Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kontakt til afdøde

Kontakt til afdøde, er det muligt?

Kontakt til afdøde. Kan du det?
Ja, du kan tage kontakt til afdøde og de kan tage kontakt med dig.

Døden er som et skib der sejler bort med vores kære.
Vi står på stranden og ser det forsvinde. Det bliver mindre og mindre og forsvinder til sidst helt i horisonten, der hvor himmel og hav mødes.
Vi ser på hinanden og siger; “nu er hun væk”, men lige så sikkert er det at der på den anden side står nogen der siger; “der kommer hun”.

Vi er er sjæle, der for en periode tager bolig i en fysisk krop. Den dag vi dør, efterlades kroppen som et hylster og sjælen vender tilbage til den åndelige verden, hvorfra den kom.

Den åndelige verden er et sted, der er lige så “ægte og levende” som den vi mennesker oplever her på det fysiske plan.

Vores kære afdøde er kun en tanke væk og vi kan stadig kommunikere med dem.
Der er ikke noget, der hedder ‘borte’, og ofte forsøger de afdøde faktisk at række ud og tilbyde deres kærlighed og støtte.

Når vi forstår, at bevidstheden fortsætter på den anden side, åbner der sig en verden, hvor vi lærer, at sjælen lever hinsides tid.

Læs også >> Hvad sker der når vi dør?

Ved døden møder og genforenes vi med venner, familiemedlemmer og andre, der har haft betydning for os  og som vi har været sammen med på jorden. Mennesker der er døde før os. Det er et smukt, kærligt og glædeligt gensyn.

Vi har mens vi lever her på jorden en fysisk familie. I den åndelige verden har vi endnu en familie. Det er vores spirituelle familie. En stor gruppe af sjæle, som vi hører til.
Vi er aldrig alene i den åndelige verden. Vi har mange omkring os.

Hør mit foredrag: Karma og Reinkarnation.

kontakt til afdøde afdødekontaktKontakt til afdøde.
Når én vi elsker går bort, er tabet stort og sorgen meget smertefuld. Mange ønsker derfor, at kunne komme i kontakt med den afdøde. Måske for at få sagt ordentligt farvel, give eller modtage en sidste hilsen, eller få et budskab.
Måske har man blot brug for at høre, at den afdøde har det godt.
Mange opsøger derfor en clairvoyant eller et medie der beskæftiger sig med afdøde-kontakt.

En kvinde skrev til mig i sidste uge,og spurgte om jeg kunne hjælpe hende med at skabe kontakt til sin far, som hun havde mistet for 2 måneder siden.
Hun spurgte desuden til om det altid er muligt at skabe kontakt til afdøde.

Nedenstående er et udpluk af mit svar til hende.

Læs også >> Er der liv efter døden?

Ikke alle clairvoyante kan komme i kontakt med en afdød.
Mange mennesker tror fejlagtigt, at når man bestiller tid hos en clairvoyant, så har clairvoyanten også evnen til at skabe kontakt til afdøde.
De kan derfor blive slemt skuffede, når de undervejs i sessionen finder ud af, at det slet ikke er noget clairvoyanten kan eller arbejder med. Derfor er det vigtigt, at du før du bestiller tid hos en clairvoyant, spørger om vedkommende arbejder med kontakt til afdøde.

Hver clairvoyant har sin egen måde at arbejde på og de har forskellige evner og kompetenceområder. Nogle clairvoyante kan afdøde kontakt, andre kan ikke. Du må derfor søge på nettet eller evt. tage kontakt til Clairvoyantforeningen og forhøre dig om, hvilke af deres medlemmer, der kan og tilbyder dette.

Vent med at kontakte den afdøde.
Jeg vil også råde dig til, at du venter med at tage kontakt til den afdøde. Der må meget gerne gå 1 – 2 år før du gør det. Årsagen er, at du lige nu er følelsesmæssigt sårbar. Det er bedre hvis du først og fremmest tager dig tid til at bearbejde din sorg og finder fodfæste i din nye hverdag, efter tabet. Ligeså skal den afdøde også have tid til at vænne sig til deres nye omgivelser.

Læs mere i dette indlæg >> En dygtig clairvoyant.
Et indlæg, hvor jeg både kommer med gode råd til hvordan du finder frem til en dygtig clairvoyant, men også forklarer, hvorfor det er vigtigt at vente med at tage kontakt til en afdød.

Læs også mit indlæg >> Den bedste bog om den åndelige verden.

Er der garanti for at få en kontakt til en afdød?
Nej.
Ingen clairvoyante kan give dig denne garanti.

Lad mig give dig et eksempel. Du har her på jorden en rigtig god veninde. Du ringer til hende, for at spørge om hun vil med i biografen eller du ringer for at få et godt råd af hende. Du har hendes nummer og du ringer til hende lige nu. Er der garanti for at hun svarer?  Nej vel?
Hvorfor ikke? Det kan der være mange grunde til. Hun har måske ikke tid, ikke lyst til at tale eller måske er hun optaget af noget andet.
Du kan lægge en besked på telefonsvareren, og hun kan ringe tilbage / kontakte dig, når det passer hende.
Det samme gør sig gældende i den åndelige verden.

Mange tror fejlagtigt, at den afdøde sidder og venter på at få en henvendelse fra os.
At de ikke har andet at lave.
At de befinder sig i en sorg og i et tomrum. At de har det svært.
At de lider eller føler sig ensomme.

MEN, det forholder sig slet ikke sådan. Tværtimod!

De afdøde har det rigtigt godt. De har ingen smerter. De er blevet mødt og taget imod af så mange de kender, i den åndelige verden. De har rigeligt at se til. De har et liv og en hverdag, på samme måde som vi har her på jorden.
Deres verden er smuk, storslået, farverig, fyldt med kærlighed og lys. De kan frit vælge hvad de vil, og hvad de vil bruge tiden til.

Den clairvoyante og den afdøde skal kunne forstå hinanden.
En anden ting er, at ét er at den clairvoyante skal have evnen til at kunne kommunikere med den afdøde, men den afdøde skal også kunne gøre sig forståelig. Måske er den afdøde ikke så god med ord, men er bedre til at sende visuelle billeder, symboler, hændelser eller lign. Noget som den clairvoyante skal kunne forstå og tolke.

Den clairvoyante og den afdøde skal være på bølgelængde med hinanden før en god dialog/kommunikation er mulig. Fuldstændig på samme måde, som her på jorden. Der er mennesker du kommunikerer super godt med, næsten uden at I behøver at sige noget, og så er der andre, hvor du slet ikke forstår hvad det er de siger og hvor I taler helt forbi hinanden.

Har du forgæves forsøgt at få kontakt til afdøde?

Hvis du ikke kan få kontakt til afdøde kan det skyldes:

1) Kontakten er dårlig.
2) Mediet kan ikke formidle kontakten.
3) Ånden har ikke lyst til at være i kontakt med vedkommende på Jorden.
4) Dårlig timing. Ånden har andet at lave i det åndelige liv – og derfor kan det lade sig gøre på et andet tidspunkt
5) Kontakten tillades ikke fra åndelig side (dette kan der være forskellige årsager til som har med ånden at gøre såvel som mennesket – i forhold til bl.a. hvad der gavner og ikke gavner).

Vores kære afdøde er kun en tanke væk og vi kan stadig kommunikere med dem.
Der er ikke noget, der hedder ‘borte’, og ofte forsøger de afdøde faktisk at række ud og tilbyde deres kærlighed og støtte.
Når vi forstår, at bevidstheden fortsætter på den anden side, åbner der sig en verden, hvor vi lærer, at sjælen lever hinsides tid.

Læg en besked til den afdøde.
Min personlige holdning er, at hvis den afdøde vil i kontakt med dig og har et budskab til dig, så skal de nok komme igennem med det, på den ene eller den anden måde også uden at du behøver at gå til en clairvoyant.
Det samme gælder den anden vej rundt.

I vil altid være forbundet med hinanden, hjerte til hjerte, sjæl til sjæl og I kan kommunikere med hinanden telepatisk.

Du kan tænke på vedkommende, se ham / hende for dig, udtrykke dit savn, dine følelser og du kan stille spørgsmål. Den afdøde vil høre dig og svarene vil komme til dig enten telepatisk, som en følelse eller i et billede. Nogle gange vil du endda kunne opleve, at den afdøde er hos dig, holder om dig, trøster dig og fylder dig med følelsen af fred.

Du kan til tider mærke deres nærvær ganske fysisk, ved at du kan genkende deres duft, du mærker en kærlig hånd på din skulder, at du bliver strøget hen over kinden, hører en stemme der blidt taler til dig, hører en fløjten, en melodi i dit hoved som I havde sammen eller du vil opleve noget andet.
De vil på deres helt personlige måde, lade dig vide, at de har det godt og at de er hos dig. De vil omfavne dig med deres kærlighed og deres ønske om at det vil gå dig godt.

Når du sover, kan du i drømmene også mødes med og for en tid genforenes med den afdøde.

Vid og hav tillid til, at den afdøde har det godt.

Dokumentarprogram på Netflix.
Se dokumentarprogrammet Surviving Death på Netflix.
Denne dokumentarserie går tæt på personlige historier og forskning i nærdødsoplevelser, reinkarnation og paranormale fænomener.

Lær at kommunikere med dem, du har mistet.
I “Vælg et emne”emne nr. 34  får du metoder, hvor du ganske let og enkelt, selv kan skabe kontakt til en afdød.
Du lærer også hvordan og på hvilke måder den afdøde kan kontakte dig i hverdagen.

karma og reinkarnation lydfil Relevante links:
1. Podcast. Er der liv efter døden? Hør Jens fortælle om sit arbejde med kontakt til afdøde.
2. Podcast. Mediet Marion Dampier-Jeans fortæller om den åndelige verden. (vælg podcast episode nr. 36, 37 og 70)
3. Den letteste måde du kan skabe kontakt til en afdød på. Læs: Vælg et emne – vælg emne nr. 34
4. Hør mit foredrag: Karma & Reinkarnation. – Hvad laver man i den åndelige verden, hvornår bliver man reinkarneret, bestemmer du selv hvornår du skal dø og hvilket liv du vil have på jorden? Bliver du genforenet med dine kære? Alt det og mere til, får du svar på i lydfilen.

136 kommentarer til “Kontakt til afdøde”

 1. Bjørn

  Hej

  Jeg har for nyligt set en Youtube video med en vel ganske erfaren dansk clairvoyant som udtalre at sjæle gennemsnitligt er i den åndelige verden i 3-5 år, inden de ønsker at blive genfødt i den fysiske verden igen. Det undrede mig egentlig lidt hvorfra man kan udtale sig om det, særligt når den åndelige verden vel ikke er styret af tid som vi mennesker kender det? Hvis man alligevel kan gøre det op i år, så vil man der vel næppe være den store chance for at kunne møde sine afdøde, f.eks forældre og bedsteforældre som har været døde i flere årtier, når man selv skal herfra en dag?

  1. Hej Bjørn,
   Du har ganske ret i dine betragtninger. Man kan på ingen måde tale om tid i den åndelige verden og man kan heller ikke sige, at man bliver inkarneret efter 3-5 år.

   De vældige mange liv, vi lever, er som byggesten til et hus, vi bygger på sammen med andre mennesker og ånder. Ligesom et arkitekttegnet hus af gode, holdbare materialer, der med efterfølgende indretning bliver skabt nøjagtigt til beboerens udtryk, stil og behov, bliver også vores jordiske liv skrædderbygget.

