Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Healing. Kærlighed.

Healing og Bøn. “Kærlighed.”

Mandag den 30. juni 2014 kl 21.00
Dette budskab blev kanaliseret til mig under denne aftens fælles healing og bøn.
Det er kanaliseret fra gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden, der hver uge sender os healing og budskaber.
Dagens fokusområde: “Kærlighed.”

Alle ønsker kærlighed. Alt levende ønsker både at give og modtage kærlighed.

Definer hvad kærlighed betyder for Jer. For det I ønsker og tror på, er hvad I vil se, da I skaber Jeres egen virkelighed.
Er I overbeviste om at kærligheden er fyldt med smerte og problemer, at den ikke er til Jer, at I ikke er værd at elske eller at I ikke har noget at give til andre, så er det hvad I vil blive mødt med på Jeres vej, og gang på gang få bekræftet.
Dette på grund af loven om årsag og virkning, og ikke fordi det er sandt. Det er blot den historie I har fortalt Jer selv så mange gange, at den er blevet til virkelighed.

I kan være, gøre eller have hvad som helst I end måtte ønske Jer!
Når emnet falder på kærlighed, så få ryddet ud i alle Jeres kritiske og negative begrænsende overbevisninger og beslut Jer for, at kærligheden skal være en positiv, opløftende og berigende del af Jeres hverdag.

Første skridt er, at skabe et kærligt forhold til Jer selv. At elske, værdsætte og påskønne Jer selv.
Når kærligheden har slået rødder på det mentale, følelsesmæssige og fysiske plan i Jer, da vil I højne Jeres vibrationsniveau. Kærligheden vil nu være en naturlig del af alt i og omkring Jer.

Kærlighed er en naturlig del af Jeres væren. Kærlighed og lykke er ikke betinget af, at et andet menneske elsker Jer. Kærlighed er ej heller, at det er et andet menneske der skal elske Jer, før I kan føle Jer lykkelige og elsket. Det er hvad mange fejlagtigt tror.

Kærligheden er iboende Jer alle, og så snart I bliver ét med Jer selv / Jeres ånd, vil I udstråle og føle kærlighed til alt og alle. Ligeså vil I tiltrække den.

ALT hvad I behøver, har I allerede i Jer selv.

Healing

Vi har her til aften fyldt Jer op med følelsen af kærlighed. Vi har ladet Jer “vide” at I er elsket. Vi har åbnet Jeres hjerter og mindet Jer om den uudtømmelige kilde af kærlighed der er iboende Jer.
Med kærlighed kan alt heales og alt kan skabes, da den er den største kraft der er.

I har til evig tid Vores støtte, opbakning og kærlighed. I behøver ikke at gøre noget, for at få Vores kærlighed. I behøver blot at være.
Vi ser, Vi ved og Vi forstår at I alle gør Jeres bedste. Vi er ved Jeres side og I kan til enhver tid række ud efter os.

I kan altid kontakte os.
Selvom Jette ikke længere står som arrangør af disse møder, så kan I til hver en tid kontakte os. Vi er her stadig.
Ret Jeres tanke, ønske eller bøn mod os og I vil blive mødt, set og hørt.

Hav tillid, bevar håbet og vid at vi altid er her og at vi altid ønsker at hjælper Jer.

Jette Harthimmer:
Whau. Sikke et emne. Sikke en aften. Sikke en energi at slutte af med. Jeg er på en gang både høj og helt rørt.

Jeg følte at vi alle var ét. Vi var alle forbundet, og for hvert minut der gik, blev energien og farverne bare stærkere og stærkere.
Den energi vi her til aften var en del af, kan flytte bjerge, eliminere mørket, modgang og svære tider. Energien, kraften, healingen og kærligheden kan hele og forløse os alle.

Dette var sidste gang.

Det har været mig en meget stor glæde og berigelse i 2 år at stå for den ugentlige healing og bøn, hvor vi hver eneste uge har været mellem 500 – 1000 deltagere. Det arbejde vi i fællesskab har gjort, har forandret os alle, samt løftet den kollektive bevidsthed.

Som nævnt i mine tidligere indlæg, er jeg blevet kaldet til nye opgaver og til at gå nye veje.
Opgaver hvis formål fortsat bliver at berige, løfte, glæde og inspirere andre både personligt og spirituelt. Opgaver hvor jeg bedst kan gøre nytte og gavn med de styrker og potentialer jeg har.

Du kan stadig finde mig.
Mit arbejde her på hjemmesiden med mine gratis podcast, ugentlige blogindlæg, min online butik med lydfiler til brug i din spirituelle udvikling samt mine mange kurser og foredrag fortsætter som før.

Guiderne beder mig endnu en gang at minde jer om, at de ALTID vil være der for jer, og at deres ønske om at arbejde for / med jer, samt hjælpe jer hver især, fortsætter til evig tid.

healing og kaerlighed.Vil du have denne smukke lykkeblomst?
Denne har jeg siddet med i dag, under vores healing.

Den kan blive din helt gratis, hvis du vil have den.
Dens styrke er at få lyset, glæden og kærligheden til at blomstre i dit liv.

Det eneste du skal gøre er, at skrive dit navn i nedenstående kommentarfelt og at du er interesseret i at få den.
I løbet af nogle dage, vil jeg fra den åndelige verden få at vide, hvem af jer der pt har mest brug for den og hvor den vil gøre størst glæde og gavn.
Jeg vil på e-mail kontakte dig og få oplyst din adresse.

5. juli 2014: Universet har i dag valgt Hanne Johansen fra Charlottenlund, som modtager af lykkeblomsten.

Du kan genlæse alle de kanaliserede budskaber.

Emnerne vi har været igennem har været mange og særdeles alsidige. Det har været alt lige fra kontakt til afdøde, healing, bolig, økonomi, spirituel udvikling, selvværd, familie, kæledyr, beslutninger, tilgivelse, fortid, frihed, karma, taknemmelighed og sådan kunne jeg blive ved med at nævne emner.
Budskaberne vi har fået kanaliseret fra den åndelige verden, har været rørende, inspirerende og fyldt med visdom, styrke og håb.

Alle emner og de kanaliserede budskaber forbliver her på hjemmesiden, så du kan læse dem igen og igen, alt efter hvilket område af dit liv du i øjeblikket arbejder med.
Klik og læs: De tidligere budskaber samlet.

Tak for 2 gode år i jeres selskab. Jeg sender min kærlighed til hver eneste af jer.

388 kommentarer til “Healing. Kærlighed.”

 1. Lis Andersen

  Kære Jette.

  Tak for denne gang.
  Det har været godt :-)

  Kærlig hilsen Lis Andersen.

 2. Kære Jette,

  hjerteligt tak for tiden med healing og bøn. Det har været en dyb oplevelse for mig, gang på gang.

  Tak endnu engang og held og lykke med dine nye veje og opgaver.
  Kærlig hilsen
  Melitha

 3. Kære alle.
  Tusind tusind tak for de mange mange kommentarer.
  Det glæder mig virkelig, at vores fælles healing og bøn har haft så stor betydning,

  Mange har igennem årene også skrevet til mig personligt, og fortalt hvilke konkrete forandringer der er sket i deres liv. Historier, oplevelser, følelser og forbedringer på alle planer og niveauer.

  Det har været alt lige fra familierelationer, økonomiske situationer, krop og helbred, boligsituation, kærlighed, manifestering af en drøm …. kort sagt alle områder, hvor en positiv og mærkbar forandring er sket, og hvor en healing og forløsning har fundet sted.

