Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Gør du andre mennesker glade?

Om at glæde et andet menneske.

Goer du andre mennesker glade?Gør du andre mennesker glade?

I pinsen var jeg med nogle venner ude og gå en rigtig lang tur. Vi var på kanalrundfart (en meget kold fornøjelse) og tog efterfølgende vandbussen over på Holmen, hvor vi udforskede det område.

Der finder man blandt andet den pensionerede ubåd Sælen, som man i øvrigt kan komme om bord på, samt fregatten Peder Skram, et flådefartøj som nu tjener som et flydende marinemuseum. Peder Skram var det skib der en gang sidst i 80´erne ved et uheld kom til at sende et misil ind i et dansk sommerhusområde. Hovsa-misilet blev det kaldt.

Vi trængte til noget varmt og gik derfor ud til Cafe Halvandet. Et rigtigt dejligt sted, men kun når vejret er til det, da det er et udendørs sted. Mens vi sad med overtøjet lukket helt til og tæpper godt pakket rundt om os, talte vi om hvilken forskel det gør, om det menneske vi møder på gaden smiler til os eller ser sur ud.

Gør du andre mennesker glade?
Vi besluttede os for, at vi på hjemvejen ville smile til alle vi mødte. Ikke noget anstrengt smil, hvor man kan tælle samtlige tænder i munden, men blot et venligt imødekommende smil og et glimt i øjet.

Det blev en rigtig god oplevelse. Folk lyste helt op, når vi mødte dem med et smil, og jeg er sikker på at de nu ville give smilet videre til den næste de møder på deres vej. Ja, der var da også enkelte der blot kiggede vredt tilbage. Hvad bilder du dig ind? Hvorfor smiler du til mig? Er der noget i vejen med dig?

Men alt i alt en god oplevelse og det er så lidt der skal til, for at du kan gøre andre mennesker glade.

Da jeg kom hjem, læste jeg et indlæg på Twitter som min australske veninde havde skrevet:
I will immediately move to Denmark. Og sammen med den sætning havde hun vedlagt nedenstående video som hun havde fundet på YouTube.

Jeg så den, og jeg må indrømme at jeg blev helt rørt. Tænk engang hvis alle danskere virkelig var sådan. At vi ville gøre alt for at glæde et andet menneske, og gøre en almindelig kedelig arbejdsdag til noget ganske særligt.

Læs også dette indlæg >> Vil du arbejde med mennesker?

1 kommentar til “Gør du andre mennesker glade?”

  1. Dimitri Hardorff

    Det er en rigtig god viral video, som sætter tankerne i gang :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top