   I takt med at vi gennem vores jordeliv vokser af sjæl, bliver vores liv i åndeverdenen også gradvist bedre.

   Der er ingen tommelfingerregel for, hvor mange jordiske år der går, før man inkarnerer igen. Den eneste form for tommelfingerregel der findes, er, at når du/din sjæl er modnet og klar til næste inkarnation, så igangsættes en planlægningsproces og logistik i åndeverdenen af dimensioner, der for os mennesker er ubegribelige. For én inkarnation er ikke blot centreret om én person. Mange andre relationelle og praktiske forhold, der skal få livet til at gå op i en større helhed, skal indregnes og planlægges.

   Tiden mellem jordiske inkarnationer følger ikke en cyklus. Den afhænger af, hvad vi har brug for at lære og udvikle. Den afhænger af, hvor langt vi kom i sidste inkarnation, og hvor langt vi efterfølgende er kommet i åndeverdenen. Det iboende, naturlige fremdriftsinstinkt i vores sjæl bevirker, at selvom stilstand i vores åndsudvikling kan finde sted i mange år, så SKER fremdrift på et tidspunkt. Al liv går fremad mod lysere og lysere tilstande.

 2. Claus Hans Jensen

  Hej Jette.

  Jeg har et spørgsmål der har trængt sig på længe og som jeg ikke selv kan finde svar på.

  Det drejer sig om, at da jeg var 30 år, blev jeg skilt fra mine børn mor og forsøgte at holde kontakten med mine børn, hvilket ikke lykkes, jeg mistede helt kontakten med mine børn 3 år efter.
  Jeg har ikke turde at forsøge at tage kontakt til mine børn, fordi jeg kunne se, at moderen kørte mine børn op og de var kede af de, så jeg imod min vilje, måtte lade kontakten glide ud i sandet, hvilket gjorde meget ondt på mig, men jeg synes at det var vigtigere at min børn havde det godt og ikke skulle den tur igennem, bare for at møde mig nogle timer, der kom mine børns trivsel i første række.
  Jeg blev også beskyldt for, at jeg havde slået mit ældste barn, så hendes tarm var flækket, selvom jeg ikke havde været til stede, da det skete, men da jeg kom hjem om aftenen, der handlede jeg hurtigt og tilkaldte ambulance, da jeg kunne se at mit barn var syg og det var for voldsomt til at vi kunne håndtere det, da mit barn i perioder ikke trak vejret.
  Jeg handlede også hurtigt, da barnet var indlagt og lægerne på hospitalet ikke gjordr noget, der truede jeg dem med, at hvis de ikke gjorde noget nu, da barnet var helt ligbleg i hoved og kastede blod op, så ville jeg tage mit barn med mig og tage en taxa direkte til rigshospitalet, da jeg havde truet med dette, så skete der noget, barnet blev akut overflyttet til rigshospitalet og opereret akut af en børnekiruge, som kom op på den stue hvor vi ventede, der blev vi bedt om at forklare hvordan det var sket med barnet, jeg vidste det ikke og kunne kun forklare hvad der var sket, da jeg kom hjem og fandt barnet i sengen, hvor barnet græd og kastede op og i perioder ikke trak vejret.
  Men igennem 3-4 måneder, hvor barnet var indlagt, der kørte personalet på os forældre og satte os op imod hinanden, vi blev beskyldt for at lyve og dække over hinanden, et eksempel, socialrådgiveren kom tit hos os og sagde hver gang, her er mit kort, hvis der er noget du/i vil indrømme, nåe nej, jeg mener hvis der er noget i vil tale om, denne psykiske måde at angribe forældre på, den sætter sine spor, for da mit barn var udskrevet og kommet hjem, der blev vi påtvunget overvågning af kommunen.
  Jeg følte mig som kriminel og morder.
  Jeg begyndt at ryge mere, drikke mere og tog på i vægt, tabte totter af hår, mistede lysten til sex med moderen og begyndte at se efter andre piger, blev i tvivl omkring min egen sexualitet og kunne ikke finde ud af om jeg var til mænd eller kvinder, fik problemer med at kunne holde mig, når jeg skulle tisse, fik problemer med når jeg skulle på toilettet, der oplevede jeg nogle gange, at jeg overhoved ikke kunne holde mig og det der kom ud, var store mængder vand, altså fra bagerste hul.
  Jeg sov mere, men kunne ikke komme i den dybe søvn, så jeg sov meget uroligt.
  Jeg fik et kæmpe stort selvhad.
  Moderen til børnene, kom jeg hjem og fandt i sengen med en anden, en dag jeg kom tidligere hjem, jeg fik så stort et chok, at jeg vendte om og gik, jeg kan ikke huske hvad der skete, men jeg har fået af vide, at jeg blev fundet, hvor jeg sad i min bil og røg en cigaret, jeg havde fronten hen imod en stor sten, som stod ca 2000 meter fra bilens front, det var en nabo der fandt mig og som tog mig ud af bilen og kørte mig til den psykriatriske skadestue, hvor jeg fik nogle piller og så sendt hjem igen, så jeg kunne genopleve helvede, jeg boede 9 måneder på et lille værelse på 25 kvm, som jeg kunne låne af mine forældre, men det blev brugt til spisestue, når de havde gæster, så der skulle jeg helst være et andet sted, så jeg ikke var i vejen.
  Jeg følte mig virkelig uønsket alle steder.
  Jeg har fået af vide, at jeg var erstatningsbarn, for et dødfødt barn, mine forældre fik.
  Jeg havde hverken kontakt med moderen eller børnene, men alligevel fandt jeg ud af, at min søsters børn havde kontakt med moderen.
  Men desværre var det ikke pæne ting der blev sagt om mig og som jeg blev anklaget for.
  Jeg havde en lang periode, hvor jeg begravet mig i arbejde og var næsten aldrig hjemme, men alligevel blev jeg beskyldt for at jeg skulle have chattet på nettet og udgivet mig, for at være moderen og have inviteret mange mænd hjem til sex, selvom når jeg kom hjem fra arbejde, hvor jeg mødte kl 5.00 om morgenen og havde tidligst fri kl 22.00 om aftenen, der tænkte jeg nu mest på, at få noget at spise og så i seng og sove, den rytme kørte jeg i hele ugen fra mandag til søndag.
  Men stadig fik jeg disse grimme beskyldninger og fik en beskyldning som virkelig gjorde ondt på mig og som jeg følte jeg fik et stort klistermærke på ryggen, som jeg ikke kunne skjule, jeg blev beskyldt for incest.
  Det slog begge ben væk under mig og jeg gik ned med en meget dyb depression og mistede mit arbejde, forsøgte selvmord flere gange, hvor jeg var så uheldig at blive fundet.
  Jeg mistede al kontakt med min søster og hele den side af familien og fra dem blev jeg beskyldt for alverdens ting, som kom fra moderen til mine børn.
  I 2015 den 23 december, der mistede jeg min far pga sygdom, jeg havde på det tidspunkt ikke kontakt med mine forældre, men jeg tog kontakt til dem nytårs aften, fordi jeg havde en fornemmelse af, at der var noget galt og der fik jeg så at vide at min far var død.
  I 2019 der mistede jeg kontakten til min mor, hun havde ændret sig meget efter min far var død, hun var begyndt at lyve og tale grimt om min daværende kone, så min mor fik ødelagt mit ægteskab, min mor brækkede benet på min kone, ved at smække bildøren hårdt over hendes skinneben og min mor sendte sit skrald med os hjem, det fandt vi ud af, da vi kom hjem, at min mor havde sat en stor skraldepose ind i vores bil, der var fyldt med diverse madaffald, kaffegrums osv, så jeg måtte støvsuge og vaske bilen af indvendigt, da vi kom hjem og min mor var totalt ligeglad.
  Når vi gav min mor nogle ting, sagde hun, at det skulle vi da ikke have gjort, hun ville hellere have pengene, selvom jeg betalte et helt nyt tag til hendes redskabsskur og brændeskur og jeg lagde taget på begge steder, så ville min mor hellere have pengene.
  Vi fik flere gange af vide, at min søsters side af familien, fik gaver for 5000 kr og op til 7000 kr, når de havde fødselsdag, når min kone og jeg havde fødselsdag, så skulle vi helst betale min mor 1000-2000 kr hver gang, disse penge røg direkte til min søsters side af familien.
  Min mor har til dato ikke givet mig en krone, hverken til fødselsdag eller jul, jeg var heldig en gang, at jeg fik et brev med noget klippet julepynt, der lignede at det var en 5-årig der havde lavet pynten.
  Jeg er i dag helt alene, har ikke kontakt med min familie, min sidste x-kone, er så sød at hun komme nogle gange og hjælper mig lidt og har lidt mad med, fordi jeg har været uheldig og varet ude for en ulykke, så jeg i dag sidder permanent i kørestol.
  Jeg har ikke kunne finde et sted at bo, hvor der er taget hensyn til kørestolsbruger, så jeg bor i en campingvogn, desuden er pengene meget små, så det kniber med at få det til at løbe rundt.
  Jeg har fået af vide af min læge, da jeg blev undersøgt grundigt, at med de skader jeg har og de forhold jeg lever under, så skal jeg være glad hvis jeg bliver ældre end 60 år, men jeg er godt på vej, da jeg er 50 år.
  Jeg har så mange psykiske sår og skader, at jeg har fået konstateret ptsd og depression, jeg får dog ikke medicin for det.

  Men her kommer mit spørgsmål til dig jette.
  Efter du har læst min beskrivelse, af hvad jeg har været igennem og er blevet beskyldt for, vil jeg så blive fastholdt her på jorden og ikke kunne finde hvile, fordi jeg har været igennem alt det og har disse beskyldninger ?

  Jeg er ikke bange for at dø, når min tid kommer, jeg er bange for en smertefuld død eller at ende som en grøntsag, hvor jeg er 100% frisk i hjernen, men ikke kan udtrykke mig på nogen måde.
  Jeg har selv undersøgt, hvordan man kan få en smertefri og blid død, når den tid kommer, men ikke før, jeg forsøger at få mest muligt godt ud af den tid jeg har tilbage og samler på positive oplevelser, men alligevel ligger det i baghoved og rumstere alt sammen, jeg tør ikke være i nærheden af børn, jeg vil ikke sidde alene i andres hjem, fordi jeg er bange for at blive beskyldt for noget og det har gjort at jeg er blevet meget isoleret og alene, jeg får kun besøg af min sidste x-kone en gang om ugen.

  Men vil jeg blive hængende her på jorden eller vil jeg få fred, når jeg engang er væk ?

   1. Line Kramer

    Hej Jette jeg kunne godt tænke mig at komme i kontakt med min far som er død og jeg savner hende meget Hvad skal man gøre for man kan komme i kontakt med ham

 3. Tina Petersen

  Hej. Jeg har en datter der mistede sin søn sidste år. Hun var Ca 8 mdr henne. Kan hun få kontakt med ham ??
  Mvh Tina

  1. Jeg kondolerer for jeres store tab I familien. Ja, din datter kan godt få kontakt til sin søn selvom han ikke blev født.

 4. Jacob Mortensen

  Til Jette.