  Endnu en gang tak for alle jeres kommentarer og positiv feedback.
  Jette Harthimmer

  1. Kære Jette.
   Igen tak til dig, fordi det jo er dig, der har været “primus motor” i vor fælles ugentlige bøn og healing <3

   Vil lige her dele, at jeg fik healet en seneknude, som pludselig for en uge siden var opstået på min h. tommelfinger. Almindeligvis kan det tage år, førend man slipper af med sådan en. Nogle må endda opereres. Så jeg havde mine bekymringer. Men den er nu pist væk! Og det var den efter vor sidste gang sammen her i gruppen. Jeg er dybt taknemmelig herfor.
   TAK for det !
   <3

 4. Kære Jette! Jeg vil endnu engang sige tak for den glæde det har været at deltage uge efter uge i din formidling af healing og bøn. Og jeg ønsker dig alt godt i fremtiden med dine nye opgaver. Jeg er meget betaget af den smukke lykkeblomst og det, den står for, så jeg vil blive glad for at modtage den.
  Kærlige hilsner Aliice

 5. Den fine lykkeblomst er meget velkommen her hos mig (-;

  Og TAK TAK TAK for alle gode healing og bøn oplevelser

 6. Kære Jette :) Af hele hjertet tak for al din healing du har sendt ud gennem de 2 år :) Jeg ønsker dig al godt for nu og fremtiden og glæder mig til at følge dig videre :)
  Tak fordi du findes <3

 7. Kære Jette
  Ja tak jeg vil meget gerne have lykkeblomsten. Masser af lykke og held til dig i fremtiden
  Kærlig hilsen Tine

 8. Kære Jette – 1000 TAK for din kæmpe indsats for at gøre os alle bevidste i vores hjerter – og kæmpeTAK, hvis den smukke kærlighedsblomst lander hos mig <3

 9. Mange tusind tak for denne sidste healing og bøn <3. Jeg har deltaget mange gange og har været super glad for dette tilbud :-) dejligt at vi selv fremover kan kontakte de guddommelige
  guider og healere og lykke til med dine fremtidige opgaver :-)
  Ja tak jeg vil meget gerne modtage den smukke blomst <3 knus

 10. Kære Jette
  Tak for dit bidrag de sidste 2 år. Held og lykke fremover.

  Jeg vil blive glad, hvis blomsten lander hos mig.

  Kh Elene

 11. Jeanett skou

  Må denne blomst blive min kærlige følge. Tak for alt på denne side.

 12. Elisabet Kolhorn

  Af hjertet tak for samhørigheden i healing og bøn igennem de sidste to år. Blomsten er et smukt tegn på en udviklende periode for mig, så den skal da bo hos mig.

 13. Har desværre kun nået at deltage ganske få gange men kan stadig få mange ting på plads ved at lytte til dine podcast. TAK, vil meget gerne modtage blomster hvis det er meningen den er til mig.

 14. Elisabeth Madsen

  Tusind tak for mange gode healinger og ord, vi har fået med på vejen. Jeg vil gerne modtage blomsten, hvis den er til mig.

  Kærlig hilsen Elisabeth

 15. Lisbeth Etzerodt

  hej, tak for din formidling.
  jeg vil gerne have blomsten. kh

 16. Tak for dit store arbejde med at formidle budskaber gennem 2 år.
  Og blomst må gerne bo hos mig kærligst. Pia

 17. Inger Carl Rasmussen

  Tusind tak for healing og bøn i et år.Held og lykke fremover. Den fine blomst kunne skabe ro hos min datter som har det hårdt.

 18. Tak for healing og masser af god inspiration :-)
  Jeg kunne godt bruge lykke blomsten.

 19. Karen Marie

  Hej Jette!
  Jeg vil meget gerne have den smukke lykkeblomst.
  Tak for bøn og healing jeg har deltaget i.
  Med venlig hilsen
  Karen Marie

 20. Kære Jette,

  Jeg har været med til nogle af dine meditationer her i løbet af de sidste to år, og jeg vil gerne takke dig for den mulighed du har skabt gennem meditationerne og de budskaber, du efterfølgende har delt her.

  Inderlig tak for din tjenenste og din inspiration.
  Må det, som strømmer gennem dig velsigne dig.

  kærlig hilsen
  Sibila

 21. Ja tak og tak til dig Jette & co. For jeres arbejde med og for os alle – det har været en vidunderlig rejse – sidder og venter spændt på hvad Dit næste skridt er.

  Varme tanker til jer alle.

 22. Else Johansen

  Tak for en masse gode healinger og budskaber. Den smukke blomst må meget gerne blive min.

 23. Ina Elaine Kjeldal

  Jeg vil også sige Tak for den tid jeg har været med, der har været meget til eftertanker, det har jeg haft meget glæde af flere gange og nogle gange følte jeg det virkelig gik i opfyldelse.
  Endnu en gang Tak, en Lykkeblomst ville da være dejlig at kunne holde i hånden når der var nogle tanker der lige skal på plads.

  Kærlig hilsen til dig fra mig

 24. Mange tak for kærlighedsbudskabet, jeg er meget interesseret i blomsten, tak for alle de healingen jeg har deltaget i. Jeg ønsker dig alt godt med dine nye opgaver.
  Kærlig hilsen ida

 25. Tuuuuusind tak for healing og bøn – et utrolig smukt budskab – det virker allerede – har haft en helt fantastisk eftermiddag sammen med mine venner på plejecentret – fik lov til at lege med beboerne – spillede krolf for elly, som velsignede kuglen hver gang inden jeg slog til den – samlede alle dåserne op, når hansemand havde væltet dem – hentede jakke og tæppe til Cecilie, så hun ikke frøs – holdt Sille med selskab på terrassen, mens vi ventede på at blive låst ind – servicerede andre med drikkevarer – hjalp Sigrid med at “puffe” kartoffelsalaten op på skeen – skar grillpølsen i stykker for Heine – mit indre barn frydede sig – kærligheden og taknemmeligheden lyste i øjnene på beboerne og jeg er super taknemmelig for at få lov til at opleve det – hvis lykkeblomsten “vælger” at komme til mit paradis, vil den blive et evigt minde om en vidunderlig og berigende eftermiddag
  Også mangfoldigt tak til Jette for dit smukke samarbejde med de åndelige guider hver uge og i det hele taget – måske vi ses en anden gang på det skønne Stensbæk – lykke til med dine nye opgaver – knus

 26. agnete og Ida

  Hej Jette. Tak for dit engagement i de to år, der er gået med healing og bøn, til stor glæde for os. Lykke med dit nye forehavende.

  Hvis de øvre magter, mener enten Ida eller jeg har brug for den smukke llykkeblomst, skal den blive passet godt på <3

 27. Susanne H Andersen

  Tak for healingerne :-) virkelig af hjertet tak, det har været helt specielt og meget berigende. Og jeg vil også gerne melde ind på lykkeblomsten. Kh Susanne

 28. Tusind tak til guiderne og til dig, Jette. Jeg vil meget gerne have den lille blomst <3

 29. Linda Christensen

  Tusind tak for dit arbejde <3
  Og jatak til lykkeblomsten :-)

 30. Jeannett Lindebjerg

  Kære Jette
  Tusinde tak for dine guidede meditationer og healinger, som en god veninde gjorde mig opmærksom på uden at jeg selv var bevidst om, at det var lige netop det jeg havde brug for. Held og lykke fremover i dit kald.

 31. Af hjertet tusind tak for alle de vidunderlige gange jeg har været med Jette <3…

  Den meget fine og smukke lykkeblomst må så inderligt gerne flytte herhjem hos mig – jeg vil ydmygt værne om dens smukke energi <3

  Namaste <3

 32. Gerd Eva Gjøystdal

  Tusen takk, vakre du. – Jeg blir inspirert og føler støtte i arbeidet ditt! Takk, og lykke til videre. <3
  Vil svært gjerne ha blomsten, – og takker om jeg blir valgt!

 33. Anita Ø. Schytte

  Jeg vil glædes med denne smukke blomst ved min side. Ja tak til blomsten.

 34. Hanne Johansen

  Tusind tak for en rigtig dejlig kærlighedshealing og tak for de mange, mange healinger du har givet – det er jeg meget taknemlig for. Kommer til at savne det – men ønsker dig masser af held og lykke med dine nye ting. Jeg vil meget gerne modtage blomsten, hvis det er meningen.

