hjemmebag.
Det er super hyggeligt og både børn og voksne elsker dette.

Dette kan også være noget vi har gjort i dagene op til nytåret, hvis ikke vi har tid til at ses og være sammen d. 31 december.

Jeg bliver super glad af at sidde og klippe positive ord, billeder og tekster ud og klistre dem på et stykke karton.

Nogle gange, har jeg på forhånd besluttet hvilke emner/livsområder jeg vil fokusere på i det nye år og så finder jeg masser af ord og billeder, der understøtter dette.
Andre gange sidder jeg blot med et åbent sind og klipper det ud, som føles rigtigt for mig.
Når jeg efterfølgende ser på min collage får jeg et fint billede af, hvad der pt er det vigtigste for mig at fokusere på.

Når collagen er færdig, viser og fortæller vi hinanden hvad det er vi har på vores collage og hvilke drømme og ønsker vi har for det nye år. Det er rigtigt vigtigt at få sat ord på samt at dele drømme og ønsker med hinanden. Det skaber en god energi og der sættes ekstra skub på ønskerne.
På en måde kan du sige, at visionboardet er en dosmerseddel til dine engle og guider.

Læs også >> Sådan tiltrækker og skaber du det, du ønsker dig.

Så er det nytår. Feel good.
Kl 24 skal der naturligvis skåles, synges og ønskes godt nytår. Også her er jeg opmærksom på at være i godt humør, være positiv, kramme så mange som muligt og få ønsket alle et godt nytår, så også de bliver sendt godt ind i det nye år.

Og jeg tager en stund og tænker på alle de gode ting jeg ønsker og håber der vil ske i det nye år. Jeg takker for året der er gået og udtrykker min taknemmelighed for det gode der er sket.
Måske er der nogen i mit netværk der har det svært – for dem beder jeg en bøn og visualiserer at det vil gå dem godt i det nye år.

Et nyt år begynder. Gør 1. januar til en god dag
1. januar synes jeg er en helt vidunderlig dag. For mig er det uden tvivl den bedste dag på året.

Jeg vågner frisk og udhvilet (jeg har jo ikke drukket mere end 1-2 glas alkohol nytårsaften). Jeg vågner ret tidligt og netop denne dag er der er en dejlig ro i byen og energien er nærmest magisk. Der er en stilhed som sjældent høres/mærkes/opleves i byen.

Jeg sørger denne dag for at komme rundt om en masse livs-områder. Venner, familie, krop, spiritualitet og flere. Gerne så mange områder som muligt. Jeg “sår et frø” – sætter et positivt spor, i så mange områder jeg kan.

Kl 11 mødes jeg med en veninde inde i byen. Vi går ud og spiser brunch og har nogle timer sammen. Det er gået hen og blevet en tradition, for vi har gjort det den 1. januar de sidste 10 år.

Vi fortæller om vores mål og drømme for det nye år, samt hvilke konkrete tiltag vi vil tage for at nå dem.

1. januar er for mig en ganske særlig dag, da jeg har jubilæum. Jeg har været selvstændig i 34 år som clairvoyant og spirituel rådgiver. Jeg blev selvstændig d. 1 januar 1990.
Efter brunch følges vi til Kongens Nytorv, hvor hun skal have metroen hjem. Vi gør et kort ophold på torvet, hvor vi ser Hotel d´Angleterres smukke udsmykning.

Tid til mig selv på årets første dag.
Senere på dagen har jeg afsat en time eller to til mig selv. Den bruger jeg på at læse en god bog og have min “jette-forkæle-mig-selv-tid”. Det kunne også være at jeg brugte den på en anden måde, men det er vigtigt for mig, at der i mit nye år, også er tid til “bare mig” -“Jette-tid”.

I hverdagen har vi så mange gøremål og vi pisker rundt for at nå det hele. Vi forsøger på bedste vis at være der for alt og alle, men det er også vigtigt at vi er der for os selv – ellers brænder vi ud.

Tid til dig.
Der skal hver dag, være tid hvor du afsætter tid til dig selv eller hvor du gør noget som du har brug for.
Om det er en gåtur, en timeout på sofaen, tid med en bog, meditation eller måske noget helt andet. Det er givende og vigtigt. Det lader dine batterier op.

Hvis blot du kan give dig selv et kvarter, vil det være guld værd.
Hvis ikke du ved hvad du skal bruge tiden på, eller hvad du kan gøre for at lade dine batterier op, kan jeg varmt anbefale dig at bruge tiden på denne lydfil: >> “Du er fantastisk.” Den vil give dig et stort energi boost.