  Jeg har et spørgsmål til dig, omkring noget jeg har været udsat for og som jeg har gået og skjult.
  Det drejer sig om, at for mange år siden, ca 35 år, der blev jeg udsat for blufærdigshedskrænkelser og sexuelle overgreb fra min skolelærer, jeg har været meget flov over det og har skjult det for både familie og venner, men det har altid hæmmet mig i mine aktiviteter.
  Den lærer der udsatte mig for disse overgreb er i dag død af kræft og hans familie har lavet en facebookside hvor de roser ham til skyerne og fortæller hvor god en far han var og hvor dygtig en lærer han var.

  Mit spørgsmål går på, hvis jeg åbner op og fortæller om, hvad jeg har været udsat for, som dreng i skolen og de overgreb jeg blev udsat for, så ved jeg godt at jeg vil skade hans familie og ødelægge det for dem, men jeg har et kæmpe behov for at komme ud med min historie og få fortalt, hvad jeg blev udsat for og hvordan jeg havde det med det.

  Men kan jeg risikere at der vil ske mig noget, når jeg åbner op og fortæller min historie, vil jeg så kunne risikere at denne lærer vil hjemsøge mig og måske forsøge at skade mig, når det kommer frem hvad han har gjort imod mig.
  For det er jo ikke noget man bliver populær af at gør lige nu, imod børn, så tænker jeg bare om det vil skade ham nu han er død ?

  For det jeg har været udsat for, hæmmer mig stadig og min familie vil ikke tro på det jeg fortæller.

   1. Hej Jette, jeg skriver da jeg virkelig gerne vil have svar fra min papfar, som døde den 2 maj 2017.. han sov stille ind, og blev 39… han var som min far for mig, da min egen sidder inde, jeg er 17..

    Og har længe gået med et spg jeg vil have fra ham! Så om du kunne hjælpe?❤️

 5. Karina Hansen

  Hej Jette.

  Jeg skriver for at spørge dig omkring at kunne få og bevarer kontakten med min mand, når han om kort tid skal afsted.

  Min mand har virkelig haft et meget hårdt liv og er en person som ikke jamre sig over noget.
  Har har været død en gang før, da han blev opereret, men blev vækket til live igen, han vil dog ikke tale om, hvad han oplevede, han siger dog kun at han fik ro og sikkerhed for hvad der var på den anden side.
  Han har haft en meget hårdt barndom med forældre der slog ham og isoleret ham, han blev mobbet igennem hele sin skolegang alle 10 år, hvor han daglig havde blå mærker, ødelagt tøj og blev udsat for slag og spark fra sine skolekammerater og fra lærene, hans forældre troede ikke på ham og gav ham yderligere tæv når hans tøj var ødelagt.
  Han var ikke ældre end 18 år, da han på sin fødselsdag blev bedt om at flytte hjemmefra og sat udenfor døren.
  Da han var 30 år, slog hele hans familie hånden af ham og ville ikke have kontakt med ham.
  Han har været udsendt 2-3 gange og har ptsd i dag.
  Han har været udsat for en arbejdsulykke, der gør at han er handicappet i dag, men han nægter at lade sig hæmme og kæmper videre, selvom hans smerter bliver værre.
  Han passer og plejer mig dagligt, jeg har gigt.
  Han siger at hans eneste ønske er at sove ind i døden, så han ikke mærker noget.
  Jeg elsker ham meget højt og han siger at han elsker mig og at jeg er hans engel og at jeg gør ham lykkelig.
  Desværre har han ikke så lang tid tilbage, fordi han er så syg som han er, men han nægter at jamre sig og indrømme at han har ondt, selvom man kan se på ham, at han har mange smerter, så passer og plejer ham mig, bedre en hjemmeplejen kan gøre det.
  Jeg vil bare gerne holde kontakten med ham, når det sker at han forsvinder og går bort, da jeg ikke vil miste kontakten til min elskede mand, for han er min eneste og største kærlighed i mit liv.

  1. Sikke en smuk kærlighed I har til hinanden.
   I kan på forhånd godt aftale, at jeres kontakt fortsætter efter den ene af jer ikke længere er her. I kan tale om hvad og hvordan I vil skabe kontakt og hvordan I vil gøre det. Jeg aftalte med min farfar, at når han døde skulle han række ud og tage kontakt til mig på en måde, hvor jeg ikke var i tvivl om at det var ham. Han skulle lade mig vide, at han havde det godt.

 6. Wendela

  Kære dig
  Jeg håber at du kan give mig bekræftelse.. om det kan være rigtigt..
  da jeg for nogle år siden kom sammen med en, hvor jeg havde kontakt til hans afdøde mor. Jeg fortæl ham nogle ting om hendes sidste tid. Men så spurgte han mig, hvorfor en han kendte, ikke kunne komme i kontakt med hende, så siger jeg, fordi hun kunne ikke lide hende..
  Hvor han svarede mig, at det kunne hun ikke.. vil det også være sådan, at der nogen som afdøde ikke vil kontakt med herpå jorden?
  Jeg har oplevede at hun hjalp mig på en måde, som jeg aldrig har oplevede før, at måtte bede om hende hold afstand

  1. Hej Wendela
   Ikke alle sjæle i den åndelige verden har lyst til at have kontakt med de efterladte.
   Hvis forholdet var anstrengt eller der ikke var megen fysisk kontakt mens personen levede, vil det samme være gældende når personen dør og sjælen forlader det fysiske plan. Man kan godt række ud og spørge om ånden har lyst til kontakt samt gøre opmærksom på, at man har et ønske om at få ryddet op i gamle hængepartier, men det er ikke sikkert at ånden ønsker det eller vil svare.

 7. Anette

  Hej.
  Kan jeg komme til at få svar fra min far da han er død ,jeg savner ham så meget og har været så meget i gennem han adopteret mig fra Sverige i 1958 og ville gerne at jeg kunne snakke med ham håber på lidt hjælp.

 8. Jack H. O

  Jeg har været igennem mange undersøgelser og spørgeskemaer, jeg er knap 52 år og fik forleden, hvad jeg føler som en dom, at jeg skulle være heldig, hvis jeg blev 60-63 år gammel.
  Jeg var dybt chokkeret da jeg gik fra lægen og da jeg kom hjem der meldte vreden sig og jeg blev ked af det, det var et væld af mange forskellige følelser.

  Men et spørgsmål der bliver ved med at melde sig, hvorfor skal jeg straffes, har jeg ikke haft det hårdt nok i mit liv.
  Jeg fik smadret mit første ægteskab fordi min kone var utro og blev nægtet at få lov til at se mine børn.
  Min far døde for ca 10 år siden og efterfølgende ødelagde min mor mit daværende forhold, så jeg fra den ene dag til den næste stod uden tag over hoved og fik ingen hjælp af min familie, derimod slog min egen familie hånden af mig.
  Jeg boede godt 1 år på gaden og har nu kortvarigt fået tag over hoved, men det slutter om 2 måneder.
  Så er jeg igen uden tag over hoved. Jeg forsøgte at få kontakt med mine nu voksne børn, som er præget af moderen og vil ikke have kontakt med mig.
  Jeg vil ikke have ondt af mig selv, men synes jeg har været ude for den ene ulykke efter den anden og står den dag i dag, helt alene og har ingen at tale med eller søge hjælp hos.
  Er jeg ikke snart blevet straffet nok ? Eller skal jeg forsætte med at blive straffet ?

  Jeg vil helt ærligt gerne vide det, fordi forsætter det med at vælte ind over mig med problemer, så vil jeg vælge den nemme udvej og finde et godt sted at sove her til vinter og så få købt mig en flaske vodka og så kender du resten.
  For jeg søger det positive i livet, men det er som om, hver gang jeg er glad, så skal glæden ødelægges for mig.

  1. Hej Jack
   Det gør mig ondt at læse, at du har det svært og har oplevet så megen modgang.
   Det du spørger om, har jeg ingen mulighed for at svare på. Livet er for mange meget op af bakke og meget kan synes uretfærdigt og håbløst. Der er dog fra den åndelige verden ingen der ønsker at straffe eller se mennesker lide.
   Jeg håber du kan få hjælp og en at snakke med i det etablerede system. De sidder med værktøjerne og ekspertisen.
   Jeg ønsker det bedste for dig og masser af medvind på din vej fremover.

 9. Michael selmer

  Jeg har et spørgsmål som har naget mig en hel del.
  Spørgsmålet lyder, hvis vi mennesker er så uhensigtsmæssige, at vi ødelægger forholdene på jorden i en sådan grad, at der ikke kan være liv på jorden.
  Vi dette så påvirke åndernes verden på nogen måde ?

 10. brian nielsen

  Døden er som et skib der sejler bort med vores kære.
  Vi står på stranden og ser det forsvinde. Det bliver mindre og mindre og forsvinder til sidst helt i horisonten, der hvor himmel og hav mødes.
  Vi ser på hinanden og siger; “nu er hun væk”, men lige så sikkert er det at der på den anden side står nogen der siger; “der kommer hun”.

  det her stykke synes jeg er så godt beskrevet det har givet mig en del trøst efter jeg mistede min kæreste for næsten 8 måneder siden vi var sammen og levede sammen i 14 å det gør ondt at miste så vigtig en person i sit liv.

  1. Ja, det er en virkelig smuk tekst der så fint beskriver afskeden med det fysiske liv og overgangen til den åndelige verden, hvor vores kære står og tager imod os.

   Jeg kondolerer for dit store tab. Jeg håber du har nogen at snakke med om det. ?

 11. Claudia S

  Hej Jette.

  Jeg skriver nok til dig i håb om at du på en eller anden måde mærker eller føler en form for energi fra hende jeg elsker allermest….. min mor…… hun tog sit sidste åndedrag lørdag d.6/2-21 kl. 14.10…. Den dag husker jeg som var det igår, eller det er jo også kun snart 5 måneder siden, men billeder af hende står stadig meget klart…. Jeg savner hende hver eneste dag og synes det er uretfærdigt over for mig og mine to drenge… de nåede ikke at få så meget tid med hende som mine brøderes børn..
  der er så mange spørgsmål og så mange ting der minder mig om hende…. Jeg ved ikke hvorfor jeg skriver dette, men ud fra din hjemmeside at læse, så blev jeg på en eller anden måde “forbundet” til dig…. Eller nej, det er nok også bare mig..

 12. Siff Holst

  Kære Jette.

  Tusind tak for en excellent indføring i kontakt med afdøde.

  Jeg sidder med en antropologisk opgave ud fra monografien “Spiritualist healers in Mexico. Successes and failures of alternative therapeutics.” og ville gerne vide hvordan clairvoyante modtager beskeder fra ånder.

  Og det kan jeg forstå er enten telepatisk, via følelser eller billeder.

  Therapeuterne i bogen arbejder inde for et trossystem og går i trance.

  Ved du om disse tre måder at modtage beskeder på også gælder, når man er i trance?

  Og dejligt at få styr på, hvad det er godt at spørge om hvis jeg hr brug for en clairvoyant.

  Tak for dig <3

  Med kærlig venlighed
  Siff

  1. Hej Siff
   For at give dig det bedste svar, anbefaler jeg dig at spørge Jens Johansen Link >> https://www.mod-lyset.nu/
   Han er i stand til at gå i fuld trance og sidder også som medie i en fysisk cirkel.
   Han er bare super.
   Pøj pøj med opgaven. ?

