Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

High on Life

high on lifeHigh on Life. Siger disse navne dig noget:
Chris MacDonald, Arne Nielsson, Lene Hansson, Carsten Vagn Hansen, Anthony Robbins, Bob Proctor, Sanna Ehdin, Lars Mygind, Thorbjörg Hafsteinsdottir?

Højst tænkeligt, da det er kendte personer.

For nogle år siden stødte jeg på foreningen High on Life >> Link
De arrangerer foredrag, events, workshops og lign. med nogle af de bedste og mest inspirerende folk. Det koster 348,- Kr  pr. år at være medlem og for det beløb får du virkelig noget for pengene.
Som medlem får du mulighed for at komme gratis med til foredrag og arrangementer. Der er også enkelte kurser, der ligger udenfor High on Life regi, men ved disse får du så stor en rabat, at det årlige gebyr hurtigt er tjent hjem.
F.eks er der i juli måned et 3-dages Raw Food seminar i Idrættens Hus, hvor to af verdens førende eksperter kommer til Danmark fra USA. Der får jeg 800,- Kr i rabat fordi jeg er medlem af foreningen.
Jeg melder mig hvert år til alle foredrag foreningen tilbyder i København, og hold fast, hvor har det bare været alle pengene værd.
Arrangementerne kommer også til Jylland / Fyn.
Som om dette ikke var nok, så får du som medlem også fine rabatter hos en række behandlere, kursusudbydere og (helsekost-) butikker.
10 % af foreningens årlige overskud går til velgørenhed. Så alt i alt et virkelig fint koncept, som jeg gerne vil støtte op om.

High on Life.

Foreningen er stiftet af Mads Bo Pedersen, som med jævne mellemrum holder det super inspirerende foredrag “Det flydende Guld” – dette er et must og du kan høre det både øst og vest for Storebælt.

Læg vejen forbi hjemmesiden og se om der er noget der kan friste. Der finder du også en masse artikler og opskrifter.
High on Life sælger også blendere og juicemaskiner.
Jeg har købt det jeg vil kalde verdens bedste blender. Det kan du læse om her >> Den bedste blender.
Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling? På dette link: Jette Harthimmer podcast kan du høre over 100 inspirerende interviews – helt gratis.
Der ligger også interviews med nogle af de navne jeg nævnte i begyndelsen. ??

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top