Jeg husker naturligvis også at sende et tillykke med fødselsdagen til min dejlige storebror, der har fødselsdag på denne særlige dag.

Hele dagen er jeg meget opsat på at forblive i den gode energi. Have positive opløftende tanker. Følelser af kærlighed og taknemmelighed, alt imens jeg visuelt forestiller mig, at jeg med denne dag, sætter kursen for resten af året.

Lydfil: Et nyt år. En ny begyndelse.
Nu har du fået et indblik i hvordan jeg bruger dagene op til nytåret. Måske gør du noget af det samme eller mit indlæg kan være med til at inspirere dig.

Skal 2024 være DIT år?
Hør min lydfil >> En ny begyndelse.
Det er den helt perfekte måde at begynde et nyt år på, fordi lydfilen giver dig mulighed for at få arbejdet med samt få givet slip på og få sagt ordentligt farvel til det gamle år (også evt. indre blokeringer og problemstillinger), for dernæst at sætte kurs mod alt det nye og gode.
Alle de nye mål, ønsker og drømme.

Hvor skal dit fokus være i det nye år?
Er det parforhold, arbejde, familie, venner, krop, bolig, helbred eller hvilket som helst andet område, så kan lydfilen hjælpe dig godt på vej og du kan bruge mere tid og “så flere frø” på det pågældende område. De “frø” du sår nu, vil blomstre i det nye år.

Lydfilen “En ny begyndelse” kan du købe for blot 99,- Kr (incl. 25 % rabat). Du kan høre den så ofte du vil, og der er ingen udløbsdato på den.
Tilbudet udløber d. 14 januar 2024

Et nyt år. En ny begyndelse. Jeg er klar.
Nu er jeg klar til at tage hul på det nye år. Jeg har sagt pænt farvel til det gamle og jeg har sået rigtigt mange gode frø for det nye år. De vil spire og jeg vil med tiden kunne høste de gode frugter.
Jeg glæder mig og jeg er spændt på hvilke dejlige oplevelser 2024 bringer.

Gør det på DIN egen måde.
Med dette blogindlæg har jeg delt mine tanker og gøremål omkring nytåret.
Det er ikke sikkert at du har tid, overskud, lyst til eller har brug for at gøre det på samme måde. Det behøver du heller ikke.
Det vigtigste er, at du gør det på netop den måde der passer DIG bedst og som føles helt rigtigt for dig.

Tag styringen, sæt kursen og lad 2024 blive DIT bedste år ever. Det ønsker jeg for dig.

Jeg ønsker dig et rigtigt godt nytår og at alle dine ønsker bliver opfyldt.

72 kommentarer til “Et nyt år. En ny begyndelse.”

 1. Inger Mailand

  Kære Jette!
  Du gør en kæmpe forskel i mit liv, jeg ønsker dig et velsignet nytår,
  og takker dig for alt, hvad der kommer fra dig.
  De kærligste hilsener og tanker
  Inger❤️

 2. Henriette

  Tak for dig.
  tak for at du deler.

  Jeg har i året opdaget dine podcast og har lyttet til dem, ofte når jeg ordner vasketøj, går en tur, maler vægge, vinduer etc (vi har købt hus i år).
  De er så fantastiske. jeg elsker især dem hvor du interviewer andre spirituelle. og nu er jeg i gang mef at lytte til flere af dem igen.

  jeg har købt din serie på 52 uger (1 års selvudvikling), som jeg glæder mig til at starte i uge 1.

  2023 har været året, hvor jeg har ryddet op omkring mig.
  2024 bliver året hvor jeg skal rodfæstes, i en alder af 41 år, skal jeg lære at leve mit liv på en anden måde.

  tak for dig Jette, du har virkelig hjulpet mg meget
  namaste
  Henriette

  1. Kære Henriette

   Tak for din fine feedback.
   Det glæder mig at du har haft gavn af mine podcast og har hørt dem flere gange. I det nye år vil der komme nye til med mange spændende emner.

   Også tak for at du har købt mit 52 ugers kursus “Ugens budskab”. https://harthimmer.dk/produkt/ugens-budskab-alle/ Det kursus vil give dig et kæmpe løft både personligt og spirituelt og du vil blive mere dus med den åndelige verden og dine personlige guider. 😇

   Godt nytår.

