Føler du, at du er gået i stå?

Er du gaaet i staaEr du gået i stå i din spirituelle udvikling?

Jeg får ofte henvendelser fra mennesker der føler, at de er gået i stå i deres åndelige udvikling og de spørger derfor, om der er noget de gør forkert.

Har følelsen af at være gået i stå?
Spørgsmålet er, om du vitterligt er gået i stå eller om du egentlig bare holder en pause i din udvikling, fordi dit energisystem har brug for det.

Jeg har på en mail fået følgende spørgsmål:

Kære Jette

Jeg var på dit kursus “En ny begyndelse” sidste år, hvor vi blev undervist i hvordan man skaber det, man ønsker sig.  Vi udarbejdede ligeledes et visionboard.
Jeg fandt det frem for en uge siden, og jeg kunne hurtig konstatere, at samtlige mål er blevet manifesteret. Jeg er så taknemlig og forundret over, hvor effektivt et værktøj det er! :-)

Nu har jeg har længe ønsket/overvejet at udarbejde nye planer og mål.
Men, jeg føler, at det ikke er så nemt som sidste år. Jeg har en følelse af, at jeg skal “holde mig i ro” eller afvente lidt endnu …(på hvad ved jeg ikke).

Jeg kan starte med at fortælle, at jeg det sidste års tid, har  taget et kvantespring i forhold til min spiritualitet og de fysisk/ følelsesmæssigt oplevelser, jeg har haft i den forbindelse.
Jeg er af naturens hånd udstyret med et ønske om at droppe “gå-tilstanden” og bare løbe der-ud-af, hvilket har fungeret for mig. Så det er svært, at jeg nu kan mærke en “hånd” på brystkassen, som holder mig tilbage med alt kraft. Jeg føler mig frustreret og lidt bekymret. Jeg føler at jeg er gået i stå.

Det jeg ønsker svar på er, hvordan holder man sig i ro og afventer uden at dette skaber bekymring og uro? Og er det “urimeligt” at ønske, at vide hvad årsagen til ventepositionen er?

Håber at dette giver mening, og at det ikke er volapyk. ;-)
På forhånd tak.
Hilsen
En bekymret kvinde.

Her er mit svar til hende:

Kære bekymret,
Det, at vi i perioder føler, at vi skal forholde os i ro, eller måske endda har følelsen af, at vi er gået i stå og at vi er utålmodige / rastløse for at komme videre, er meget naturligt.

En udvikling foregår ofte i “ryk”. Små skridt fremad. Nogle gange 2 skridt frem og så 1 tilbage. Det er alt sammen helt ok.

Du skal lige lande.
Det du skal tænke på er, at for hvert ryk, skridt, udvikling og forandring der sker, så skal man have både krop, sind og ånd med, før man er klar til at tage endnu et skridt fremad.
For i det nye der er sket, skal man lige finde sit nye fodfæste og ståsted. Man skal vænne sig til forandringen. I den tid hvor den proces står på, sker der intet nyt og man kan derfor få følelsen af,  at man er gået helt i stå. Man kan blive rastløs, urolig, irritabel og utålmodig. Man kan endda gå og være i tvivl om det man gør, er det rigtige.
Vid blot, at alt er netop som det skal være.

Du er som en racerbil.
Du har i dig, ligeså meget power som en toptunet racerbil.
Når en racerbil deltager i et løb, suser den heller ikke uafbrudt rundt på banen. Den har i perioder brug for at køre i pit, hvor den står helt stille, mens den bliver gjort klar til næste runde.
Der bliver fyldt benzin på, dækkene skiftet, vinduerne pudset og køreren får nogle gode råd fra sit team. Efter et stykke tid, er bilen klar og den suser af sted igen.

Jeg synes, at det er et fint billede at have med sig, for det passer fint på det der sker i vores liv.
Vi arbejder med vores personlige- og spirituelle udvikling. Vi bevæger os rundt på livets vej. Vi sætter os mål og drømme og vi styrer i hverdagen, med vores tanker, valg, handlinger og beslutninger hen mod målstregen (indfrielsen af vores ønsker og drømme). Vi er utålmodige og ønsker hurtige resultater.
I de perioder hvor vi er meget entusiastiske og fyldt med gå på mod, tager vi en masse aktive skridt, kører  hurtigt frem og flytter os hurtigt, men der er også perioder hvor det går knap så stærkt.

Uanset hvilket tempo vi bevæger os i, så vil der være perioder i vores liv, hvor vi har brug for en slags time out. Det kan være fysisk, mentalt, følelsesmæssigt eller spirituelt. Vi har brug for at lande og / eller at få fyldt batterierne op.
Hvis du på nul komma fem, fik alle dine ønsker opfyldt, ville du vælte. Du ville ikke være i stand til at kunne rumme det, da forandringen var sket alt for hurtigt. Vi har brug for “at få sjælen med”.

Gør noget godt for dig selv.
Når de perioder kommer, hvor du føler, at der ikke rigtigt sker noget eller at du er gået i stå, så nyd det. Slap af. Gå nogle lange ture og gør noget godt for dig selv. Forsøg så godt du kan, at være tålmodig.
Vid, at alt er netop som det skal være. Du er bare gået i pit. ;-) Du er ved at få fyldt nyt brændstof på (dit indre gøres klar til endnu en runde på livets vej), du får monteret nye dæk (du får nye værktøjer at arbejde med), du får pudset dine vinduer (der arbejdes med dine tanker og overbevisninger) og du får gode råd fra dit team (det kan være fra dit personlige netværk eller fra dine guider).
Så alt er godt!

Hvad der forude venter på din vej,  kan jeg ikke sige, men følg blot din intuition, og gør det som føles rigtigt for dig. Så skal du nok komme i mål.

Hvis du i hjertet, bærer ønsket om forandring, at komme videre og at gode ting skal ske på din vej, da vil det også ske i takt med at du er klar til det. Du kan ikke forcere det.
En plan vil vise sig og et kort udfolde sig, og resten skal nok komme hen af vejen.

Jeg ønsker det bedste for dig.
Hilsen
Jette Harthimmer

Hvad siger dine guider om din personlige og spirituelle udvikling?
Læs Ugens budskab – uge nr. 30 “Føler du, at du er gået i stå”?
De forklarer det på smukkeste vis.

Læs også: Der er langt fra tanke til handling.

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.