 35. Mange tak for healing og bøn alle de gange jeg har været med!!! :-)
  Ja tak, jeg vil meget gerne modtage den smukke blomst, som kan hjælpe mig videre.
  Kærlig hilsen
  Else

 36. Lykke til dig på din nye vandringsvej Kære Jette …. Jeg så 2 smukke blomster under healing og bøn ..En Valmue og en Anemone :) Meget smukt …Kærlig Hilsen Vivi :)

 37. Vibeke Møller

  Lykkeblomsten er smuk smuk. JA tak til den.

  Tusinde tak for dejlig healing og bøn gennem lang tid.

  : )

 38. Tak for healing og bøn. Jeg har været med næsten siden starten sammen med min mor, mens hun stadig levede. Jeg ville blive meget glad for at modtage lykkeblomsten.

 39. Tak for alle de gode healing og bøn begivenheder, du har givet os. Ja, tak jeg vil rigtig rigtig gerne modtage den smukke skønne lykkeblomst.

 40. Kære Jette
  Tusind tak for 2 fantastiske år. Jeg bliver helt vemodig når jeg tænker på at det er slut nu.
  Hver uge har været så berigende for os alle med de kærlige budskaber som du har bragt
  videre. Tak for det, og rigtig meget lykke og held til dig med alt det nye som venter dig.
  Den lille lykkeblomst vil jeg blive meget taknemmelig for hvis jeg er den heldige.

  Mange Kærlige hilsner
  Birgit

 41. Ja mange tak til den smukke blomst:-) jeg tror dog at min højt elsket ven Christian ville have godt gavn af den, da han står i en ny spændene men svær tid i forhold til lige præcis kærlighed :-)
  Taak :-)

 42. Hej Jette, tusind tak for de gange jeg har nået, at være med – og stort ja tak til lykkeblomsten. Den ville jeg blive rigtig glad for, hvis jeg er den heldig :-)

 43. Ja takk jeg vil gjerne motta den nydelige blomsten
  Å lykke til videre .

 44. jeg blev til tårer dybt berørt, at læse om Lillis syge kat, og beder med til universet, at den smukke healende sten vil kunne hjælpe katten

 45. Tak for alle healingerne!
  Kunne rigtig godt tænke mig den smukke sten såfremt den er til mig ;-)

 46. Tak Jette for din medvirken til disse møder. Det har virkelig løftet mig.
  Ja tak til blomsten.

 47. Tusind tak Jette for healing. Har været med næææsten hver gang :-) Er dybt taknemmelig!! Jeg vil stadig følge dig! <3 Og ja tak – kunne virkelig godt bruge den smukke lykkeblomst <3

  Jeg er 51 år nu. Har arbejdet på forskellig vis, for at komme til at elske mig selv eller i hvert fald den der følelse "jeg er sgu ok" – psykologer, psykoterapeuter, familieopstilling, indre barn arbejde, meditation mm. Det lykkes bare ikke rigtigt – Skam og skyld fylder så meget og forhindrer nye, sunde overbevisninger at blive integreret. Men jeg bliver ved – har ikke givet op endnu ;-) Tak igen Jette for god inspiration – det gir mig modet til at blive ved …… <3 <3 <3

 48. Kære Jette. Tak for den smukke kanalisering. Jeg er interesseret iblomsten ❤️

 49. Gunhild Glavind

  :-) Jeg har desværre kun læst om gårsdagens healing – dejligt emne – og meget ja tak til blomsten ;-)

 50. Victoria Hansen

  Hej Jette :D jeg er også meget interesseret i lykkeblomsten :)

 51. Joanna Jensen

  Kære Jette, Tusind tak til dig og vores spirituelle hjælpere for healing og bøn. Jeg er meget interesseret i den smukke lykkeblomst. I kærlighed, Joanna.

 52. Tak for mange gode oplevelser, trist at det er slut, og ja tak til den smukke blomst, den vil helt sikkert kunne bringehelse til min lille kat som har det rigtig skidt. Dyrlægen kan desværre ikke gøre noget for hende, så nu beder jeg universet om hjælp.

 53. Hanne Lundtofte

  Kære Jette
  Jeg er interesseret i lykkeblomsten og vil gerne eje den ❤️
  God vind fremover

 54. Kære Jette

  Tak for Alle de gode timer jeg har tilbragt med podcast og meditationer.
  Det har været til stor inspiration og glæde.
  Jeg vil gerne eje den smukke lykkeblomst.
  Kærligst Kirsten

 55. Sanne Møller Juhl

  Tusind tak for alle meditationerne, kære Jette.
  Du har givet mig rigtig mange små puf i den rigtige retning, jeg er så glad for at kende dig og ønsker dig alt det bedste. KÆMPEKRAM <3 <3 <3

 56. Heidi Møller

  Tak for healing. Jeg ønsker mig den smukke blomst. Alt mulig held og lykke med dit arbejde fremover.

 57. Tusen takk for den gode healingen, jeg ønsker meg den vakre lykkeblomst ♡
  Ha en fantastisk sommer , JETTE

 58. Tak for all healing og bøn de sidste år. Altid har det være noget jeg kunne bruge
  i mit liv og svar på tanker jeg selv tumlet med. Ønsker dig en dejlig sommer.
  Jeg vil gerne være modtager af lykkeblomsten.
  Med kærlig hilsen Grete

 59. Linda Spangenfeldt

  Tusind tusind for alle dine healinger og bønner og også tak for denne smukke healing. Modtager gerne den smukke lykke blomst ❤️

 60. Kære Jette

  Mange tak for i går, det er jo lidt vemodigt, at vi ikke længere skal mødes i dette forum.

  Nu skulle vi jo også gerne være klar til til at stå på vores egne ben ;-)

  Jeg sender dig rigtig mange taknemmelige tanker for alt den tid, som du har brugt på at bede og heale os alle.

  Jeg sender også rigtig mange taknemmelig tanker i håb, om at den smukke lykkeblomst skulle blive min :-)

  Ha´ en fantastisk skøn sommer fyldt med en masse vidunderlige oplevelser.

  Kh

  Linda

 61. Tak for nogle helt fantastiske meditationer. Det har haft stor betydning for mig. At føle sig forbundet med så mange der fokuserer på det samme har været så berigede.
  Jeg vil savne disse stunder, men huske hvad vi har lært.
  Jeg takker ja til smykkestenen og vil passe godt på den hvis den bliver min

 62. synne dea hansen

  Kære Jette <3 tak for alle dine kanaliseringer og budskaber og alt det arbejde du gør! Jeg følger dig med glæde. Spændende hvad der ligger foran dig. Jeg vil med stor glæde og taknemmelige meget gerne modtage "lykkeblomsten" <3 <3 ;-)
  Knus og kærlige tanker
  synne

 63. Marianne Nielsen

  Jette, du er og har været helt fantastisk.
  Tak for at du i den grad har stillet dig til rådighed.

  Jeg har været med hele vejen.
  Elsker også dit nye tiltag med dine foredrag man kan købe.
  Jeg har købt dem alle.
  De er guld værd.

  Tak
  Marianne

 64. Jeg vil meget gerne have Lykkeblomsten, den vil jeg modtage med glæde. <3

  Af hjertet tak for dig Jette, og alt det du gør. <3

  Ønsker dig alt det bedste på din videre færd. <3 <3 <3

 65. Kære Jette,
  Jeg har lyttet claircast, jeg har deltaget i healinger, jeg har lyttet til dine meditationer. Alt har glædet mig og beriget mig. Jeg takker for, at du har givet mig mulighed for at komme tættere på vore hjælpere i den åndelige verden, og for at have skubbet døren dertil yderligere åben…
  Tak for dig, og de budskaber du har bragt videre.
  Kærlige tanker til dine projekter fremover, som jeg vil holde øje med.
  Jeg vil savne disse fælles meditationer, og med glæde tænke tilbage på dem, jeg har deltaget i.
  Den smukke lykkeblomst er hjerteligt velkommen i mine hænder, hvor jeg vil opbevare den, beundre den og glædes ved den, indtil den fortæller mig, at den må videre på sin rejse, og lære en anden at meditere…

  Kære alle I, som har mediteret og healet sammen med mig, og for mig/os i flok. Tak for jeres tilstedeværelse i mit liv på denne måde.