   1. Tusind tak for hurtigt svar.
    Tak for dig ❤️
    Med kærlig venlighed Siff

 13. Leila

  Hej Jette

  Da jeg ikke var særlig gammel, spillede vi ånden i glasset.
  En dame har engang fortalt mig, at der gemmede sig en pige på mit værelse for mange år siden i blokken. Hun kunne mærke energien.
  Efterfølgende nogle år efter, som 16 – 18 årig, oplevede jeg en ligge sig bagved mig og trække dynen op.
  Min krop blev stiv og jeg mistede stemmen/blev fuldstændig hæs og kunne intet gør, mens jeg kaldte på min mor, lyset har tændt, så der var ikke mørkt og jeg husker mig selv son lysvågen.
  På ferie i Kroatien, oplever jeg så hos min mormor en person, trække meget hårdt i min arm og vil have mig op af sengen. Jeg har også oplevet en kravle under dynen, eller den følelse som om der er der kravler under dynen.
  Det sidste jeg oplevede i min nuværende lejlighed, at jeg har svævet, jeg har altid haft en drøm om at kunne flyve, det føltes så virkeligt, det er svært at beskrive.
  Jeg har også oplevet mens jeg sov middagslur, det føltes som er overgreb bagfra, et ret tydeligt spark/klap eller hvad det nu var, hvor jeg så sagde højt, at det skulle gå væk, da jeg havde fået at vide, at jeg skulle være tydelig omkring det, for at det gik væk. Har ikke oplevet det siden.
  I vores opgang har jeg oplevet forskellige lugte, især af cigar, gammel mandslugt, fisk. Jeg fandt så ud af igennem en andens familie, at det er en som hedder Waldemar, som har været med til at bygge huset/lejligheden.
  og det sidste var en stærk medicin lugt dagen efter min søster død d 20 marts. Min søster døde af kræft trippel negativ, som hun fik konstateret uhelbredelig.
  Igår kunne jeg nærmest dufte hendes perfyme i min seng, mens jeg lagde og talte med kæresten.
  Yderligere i december, kunne jeg ikke finde strimler til julestjerner, og har så irriteret over det. Lige pludselig dukker der en pose med julestrimler op, mit i renoveringen af vores hus, hvor Frede døde. Jeg havde søgt i hele byen, og det var ikke til at finde, eller så var det for tidligt…
  Jeg oplevede også at min mave blev ret hård for oven, og så brød jeg sammen, for det var ligesom om, at min afdøde søster ville mærke om jeg var blevet gravid, havde fortalt hende, at jeg skulle have lagt æg op torsdag og hun døde lørdagen inden.
  Vi har så sat det på pause, da jeg er bange for at miste det i min sorge proces.

   1. Leila

    Hej Jette

    Ja, har haft mange oplevelser.

    Jeg glemte helt at skrive, at da jeg så din video første gang, må jeg ærligt indrømme, at jeg blev bange. Det var ligesom om, at noget ramte mit ansigt.
    Det er svært at forklare.

    Hvorfor sker alle disse ting for mig?

    Jeg tror på den åndelig – verden, men på samme tid er jeg bange for det.

     1. Leila

      Hej Jette

      Tak for det.

      Jeg har læst det..

      I foregårs oplevede jeg et “det” på skrift på mobilen, jeg føler at min søster vil fortælle mig noget. Har ikke oplevet noget lignende og i den forbindelse.

      Jeg søger stadig de andre ord, og tænker at de nok skal komme en dag.

      Men jeg føler, at hun vil fortælle “det er okay”

      Mvh Leila

 14. Michael Selmer

  Hej Jette.

  Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dig, men du har endnu ikke givet lyd fra dig.

  Er du sød at tage kontakt med mig, for jeg har nogle spørgsmål som jeg gerne vil have afklaring på og jeg har ikke mange år igen.

  Vh Michael Selmer.

  1. Hej Michael
   Det kommer til at lyde meget dramatisk, når du skriver på den måde.

   Du har skrevet til mig flere gange og du har også fået svar fra mig (hvis du har oplyst din email adresse, hvad du ikke altid gør), uanset om du skriver i kommentarfeltet på mine blogindlæg eller skriver til mig på min email adresse: jette@harthimmer.dk

   Du har også skrevet flere kommentarer under dette blogindlæg og jeg har svaret hver gang.
   Jeg svarer alle der rækker ud og henvender sig til mig.

   Hvis du stadig har spørgsmål til mig, er du velkommen til at sende mig en mail. ?

 15. Carina

  Jeg sidder lige nu og forsøger at finde en masse svar på nettet. En ide om, at internettet kan give mig svar på alt?
  Min far faldt om i mandags, for 6 dage siden. Sund og rask mand på 52 år. Faldt af sin stol på arbejdet og død med det samme. Intet at gøre.

  Jeg kæmper med en voldsom vrede på universet. Jalousi over, at det er sket for min far og ikke en anden. Vrede over, at jeg skal miste min far så tidligt, og så på den måde.

  Jeg har en historie med voldsomme depressioner og er særlig sensitiv. Folk fortæller mig, at det tager tid. MEN, jeg kan på ingen måde overskue den TID. Min far var min guide i livet, ham der formåede at samle mig op når jeg var helt nede på bunden.
  Folk siger at jeg kommer igennem det, men jeg kan ikke se det, og jeg kan slet ikke mærke det.

  Jeg kan ikke finde meningen i, at HAN skulle herfra så tidligt. Jeg har brug for at få svar fra ham. Hvorfor. Jeg er vred på ham, på alle andre, på ALT.

  Jeg har mistet min tro på, at han stadig er her et sted. For mig er der kun et stort tomt hul, som engang var ham. Jeg kan ikke mærke ham. Jeg kan kun mærke, at han ikke er her mere.

  1. Hej Carina
   Jeg kondolerer for det store og pludselige tab af din far.

   Jeg kan godt forstå, hvis du er helt rundt på gulvet, vred og at du rækker ud for at forsøge at finde hoved og hale i det hele. Men lige nu er du i chok, i sorg og naturligvis helt i dine følelsers vold og det er ikke lige nu du kan finde svar.

   Lad sorgen tage al den tid og plads den behøver og først når du om måske 1 eller 2 år har fundet dit fodfæste i den nye tilværelse, hvor din far ikke længere er her, har du langt mere “ro på” samt overskud til at søge svar samt kontakte ham, hvis du også til den tid har har brug for det.

  2. Michael Selmer

   Hej Carina.

   Alt det som du beskriver, har jeg selv været igennem, jeg blev også frataget muligheden for at tage afsked med min far og jeg har gået rundt med samme vrede i mere end 5 år nu og jeg kan ikke give slip på vreden.

   Men hvis du vil, så vil jeg gerne skrive med dig, hvis du har lyst.

   Vh Michael

 16. Michael

  Hej Jette
  Jeg er så uheldig at jeg dels har været ude for en arbejdsulykke og dels blevet meget syg, når jeg skriver dels, så er det fordi at jeg har fået nogle alvorlige sygdomme ind på livet, som jeg godt kunne have undværet, jeg har mange smerter daglig og hele tiden, trods stærk smertestillende medicin, jeg valgte i sommers at sige nej til at lade mig behandle for mine sygdomme og bad om at blive holdt smertefri, ja jeg ved godt at det måske er lidt ung en alder at vælge en sådan løsning, da jeg kun er 45 år, men jeg har kun mig selv tilbage og jeg lider meget under følgerne af min arbejdsulykke og de sygdomme jeg har og mit valgt blev gjort lettere af at jeg ikke har børn eller familie.
  Jeg kan mærke næsten daglig at det går ned af bakke og jeg kan mindre og mindre, det jeg gerne vil spørge om, det er når jeg nu har truffet det valgt som jeg har og ved at det kun går en vej, altså at jeg inden for kort tid dør, vil jeg så blive straffet på nogen måde, fordi jeg har truffet det valt, når jeg kommer på den anden side eller vil de være forstående overfor mine handlinger ?

  Vh Michael

  1. Hej Michael.
   Det gør mig ondt at læse din historie og det du står i. Jeg vil rigtigt gerne skrive til dig udenom dette offentlige forum, men du har desværre ikke oplyst en email adresse.
   Men jeg kan fortælle dig at du IKKE bliver straffet. Slet ikke. Hvert eneste menneske har sin helt egen fri vilje og den åndelige verden har fuld forståelse for de valg, handlinger og beslutninger vi træffer. Fra den er der kun kærlighed og omfavnelse.
   I forbindelse med din sygdom, kan jeg anbefale dig at læse bogen: Den medicinske seer af Anthony William. På Saxo kan den købes både som fysisk bog, elektronisk bog samt som lydbog. Jeg tror på, at du i den vil kunne finde noget der kan styrke og hjælpe dig.
   Jeg sender de bedste tanker til dig.
   Jette Harthimmer

   1. Michael

    Til Jette
    Jeg takker mange gange fordi du har svaret på mine spørgsmål, det har gjort mig mere rolig og jeg har fået fred.
    Men desværre er jeg ikke lige i stødet til at kaste mig ud i at læse bøger, da jeg har valgt at jeg vil have flest mulig positive minder og oplevelser den sidste tid jeg har tilbage.
    Jeg kan sige så meget, at når jeg har en meget dårlig dag, så kan jeg se at jeg har besøg fra den anden side og jeg både hører dem og taler med dem, det er familie som jeg har mistet der besøger mig.
    Men en ting som har præget mig meget her den sidste tid, det er at jeg glæder mig, til det bliver min tur, jeg frygter det ikke, jeg har da også overvejet at hjælpe lidt til selv, når tiden kommer nærmere, for jeg vil herfra på en værdig måde og jeg ønsker at dø hjemme i mit eget hjem.
    Jeg har også gemt medicin nok til at jeg selv kan bestemme hvornår jeg vil sove stille ind og jeg har også valgt tidspunktet, da det skal være på enten min fødselsdag eller nytårs aften.
    Men jeg er glad for de svar du kom med og jeg er også lettet over når jeg har besøg fra den anden side.

    1. Hej Michael
     Jeg ville ønske at jeg kunne gøre noget for dig, men du har ikke oplyst nogen email adresse og ej heller kontaktet mig udenfor dette forum. Jeg har fuld forståelse for, at du ikke har kræfter eller energi til andet end at gøre det, der føles rigtigt for dig samt det, der fylder dine dage med glæde, lethed og positivitet. Du virker meget rolig og afklaret. Det er stærkt for mig at læse og det påvirker mig.
     Skulle du have lyst til at skrive til mig, eller føler du at der er noget jeg kan gøre for dig Michael, kan du skrive til mig via den kontaktformular der er her på min hjemmeside eller på min email som også er at finde her på siden.

     Ja, den åndelige er ved din side og dem der kommer til dig, er både dem fra din fysiske samt spirituelle familie. Du har i den åndelige verden også en spirituel familie, hvilket jeg fortæller om i lydfilen: Karma & Reinkarnation. https://harthimmer.dk/produkt/karma-og-reinkarnation/
     Jeg sender dig en masse gode tanker. ??