   1. Gitte

    Kære Jette

    Jeg købte for længe siden den lydfil du skriver om i dette indlæg “Du er fantastisk” og jeg har lyttet til den over hundrede gange, den giver mig en indre overbevisning om at jeg faktisk er god nok og giver mig ro.

    Du har virkelig en god og fredelig stemme, en behagelig baggrundsmusik og jeg glæder mig til at høre meditationen næsten hver dag.
    Den er min daglige time out.

 3. Vibeke

  Godt nytår til dig!
  Jeg har lyttet til og glædet mig over dine podcasts i 2023 og glæder mig til at høre mere fra dig i 2024 ✨

  1. Tak Vibeke.
   Der kommer 1 ny podcast episode i løbet af februar måned. “Spiritualitet i hverdagen”. Den kan du godt glæde dig til. 🎧

 4. Jeanette

  Som altid Meget opløftende skriv fra dig søde Jette og rigtig godt nytår til dig ♥️

 5. Alberthe

  Jeg er mega fan! Tak for dig! Og ønsker dig et lykkebringende nytår ♥️

 6. Vibeke

  Kære Jette
  Jeg har i år hørt mange af dine podc. Det har været meget lærerigt og inspirerende, jeg er dybt taknemmelig for at du deler ud af din viden – 1000 tak.
  Jeg ønsker dig et godt og lykkebringende nytår..

  1. Tak for din kommentar Vibeke. Jeg er glad for at du har fundet frem til mine podcast, og har taget dig tiden til at høre mange af dem. Det glæder mig, at jeg via dem, har kunne været med til at formidle viden.
   Tak for din nytårshilsen. Også et godt nytår herfra.😊

 7. Hanne

  Hej Jette,
  Tak for fantastisk inspiration, nemlig den bedste måde at starte et nytår på. For nogle år siden var jeg på nytårskursus hos dig. Skøn oplevelse.
  Rigtig godt Nytår til dig!
  Kærligst Hanne

 8. Sigrun

  Godt nyttår og takk for gode råd.

  Klem fra Sigrun

 9. Kæreste Jette, tak for dine fine og dybe ord. Det giver så stor mening og jeg vil nu – hvor jeg har startet et bevidst bevidsthedsudvidelses-arbejde – være opmærksom på flere ting, der sætter den positive og opløftende dagsorden i gang :-) Jeg vil være mere bevidst over tingenes og min handlings symbolik og “sprog”. Jeg takker dig fra hjertet.
  Rigtig godt nytår til dig!!

 10. Ulla Linda Hansen

  Kære Jette Tak for alle de der fine ord, og meget kloge og indsigtsfulde ord.
  Kærlig Hilsen

  Ulla Linda

 11. Cathrine

  Et rigtig godt nytår til dig Jette ig alle andre som er i denne dejlige gruppe. Tak for alle de gode ord, som du har givet os med på vejen.
  Jeg er dig dybt taknemlig.
  Må alle dine ønsker for året blive opfyldt.
  De aller aller bedste ønsker for det nye år, med tak for det gamle.
  Cathrine.

 12. Kirsten knudsen

  Kære jette.
  Tak for alle de dejlige positive budskaber du har beriget mig med hele året.
  Altid meningsfyldt, og optimistisk.
  Du ønskes et godt nytår

 13. ingrid nilsson

  Kære Jette. Tak for dit input til hvordan man sætter et frø til et godt år.

  og så vil jeg bare ønske dig et rigtig lykkebringende nytår

  Kærlig Hilsen

  Ingrid

 14. Hanne Johansen

  Tak for den gode inspiration Jette – den vil jeg følge. Rigtig godt nytår❤️

 15. Pernille Risager Saabye

  Kære Jette

  Tak for denne fantastiske og kærlige nytårsopskrift. Jeg er blevet meget inspireret af dette fortsæt og vil følge nogle af dine ritualer ved det kommende nytår.
  Jeg er taknemmelig for at jeg idag er blevet guidet til dit site.

  De kærligste hilsner

  Pernille

 16. Jette

  Kære Jette. Tak for din store entusiasme som er så stor en inspiration for mange mange mennesker. Et rigtig godt nytår til dig med tak for det gamle. Jeg sidder og gør mig klar til meditationen for min 6. sans og glæder mig.

  Kærlig hilsen

  Jette

 17. Kære Jette

  Tusind tak for inspiration, bøn og healing. Ved at jeg følger dig er det nemmere for mig at følge min kurs og få balancen i mit liv.