  Kærligt,
  Kisser

  1. Jeg takker også for alle de dejlige stunder, hvor vi har været så mange der har været fokuseret på det samme. Det har været forunderligt og meget berigede.

 66. Dorit Bertelsen

  Tak for healing og bøn. Ja tak, til den smukke lykkeblomst.

  Kærlig hilsen
  Dorit.

 67. Hej Jette…………………Tak for nu ;-)

  Ja tak til den smukke lykkeblomst.

  Kærlige sommerhilsner fra Jette S

  1. Annet Judie Nørballe

   Varm tak kære Jette. Ja tak til Lykke blomsten. Kærligst

 68. Mange tak for alle dine healinger , jeg vil blive meget glad for lykkeblomsten

 69. Kære Jette. Det er hele mig, der takker for al healingen. Sikke en stor gave.
  Og ja tak til den smukke blomst. Kærlige hilsener fra Mette

 70. Tak for alt det som er sket og alt den healing, som jeg har modtaget. Jeg vil gerne modtage lykkeblomsten.

  Kærlig hilsen
  Mette

 71. Tak for alle de healinger jeg har deltaget i :) Jeg vil blive meget glad for at modtage lykkeblomsten :) Held og lykke på din vej videre frem !

 72. og ja, tak – jeg glemte at skrive at jeg selvfølgelig meget gerne modtager denne smukke blomst
  KH
  Karin

 73. Mange tak Jette – for de gange jeg har deltaget – i går var lidt anderledes for mig, det priklede over det hele – det er første gang jeg har mærket noget – held og lykke fremover til dig

  KH
  Karin

 74. Kære Jette
  1000 tak for alle dine kanaliseringer og alt det vi fik igennem dig <3
  Glæder mig til at høre om dine nye projekter.

 75. Mange takk for healing og bøn Jette, skulle gjerne ønsket meg ” lykkeblomsten”

 76. Ja-tak til lykke-blomsten og et stort tak for healing og bøn. Alt det bedste på din nye vej og tak for healing og inspiration <3

 77. Kirsten Licia Lærke

  Af ❤️tak for alle de healinger jeg har deltaget i – det er et fantastisk- 1000 tak for dig og held og lykke fremover

 78. Anne Stelling

  Ja tak til lykkeblomsten :-)). Stor tak til dig – ønsker dig held og lykke med det nye kapitel i dit liv.

 79. Tove Lisbeth

  Tusen takk for alt du har vært med å gitt oss <3 <3 <3 kjære Jette. For en vakker lykkeblomst som du vil gi. Skulle gjerne vært den heldige som får denne. Klemmer

 80. Kære Jette
  Tusind tak for alle de mange skønne healinger,
  Held og lykke fremover med dine nye projekter.
  Jeg modtager gerne den fine glasblomst.
  Kærligst Malene

 81. Hej Jette.
  Ja tak.
  Jeg vil gerne være ejer af den smukke lykkeblomst, og vil passe rigtig godt på den ;-)

 82. Dorte Olesen

  Hej Jette, Jeg føler mig meget tiltrukket af lykkeblomsten, så hvis jeg bliver dens nye ejer vil jeg blive meget glad.

 83. Ida Silke Hviid

  Jeg vil være meget taknemmelig over at få denne fine blomst. Den vil kunne støtte mig i processen om at få bragt glæden fuldt ind i mig og mit liv

 84. Christina Naike

  Kære Jette, mange tak for disse gange. Det har været skønt og lærerigt. Mit hjem er åben for den smukke blomst.

 85. Dott Tetott

  Det vil være mig en ære at give lykkeblomsten en bolig.

  med kærlig hilsen fra dott

 86. Kære Jette. Tusind tak for at have mødt dig. Tusind tak for din fantastiske hjemme side. Jeg ønsker mig den fine blomst.

 87. Kære Alle
  Tak.
  Jeg vil blive meget glad for at modtage lykkeblomsten.
  Kærligst
  Jette

 88. karen tobiassen

  Tak Jette for to spændende år med fantastiske healinger.
  Nu hvor jeg selv skal stå på egne ben .. kunne den smukke blomst være en en støtte og kærlig påmindelse om vejen jeg skal gå … så tak ja den vil jeg gerne have hvis det er mig der skal have den.
  kærligst Karen

 89. Marianne Nielsen

  Jeg vil med glæde modtage blomsten og vil lade den blive gennemlyst af solskin, hvis jeg bliver den udvalgte.
  Bedste ønsker for dig fremover.

 90. lone birkmose

  Kære Jette❤
  Mange tak for alle disse vidunderlige fællesmeditationer, de har været skønne hver og én hvor jeg har kunnet deltage aktivt❤og udover det..tak for at gøre en forskel❤❤❤jeg ville elske at være den heldige til at overdraget lykkeblomsten og er det en andens ….ønskes kærlighed og lys til din vej ❤
  Kærligst Lone

 91. Kære Jette
  Af hjertet tak. Jeg vil meget gerne modtage den fine blomst – hjælp til kærlighed i fremtiden ❤️❤️❤️

 92. Tak for healing og tak for du har gjort det muligt.
  Jeg vil med glæde modtage lykkeblomsten

 93. Tusind tak for den dejlige healing og de fine billeder jeg fik vist :). Jeg vil meget gerne modtage lykkeblomsten <3.

 94. Tusind Tak :) Det har været en stor fornøjelse og glæde, at være deltager i alle de dejlige healinger :) Tak

 95. Susanne Jeppe

  Tak for at du er til ☺vil meget gerne modtage den fine blomst.

 96. Tak for healing. Jeg vil meget gerne modtage den blomst. Det ville være en god påmindelse om at huske at elske mig selv. Det er jeg ikke altid så god til :-)

 97. Heidi sparre

  Ligenu kunne jeg godt bruge noget lykke til at stå fast med det jeg skal
  Igennem. Foråret og sommeren har ved hård..

 98. Kære Jette

  Tusinde tak for at stille dig til rådighed i disse seancer. Jeg har nydt at deltager, det har været super dejligt!

  Jeg vil meget gerne modtage den smukke lykkeblomst.

  Kærlig hilsen og god vind med dine nye opgaver
  Else

 99. Charlotte E

  1000 tak for alt. Jeg vil blive rigtig glad for at få blomsten. Så den vil jeg ønske mig ;)

 100. Tak for healing.
  Om universetet vil det, vil jeg se frem til at modtage denne blomst.

 101. Kære Jette. Af ❤️ tak for et altid inspirerende indlæg. Jeg billedet gerne modtage din fine lykkeblomst.
  KH Susanne ✨

 102. Kære Jette. Tusind tak for din tid og dine smukke, sjove, tankevækkende og underfundige kanaliseringer. Det har været en stor fornøjelse at få liv at være en del i dette netværk:). Jeg ønsker dig alt det bedste på din vej videre ud i livet og den spirituelle verden <3

 103. Lilie Naira

  Kære Jette – TAK af hele mit hjerte for alt det, du har via dit kald åbnet op for en som mig. Jeg er “loner” – går min egen vej indenfor personlig udvikling og har først og fremmest har brug for at finde en lærer/leder der har etikken i orden. Det har de fleste men du har det 100%. Det er en glæde, ære og fornøjelse at lære af dig. De sidste to år har jeg deltaget – så meget mit øvrige liv ellers har tilladt det – i de her seancer – og DET har i sandhed bidraget til min personlige udvikling – Det har være fuldkommen fantastisk <3

  Jeg fik faktisk en aftale med guiderne her til aften. En meditation hver torsdag kl. 19. Det er for at lære mig om regelmæssighed – det er det jeg IKKE kan – her er en god måde at lære det på.