     1. Michael

      Jeg er på en måde lettet, for jeg kan mærke at enden er nær, jeg kan både se og tale med dem som jeg har kendt og som er døde, det giver en fred og ro.
      Jeg har kun en bekymring og det er at jeg skal dø alene, der er ingen der ved noget og ingen familie vil savne mig.
      Jeg savner bare nogen at tilbringe den sidste tid med, nogen der har forståelse for hvad der sker når man dør, men det går nok at dø alene.
      Jeg er blot bekymret for det had jeg har til dem som har svigtet mig og gjort mig ondt, for jeg har svært ved at give slip på det had og den sorg som jeg er blevet pådraget.
      Jeg har været en del af en familie på over 25 medlemmer og i dag er der ingen tilbage, alle er væk og det har givet mig en stor sorg og afsavn som jeg ikke kan slippe og som jeg har levet med de sidste 20 år.
      På den ene side er jeg helt afklaret med at skulle dø og på den anden side har jeg denne sorg og afsavn og had som jeg ikke kan give slip på, kan det gøre at man bliver fanget her og ikke vil få ro?
      Vil det betyde noget at man dør alene og at det ikke bliver opdaget, vil det have nogen betydning ?
      Vil det være muligt at hjemsøge de mennesker som har gjort mig ondt og gøre dem ondt ?

     2. Hej Michael
      Dit opslag bekymrer mig meget og jeg vil meget gerne i kontakt med dig. Du har desværre ikke oplyst en email adresse og jeg har derfor ingen mulighed for at nå dig. Vil du ikke nok kontakte mig på jette@harthimmer.dk
      Håber at høre fra dig.

     3. Michael

      Til Jette

      Få må da kunne bekræfte mig i det jeg allerede ved, at det er muligt at hjemsøge dem der har gjort mig ond og jeg ved også godt hvordan, men vil bare høre din bekræftigelse, for at se om du har samme viden omkring det den anden verden kan bidrage med !
      For jeg ved at jeg har ret og hvor meget man kan skabe af uro og ubehag for dem der har gjort en ondt.
      Jeg synes bare du skal være ærlig omkring det, for ikke at tegne et rosenrødt Billed af at det hele handler om kærlighed, for det passer ikke, hvis den afdøde sjæl har et uafsluttet opgør, så kan sjælen gøre meget skade på personer og være med til at drive dem til vanvid og hvis de rette betingelser er der, så drive personen i døden.
      Men der findes både godt og ondt på den anden side og det synes jeg at det lidt går i glemmebogen, fordi folk kun vil høre om det gode, men de folk der kun tror der findes evig kærlighed på den anden side, får sig et chok.
      Kort sagt er den anden verden lig vores, der findes godt og ondt og man har lov til at bevæge sig imellem de to verdener, hvis man har en uafsluttet handling eller opgave, som man mangler at få løst, ligeså er der sjæle der bliver i vores verden fordi de ikke vil erkende at de er døde og der kan være mange årsager til at de bliver hængende i vores verden.
      Men man skal ikke tage fejl af et genfærd og en ånd, der er meget tydelig forskel, et genfærd kan sammenlignes med et videobånd eller DVD-film, det er et energi aftryk af et levende væsen, som man ikke kan komme i kontakt med, derimod er en ånd en afdød persons sjæl, som man kan få kontakt med og ånden prøver tydeligt at få kontakt med de levende, referat fra Marion damper jeans bog.

      Vh Michael

     4. Hej Michael
      Tak for din kommentar.
      Jeg er ikke enig i det du skriver. Dog er det sandt at der i den åndelige verden, er lyset og mørket. Helt på samme måde som der også er det her på jorden. Du kan til enhver tid selv vælge om du søger efter det ene eller det andet. Det gælder på jorden og ligeså i den åndelige verden.
      Det du tror på, er hvad du vil se, finde samt opleve. Dette på grund af den spirituelle lov der siger: Lige tiltrækker lige.

     5. Connie

      Hej jeg vil gerne have kontakt til min moster jeg mistede for 4 år siden fik ikke sagt ordligt farvel.

   2. Michael Selmer

    Hej Jette.
    Jeg vil gerne spørge dig om nogle ting udenfor dette offentlige forum, vær sød at skrive til mig.

    Vh Michael Selmer.

 17. Anders

  Hej Jette.

  Jeg ville høre om du kan hjælpe os, eller om du kan henvise os til et Medie.
  Vi er en lille familie på 3 som bor i lejlighed.
  Vores problem er at der sker rigtig mange uforklare ting næsten hverdag og det bliver være og være med tiden.
  Vi kunne godt leve med det før i tiden. Men nu er det bare et problem for os. Som eltandbørsten starter i utide om aften og der vælter ting ned, og lejetøj som spiller musik og lys som selv tænder. Der sker rigtig mang ting hele tiden. Vi kan følge at det ikke er en ond ånd men vi følger os stadigvæk overvåget om natten. Såvel vores røgalamer går også igang når vi skal ud af døren om morgen selv om vi har købt nye fra 2 gang. Og det sker tit at de går igang. Så kan du hjælpe os? Vi er ret nye på det her område.
  Mvh
  Anders

  1. Hej Anders
   Jeg kan desværre kun henvise dig til dette indlæg som jeg har skrevet: Sådan finder du en dygtig clairvoyant.
   Der er i dag så mange der tilbyder clairvoyance, afdøde kontakt, husrensninger og lign. Så læs mit indlæg og du bliver forhåbentligt en smule klogere på hvordan du skal vælge den rette.

 18. Jac olesen

  Til Jette.
  Jeg har skrevet før omkring tabet af husdyr og en forældre, jeg har nået så langt at jeg kan se de afdøde husdyr og min afdøde forældre, der er dog et minus, jeg er nu blevet bange for at åbne for meget op, for tænk nu hvis jeg kommer til at se noget som gør mig bange eller ked af det, for jeg har jo elsket og elsker stadig dehusdyr og den forældre som jeg har mistet.

  Når jeg er begyndt at se afdøde dyr og forældre, vil jeg så kunne opleve at blive opsøgt af andre afdøde som jeg ikke kende, alene tanken skræmmer mig meget, da jeg ikke bryder mig om at se gyserfilm, så vil jeg da få et chok, hvis der en dag står en vildt fremmed foran mig, kan jeg lukke ned for det på nogen måde ?

  Jeg ved også at mange fraråder at lege med ånden i glasset, men hvad med det her brædt som amerikanerne bruger, kan ikke huske hvad det hedder, men er det lige så farligt ?

  Er der en sikker måde man kan bruge, hvis man har behov for at få nogle svar fra en afdød ?

  1. Hej Jac
   Jeg vil klart anbefale dig at holde dig væk fra metoder som “ånden i glasset” og ligeså et “Ouija-bræt”.
   Og med hensyn til dit spørgsmål om der er sikre måder til hvordan man kan skabe kontakt til afdøde, så vil jeg gentage dette som jeg skriver i indlægget: Vil du lære, hvordan du kan skabe kontakt til en afdød?
   I ugens budskab – uge nr. 34 får du metoder til hvordan du ganske let og enkelt, selv kan skabe kontakt til en afdød.
   ?
   Du lærer også hvordan og på hvilke måder den afdøde kan kontakte dig i hverdagen.

 19. Mette

  Hej jeg har mistede min far her sidste år 2017 og nu er der gået et år siden. Jeg kunne godt tænkte mig og se
  Ham jeg nåede ikke se ham da han døde på hospitalet
  Men jeg fik lov til at bærer ham ud det har jeg aldrig
  Prøvet før nu.
  Jeg håber at hører fra nogen her:
  Mvh Mette

 20. Hej.
  Og jeg hedder John Korsbakke, og jeg er en mand på 57 år,
  og min rigtige Bedstemor døde da min Mor var 3 år, og så giftede
  min Bedstefar med en anden Kone, og det var min Mors Stedmor,
  og min Mors Stedmor har jeg haft som min Bedstemor,
  og hun blev gamle, og hun døde i 1989 og hende har jeg kendt,
  og min Mor døde i 2002 og min Storebror blev fundet død i en lejlighed i 2012
  og jeg savner min Mor meget, og min Mor boede i Vadbro 74 2860 Søborg
  og hvis i kan finde ud af om min Mor er en spøgelse i Vabro 74 Søborg
  og så vil jeg meget gerne se hende, og snakke med hende,
  og min rigtige Bedstemor boede i Nordjylland nærheden af Skive,
  og hvis i kan finde ud af hvor rigtige Bedstemor er en spøgelse henne,
  og så vil jeg meget gerne se hende, og jeg vil også meget gerne hilse på hende,
  og jeg vil også meget gerne snakke med hende, og jeg vil også meget gerne
  se min Bedstefar, og jeg vil også meget gerne snakke med ham,
  og min Bedstefar døde i 1966 og det var næsten nogle uger før jeg blev 6 år,
  og nu er jeg 57 år, og jeg vil også se min Mors Stedmor, og hende vil jeg også
  meget gerne se, og hende vil jeg også gerne snakke med,
  og hvis i kan hjælpe mig med det, og nu i dag bor jeg i Bagsværd.

  Kærlig Hilsen Fra John Korsbakke.

 21. Rikke W

  hej min mor er død for 2 år siden. Jeg er 14 år Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tro, fordi hun kommer ikke særlig tit i mine drømme ( altså dem jeg kan huske) Hvordan kan jeg gøre sådan at jeg kommer tættere på hende hvis du forstår. Er det muligt man kan Snakke med hende? for hvis hvordan gør jeg. Jeg føler mig rigtig desparat, jeg kan stadig ikke fatte det.

 22. minna petersen

  Hej.
  Har læst de forskellige kommentarer her, og de fleste vil gerne have kontakt til afdøde familiemedlemmer og nære venner, jeg har faktisk oplevet det modsatte. Har gennem nogle år følt at der har været “besøg”, tv der selv tændte, dufte og andre ting, min mand døde for 7 år siden, så skulle huset sælges og økonomien var på lavpunktet, så det kæmpede jeg med og havde derfor hverken interesse eller energi til at beskæftige mig med andet, så blev huet solgt og jeg flyttede ind i et lille rækkehus hvor alt så faldt til ro. Så begyndte der at ske en del små underlige ting som langsomt begyndte at henvise til en bestemt person, skal lige siges, at jeg kendte da navnet på den person men ellers intet, og har heller ikke kendt ham i dette liv, han er død for en del år siden. Synes godt nok det var lidt langt ude, for hvad ville han mig. Langsomt begyndte det at gå op for mig at det havde noget med kærlighed at gøre, jeg har oplevet følelser jeg ikke kendte og ikke anede jeg havde, det har noget at gøre med at vore sjæle er dybt forbundet og vi har været sammen i tidligere liv. Det har været noget af en omvæltning i mit liv og mine følelser, er nu kommet så langt at vi engang i mellem kan bruge telepati og har også fået billeder igennem som henviser til vor samhørighed. Ha` en god dag. Varme hilsner Minna

 23. Hejdi

  Hej. Jeg har læst en hel del om clairvoyance, så nu tænkte jeg bare: da jeg var 10 år gammel hørte jeg en stemme der kaldte mit navn, men der var ingen og denne stemme har jeg ikke hørt siden jeg var 4 år, men kun den ene gang som 10 årig, da jeg var 14 år “så” jeg et mord blive begået hvor jeg googlede det og fandt ud af at det var over 50 år gammelt, da jeg var 17 – 18 år gammel oplevede jeg følgende: lyset der blinker, en højtaler der var slukket tændte af sig selv og der kom en høj (højere end højtaleren kunne) kratten, dør der åbnede af sig selv og nogle der gentagende gange råbte om hjælp selvom der ingen var. Og nu oplever jeg at mine dyr går fuldstændig amok, lyset der blinker, fjernsynet tænder og slukker af sig selv, fodtrinslyde, kulde i 23 graders varme, ting der forsvinder, skygger, ting jeg har lagt et sted ikke længere er det sted de er lagt og en følelse af at nogen stirrer på mig. Nu er spørgsmålet bare er det bare mig som er ved at blive sindssyg eller bliver jeg rent faktisk hjemsøgt og hvis jeg gør hvordan kommer jeg så i kontakt med de “rigtige” personer der kan hjælpe?
  Mvh Hejdi