  Med ønske om et Fantastisk og lykke bringen Nytår.

  Kærligst Margit

 18. Lisbeth

  Rigtig godt nytår til dig, og tak for alle dine gode indlæg samt healing og bøn

 19. Marianne

  Kære Jette

  Tak for, at du vælger at dele dine inspirerende tanker med os alle – og for healing og bøn, som har givet mig meget. Du ønskes et rigtigt godt nytår.

  Marianne

 20. Kirsten

  Rigtig skønt nytår til dig og dine ❤️

 21. Birgit

  Tak for dette indlæg og alle de andre, du har skrevet i årenes løb, de er så opløftende og givende.
  Et rigtig godt nytår til dig Jette, og alle der læser denne blog.
  Mit ønske for året, er at jeg får mere mod og handlekraft og tør lytte til mit hjerte.<3

  1. Birgit

   Mod og handlekraft og lytte til mit hjerte, er stadigvæk mine mål for det nye år, men nogen gange tager tingene lidt længere tid end man regner med.

 22. Sanne

  Kære Jette,

  dejlig inspiration.
  Du ønskes et rigtig dejligt nytår og tak for alt du har gjort i årets løb !

 23. Malene

  Kære Jette

  Rigtig godt Nytår til dig!

  Kh Malene

 24. hanne hansen

  Jeg vil osse ønske dig og dine kære et godt lykkebringende nyt år , og samtidig udtrykke taknemmelighed for alt du har gjort , osse for mig i det gamle år – du har været til stor inspiration , og nok grunden til at jeg turde .. at se ud over alle de brænsninger , jeg selv havde sat for mig selv -jeg kom fri -grundet ..en meget stor del af dine status .og healinger og bønner -. TAK FRA HJERTET -jeg mødte kærligheden og holdt op med at ryge -og jeg turde kærligheden -og jeg savner ikke røg – tak <3

 25. melene

  Kære Jette.
  Jeg ønsker dig et super godt Nytår.
  Takker for alle dine positive ord.
  Takker for at du er som du er & deler det med alle os andre. :)

  ***********************************************************************

 26. Mette Elisabeth

  Hav et skønt nytår

 27. Gyda Sindberg

  Tak for alle dine visdomsord her og på facebook.
  Jeg vil ønske dig et rigtig godt nytår, må det blive lyst og lykkeligt.

 28. Grethe Poulsen

  godt nytår til alle.

 29. Carina

  Hej Jette
  Tak for et super inspirerende blog-indlæg (blandt de mange). Det lyder som en fantastisk måde at slutte et år og starte et nyt – TAK

  Rigtig godt Nytår til dig og dine :o)

 30. Rikke V. O.

  Rigtig godt nytår til dig, Jette, og TUSINDE TAK for de mange fine stunder i det snart afsluttede år. Også rigtig godt nytår til alle jer andre herinde på siden :-)
  Knus og gode ønsker, Rikke

 31. Anna B

  Godt Nytår. Glæder mig til alt det nye i året. :-)

 32. Pia Hansen

  Tusind TAK for alle dine super gode indlæg

 33. Ulla Linda Hansen

  Hej Jette

  Åh, det lyder alt sammen rigtigt fint, jeg kan da prøve, at begynde på noget af det, du har skrevet. Og rigtigt godt nytår til dig, og din familie herfra. <3

 34. Berit

  Bra sagt, godt nyttår til deg!

 35. Conni

  Kære Jette, tusind tak for de inspirerende ord ;-) Godt Nytår til dig!

 36. Pernille

  Kære Jette, dejligt og inspirerende indlæg. Jeg har faktisk lige siddet og kigget på min kalender og tænkt at 1 januar aldrig rigtig eksisterer og at jeg burde slette den i kalenderen fordi jeg altid ligger og sover. Men den tanke blev erstattet af lysten til at bruge min nye OMEGA saftpresser (tak for tippet) og således har jeg nu købt masser af lækre økologiske grøntsager og frugter, der nu ligger klar i mit køleskab. Med dit indlæg, glæder jeg mig endnu mere til at det bliver 1 januar. Tak for alt det du har givet – glæder mig til mere i det nye år. KH Pernille

  1. Se DET lyder da som en super fin måde at starte det nye år på.
   Det glæder mig at du købte Omega saftpresseren. Må den blive brugt rigtigt flittigt og fylde din krop med sundhed og vitalitet i det nye år :-)

 37. Stella

  Tusinde tak Jette, hvor er det bare dejligt at læse. Det er god inspiration og samtidig bekræftelse af noget jeg allerede har gang i, og som jeg nu bliver klar over vil være en rigtig god ide at blive færdig med senest den 31. december. Og SÅ vil jeg ud og spise lunch den 1, januar :-)
  Rigtig godt og lykkebringende år til dig fra mig.