  OGSÅ var der min aftens gyldne svar: Jeg har ofte haft problemer med at rumme "idioter". Altså hvis en politiker eller religiøs leder udtaler sig HELT rabiat så som at "voldtægt nogen gange kan være naturligt" – eller at homoseksualitet er en sygdom….så bliver jeg RASENDE! Og jeg kan ikke lide mig selv, når jeg er rasende – det har gjort at jeg så har holdt mig væk fra at læse nyhederne…..men det er jo ikke den rigtige vej at gå. Så jeg spurgte guiderne….."Hvordan kan jeg med kærlighed imødekomme den slags urimeligheder?" Og svaret var: "Forestil dig at du i forvejen elskede den person, som udtalte en påstand, der gør dig rasende – hvordan ville du tale til vedkommende?"

  Jeg forestillede mig, at jeg elskede Lars Løkke Rasmussen – bare for at tage et eksempel….og tænk en gang – den måde jeg ville tale til ham på for at forklare ham om det urimelige i hans opførsel blev noget helt andet end det råberi og skælden ud, der er inde i mit hoved i forhold til ham.

  Det mere generelle i denne gyldne besked er at møde verden med kærlighed – så forandres den fuldkommen……….Så nu vil jeg gøre som guiderne foreslog mig. Hver gang en "idiot" kommer forbi mit liv vil jeg tænke først: "Hvis jeg nu elskede personen i forvejen – hvordan vil min indledende kommunikation SÅ være?"

  Det var en stor lektion om kærlighed. Den ligner meget, noget jeg har lært tidligere – men der er et skønt aspekt i det, at man ikke behøver kende en hel masse teori først, før man kan anvende tankegangen…man kan bare bruge sin forestillingsevne…..det letter hjertet helt enormt.

  Det er virkelig svært for mig at udtrykke min taknemmelighed på en ordentlig måde – håber en dag at kunne give dig noget tilbage. <3

  1. Lilie Naira

   Jeg glemte at sige, at den lille blomst vil være et utroligt smukt symbol og meget velkommen i mit liv.

 104. Kære Jette, tusind tak for dine fantastiske healings.
  Jeg har først lige fundet frem til hvorfor jeg aldrig har mødt den rigtige kærlighed. Det vil være mig en ære at tage den lille kærlighedsblomst med ud i verden så jeg altid kan blive mindet om hvor smuk kærlighed er :-)

 105. Stella Søndergård

  Tusinde tak for i aften – Jeg vil meget gerne være den heldige ejer af den smukke lykkeblomst <3

 106. <3 TAK Jette for at være kanal for alle diise fine budskaber. Jeg er meget lykkleig for dem alle , men især for det i dag. I dag er jeg et andet menneske end for 2 år siden , og det har været en spændende rejse . Nu går jeg videre på min vej, og er parat til de opgaver der venter mig. Jeg glæder mig. <3

 107. randi andersen

  Kære jette
  Tak for dine meditationer og healing. Ville med stor glæde modtage den smukke blomst.
  Kærlig hilsen Randi

 108. Jeg tror den blomst vil bringe mig held, med min sygdom, som man kan dø af, så jeg har hårdt brug for lykke. Knus fra Lena Bech.

 109. Kære Jette 1000 tak for mange dejlige oplevelser med healing og bøn nu blir’ det spænende med plads til noget nyt
  Jeg vil gerne modtage den fine blomst .
  God sommer

 110. Selv tak for at ha gjort det muligt at være med =)
  1000 tak til både Jette og Guider =)
  Det har været rart med en tolk og talerør :)

 111. Tusen takk for mange fine stunder! Jeg tar gjerne i mot blomsten hvis den vil til meg.

 112. Da jeg så blomsten faldt min første tanke på et menneske jeg savner, en der elskede blomster, og var den største blomst. Hvis den er ment til at være her, for at jeg skal lære, vil jeg føle mig rig og fyldt med stor glæde.

 113. Kære Jette 1000 tak for mange dejlige oplevelser med healing og bøn nu blir’ det spænende med plads til noget nyt

 114. Kære Jette og healende guider, jeg siger tak for alt, hvad jeg har modtaget i de 2 år,det har været så dejligt at være med.
  Jeg ville blive meget glad for den smukke blomst.
  De kærligste tanker
  Inger

 115. Christina J.

  Ja tak til lykke blomsten <3 og uendeligt mange tak for disse 2 år – det har været fantastisk at være med til og det har hjulpet uendeligt meget på mange ting <3 <3 <3 Alt det bedste fremover til dig og englebasserne <3

 116. Tak for bøn og healing, det har været meget berigende. Jeg vil gerne bede om den fine blomst.

 117. Bente Kjær Jensen

  Hej Jette
  Endnu engang – 1000 tak for 2 dejlige år – har næsten været med ved hvert møde……på min helt egen måde ;-) at tage imod bøn og healing er ikke helt let for mig, men jeg skal jo lære hele livet, så mon ikke jeg får lært at lytte – mærke og fornemme? Og ikke mindst tro på de “pussige” input jeg ind imellem får – stoppe op, tage i mod og takke “mine” hjælpere ;-)
  – og huske at spørger om hjælp! En egenskab jeg bestemt også skal øve mig på ;-)
  Du har været med til – og vil forsat være i mit hjerte – at åben en kanal, hvor bøn og healing er et godt redskab for mig i min stressede hverdag! Tiden er nu kommet hvor jeg må tilbage i mig selv – mærke – stoppe op og trække vejret helt ned i maven!! Af hjertet TAK <3

  Den fine smykkesten må meget gerne komme hjem til mig ;-)

  God sommer.
  Kram Bente

 118. Tak for en smuk og energifuld healing! Vil med glæde modtage blomsten hvis det er meningen <3

 119. Yvonne Nejdefalk

  Tack för ikväll, och ja. lyckoblomman får gärna komma till mig.
  Lycka till med allt det nya.

 120. Tak for mange dejlige meditationer. Jeg vil gerne modtage denne smukke blomst. Knus

 121. Jannie Atløkke

  ❤️❤️ Jeg vil meget gerne modtage denne blomst ❤️❤️

  1. susanne lykke

   Tusind tak for de fantastiske healinger ❤
   Jeg vil blive utrolig glad for lykkeblomsten.

 122. Janne Sørensen

  Vil af hele mit hjerte sige dig tak for det vidunderlig arbejde du har udført for os alle. Ønsker dig alt det bedste for dit videre arbejde. Denne smukke blomst ville kunne vise mig lyset frem i en meget mørk og svær tid som jeg går igennem for tiden ♡♡♡

 123. Martina Madsen

  Tak.
  Da jeg lå der i min seng fik jeg en følelse af,
  at al det tunge i min krop forsvandt
  Jeg følte som om jeg svævede. Det er første gang jeg prøver
  og det er ikke sidste gang.
  En dejlig fornemmelse. Mange tak for healing.

 124. Tack för healing, och ja tack till lyckoblomst som jag behöver i mitt liv

 125. hej jeg vil blive glad for at have den kærlighedsblomst, den kunne nok hjælpe mig med at mærke min kraft, mærke jeg er god nok, mærke jeg elsker og er elsket, se kærligheden

 126. anne limkilde

  Tusind tak Jette for at få mig ind i dette univers og prøve mig selv af …og held og lykke videre….jeg ville blive meget ydmyg hvis den skønne blomst kom her til mig….<3

 127. Tusind tak for din tid og dit engagement gennem de sidste 2 år, Jette! Og pøj pøj med det som kommer!

  Jeg modtager meget gerne lykkeblomsten, hvis den er ment til mig! ♡

 128. Tak for i aften. Blomsten vil glæde mig meget, hvis jeg skulle være så heldig.

 129. Tusen takk for all healing og bønn jeg har fått Være med på.Det har Vært fantastisk. Jeg vil gjerne ha blomsten. Takk for meg.