  P.S. det skal lige siges at de steder jeg nævner er ikke de samme steder, samt at jeg bliver 24 år her den 22/10 så kan du selv regne ud hvor længe det har stået på

  1. I min verden er du på ingen måde ved at blive sindssyg. Ud fra det du beskriver, kunne det tyde på at du har evner i retning af at være et medie og derfor er du i stand til at kunne se, fornemme og opfange energier fra den åndelige verden.
   Jeg kender dig ikke, så jeg ved ikke om det er noget du ønsker at gå videre med/arbejde med eller det stik modsatte, så det er lidt svært for mig at rådgive dig. Du vil sikkert kunne få glæde af at opsøge og tale med en der arbejder som medie. Forhåbentlig kan han/hun fortælle dig, hvad det er du kan og hvad du evt. skal gøre med det. Så snart du forstår sammenhængene, er jeg ret sikker på at du vil få noget ro og ikke længere være plaget af det.
   I din søgen efter en dygtig clairvoyant/medie, kan jeg varmt anbefale dig at læse dette indlæg, som jeg har skrevet:
   http://harthimmer.dk/blog/sadan-vaelger-du-en-dygtig-clairvoyant/

 24. Leone bjerre

  Hej Jette .jeg købte hos dig i dag ,og ja du har så meget ret. I alt hvad du skriver til mig . Jeg oplever oveni næsten hver dag en enormt kulde ca 15 -20minutter .flere af mine kunder taler om at deres afdøde bror eller mormor kontaktede dem i behandlingen . Hvad tænker du .kh Leone .endnu engang du ramte spot on

 25. Dorte Danielsen

  Faldt lidt tilfældigt over denne side fordi jeg har fået en underlig besked fra en ukendt levende person.
  Jeg havde meldt mig til et kursus i healing men fik migræne og måtte desværre melde afbud. Da jeg så får svar fra ham om jeg bare ville kunne komme på næste kursus, skriver han.
  At jeg ikke kom fordi der er en ældre afdød mand der har koblet sig på mig. Og at det gjorde han for 8 år siden, der hvor jeg boede før. Han skrev at det er derfor jeg er lukket ned og er meget stærkt følelsesmæssigt påvirket. Men jeg blev også påkørt i bil for knap 8 år siden og har jo troet at mine forskellige problemer udover smerter stammer fra ulykken.
  Et så synes jeg det er noget af en udmelding bare at skrive, vi har jo kun haft kontakt på fb da jeg meldte mig på kurset. Han ved intet om mig. Hvordan kan han se det og hvad påvirkninger kan man få.
  Hvordan slipper jeg af med ham og hvorfor har gang koblet sig til mig.

  Mvh Dorte

 26. Krestina Hansen

  Hej Jette.

  Du siger at vi mennesker mødes igen i den åndelige verden. Hvis jeg nu har en far der var en rigtig ond mand her på jorden, da han levede, vil han så være i min spirituelle familie når jeg en gang dør?

  Er det rigtigt hvad man siger, at hvis man i et tidligere liv har haft et hårdt liv og er et ondt menneske, så bliver man genfødt som en der vil få et godt liv og være et godt menneske?

  Hilsen en der finder det spirituelle spændende ☺.

  1. Hej Krestina
   ALLE mennesker, der på den ene eller anden måde (både positivt og negativt) har haft en stor indflydelse i vores liv, er en del af vores spirituelle familie. Jeg tænker, at du næppe har lyst til at have noget med ham at gøre, da han har gjort dig ondt her på jorden, men spirituelt har jeres liv sammen haft et formål, og I har gjort noget for hinanden, hvor både du og han har udviklet jer.
   Det er svært for os at forstå, mens vi er her på jorden, at der er en mening med smerte og svigt.
   Til dit andet spørgsmål: Nej, sådan hænger det ikke nødvendigvis sammen. Det kommer an på hvilket liv DU vælger. ;-)
   Jeg kan varmt anbefale dig at lytte til min lydfil: “Karma & Reinkarnation”. Der får du svar på dine spørgsmål, og jeg forklarer det hele meget grundigt. Ligeså vil du høre, at hvis du har eller har haft et hårdt liv, så fortæller det noget om, at du er et højtstående spirituelt individ. ;-) https://harthimmer.dk/produkt/karma-og-reinkarnation/

 27. Cecilie

  Hej
  Jeg vil rigtig gerne have kontakt til min morfar og vil måske blive clavoiynat er der aldersgrænse?

  1. Hej Cecilie
   Der er ingen aldersgrænse når det drejer sig om at komme i kontakt med din morfar, men hvis du tænker på at uddanne dig til clairvoyant ved at gå på én af de mange clairvoyance skoler der findes i Danmark, skal du være 18 år.
   Du kan dog sagtens være og arbejde som clairvoyant, uden at have været ind over en clairvoyance uddannelse.

 28. Alaska

  Hej. Min far gik bort for fire år siden. Det var helt forfærdeligt det første 1.5 år, da det var meget poludseligt, og jeg boede ikke i landet på daværende tidspunkt. Min far og jeg var altid meget forbundet i hjertet, men jeg vil ikke sige, at vi nogensinde havde nogle dybere dialoger omkring ting, det skete kun sjældent, nok mest af alt fordi jeg var ret umoden den gang. Jeg har altid haft en stærk forbindelse til den åndelige verden, men valgte i en ung alder at lukke ånderne ude, da der også var nogle mindre rare sjæle, der ville i dialog med mig. Jeg oplever dog stadigvæk at i sær døden bliver varsel, jeg vidste f-eks., at min far skulle dø før han gjorde, der var et væsen der kom og annoncerede det for mig et par uger før, det var meget ubehagelig oplevelse. Det jeg vil frem til er, at jeg har ikke opfordret kontakt til min far, men jeg har drømme med ham, hvor han er en anden person, en den jeg mindes ham, da han var i live. I mine drømme er han meget mere seriøs og eftertænksom, og han er faktisk også lidt afvisende eller sådan lidt “selvfølgelig, hvad tror du selv” agtig, og det undrer mig meget, at han er det, for i live mindes jeg ham som en mere fjollet og følsom mand. Hvorfor er det mon?

  1. Hej Alaska
   Dette har jeg ikke hørt om før, og jeg kan derfor ikke give dig en forklaring på hvorfor.
   Min første tanke var, at det ikke er din far som du har kontakt med, for man ændrer ikke personlighed, når man går fra den fysiske verden til den åndelige verden. Men måske er der nogen læsere her på siden, der ved noget som jeg ikke ved eller som kan forklare, hvad årsagen kan være.

 29. Frk Madsen

  Hejsa
  Jeg vil virkelig gerne vide om min storebror kan snakke med mig i mine drømme ? Han døde fir 7 måneder siden og der går ikke en time hvor jeg ikke savner han. Vi havde desværre ikke så meget kontakt de sidste par år han levede.
  Vores familie er blevet fuldstændig spillte siden hans død, så jeg står alene med min sorg.
  Håber på at jeg kan få svar på lidt af det
  Mvh

  1. Hej Frk Madsen
   Ikke blot kan din storebror tale med dig, både telepatisk samt i dine drømme, I kan også mødes.
   Som beskrevet i mit blogindlæg, rejser vores sjæl, om natten, når vi sover, til den åndelige verden. :-)
   Vil du vide mere om, hvordan du kan kontakte ham og han dig, kan jeg varmt anbefale dig at læse Ugens Budskab – vælg uge nr. 34.

 30. Mette

  Hej, min mor døde for 1 måned siden, Ved bisættelsen sad jeg ved siden af kisten. Af en eller anden grund løftede ved min venstre arm, berørte hånden med højre hånd, og den var helt kold. Det var en meget underlig oplevelse,som om det var i trance. Var det min mor som var der?

  1. Hej Mette
   Hvor er det bare fint. Det kan sagtens have været din mor, der har “ført din hånd”, for på den måde at trøste dig og lade dig vide, at hun er der.

 31. Nicky Daniel

  Hej Jette, jeg ved ikke om du læser afdødes tanker, hører dem tale i dit hoved, eller ser billeder og følelser.
  hvis man skal være overbevist om en clairvoyant har kontakt til en afdød, afhænger af hvad den clairvoyante kan videreformidle af faktuel og mere fortrolig viden og information.

  Jeg vil gerne give et bidrag til interesserede, Et link til en hjemmeside med båndoptagelser hvor man kan høre afdøde menneskers sjæle fra efterlivet, der taler med Leslie Flint, Afterlife Communication
  Seancerne begyndte i 1955 og den første er med dronning Alexandra af danmark (1844-1925) af andre kan nævnes Amy johnson, Frederic Chopin, Ghandi, Oscar Wilde.. Tryk på quicktime-player og den afspiller på siden.. optagelsernes lyd kvalitet varierer…
  Vil gerne høre din feedback Jette, på nogle af disse optagelser om du mener det er rigtige, ægte optagelser fra efterlivet og er en slags bevis på den åndelige verdens eksistens..

  LINK: http://adcguides.com/librarynames.htm

  Hvis link ikke virker, kopier det og indsæt i adresselinje.

  1. Hej Nicky
   For mig er der ingen tvivl om et liv efter døden.
   Dygtige medier / clairvoyante, kan videregive informationer, som kun den afdøde og den efterladte, kender til, og dermed kan de give fine og konkrete beviser for, at kontakt med afdøde er mulig, og at den afdøde lever videre på et andet plan.
   Med hensyn til fysisk at både se, høre og røre ved en afdød, så findes der særlige medier, der sidder i det der hedder “en fysisk cirkel”, hvor de kan få den afdøde til at manifestere sig, her på det fysiske plan, hvor alle der er til stede i rummet, kan se og høre den afdøde.
   Jeg har været så privilegeret, at opleve dette hos 2 forskellige medier, og jeg har skrevet et blogindlæg om det:
   De døde kom forbi Amager.

 32. Marianne

  Så vi har ikke samme familie i åndeverden som livet på jorden?! Hvis et familiemedlem går bort ender vi ikke i samme åndelig familie?!

  1. Hej Marianne, I de fleste tilfælde, vil personerne i din fysiske familie også være en del af gruppen “Din spirituelle familie”. Men den spirituelle familie, består af en stor gruppe sjæle, hvor I har haft mange inkarnationer sammen, hvor man har haft forskellige “roller”.
   Jeg forklarer det i lydfilen: Karma & Reinkarnation.

