Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Gavekort til en clairvoyant?

Er et gavekort til en clairvoyant en god idé?

gavekort til en clairvoyantGavekort til en clairvoyant er det det du har lyst til at give din bedste veninde i gave?

Hvert år får jeg mange henvendelser der går på om jeg kan udstede et gavekort.

Jeg synes ikke at det er en god idé at give et gavekort til en clairvoyant og før du køber et gavekort, er der noget jeg synes du skal have med i dine overvejelser.

Er du sikker på at modtageren ønsker denne gave?
Du har hørt, at din veninde har lyst til at prøve at komme til en clairvoyant. Du vil gerne give hende en rigtig flot og god gave og har derfor besluttet dig for, at du vil give hende et gavekort til en clairvoyant.

Men er det virkelig noget hun ønsker eller har hun bare som en bibemærkning sagt “det kunne da være sjovt at prøve en gang”?
Er det mon dit ønske at de skal komme til en clairvoyant, fordi du selv har prøvet det og haft en god oplevelse?

Du skal være helt sikker på at det er et oprigtigt ønske for modtageren, for ellers får de ikke nok ud af sessionen og de ville i sidste ende have været mere glad for en helt anden gave.

Har du valgt den rette clairvoyant?
Du har måske selv en gang været hos en clairvoyant, og har haft en rigtig god oplevelse. Derfor køber du dit gavekortet til den clairvoyant.

Eller du har ikke selv været hos en clairvoyant, men har søgt lidt rundt på nettet for at finde en som du synes virker god og troværdig.
Det er meget vigtigt at modtageren af gavekortet selv finder og vælger den clairvoyant de ønsker gå til. Læs hvorfor i dette indlæg >> En dygtig clairvoyant.

Derfor skal veninden selv vælge.
Clairvoyante kan og arbejder meget forskelligt. Ikke 2 er ens og deres arbejde kan på ingen måde sammenlignes. Den der var den rette for dig, er det nødvendigvis ikke for din veninde.

Hvilke problemstillinger ønsker din veninde at få belyst? Er det nogle som ligger indenfor denne clairvoyants kompetenceområde?
Har du købt et gavekort hos en mandlig clairvoyant, men måske vil din veninde hellere til en kvinde.
Måske svingede kemien supergodt mellem dig og din clairvoyant, men det betyder ikke, at den nødvendigvis også vil gøre det for din veninde.

Har veninden behov for at få kontakt til en afdøde slægtning? Det er sikkert at din clairvoyant kan dette.

Læs også >> Sådan kommer du i kontakt med afdøde.
Derfor er det meget vigtigt at hun selv får lov at vælge hvilken clairvoyant hun har lyst til at gå til. Det skal føles helt rigtigt indeni og deres søgekriterier, årsager og grunde kan være meget forskellige fra dine.

Kan du få pengene tilbage?
Har du købt et gavekort til en clairvoyant, så kan det være en god idé på forhånd at forhøre dig om hvilke muligheder der er for at bytte det eller få pengene tilbage, hvis det nu viser sig at modtageren egentlig hellere ville have haft noget helt andet.
Er der en udløbsdato? Er der en anden der må bruge og indløse det?

Læs også:
Få mine bedste råd >> Sådan vælger du en dygtig clairvoyant.

Regler for gavekort.  >> Råd & Rettigheder.

3 kommentarer til “Gavekort til en clairvoyant?”

 1. Annemette

  Hrmmm, jeg er ikke helt enig.
  Jeg har en RIGTIG god ven gennem mange år, hvis tanker omkring clairvoyance, healing o.lign, jeg er helt bekendt med. Jeg ved HVEM og HVAD indenfor den spirituelle verden, han synes om.
  Til hans fødselsdag gav jeg ham til et gavekort til en clairvoyance som han mange gange senere har oplyst var den bedste gave nogensinde. Der var ikke tale om noget impulskøb fra min side, men noget der faktisk var velovervejet.
  Det er klart, at man skal tænke sig godt om, inden man køber en sådan gave, men det handler vel om sund fornuft! Hvis det drejer sig om gavekort til RIGTIG gode venner som du deler dine sorger, tanker og glæder med, ser jeg ingen problem i det :-)

  1. Ja enig – og det er også det der er min pointe med indlæget. Tænk dig godt om og sørg for at det er en clairvoyant eller “noget andet” som du på forhånd er sikker på at han vil blive glad for OG selv havde valgt. Som du skriver det, har det netop ikke været et impulskøb.

 2. Christin

  Jeg kan ikke være mere enig ♥ jeg synes slet ikke overhovedet man skal give gavekort. Jeg synes det er så personlig en ting. Dog gav jeg efter for en venindes ønske for et år siden da hun ønskede et gavekort til sin mor. Jeg har aldrig set moren, på trods af det efter sigende var et stort ønske for moren. Fint og få det prøvet men beslutningen står fast, hos mig får man ikke gavekort til hverken healing eller clairvoyance ♥

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top