 130. Ulla Linda Hansen

  Tusind tak Jette for din heiling Jeg vil gerne have den fine blomst. Held og lykke fremover.

 131. 1000 tak for i aften og for alle de mange, mange andre gange. Det bliver lidt underligt at jeg ikke længere har min lille seddel, der mindede mIg om ikke at glemme ugens healing.

  Hvis lykkeblomsten er til mig, modtager jeg den med glæde og taknemmelighed.

  Held og lykke med dine nye opgaver, Jette, og tak igen til dig og vores spirituelle hjælpere.
  Stort knus <3

 132. Tusind tak for at du har gjort det muligt at modtage healing Jeg ønsker dig held og lykke med det nye du skal i gang med-Det har været berigende for mig at være med. Jeg vil gerne modtage den smukke blomst hvis det er muligt. med hjertet tak. ja

 133. tak tak tak for de mange gange i kærligt selvskab med dig og jer allesammen hvor vil jeg med glæde tænke tilbage på de store oplevelser gennem 2 år. Held og lykke fremover Jette og jeg vil forsat glædes over dine mange spændende podcast.
  Blomsten moctager jeg med stor beundring og jeg elsker blomster.
  Kys til jer alle fra
  Anita

 134. Tak for deltagelse i fælles healingen og bøn, jeg vil gerne i betragtning til den fine blomst, hvis det viser sig meningen: ) kh karen.

 135. Tusen <3 takk for 2 år med healing! Jeg vil svært gjerne motta den vakre lykkeblomsten

 136. Tusind tak Jette :) for den tid jeg har kunne følge dig <3
  Vil stadigvæk gå ind på din side her og nyde at læse og få fornyet energi .
  Der er så meget godt jeg kan bruge ;)
  Blomsten ville jeg gerne eje Knus Lenette

 137. Hjertelig takk til deg Jette, for den gjerning du har oppfylt ved disse fantastiske stundene med bønn og healing. For meg var denne siste gang veldig spesiell, av flere grunner…

  Det ville vært en berikelse og styrke å få den “lille” blomst full av kjærlighet hit til mitt lille “rike” her i Norge, som en daglig viktig påminnelse om det viktigste i mitt liv: Ubetinget kjærlighet…..

  Nok en gang; – hjertelig takk for flotte stunder takket være din villighet til denne gjerning.
  Det har vært en spennende og nyttig reise.

  :-)

 138. Tak for healing i dag, kære Jette, samt alle de andre gange, hvor det har været dejligt at give plads til den gruppehealing, som har været berigende. Du ønskes held og lykke med dine nye projekter, som jeg også vil følge.
  Den smukke blomst må gerne lande hos mig. :) Kærlig hilsen Hanne

 139. Mange tak for healing og bøn gennem to år. Held og lykke og kærlig varme til dig fremover.

  Vil blive glad for den smukke blomst.

 140. Birgitha Anastasia Søndergaard

  Tak for deltagelse i aftes det var så vidunderligt. Mit hjerte blev renset med lys og fyldt med kærlighed. Jeg må have fokus på mig selv før jeg kan give til andre.
  Jeg vil meget gerne modtage den smukke blomst.
  Tusinde tak for alle de dejlige stunder håber snart at se dig på et af dine kurser.
  Held og lykke med dine nye projekter. Jeg følger dig.
  Kærligste tanker
  Birgitha

 141. Ellen Marie Lyseng

  Tusen takk for healing. Og JA TAKK jeg tar gjerne imot blomsten :-)

 142. Tak for dagens healing og bøn og alle dem, der har været – ja tak til den smukke blomst <3

 143. Gordana Calovic

  Tusind tak for denne gang Jette, det var en fantastisk afslutning. Jeg modtager gerne den fine blomst hvis det er meningen.

 144. Af hjerter T A K for hjerteåbende healing.
  Mine hænder er åbne og modtageligt, hvis
  den smukke blomst, skulle komme min vej
  forbi.
  Tak for alt – lys og kærlighed til dig <3

 145. Sikke en smuk blomst, dragende og beroligende. Den ønsker jeg mig meget.
  Jeg vil også ønske dig alt godt med dine fremtidige opgaver. Kærlige hilsner fra Katrine.

 146. Tak for mange dejlige healinger og bøn. Jeg vil fortsat følge dig og dit spirituelle arbejde som giver og lærer mig rigtig meget og jeg vil også gerne modtage blomsten.

 147. Kirsten. L. Sørensen

  Kære Jette. Tusind TAK for de 2 års Healing og Bøn. Jeg ønsker dig alt godt på din vider rejse.
  Kærlig hilsen fra Skagen. Kirsten

 148. Tina Rasmussen

  Stort TAK kære Jette, for at du har haft gjort dette muligt sammen med Englene <3 Og stort JA TAK til at denne smukke blomst gerne må følges ad sammen med mig <3

 149. Af hjertet tak til alle hjælpere og vejledere og til dig søde Jette fordi du er dig❤️Jeg vil med glæde modtage lykkeblomsten, men tror at andre måske har mere brug for den end jeg

 150. Af hjertet tak til alle hjælpere og vejledere og til dig søde Jette fordi du er dig❤️Jeg vil med glæde modtage lykkeblomsten, men tror at andre måske har mere brug for den end jeg

 151. Kære Jette <3
  Tak <3
  Jeg vil med glæde modtage den smukke blomst.
  Ønsker dig alt det bedste. Kh fra Marianne

 152. Det ville være så dejligt at få den smukke blomst :)

  Synes det har været fantastisk at være med og takker for dit arbejde Jette. Du har haft en stor betydning i de ændringer i mig som det har givet, så tusind tak og meget held og lykke fremover :) Jeg vil fortsat følge dine spændende lydfiler m.v.

  Også stor tak til de højerestående væsener, guider m.v. der har været der for os alle (og stadig er) på den anden side :)

  God sommer ønskes i alle :)

 153. Vil også sige tak for de mange healinger jeg har deltaget i gennem de sidste par år.
  Og gid lykkeblomsten vil finde vej til os – her har vi nemlig virkelig brug for det ekstra boost af glæde, lys og kærlighed, som blomsten vil kunne tilføre.

  Love & Light
  Hanne

 154. rikke jacobsen

  Tak for kanaliseringen. Kærlighed er størst af alt! Og ja tak til blomsten. <3 <3 <3

 155. Tak for alle sessionerne. Det har været en stor hjælp. Og ja tak til lykkeblomsten

 156. Helene Johanne Thommesen

  Tusen takk for dine bønner og healinger… det gir meg håp i en slitsom hverdag å vite at andre ber for meg og sender healing… <3 <3 jeg tar meget gjærne imot blomsten hvis det er meningen at jeg skal ha den.
  <3 love and light <3

 157. Kære Jette, tusind tak for alle de gange jeg måtte være med. Må dit liv blive velsignet med lykke og kærlighed… De kærligste hilsner Klara

 158. Pernille Grønbech

  Mange tak for healing og bøn gennem to år. Jeg sender også kærlighed og taknemmelighed til dig :-)

 159. Mariann Lajer

  Jeg vil meget gerne modtage denne smukke og lykkebringende blomst..

 160. Tusind tak for også i dag, det var vidunderligt at føle kærligheden i hjerte og hænder især. Jeg vil blive meget taknemmelig for den smukke blomst, hvis den gerne vil komme her. Kærlig hilsen og al held og lykke fremover fra Bettina

 161. Tusind tak, Jette, for dit arbejde med at lede/ formidle healingen indtil nu. Det har været stort at deltage de gange, jeg har husket og nået det, og jeg har følt mig virkelig godt hjulpet. Jeg modtager gerne den smukke blomst, hvis den viser sig at høre til her.