 33. Annette

  Hej jeg mistede en datter den 6/6-1997 og hun var dødfødt og i 2002 mistede jeg min mor kunne godt tænke mig at høre om der er mulighed for at få kontakt til de to igen og måske vide om de har fundet hinanden i den anden verden

  1. Hej Annette
   Jeg kondolerer for dit store tab. Jeg ved ikke, om du har læst ovenstående blogindlæg? Men ja, de to har fundet sammen i den åndelige verden. Mennesker, der har så stor en betydning for dig, kommer fra din spirituelle familie, og dermed vil I mødes igen, samt få flere inkarnationer sammen. Jeg kan varmt anbefale dig at lytte til lydfilen: Karma og Reinkarnation. Der vil du få en rigtig god forklaring.

 34. Dorte

  Det lyder alt sammen rigtig fint og smukt og godt…og det er det, der nok gør at der er så mange som tror det er rigtigt/sandt. For tanken om at der ikke er noget efter døden er næsten ubærlig og tanken om at vi kun har dette ene liv er for nogen uudholdeligt…hvilket er fuldt ud forståeligt. Jeg ville ønske du har ret i det du fortæller. Jeg må nok bare konstatere at jeg desværre ikke er naiv/godtroende nok til at hoppe på det. Selvom det er det nemmeste og det rareste og smukkeste. ?

  1. Hej Dorte, jeg forstår til fulde det du skriver. Det er fint at du er skeptisk og at du holder begge ben på jorden. Jeg er dog ret overbevist om, at hvis du en dag, selv oplevelser afdøde-kontakt, så vil det påvirke dig og højst tænkeligt ændre dit syn på det. ;-)

 35. Hamid

  Hej Jette , jeg vil rigtige gerne tale med 2-eller 3 døde personer. Vil du give en tid så kan jeg kom og tale med dig Face to Face :-) være venlige og kontakt mig . Mvh. Hamid Parsa

  1. Hej Hamid.
   Da du også har skrevet til mig, på min Facebookside, har jeg skrevet et svar til dig der.

 36. Sandra

  Har lige læst, “kontakt til en afdød”,og er/blev fyldt med kuldegysninger og varme…Jeg er så glad for at læse dine ord—(-jeg oplever og føler og ved)- Tak for dig

 37. Josephine Kreibke

  Hej Jette!
  Jeg har lige læst dit blogindlæg og jeg er vild med det! Men jeg har lige et spørgsmål i forbindelse med en lydfil, jeg tidligere har hørt fra dig.

  Når en vender hjem til den åndelige verden, så har du fortalt, at de kan vælge et nyt kapitel i “den store bog” – så er mit spørgsmål så, hvis nu jeg dør om 30 år og min mormor, som døde for 7 år siden – er hun der så til at tage imod mig, eller kan hun allerede være taget videre og igang med et nyt liv? Kan du følge mig?
  Jeg håber at høre fra dig – jeg er vild med dine opslag!

  1. Hej Josephine
   Dit spørgsmål, kræver egentlig et længere svar og forklaring, men for lige at give dig et svar, omend kort, så kan din mormor, selvom hun skulle reinkarnere før du dør, stadig kunne være i samt møde dig, da sjælen, hver eneste dag / nat rejser til den åndelige verden, mens vi sover.
   Så uanset om hun, til den tid, er reinkarnet eller ikke, så skal du nok komme til at møde hende igen.

   Hvis hun ovenikøbet har været en meget vigtig person for dig, i dit liv, hvilket jeg fornemmer at hun har, så kunne det tyde på, at I tilhører den samme spirituelle familie / gruppe i den åndelige verden.
   Hvis det er tilfældet, vil I højst sandsynligt, fremover skulle have mange flere liv og oplevelser sammen, hvilket jeg også fortæller om i lydfilen, som du har hørt: Karma & Reinkarnation. :-)

 38. Tine Bramming-Hansen

  Hej Jette
  Hvis afdøde har været dement el på anden måde ukontaktbar længe før døden, vil det så ikke være umuligt at skabe kontakt? Mvh Tine

  1. Hej Tine
   Da demens er knyttet til hjernen og dermed den fysiske krop og ikke til sjælen, så er der efter døden, hvor sjælen forlader den fysiske krop, ingen problemer med at få kontakt, da sjælen er fri af alle sygdomme, der jo hører til i den fysiske krop.
   Du kan derfor fint skabe og få kontakt til vedkommende.

 39. Jac olesen

  Jeg har tidligere ikke gået så meget op i det med om jeg skulle tro på det ene eller det andet, men jeg fik for et par år siden, nogle kraftige vink med en vognstang om at der er et liv efter døden.
  Kort fortalt, så starter det hele med at vi, min kone og jeg, mister en hund, som blev forgiftet af naboen, vi var i dyb sorg over dette, men vores kat sørgede så meget, at det endte med at vi måtte aflive den, vores sorg blev større, midt i vores sorg, det skete noget helt vildt underligt, for vi kunne nogen gange se vores afdøde dyr og andre gange høre dem eller mærke dem, sorgen blev dog endnu værre da min far døde, uden at vi fik sagt farvel til ham.
  Vi savner selvfølgelig alle tre meget, men trøster os ved at vi har dem hos os, selv min afdøde far har vi set, hørt og lugtet og følt, så alle tre går rundt hos os, men vi mærker mest til dem, hvis vi har problemer, men vi får gerne en hilsen fra dem dagligt på en eller anden måde.
  Jeg kunne godt tænke mig om der var en eller anden måde, hvor vi kunne få en god kontakt med dem og finde ud af om de har det godt og evt bruge dem på en positiv måde ?

  1. Hej Jac
   Tak for at du delte dette med os.
   Du spørger, om hvordan I kan få en god kontakt med dem.
   Det er jo muligt, at kontakte et medie (en der kan formidle kontakt / budskaber fra den åndelige verden). Dette kan lade sig gøre både med afdøde slægtninge, men også dyr.

   Men I kan sagtens, uden et medie, opretholde en kontakt til dem alle 3. Da I har levet sammen / boet sammen og da kærligheden mellem jer er til stede, da er i forbundet i jeres hjerter. Jeg kunne også sige, at jeres sjæle har et usynligt bånd til hinanden.
   De kan mærke jeres kærlighed, savn og sorg. De kan mærke, når I tænker på dem og I kan mærke, når de, på den ene eller den anden måde, “er hos jer”.
   I kan desuden kommunikere via jeres tanker. :-)

   Hvis du vil lære andre og mere konkrete måder, hvorpå I kan få kontakt, så læs Ugens Budskab fra uge nr. 34

 40. Hej har miste en del de sidste 10 år og vil rigtig gerne ha kontakt til de afdøde. Hvordan får jeg det? Jeg vil rigtig gerne have nogle specifikke oplevelser som kan overbevise mig om at de er på den anden side/ eller åndeverden..så jeg kan få trykhed om at vi mødes igen. Kh Ulla

 41. Katrine

  Hej jeg mistede en ven i år 2014, kun 21 år gammel
  Jeg oplever i en periode hans til stedeværelse ved at telefonen var på you tube og den pausede hele tiden. Og det stod på længe. Derefter blev jeg låst inde mellem.gang og køkken, og måtte have naboen til at hjælpe. havde set meget på hans billede og vidst meget kærlighed til det. Derefter kom det. I foregår fik jeg så en drøm hvor han tog Om mig. Hans familie oplever ham som flere gange som ånd, hvor han f eks åbner døren til toilettet, eller spiller computer :-) samtidig har jeg følt i mange år at der stod en ved min seng,
  Min morfar døde så for 15 åt siden, og der så jeg ham noget år efter som ham der var i kisten. Ret skræmmende men vil faktisk gerne vide hvordan jeg kan kommunikere med Morten på en god måde :-)

 42. Jane

  Hej Jette
  Min mor mistede sin mand og der skete så mange underlige ting i huset og hendes mobil som selv optog osv. Hun var sikker på det var min stedfar som stadig var der
  Så kom dagen vi frygtede at min mor fik et pludselig hjertestop og blev fundet død på badeværelset min spørgsmål er nu
  Vil min stedfar ha været den som hentede hende
  Hilsen Jane

  1. Hedevig Birgitte Madsen

   Jeg har respekt for den dame som påstår at menneskesjælen træder ud af dets jordiske hylster i døden, fordi vi har ytringsfrihed omkring tro og meninger. Men jeg kan ikke indse at hun skulle have en speciel viden end alle andre dødelige for at kunne påstå dette. Og det bliver altid slået nagelfast over for os andre – beviserne mangler desværre. Så er der dén om, at der sker mere mellem himmel og jord end vi aner. Det kan meget vel være, da naturens kræfter er uransagelige selv om mennesket formår at ødelægge og forhindre arter i at leve ved at destruere deres habitater. Jeg har også en mening, nemlig dén, at arten består så længe solen har lysets og varmens kraft, men individet forgår ligesom planterne der visner og kun bliver i erindringen, fordi de vokser op hvert år i sæsonen. Hvis menneskesjælen består, ville også alle andre dyrearters sjæle bestå, og det er der mærkeligt nok (næsten) ingen der har interesse i at påstå. Døden er den ulltimative afslutning på livet og det er svært for de selvoptagne dyrearter at acceptere.

   1. Tak for din kommentar. Jeg vil blot sige, at jeg er en af dem der mener, at både menneskers og dyrs sjæle går videre til den åndelige verden, og kan inkarnere igen. ;-)

    1. Hedevig Birgitte Madsen

     Jeg synes ihvertfald, at det er en smuk tanke.

     1. Hedevig Birgitte Madsen

      PS Tanken om at skulle forlade denne verden; at skulle dø, kan være svær at kapere. Men tænk på at kroppen er vores hylster, i hvilket livsvigtige organer som fx hjerte, lunger, nyrer og lever bliver beskyttet for at kunne fungere; vores intelligens og vores følelser – de individer vi fremstår som på godt og ondt. Hvis/når dette hylster påvirkes fatalt (indefra eller udefra), ophører vi med at fungere som levende individer. Med andre ord: vi dør. Dette blev bestemt da vi blev til – tilblivelsen er der, som vi véd, ingen der har fremtryllet ved sjælevandring alene.

 43. Katrine

  Hej Jette.

  Jeg har været meget i tvivl om hvor vidt jeg skal tro på den åndelige verden. Jeg hælder mest til at tro, at der er mere mellem himmel og jord. Dog kunne jeg godt tænke mig, at få svar på, hvordan du ved hvordan den åndelige verden er, og hvad sjælende foretager sig ? Altså hvor DU ved det fra?

  Jeg vil gerne være sikker på, at de nærer jeg har/ har haft og særlig én person som min kæreste har mistet, i virkeligheden ikke er helt væk. Og at der måske er mulighed for en form for kontakt.

  Så hvis det var muligt, at få et svar på hvor du evt har dine oplysninger fra, er det hele for mig, meget mere troværdig.

  Ps. Det er ikke min mening at fremstå mistroisk, men der findes desværre nogle mennesker, som lever af, at snyde folk og manipulere andre mennesker.

  Mange hilser.

  1. Hej Katrine
   Jeg kan ikke bevise for dig, at den åndelige verden eksisterer og at livet fortsætter.
   Jeg ved det, ud fra de mange tusinde clairvoyance sessioner jeg har lavet, og de mange oplevelser som jeg har haft med den åndelige verden.

   Det er kun naturligt at være mistroisk, og det er godt at bevare din skepsis / sunde fornuft.
   Bliv ved med at være søgende og stille spørgsmål, da vil du stille og roligt, få mere viden og stille og roligt, blive mere og mere overbevist om, som du skriver: At der er langt mere mellem himmel og jord.

