Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Føler du, at du er gået i stå?

foeler du at du er gået i ståEr du gået i stå i din spirituelle udvikling?

Gået i stå … er det den følelse du har?
Jeg får ofte henvendelser fra mennesker der føler, at de er gået i stå i deres åndelige udvikling og de spørger derfor, om der er noget de gør forkert.

Har du følelsen af at være gået i stå?
Spørgsmålet er, om du vitterligt er gået i stå eller om du egentlig bare holder en pause i din udvikling, fordi dit energisystem har brug for det.

Jeg har på en mail fået følgende spørgsmål:

Kære Jette

En ny begyndelse Jeg købte dit kursus “En ny begyndelse” sidste år, hvori vi blev undervist i hvordan man skaber det, man ønsker sig.
Vi udarbejdede ligeledes et visionboard.
Jeg fandt det frem for en uge siden, og jeg kunne hurtig konstatere, at samtlige mål er blevet manifesteret. Jeg er så taknemlig og forundret over, hvor effektivt et værktøj det er!

Nu har jeg har længe ønsket/overvejet at udarbejde nye planer og mål.
Men, jeg føler, at det ikke er så nemt som sidste år. Jeg har en følelse af, at jeg skal “holde mig i ro” eller afvente lidt endnu …(på hvad ved jeg ikke).

Jeg kan starte med at fortælle, at jeg det sidste års tid, har  taget et kvantespring i forhold til min spiritualitet og de fysisk/ følelsesmæssigt oplevelser, jeg har haft i den forbindelse.
Jeg er af naturens hånd udstyret med et ønske om at droppe “gå-tilstanden” og bare løbe der-ud-af, hvilket har fungeret for mig. Så det er svært, at jeg nu kan mærke en “hånd” på brystkassen, som holder mig tilbage med alt kraft. Jeg føler mig frustreret og lidt bekymret. Jeg føler at jeg er gået i stå.

Det jeg ønsker svar på er, hvordan holder man sig i ro og afventer uden at dette skaber bekymring og uro? Og er det “urimeligt” at ønske, at vide hvad årsagen til ventepositionen er?

Håber at dette giver mening, og at det ikke er volapyk.
På forhånd tak.
Hilsen
En bekymret kvinde.

Her er mit svar til hende:

Kære bekymret,
Det, at vi i perioder føler, at vi skal forholde os i ro eller måske endda har følelsen af, at vi er gået i stå og at vi er utålmodige / rastløse for at komme videre, er meget naturligt.

En udvikling foregår ofte i “ryk”. Små skridt fremad. Nogle gange 2 skridt frem for så at gå 1 tilbage. Det er alt sammen helt ok.

Du skal lige lande.
Det du skal tænke på er, at for hvert ryk, skridt, udvikling og forandring der sker, så skal du have både krop, sind og ånd med, før du er klar til at tage endnu et skridt fremad.

For i det nye der er sket, skal du lige finde dit nye fodfæste og ståsted. Du skal vænne dig til forandringen.
I den tid hvor den proces står på, sker der intet nyt og du kan derfor få følelsen af,  at du er gået helt i stå. Du kan blive rastløs, urolig, irritabel og utålmodig. Du kan endda gå hen og blive i tvivl om det du gør, er det rigtige.
Vid blot, at alt er netop som det skal være.

Du er som en racerbil.
Du har i dig, ligeså meget power som en toptunet racerbil.
Når en racerbil deltager i et løb, suser den ikke uafbrudt rundt på banen. Den har i perioder brug for at køre i pit, hvor den står helt stille, mens den bliver gjort klar til næste runde.
Der bliver fyldt benzin på, dækkene skiftet, vinduerne pudset og køreren får nogle gode råd fra sit team. Efter et stykke tid, er bilen klar og den suser af sted igen.

Jeg synes, at det er et rigtigt fint billede at have med sig, for det passer fint på det der sker i vores liv.

Vi arbejder med vores personlige- og spirituelle udvikling. Vi bevæger os rundt på livets vej. Vi sætter os mål og drømme og vi styrer i hverdagen, med vores tanker, valg, handlinger og beslutninger hen mod målstregen (indfrielsen af vores ønsker og drømme).