 38. Birgit

  Tak Jette. Jeg ønsker også dig et rigtig godt Nyt år, og takker for alt i året der er gået.

  Kærlig hilsen
  Birgit

 39. Trine

  Godt nytt år Jette! Året har vært et fint år med mange gode forandringer. Håper den gode energien fortsetter inn i det nye til glede for oss alle. Kommer du til å skrive om forutsigelser for året?

  1. Hej Trine
   Nej, I år skriver jeg ikke “forudsigelserne” for et helt år frem.

   Jeg vil i stedet her på min hjemmeside eller på Facebook skrive de input, impulser og kanaliseringer jeg får hen af vejen i løbet af året.

 40. Hej Jette.
  Tak for dine tips om at afslutte det gamle og begynde på det nye år på en god måde.
  Her har vi allerede været på genbrugspladsen to gange i den forløbne uge og skal nok derud igen i morgen med det sidste.
  Nytårsdag begynder jeg nok ca. ligesom dig. Mit højdepunkt vil dog være nytårskoncerten fra Wien på DR1 kl. 12.15. Den har jeg set hvert år i ca. 30 år – altid dejlig musik.
  Godt nytår til dig og alle andre.
  Jeg håber på nye helsebringende energier i det nye år til dem, som har brug for det.
  Lys og kærlig hilsen Anna

 41. Tak for jeres kommentarer. Jeg sørger også for om aftenen at få noget godt, sundt og nærende mad. Alt i alt en super god start på året og har fra første dag fået udstukket en god kurs :-)

 42. Kristian Ribers

  Jeg blev helt opløftet blot ved at læse dette – tak for megen dejlig inspiration!

 43. Ina Elaine

  Hej Jette !

  God inspiration, og med det, vil jeg ønske dig et dejligt og godt nyt år <3

  Jeg vil hermed ønske jer alle et bragende godt nytår.

  Ina

 44. Ulla

  Kære Jette:)
  Hvor lyder det som en rigtig fantastisk ide, godt nytår og knus herfra
  Ulla

 45. Netka Elisabeth Bach

  <3 Hvor lyder det godt med alle de positive energier. <3 Sundhed og glæde og tak til dig Jette fra Netka <3 <3 <3

 46. Else Johansen

  Tak for dine inspirerende indlæg, Jette. Godt nytår!

 47. Rosemary

  Super fede forslag. Men til alle dem der ikke når de ting, fortvilv ikke for vi kan alle starte der hvor vi er lige nu. Husk at være blid tållmodig og kærlig mod dig selv. Ja god energi meget af det hele tiden og det er en træning at vælge det hele tiden . Ha det fantastisk Godt Nytår. Love

  PS.Tak for alt :-)

 48. Annmari Malene johansen

  Hej Jette (: Dejligt inspirerende tak for det (:
  Jeg ønsker dig og alle et lyst og lykkeligt nytår og må vi alle
  følge vores hjertelys og sprede glæde på vores vej.

 49. Marianne Holst

  Rigtig Godt Nytår til dig. KH Marianne

 50. Chalotte

  Hvilken dejlig inspiration :-)
  Jeg har selv nogle tilsvarende traditioner, men fik lige lidt ekstra ideer fra dig til at gøre det hele mere rituelt og helhjertet :-)
  Tak!
  Jeg ønsker dig et fantastisk Nytår, og takker for den enorme forskel du gør for mig og mange mange andre.
  Tak for kærlig hjælp i 2012. Du har i dén grad medvirket til at det måske blev det bedste år i mit liv!
  Kram og kærlighed C

 51. Herligt Jette. Du ønskes nogle gode dage og alt godt med lune medvinde i det nye år :-) <3 Kram fra Jane

 52. Anna

  Godt nytår Håber det nye år blive rigtig godt for alle :.)

 53. Wilma Clausen

  Sikke nogle gode helt nede på jorden tiltag. Jeg vil ønske sig et rigtigt godt nytår Jette.<3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top