 44. Litten pedersen

  og Jette Tak for din smukke beskrivelse.. af livet efter livet her <3

 45. Litten pedersen

  Hej Jette.. hej herinde :) man kan ikke sige en clairvoyant er en der kan tale med afdøde… være en kanal mellem den afdøde og sine kære.. Det er kun et medie der kan det… medieskab.. afdødkontakt :) <3 og ja. enig vi har forskellige specialer.. min følelse er det hjælper pårørende meget, men ikke mindst også den afdøde at de får kontakt med hverandre.. De bedste Hilsner medie Litten <3

  1. Hej Steen. Tillykke med den oplevelse. Hvor er du heldig. Afdøde kommer jævnligt forbi, for at vise os deres kærlighed og fortælle os, at de stadig “er her”.

 46. Pia Nielsen

  Hej Jette.

  Først:
  1000 tak for dine fine svar til andre, og for din medfølelse for andres sorg og andres behov for kontakt med sine afdøde.

  Dernæst:
  Jeg har selv et par konkrete spørgsmål, som jeg tumler meget med, pga en nyligt afdød i min familie:
  – Hvordan kan jeg lære at føle/fornemme/lytte, hvis ens afdøde prøver at kommunikerer med mig, og hvordan kan jeg selv kalde på/kommunikere med ens afdøde?
  – Og kan ens afdøde høre/se/føle, det som jeg siger/tænker/føler?
  – Og kan ens afdøde gå tilbage i tiden, og se hændelser som jeg sagde og gjorde, selvom at ens afdøde ikke var i samme lokale/samme hus dengang?

  På forhånd rigtigt mange mange tak: Pia N.

  1. Hej Pia
   Tak for dine ord.

   Det er såmænd ikke noget du som sådan skal lære. Du skal derimod blot have tillid til, at en kontakt er mulig, og at du og den afdøde let kan “nå hinanden”, hvis det er hvad I ønsker.
   Dette gennem fornemmelser, din intuition, tanke- og følelsesmæssigt, i dine drømme, igennem en veninde der pludselig siger noget til dig … og ja, sådan kunne jeg blive ved.
   Der er et bånd mellem jer, og den afdøde skal nok komme igennem med sine budskaber, og på sin helt egen måde, hvis han/hun har noget på hjertet.
   Ligeså kan de godt fornemme, når du tænker på dem, sender dem kærlige følelser og lign.

   Den afdøde kan kun høre, se og føle det som står i relation til den afdøde. Altså når du tænker på og mindes den afdøde og jeres tid sammen. De går ikke og “overvåger” dig.
   De kan dog godt være der for dig og støtte dig, men KUN hvis du har givet dem tilladelse til det, eller bedt om deres hjælp.
   Du behøver derfor ikke gå og frygte, at de er med dig her og der og alle vegne, og at du aldrig har noget privatliv.

   Den afdøde kan kun se tilbage i tiden, på det som den afdøde selv var en del af. Ellers ville det jo svare til, at kunne gå ind og læse i din private dagbog. Det kan de ikke.

 47. Gitte

  Hej Jette.
  Der var engang jeg troede vi havde flere liv, men i dag tror jeg på kristendommen og vi kun har det ene liv. Har tænkt meget på hvad du som Clairvoyant tror om helvede og der er den mulighed vi kan komme derhen og ikke i himlen .
  Vh. Gitte

 48. Lise

  Hej Jette.
  Tak for din spændende side. Jeg læser ofte hvad du skriver – sidst om Florencio der maler via medier, hvilket gjorde mig nysgerrig. Jeg blev helt væk i din side og kan nu ikke finde tilbage til der hvor du beskriver din egen oplevelse i en fysisk cirkel, hvor døde manifesterer sig gennem et tysk medie. Kan du hjælpe mig tilbage til siden, eller kan en af de der læser dette måske lægge et link her? På forhånd tak!
  Kærlig hilsen Lise

 49. Lille jeg

  Kære Jette, elsker at læse det du skriver :-) <3. Men en ting som jeg faktisk tænkt over – hvad med dem som ik har familie og eller venner? Fek.s de havde kun kaotiske relationer imens de var i live? Eller de har aldrig kendt sin familie? Hvad med dem som ik ønsker at se sin familie mere fordi den gjort ondt – ser de alligevel familien efter døden? Helt ærligt noget jeg tænkt over, med kærlighed – mig

  1. Det er et spørgsmål, som kræver lidt mere tid at svare på, da der er rigtigt meget at sige om dette og da der er rigtigt mange vinkler på det. Men jeg vil give dig et kort og overordnet svar.

   Du bliver ikke præsenteret for nogle som du ikke ønsker at se, men når det så er sagt, så er hver eneste inkarnation en læreproces. Vi skal igennem og lære om alle følelser, det gode og det “onde”, surt som sødt, og vi har før vores inkarnation derfor lavet aftaler med andre sjæle, der skal udfylde forskellige roller og hjælpe os med at lære netop det som vi ønsker og har brug for i det pågældende liv.
   Alt dette og de aftaler vi har lavet, har vi naturligvis glemt alt om når vi fødes, og så starter hele den følelsesmæssige rejse med vores op og nedture.
   Så derfor er det meget muligt, at du her på det fysiske plan ikke ønsker at se eller at være sammen med de mennesker der har gjort dig ondt, hvorimod du på det spirituelle plan gerne vil det, fordi du der bliver mindet om jeres indbyrdes roller / aftaler.

   1. Lille jeg

    Kære Jette . Tusind tak for fint svar :-). Jeg tænker også som så, at der er noget smukt i enhver sjæl og at det er sjælen man møder, mon ik ;-)? Så det løser sig nok. Men alligevel – jeg kan ik lade være med at tænke på dem som faktisk ik har nogen..altså ingen familie eller venner. Eller hvad med dem som måske er blevet bortadopterede og aldrig har mødt sin biologiske familie, undrer hvem de møder ;-)? Det er min mors situation og jeg tror at hun er reelt bange for at der ik er nogen på den anden side når hun er dag går bort, personlig tænker jeg at det nok ik er sådan, men jeg har svært at forestille mig at hun er alene om de dér bange anelser.. Men jeg forstår hvad du mener, der er mange vinkler etcetera . Elsker forresten at lytte til din stemme på podcast, meget ærlig, nede på jorden stemme og dine interwievs føles meget respektfulde – over dem du møder, <3 kh lille jeg

    1. Din mor kan trygt slippe den frygt. Der vil ALTID være nogen der møder og tager imod os. Uanset hvordan vores fysiske liv har været.

     1. Lille jeg

      Tak :-) kh <3

 50. Lene G

  Tak for et godt indslag i dag. Har megen glæde af at læse dine blogs. Tak ;-)

 51. Irene Pinto

  Jeg har selv oplevet, at jeg i drømme genså dem, som jeg havde mistet. I alle tilfælde holdt det mig i deres arme, og indgød mig en utrolig lykke og ro.Den følelse er ubeskrivelig.

 52. Carhrine

  Jette du er den dejligste trøst et menneske kan ønske sig. Altid frisk og frejdig

 53. Susse Kristiansen

  Kære Jette, Tak for en dejlig blog. Det var så smukt og trøstende skrevet. Jeg mistede min højt elskede mand for 2½ år siden, og jeg tænker på ham og savner ham hver eneste dag. Hvor er det godt at vide, at han kan “høre” mig, når jeg taler med ham. Jeg ville bare ønske, at jeg turde tro på, at de fornemmelser jeg til tider har af hans nærvær er reelle. At det ikke bare er indbildning.
  Du anbefaler, at man venter med at søge afdødekontakt til der er gået et par år. Jeg ventede så kun to måneder før jeg gik til en i øvrigt knalddygtig clairvoyant. Kontakten lykkedes, og det var en stor forløsning og befrielse at få sagt de sidste ord til ham, og få vished for at han har det godt. Det var det der skulle til for mig. Jeg tror også min mand havde behov for at sende en hilsen fra den anden side. Jeg glæder mig til at vi skal ses igen ham og jeg.

  1. Jeres kærlighed til hinanden vil gøre, at I altid har et særligt bånd / en kontakt med hinanden.
   Du kan trygt stole på din intuition og dine fornemmelser af hans tilstedeværelse.

  2. Pia

   Hej Susse

   Dejligt at høre din store succes-oplevelse med, at få kontakt med din afdøde mand. :-)

   Jeg har det præcis på samme måde som dig, mht. et meget stort behov om kontakt til min afdøde forlovede, men jeg mangler at finde en dygtig clairvoyant/et medie, som kan formidle kontakten til afdøde for mig.
   Må jeg spørge, hvem som du brugte?

   PS: Hvis du ikke har lyst/tilladelse til at skrive navnet herigennem, er du velkommen til at få min mail-adresse.

   MVH: Pia

 54. Sagar

  RIgtig smukt og godt Jette. Jeg har skrevet to bøger om hvad der sker når vi dør og hvor vi kommer hen. Den første hedder “Imellem” og efterfølgeren hedder “Ringen”. De kan måske give ro i sjælen, hvis du har mistet en som stod dig nær.

  1. Helle Laurberg Hansen

   Er der nogen af os som reelt ved hvad der sker når vi dør, Sagar? Jeg har oplevet og læst dine bøger som fiktion, men hvis jeg tager fejl, er det DIN oplevelse eller tro på hvad der sker. Min tro, eller mit håb om efterlivet er måske en helt anden. :)

   1. Sagar

    Hej Helle,

    Jeg tror ikke der er nogen som med sikkerhed kan sige hvad der sker. Det som er interessant er, at mennesker over hele verden meget præcist beskriver stedet som i “Imellem”. Du kan blandt andet finde interviews på youtube og der er også en amerikansk professor som har skrevet en bog. Men det er altid op til os selv hvad vi tror på.

    1. Helle Laurberg Hansen

     Hej Sagar, jeg HAR læst både Eben Alexander og alt muligt andet om emnet igennem de sidste 30 år, reagerer blot på, at du mener dine bøger beskriver hvad der sker når man dør, som om det er en sandhed. :) Det kan være din teori, men da den ikke er oplevet (går jeg ikke ud fra) må det nødvendigvis være fiktion og bør læses som sådan.
     Eben Alexander´s bog er selvoplevet, det er altså noget andet i min verden. :)

     Vi kan gerne diskutere videre i pb på FB, hvis du vil…..eller en anden god gang. :)

  2. Bitten

   Imellem er bare fantastisk – glæder mig til at læse ringen:-)

 55. Kate Kusk

  Så spændende. Og så smukt et billede, med af sejle over på den anden side. “Der kommer hun”. Så smuk, og så dejligt at tænke på.
  Og – nu er jeg jo ganske rigtig gået i stå i mit EKIM-studium :-(

  1. Smiler … Ja, det var jo det jeg sagde ville ske før eller siden ;-)
   Lad bare tiden gå. Du skal nok komme i gang med bogen / studiet igen.

   1. Line kramer

    Hej Jette jeg har set en person der sad i min sofa og en dyr med store tænder jeg kan se personer der ikke er der og kan mærke der er noge hilsen Line kramer

 56. Mette

  Smukt Jette, tak for det ! :)

  Jeg frygter ej døden, og hvis der er så smukt, som det altid bliver beskrevet, så vil jeg glæde mig til at komme hjem <3

 57. Kirsten (Kisser)

  Rigtig god blog i dag Jette <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top