Vi er utålmodige og ønsker hurtige resultater.
I de perioder hvor vi er meget entusiastiske og fyldt med gå på mod, tager vi en masse aktive skridt, kører  hurtigt frem og flytter os hurtigt, men der er også perioder hvor det går knap så stærkt eller hvor vi føler at vi står i tomgang.

Uanset hvilket tempo vi bevæger os i, så vil der være perioder i vores liv, hvor vi har brug for en time out.
Det kan være fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller spirituelt. Vi har brug for at lande og/eller at få fyldt batterierne op.

Hvis du på nul komma fem, fik alle dine ønsker opfyldt, ville du vælte. Du ville ikke være i stand til at kunne rumme det, da forandringen skete alt for hurtigt. Vi har brug for “at få sjælen med”.

Gør noget godt for dig selv.
Når de perioder kommer hvor du føler, at der ikke rigtigt sker noget eller at du er gået i stå, så nyd det. Slap af. Gå nogle lange ture og gør noget godt for dig selv. Forsøg så godt du kan, at være tålmodig.

Vid, at alt er netop som det skal være. Du er bare gået i pit.

Du er ved at få fyldt nyt brændstof på (dit indre gøres klar til endnu en runde på livets vej), du får monteret nye dæk (du får nye værktøjer at arbejde med), du får pudset dine vinduer (der arbejdes med dine tanker og overbevisninger) og du får gode råd fra dit team (det kan være fra dit personlige netværk eller fra dine guider).
Så alt er godt!

Hvad der forude venter på din vej,  kan jeg ikke sige, men følg blot din intuition og gør det, som føles rigtigt for dig. Så skal du nok komme i mål.

Hvis du i hjertet bærer ønsket om forandring, at komme videre og at gode ting skal ske på din vej, da vil det ske i takt med at du er klar til det. Men du kan ikke forcere det. Udvikling tager tid.
En plan vil vise sig og et kort vil udfolde sig for dig. Resten skal nok komme hen af vejen.

Jeg ønsker det bedste for dig.
Hilsen
Jette Harthimmer

Hvad siger dine guider om din personlige og spirituelle udvikling?
Læs Vælg et emne – emne nr. 30 “Føler du, at du er gået i stå”?
Der forklarer de det på smukkeste vis.

Læs også disse 3 indlæg:
1. >> Der er langt fra tanke til handling.

2. >> 10 tegn på spirituel opvågning. 

3.  >> Vil du udvikle din spiritualitet?  En god artikel, hvis du ønsker et kærligt skub og ekstra fart på din spirituelle udvikling.

3 kommentarer til “Føler du, at du er gået i stå?”

 1. annette hansen

  jeg er gået totalt i stå,i mit liv hvilket liv.ligger i sengen altid
  kan ikke røre mig for smerter i ryggen.ingen venner eller veninder.
  jeg ville ønske jeg kunne få en hund.min er desværre død.savner ham

  jeg vil ønske hvad jeg skrev til jette harthimmer i 2013. må være spørgsmål
  det er mere jeg er flov over af bruge hendes 2 “tråde”
  kan ikke finde ud af FB sorry for det hele

  1. Hej Annette
   Jeg er ked af at læse at du har det sådan og at du har det svært. Ville ønske at der var noget jeg kunne gøre for dig.
   Jeg forstår ikke helt hvad du mener med det, du skrev til mig i 2013 og at du er flov over at bruge mine 2 “tråde”. Vil du ikke lige skrive til mig på jette@harthimmer.dk

 2. Jeg har læst flere gange udtalelsen “sjælen skal føle med” -jeg har en helt anden opfattelse.

  Mit opfattelse er at Sjælen snildt kan følge med til “det hele”, men at det er hovedet der skal kunne følge med, med alle de (hæmmende) overbevisninger vi har. Med det niveau hovedet vibrerer fra.

  Måske også alt det der er i vore celler der ikke er blevet healet, at det er med til enten at bremse processen, og/eller at ting skal have den tid ting skal have.

  Det går jo væsentlig stærkere energimæssigt “deroppe”, end det gør hernede på den fysiske jord :-)

  Vh
  Sanne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top