 162. Hanne Kristensen

  Mange tak for aftenens emne…
  Vil gerne ønske blomsten, da jeg trænger til ekstra kærlighed, så jeg kan få fornyet energi, og prøve at redde mit 35 årige ægteskab…
  Vi har været sammen i 40 år.. Men der er pludselige forandringer,, som er lidt svære at takle <3 <3 <3

 163. Ja tak til lykkeblomsten.
  Og tak for disse fantastiske ugentlige healinger og ord til eftertænksomhed.
  Held & lykke med det nye.

 164. Tak for at jeg måtte deltage iaften.
  Den smukke lykkeblomst ønsker jeg bor her hos mig :-)

 165. Tina og Claus

  HEJ vi og vores to drenge William og Mathias vil gerne have den fine lykkeblomst.

 166. Tusind tak for en smuk healing. Det vil blive savnet <3 Af hjertet tak. Lykkeblomsten er smuk,håber den finder vej til en, som mangler håb og lykke på sin vej. kærligst Charlotte

 167. Ja tak til den smukke blomst. Jeg vil nu arbejde med at finde kærligheden til mig selv -savner kærlighed og fred i mit liv …

 168. Dorte Susanne Gudmundsson

  TAK for de mange gode tanker og råd du har videregivet, det har været en fornøjelse.
  Hvor er du dejlig, det har jeg tænkt mange gange.
  Den smukke Lykkeblomst vil jeg da gerne have æren af at modtage.

  Tak og mange kærlige hilsner.

 169. Jeg har desværre ikke deltaget i healingen, men vil meget gerne modtage noget af energien derfra via den smukke blomst <3

 170. may-britt johansen

  Vil gjerne at lykkeblomsten skal komme min veg <3 Enda en gang takk til deg, og lykke til videre.

 171. Kære Jette Tak for healing og Bøn igennem de sidste år.Det har været fantastisk.Ønsker dig en dejlig sommer med afslappelse kærlighed leg og en masse sjove oplevelser. Kram til dig

 172. ilse schakow hansen

  Jeg ønsker virkelig at være den heldige til at modtage den smukke blomst ((( <3 )))

 173. Tak til Jette og Universet. Jeg vil gerne have den lille blomst, til min søn, Christian.

 174. Hej Jette Harthimmer

  Tusind tak til dig og Universet for samtlige healinger. De har været meget berigende.

  Jeg vil gerne bede om den smukke lykkeblomst.

  Kærlig hilsen

  Else

 175. Tusind tak for healing. Den smukke lykkeblomst må gerne blomstre hos mig.

 176. Tusind tak for healing og bøn gennem de sidste to år og held og lykke med dine nye projekter Jette <3 ja tak,vil meget gerne være den lykkelige ejer af den fine blomst <3 :-)

 177. christine og frede

  hej vi vil gerne modtage den fine lykkeblomst. Mange tak for healing

 178. Charlotte B

  Tusind tak for dig Jette og dagens healing :-) og ja tak, jeg vil sætte stor pris på at modtage Lykkeblomsten – det ville virkelig varme i mit hjerte :-)

 179. Mette Jensen

  Tak for nu, har sent opdaget din healing, så har derfor ikke været med til så mange. Det har været en oplevelse, at deltage de gange jeg har været med.
  Og jeg vil meget gerne huse lykkeblomsten.

 180. Trine Isabella Christensen

  Kære Jette. Tak for healing og bøn gennem tiden. Det har været guld værd. <3
  Må det bedste ske for dig på din nye vej. Jeg vil rigtig gerne modtage denne smukke blomst.
  Kærlighed og lys til dig <3

 181. Tak kære guider. Tak, kære Jette. Tak for disse mange berigende stunder.
  Tak til alle deltagere.
  Jeg tænker, der er andre, som har mere brug for lykkeblomsten, end jeg har.
  Men kommer den til mig, vil jeg give den til min ældste søn og hans søde kæreste, så de kan få langvarig glæde af dens lykkegaver.

  Lone

 182. Tusind tak for denne gang, Jette! Det har været en rigtig god oplevelse at være en del af :) Og ja tak til blomsten!

 183. Maria Navntoft

  Kære Jette.
  Tak for endnu en smuk healing og bøn – og for at det har været muligt, at deltage i alle de fælles healing og bøn <3
  – Jeg vil gerne modtage den smukke blomst, hvis guiderne synes den skal være hos mig.
  Af hjertet tak for disse heainger.
  Kærligst Maria.

 184. Det er helt vemodigt det er sidste healing og bøn, det har været så dejligt at være en del af, tak for de mange mange fine budskaber Jette og lykkeblomsten vil betyde noget helt særligt for mig.
  Kærligst Linda

 185. mange tak for alle healinger. Og ja tak til lykkeblomsten jeg ønsker dig alt godt i fremtiden.

 186. Ja tak til den smukke blomst og tak til dig for dit utrættelige arbejde med det spirituelle, som du deler med os. <3

 187. Jeg vil passe godt på lykkeblomsten og værdsætte hvis den kommer til at bo hos mig!:-) – Af hjertet tak for alt hvad du har givet/viderebragt!<3

 188. Tusind tak for alt den viden jeg har fået og ja tak til den smukke blomst, den vil varme mit hjerte. Kærligst Jane

 189. Tak for Healing & Bøn. Tak til gruppen af spirituelle hjælpere, guider og healere fra den åndelige verden og til Jette Harthimmer – tak for 2 års fantastiske oplevelser. Jeg vil savne Jer alle der gjorde dette muligt – alle Jer der deltog i Healing & Bøn.
  Den smykke lykkeblomst skal være velkommen hos mig.

  Mange kærlige tanker

  Bente

 190. Susanne Funck Nielsen

  Kærligheden lader til at være slettet i mit hjerte og bevidsthed og har gevaldig svært ved at finde den igen og kærligheden til mig selv er ikke eksisterende heller.
  Håber herfor at den smukke blomst finder vejen til mig om universet vil. Den vil i alt fald glæde mig inderligt.

 191. Tusind tak for healingen og jeg vil glæde mig til at modtage lykkeblomsten <3

 192. Thorbjørn og Lucie

  Tak for idag, og for alle gange du har haft bøn og healing, godt at være med, og lykke til dig, med hvad du skal igang med, det kan kun blive godt, du gør et stort arbejde!
  Lykkenblomsten må gerne være hos os, hvis det bliver beslutningen,

 193. Vil gerne modtage blomsten hvis det er meningen. Og tusind tak for dit arbejde. Metha.

 194. Anne Rønne

  Tak for denne smukke og varme healing.Ønsker gerne at få blomsten.Kærligst Anne.

 195. Tak for bøn og healing. Den smukke lykkeblomst er velkommen her hos mig:)

 196. Lisbeth Rishøj

  Tusinde, tusinde tak for denne og alle de andre gange… Føler mig som en lille fugl, som falder ud af den varme rede… håber at vingerne kan bære…
  Blomster betyder meget for mig i mit liv,..så det vil være mig en ære, at blive beriget af denne smukke lykkeblomst <3
  Kærlige hilsner
  Lisbeth

 197. Tusind tak for alle de healinger og bønner jeg har modtaget.
  Og tak jeg vil gerne modtage lykkeblomsten.
  Nok engang tak Jette.

 198. Tak for healing – skønne oplevelser og inspirerende kanaliseringer :-) Ja tak til blomst <3
  Held og lykke med det nye :-)

 199. Tak for al healing og bøn gennem de sidste 2 år. Den smukke lykkeblomst modtager jeg meget gerne :-)

 200. Kære Jette

  Tusind tak for det du giver- jeg glæder mig til at se/høre hvad der kommer fra dig fremover.
  Jeg vil gerne modtage lykkeblomsten.

  kærlig hilsen Margit

 201. vigdis ludvigsen

  tusen takk for du er den du er;)ja takk denne blomsten er veldig velkommen,

 202. Tak for healing. Vil rigtig gerne at lykkeblomsten skal bo hos mig <3

 203. Bitten Christensen

  Tak for dennegang. Jeg måtte ud og give mine blomster vand efter healingen – de hang med hovederne. Og da jeg skulle til at vande – kom det en byge og gjorde arbejdet for mig ! Alt kommet til den der venter :)

 204. Jette, tak for det store smukke arbejde du har udført uge efter uge sammen med de mange mestre og guider i de sidste 2 år.

  Du har medvirket til at gøre en stor forskel i mit liv.
  Jeg er kommet hjem i egen krop, sind og sjæl

  Må din hverdag fremover berige dig med indsigt, kærlighed samt en fantastisk smuk og livsglad samhørighed med os alle.

  Held og lykke fremover Jette :)

  Kærligst Konni

 205. Ja tak, til blomsten.
  Tak for din kærlighed til dine evner, som bringer os så megen glæde.
  Er spændt på hvad det “nye” bringer, det må være stort, for Healing & Bøn har da været fantastisk – Tak for det.

 206. Ja tak jeg vil blive meget glad for at modtage Lykkeblomsten og vil altid bære den.

  Tusind tusind tak for alle de dejlige stunder vi har haft sammen.

  I kærlighed
  Nette

 207. Tak for en dejlig og smuk aften, jeg vil gerne modtage kærligheds blomsten

  Kærlig hilsen
  Karen Morkjer

 208. Det har været givende at følge med i dine ugentlige healinger. Tak og alt det bedste med dine nye spændende opgaver.
  Varme tanker fra Lone

 209. Tina Halling

  Jeg ville blive mere end taknemlig for at modtage denne smukke blomst ! <3 da jeg desværre ikke var så heldig at være med i aften…

 210. Kæreste Jette! Vil bare sige tusind tak, for de to år hvor du har stillet dig til rådighed. Jeg har fulgt med, både direkte og indirekte og har altid fundet noget at glæde mig over og fået mange gode svar på ting. Tak af hjertet til dig og dine åndelige medhjælpere! <3
  Jeg vil glæde mig over at modtage lykkeblomsten, og det vil glæde mig lige så meget, hvis en anden får den! <3

 211. Kære Jette

  Jeg vil gerne takke dig for de 2 år med healing – Jeg har været med fra dag 1 og ikke glemt en eneste healing.

  Tror at første gang var emnet også kærlighed, og den aften havde jeg en sjov oplevelse. Om morgen havde jeg købt en ligther hvor der stod “LOVE” på, den blev på mystisk vis væk på vej hjem fra arbejde. Senere efter healing går jeg ind på min soveværelse og finder min ligther på gulvet. Jeg blev simpelthen så glad, og viste de var med mig <3

  Du er en hel fantastisk kvinde Jette ! Og jeg håber du ved hvor meget glæde du har givet, ikke kun til mig, men også til så mange andre :)

  Tak for dig <3

  Og skulle jeg være den heldige udvalgte til den smukke lykkeblomst, så vil jeg være rigtig taknemmelig for den :)

  Kh. Mette

 212. Annette Ebert

  Hjertelig tak for aftenens healing <3
  Lykkenlomsten er hjertelig velkommen
  Hos mig
  Kh
  Annette

 213. Lill Kristin

  Takk for healing og bønn ikveld..
  Og lykkeblomsten, den kan mer enn gjerne få en fast plass her hos meg <3

 214. Margareta Svensson

  Tack Jette för denna fina tid vi haft glede å få deltaga i dina healing of bön sessioner. Tack för att blomsten finner veien til meg. Store klemmer

 215. Kære Jette. Tusind tak for mange smukke healinger. Det har været en udsøgt glæde at få lov at dele dem med dig.
  Ønsker dig held og lykke med dine nye veje og tiltag.
  Jeg tager meget gerne imod blomsten.
  Kram Tine <3

 216. Hej Jette 1000 tak for alle de fantastiske healinger jeg har været så heldig til at være med til.Det Har været en stor fornøjelse

 217. Tusinde tak for de mange healinger og bønner. De/ du har gjort så fantastisk meget. Al held og lykke med dine nye opgaver.
  Og ja tak til lykkeblomsten.
  Kh
  Carina

 218. Kære Jette
  Så SMUK en healing og bøn i dag – af hjertet tak for dig og den store forskel du gør i denne verden – havde tårer i øjnene af overstrømende kærlighed under healing og bøn idag, så smukt så smukt :-)
  “Lykkeblomst” skal være så velkommen her :-) :-) :-)

 219. Tak fordi jeg måtte være med til healing og bøn, sammen med dig og alle de andre, de mange gange. Det har gjort mig til et gladere og bedre menneske, især at jeg prøver på at give glæde og kærlighed til andre i min hverdag. Men det bedste er at jeg er begyndt at elske mig selv for den jeg er, det er jeg så taknemlig for. Så tak ,Jette for denne gang. :-)

 220. Takker for din sidste healing og bøn søde Jette.. med ønske om alt godt i tiden frem.
  Jeg vil med stor begejstring og glæde tage imod den smukke lykkeblomst : – )

 221. Tusind tak for et skønt møde i aften . Spændende hvad du nu skal i gang med Jette.
  Jeg er taknemlig for at jeg ” langt om længe” faldt over din hjemmeside. Det har betydet jeg er ved at komme på rette vej igen – af hjertet tak. Jeg vil ønske mig blomsten til minde om at jeg vender tilbage.

 222. Ja tak til lykkeblomsten.
  Tak for healing og bøn og det bliver spændende at følge dig :-)

 223. Kære Jette,
  Kunne desværre ikke få tidspunktet til at passe, her til aften, men jeg var med jer i tankerne og trods kunne jeg mærke roen i mit hjerte.
  Jeg vil urolig gerne modtage lykkeblomsten.
  Kærlig hilsen Marlene

 224. Lisbeth hamborg

  Jeg føler, at helingen har været en god hjælp for mig i en meget svær tid. Tak for det. Jeg vil virkelig blive glad ,hvis det bliver mig som modtager lykkeblomsten.

 225. Jeg hulkede og hulkede. Al den kærlighed som har voldt mig smerte de sidste par år er nået til et vendepunkt.
  Jeg takker af hjertet en million gange for al den gode healing igennem de sidste to år.
  Den kommer jeg til at savne, men jeg ved godt at jeg selv magter at bede om hjælp, råd, vejledning, støtte og healing fra den åndelige verden. Det har jeg lært de sidste to år, og det er fantastisk.
  Jeg vil meget gerne være den lykkelige modtager af lykkeblomsten ❤

 226. Tak for healing og bøn idag, det var spændende og berigende at være med.
  Jeg vil gerne modtage lykkeblomsten

 227. Lisbeth Lykke

  Tusind tak for mange fantastiske healinger og bønner gennem de seneste år. Det har været en stor berigelse for mig og jeg er dig og guiderne meget taknemlig.

  Lykkeblomster der rummer så meget kærlighed vil blive værdsat, påskønnet og passet rigtig godt på, hvis den vælger at tage bolig hos mig.

 228. Kære Jette
  Tak for de mange gange med healing og bøn.
  Jeg vil også gerne have den smukke lykkeblomst

 229. Tusinde tak for smuk og dejlig healing og bøn, og det kærlige budskab til os ..
  Og ja tak – denne ville jeg da rigtig gerne have –

 230. charlotte egelund nielsen

  Tak for en dejlig healing og bøn. Endnu engang blev jeg mindet om aldrig at glemme kærligheden . I hverdagen mindes jeg til stadig om at tænke positivt og kærligt, når det negative trænger sig på. Selv om jeg selv gerne ville modtage denne smukke lykkeblomst, vil jeg hvis jeg skulle være den heldige modtager give den videre til en som har mere brug for den end jeg. Knus og tak